- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Minicik bir melek olabilmek için bunu yaşaması gerekiyormuş.. kızım geceleri acıktığında mamasını hazırlayana kadar ağlar en fazla 3 dk sürer vicdanım sızlar yetişemedim diye.. O bebeğin saatlerce hatta günlerce açlıktan susuzluktan ağladığını bilmek gerçekten çok üzücü.. keşke çocuk sahibi olmanında şartları olsa. . Herkes ebeveyn olamasa..Ah diyorum o an o bebeğin sesini duyabilecek mesafede olsaydım. Neden değildim ki.. Aklıma geldikçe ağlarım..
Minicik bir melek olabilmek için bunu yaşaması gerekiyormuş.. kızım geceleri acıktığında mamasını hazırlayana kadar ağlar en fazla 3 dk sürer vicdanım sızlar yetişemedim diye.. O bebeğin saatlerce hatta günlerce açlıktan susuzluktan ağladığını bilmek gerçekten çok üzücü.. keşke çocuk sahibi olmanında şartları olsa. . Herkes ebeveyn olamasa..
Büyüten teyzesiyle hiç ayrılmadı. Annesiyle hala küs. Barışmayı da düşünmüyor.Ohhh ne güzel valla çocuğun bütün eziyetini teyze çekmiş En zor zamanlarında teyze bakmış ,çocuk ele avuca gelince artık zahmeti kalmayınca anası almış.Cocugun psikolojisi kimin umurunda .Ne kadar bencil bir anneymis.Konu sahibesinin kız kardeşinde de aynı potansiyel var bence.
Şu anda destek oluyorum ama bu yetmiyor ki. Siz evlat edinin diyorlar sürekli.
Alın siz büyütün ama annesi kim babası kim bilsin çocuk.
alin siz büyütün demesi kolay insanin yillarca otturmus düzeni kurulmus evlilikleri bile bi sallaniyor cocuk oldugunda, bu daha bir aylik bir evlilik. daha evli olduklarini anlamadan anne baba olmalari dogru mu sizce? Bu cocugun birde baba tarafi yok mu nene dede hala amca? evdeki kediyi vermiyorlar ki evlat bu insan.
4 tane yeğenim var. Dediğiniz gibi gözüm kapalı kendi çocuğum gibi bakarım ve yeri geldiğinde bakıyorum da. Burada kaçırdığınız bir nokta var anne 'bekarlık hayatını istiyor' anne sağ ve sağlıklı. Çocuk yaparken aklı neredeydi? Baba ölmeseydi ben bekarlık hayatımı özledim diyebilir miydi?Öyle bir adamın ailesine güvenip çocuk emanet edilmez.
Yeğen sahibiyim, gözüm kapalı kendi evladım gibi bakabilirim yeğenlerime mecbur kalırsam. Evliliğin de bir ayı bin ayı yok. Ortada bir çocuk varsa yetişkinlerin hayatından daha önemlidir onun düzgün bir hayat yaşaması.
İşte sırf bu sebeple "yalnız bırakın, doğurduğu gibi baksın, sorumluluğu alsın" diyenlere inanamayacak okuyorum.Yıllar önce gördüğüm ve lohusalığımda aklıma sık sık gelen bir haber vardı. Bebeğini bırakıp 9 günlük bayram tatiline giden bir öğretmen. Otopside bebeğin 6. Günün sonunda ağlamaktan, açlıktan ve susuzluktan öldüğü ortaya çıkmıştı. O potansiyel var sanki kardeşinizde.
En güzelini yapmış.Teyzesinin emekleri heba olmamış.Büyüten teyzesiyle hiç ayrılmadı. Annesiyle hala küs. Barışmayı da düşünmüyor.
4 tane yeğenim var. Dediğiniz gibi gözüm kapalı kendi çocuğum gibi bakarım ve yeri geldiğinde bakıyorum da. Burada kaçırdığınız bir nokta var anne 'bekarlık hayatını istiyor' anne sağ ve sağlıklı. Çocuk yaparken aklı neredeydi? Baba ölmeseydi ben bekarlık hayatımı özledim diyebilir miydi?
Öyle bir adamın ailesine güvenip çocuk emanet edilmez.
Yeğen sahibiyim, gözüm kapalı kendi evladım gibi bakabilirim yeğenlerime mecbur kalırsam. Evliliğin de bir ayı bin ayı yok. Ortada bir çocuk varsa yetişkinlerin hayatından daha önemlidir onun düzgün bir hayat yaşaması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?