Kardeşimden nefret ediyorum :(

ergenlik çağından sanırım.ergen durumları.olur böyle şeyler siz yinede uzak durmaya çalışın anlaşamıyosan ayrı oda kalın gerekirse evinizin oturma odasını birinize ayırın yada ananne babannehala teyze girsin devre aralıklarla gidip orda kalın 1 2 hafta kadar yani çözüm çok istedikten sonra kardeşinize hasta gibi davranmayın bir birey olduğunu hissettirin belki paylaşamadığı bi sıkıntısı var içinden çıkamadığı durum var onun yansımasıdır konuşmaya çalışın.inanki yurt ortamı falan daha beter insan kendi canından kanından biriyle anlaşımıyorken hiç tanımadığın biçok insanla aynı kutuyu paylaşmaya çalışıyosun.güzel yönleride var elbet ama tutturana kadar çok zor bir dönem seni bekliyor.hayırlısı hakkında

Madem Bu Kadar Çılgın Bir Kardeşin Var..

Anladığım Kadarıyla Çevresi de Yok..
Bir Kaç Arkadaşı Var Onlarla da Mesafeli..

Sen Onun Ablasısın, Biraz Kendine Çekmeye Çalışsan, Ne Bileyim Onun Hoşuna Gidecek Şeyler Yapsan..
O Son Ses Müzik Dinlerken, Sende Oynamaya Başlasan Onun Açtığı Müzik Eşliğinde..
Akşamları Hadi Yürüyüşe Gidelim Desen..

Gelmez mi Gelir, Onun Dinlediği Müzikleri Dinle, İlgisini Çek..

Onu En Güzel Sen Eğitebilirsin, Toplumumuza da İyi Bir İnsan Kazandırmış Olursun..

Çok mu Zor Olmaz mı? Denesen ??

teşekkür ederim. çok iyi fikir alt katta babannem var onda kalırım bir süre kafamı dinlerim. hiç düşünememiştim bunu

bunları inanınki zaman zaman denedim. ne kadar içime sinmesede oturma evde öyle gel çıkalım gezelim alışveriş yapalım dedim. aman gelmicem yok hava sıcak, yok saçlarımı düzleştirmem lazım vs vs. bakkala bile çıkmıyor hep evde kız ya şaka gibi. bakkalada giderse önce giyinir süslenir saçlarını yapar ayakkabılarını giyer parfüm sıkar gider sanki parise gidiyo yarım saat süslenir ekmek almak için

kendine göre haklı olsanda hem annenle hem babanla hem kardeşinle geçinemeyen sensin biraz sendede sorun olmalı bence onlar 3ü iyi anlaşıyolarmı peki?

ne kadar nefret edersen et gün gelicek bu günleri arıcaksın hemde mumla..
bende çok kavga ederim kardeşlerimle 3 kardeşizzz 3 kızız yanii :)

3ümüzde aynı odada kalıyoruz yasadıgın sorunları bizde yasadık yasıyoruz..
ama hiç bi zaman birbirimizden nefret etme noktasına gelmedik ve
çoğu zamanda özür dileyip birbirimize sarıldık..

kardeşi anayı babayı hiç bi zaman bulamazsın sevgiliyse istediğin zaman bulur seni..
benim 4 yıllık bi ilişkim var ne kadar ciddi olursak olalım hiç bi zaman beni bırakmaz benden ayrılmaz diye büyük konuşmam sende konuşma sonra çok pişman olursun biraz daha olgun düşün boşver karşındakini sen kaybeden taraf olma böyle önyargılı davranma bende 20 yaşındayım yani çok büyük değilimmm :)

tabiki ne olacağı belli olmaz ama insanların ilişkim hakkında olumsuz yorum yapmalarına sinir oluyorum. çünkü dünyadaki en mükemmel en güzel aşkı biz yaşıyoruz. böylesine kusursuz bir sevgiye 2gün sonra sallar filan demeleri hoşuma gitmiyor. ne diyim yani haklısınız mı diyeyim. herkesin imrendiği kıskançlıktan çatladığı, sevgililerin bizi örnek aldığı bir ilişkimiz var. bitecek gibide görünmüyor. aileminde onayı var ve onu seviyorlar. 2 günlük aşk değil bizimkisi. mükemmel bir gelecek bizi bekliyor.

Ağlasam mı, gülsem mi bilemedim..

bence herşeyi yaşayıp öğreneceksin.biz ne desek boş..

canım ya 40 yılık aşklar bitiyor,2 yıl diyosun bide.valla ben eşimle 5 yıl çıktım 2 yıldır evliğim ama yinede hiç birşey için bu kadar kesin konuşamam..

2 yıl demedim ki? boş aşklar 60yıl sonrada biter.

canım kız kardeşin çok küçük saç saça kavga etmek yerine düzgün konuşmayı denedin mi ya da o yaşlardayken kendi halini düşündünmü
bir de sırf birileriyle anlaşamadığın için antideprasan kullanman bana çok tuhaf geldi, bence psikoloğa gitmen ya da sosyal falliyetlere katılman daha sağlıklı

Sakin ha ve sakin nefret etme kardesinden ne olursa olsun....
Gün geli kaybedersen anlarsin degerini...

Bende kardesimle cok iyi anlasirdim ama bazen yeri gelirdi kavga ederdik, ve 6 hafta öncesi trafik kazasinda kaybettim, simdi ise keske hep kavga etsekte beni daha cok sinir etsede ama yasasa diyorum o yüzden sakin ha nefret etme

canım sana diceğim tek şey beni dinlemesen bile asla asla deme bizimde çok güzel bi ilişkimiz var bütün arkadaslarım gıpta ediyorlar ama ben pek önemsemiyorum çünkü Allah'ın dediği olur sen ne dersen de hersey olacagına varır senin tek yapman gereken sey büyük konusmamak yoksa bigün bişeyler ters gittiğinde en cok üzülende sen olursun her ihtimali düşün 2 gün 2 yıl 5 yıl 10 yıl nolursa olsun her baslangıcın bi sonu var iyi yada kötü orasını ben bilemem yanlısda anlama inşallah sonunuz dediğin gibi çok iyi olur çok mutlu olursunuz ama böyle büyük konuşma çünkü sen böyle büyük konuştukça okuyan biri olarak ben korkuyorum açıkçası anlarsın bunu bigün inşallah ve önünde bi üniversite hayatı var ordada ne olucagını hiç bilemezsin

gul gul ben cok guldum

ben antidepresanı insanlarla anlaşamadığım için kullanmıyorum ki sinirlenmemek için kullanıyorum. ve sinirlenmiyorum. ayrıca kimseyle anlaşamayan geçimsiz biri gibi konuşuyorsunuz benimle ama öyle değilim 3 kişi dışında herkesle aram gayet iyi. kimseyle bir problemim yok ailemi kendim seçemiyorum ama arkadaşlarımı çevremi kendim seçebiliyorum o yüzden problem olmuyor

başınız sağolsun...

burdaki herkesin düzenli bir ilişkisi olmadığı için 2 gün sonra biter gibi yorumları yazmaları gayet normal ben buna kızıyorum bilmiyolar konuşuyorlar. seneye nişan yapıcaz. 5 sene sorada evlenicez inşallah. buraya konu açıp gelinliğim hakkında yorum alırkende gülün emi bende onlara gülüyorum yazıııık

başınız saolsun çok üzüldüm

Son düzenleme:

canım ben sana niye geçimsiz diyeyim ama yaşın çok küçük böyle ilaçlar kullanman çok sakıncalı sağlık programlarına ara ara bakarım genç yaşta alınan ilaçların vücudu duyarsız hale getirdiği ve ilerde önemli bir hastalık olursa alınacak ilaçların etkisinin azalacağını duyarım hep. kendim de elimden geldiğince az ilaç kullanırım doğal yollar en güzeli iyileşmek için. sende zaten sinirlenmemek için kullanıyorum demişsin demek ki sende enerji fazla zaten yaşın itibariyle öyle normali ama ben antideprasan yerine spor yaparak veya başka sosyal faaliyetlere katılarak bu enerjini harcıyabilirsin demek istedim 18 yaşında antideprasan mı kullanılır güzelim ya gençliğine yazık boşver öyle şeyleri

ama çok iyi hissediyorum kendimi. zaten 5 ay sonra kullanmayı kesicem. doktorum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…