- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Konu sahibine hiçbirimizin al ya da alma diye baskı yapma hakkı olmadığını düşünmekle beraber, bu ülkenin bir evladının mutlu ve sağlıklı bir birey olarak büyümesi için, her birimizin duyarlı kadınlar olarak devlet bakımını desteklememizi ümit ediyorum.bide hanimlar bakin konu sahibi defalarca yazmis ki ben kendimi hazir hissetmiyorum! daha ne olsun ki. daha ne desin. daha nasil annelik yapsin. baski kurmayin rica ederim.
Konu sahibine hiçbirimizin al ya da alma diye baskı yapma hakkı olmadığını düşünmekle beraber, bu ülkenin bir evladının mutlu ve sağlıklı bir birey olarak büyümesi için, her birimizin duyarlı kadınlar olarak devlet bakımını desteklememizi ümit ediyorum.
O bebek bu dünyaya gelmek istemedi ve onun geleceği hepimizin sorumluluğunda. İnsan olarak.
En akillica yorumVallahi bilemedim
Çocuğun harcanmasına gönlüm elbette razı değil ama sizin de bir yükümlülüğünüz yok üstüne istemyrm diyorsunuz
Başkasının hatasının sonuçlarını niye ben çekeyim derseniz tabi ki haklısınız
Çocuk çok çok büyük sorumluluk siz de peynir ekmek gibi sen al denmesi de saçmalık
Annesi tedavi olup kendisi baksın. Aile büyükleriniz kardeşinizin sorumluluğunu size yıkacaklarına, kardeşin kulağını çeksinler. Madem doğurdun dizini kırıp bakacaksın desinler. İstemiyorsa doğurmasaydı bu ne yahu yazık çocuğa
Ben konudaki ilk mesajımda da yazmıştım. 17 senelik anne ve 4 senelik hala olarak yeğenimi kayıtısz şartsız alırdım.bende devlete verilsin demem. bebegin annesine net bir sekilde ben almam istemem istersen devlete birak yada bilmedigin bir aileye ver denilse vermek istemeyeceginden eminim. istedigi rahat bi hayat gezip tozup eglenmek bir süre sonrada keyfi yetince anne olmak. eminim bundan
Düşündüm ve aklıma geldi ki böyle bir arkadaşım daha var.Ben konudaki ilk mesajımda da yazmıştım. 17 senelik anne ve 4 senelik hala olarak yeğenimi kayıtısz şartsız alırdım.
Bunu yapan bir arkadaşım var üstelik. Abisi boşandı, yengesi 1 yaşındaki bebeği bıraktı gitti. Kız, yeğenini geçirdi nüfusuna. Kendi oğlu da vardı neredeyse ay f dearkı var aralarında. İkiz gibi büyüyorlar. Şu anda ilkokula başladılar. Hala değil, anne diyor.
Ama konu sahibi istemiyor bu sorumluluğu. Muhtemelen kardeşine olan kızgınlığından.
Bu durumda yapılacak başka bir çözüm yolu kalıyor mu?
Ama onlarin cocuklari varmış yine. Mevcut cocuklari varken bakmak daha kolay mental acidan. Yani sorumluluk alma acisindan. En azindan biliyor neyin ne oldugunu.ustelik verdiğiniz iki ornekte de zorunluluk var. Burda zorunluluk yok. Annesi istemesi bile anneannesi var. Anne benimsemese bile cocuk ayni ev icinde en azindan annesi kim onu bilir.Düşündüm ve aklıma geldi ki böyle bir arkadaşım daha var.
O da kanserden vefat eden ablasının kızını geçirdi nüfusuna. Kendi 2 kızı daha varken. O abla da boşanmıştı. Üstelik nüfusuna alan kardeş de eşinden ayrı idi...
Düşündüm ve aklıma geldi ki böyle bir arkadaşım daha var.
O da kanserden vefat eden ablasının kızını geçirdi nüfusuna. Kendi 2 kızı daha varken. O abla da boşanmıştı. Üstelik nüfusuna alan kardeş de eşinden ayrı idi...
Her iki örnek de boşanmış ebeveynler ve biri vefat etse de diğeri hayatta.Ama onlarin cocuklari varmış yine. Mevcut cocuklari varken bakmak daha mental acidan. Yani sorumluluk alma acisindan. En azindan biliyor neyin ne oldugunu.ustelik verdiğiniz iki ornekte de zorunluluk var. Burda zorunluluk yok. Annesi istemesi bile anneannesi var. Anne benimsemese bile cocuk ayni ev icinde en azindan annesi kim onu bilir.
Çok zor. Gerçekten bu iş matematik gibi değil. Mutlak doğru yok bu durumlarda.bende üc oldu yazdim iki arkadasim var hala ve teyze evlatlik verilmis. ikiside biliyor ikiside asla ne öz nede evlatlik alinan ailede bi aile bagi kuramadi. öyle ki kendi kurduklari aile de dahil buna.
Çok zor. Gerçekten bu iş matematik gibi değil. Mutlak doğru yok bu durumlarda.
Bence kesin kollanması gereken tek şey bebek... Yavrum çilesiyle doğmuş.
Düşündüm ve aklıma geldi ki böyle bir arkadaşım daha var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?