Kayinvalidem beni yetersiz gorup kucumsuyor

Kadınlar niye okumalı konusunun kamu spotu olmuşsunuz.

Kardeşiniz feraha erince en kısa zamanda size daha çok para getirecek bir yetenek kazanmanızı öneriyorum.

Kuaför-manikür-protez
Katiplik
Açık öğretimde ortopedi teknisyenliği
Açık öğretimde fizyoterapi
İşkur işe yerleştirme garantili kursları vb vb.

Sadece kaynanayı utandırmak için bile gidilir.

Çekinecek birşeyiniz yok, kardeşiniz hayata atılsın diye fedakarlık yapıyorsunuz, ekmeğini çıkartıyorsunuz, daha iyisini de yaparsınız.

Iste gerekirse ben annemi sustururum ama eşimin bağırıp evden kovmasina göz yummam. Eşi hatalı burda bence kendi annesini susturmalıydı.

ahaahha gelmiş gene bizim kurdeleli 44

Agzına kurekle vurmalık bı kadın hadsız ben olsam sende ınsan olamıyorsunnn derdımm gorusme o kafınla esın gorussun dursun

Kurdeleleri ben başka yerlere bağlamak için kullanıyorum deseydin dicem ama, göçüp gitmissin aramızdan

Aynı kişi olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?
2. üyelik açarken zaten aynı ip veya telefondan izin verilmiyor diye biliyordum?? Nasıl açabiliyorlar

Aynı kişi olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?
2. üyelik açarken zaten aynı ip veya telefondan izin verilmiyor diye biliyordum?? Nasıl açabiliyorlar

2. üyelik site kuralları dahilinde serbest ama böyle dalga geçerlerse deşifre ediyoruz onun dışında ikinci üyelikte bir sıkıntı bulunmamaktadır.

2. üyelik site kuralları dahilinde serbest ama böyle dalga geçerlerse deşifre ediyoruz onun dışında ikinci üyelikte bir sıkıntı bulunmamaktadır.

Ya cidden emin misiniz aynı kişi olduguna...Reyting için mi o kendiyle kavga pes yaa...Aynı telefonu veya pc yi 2 kişi kullanıyor falan olmasın...Ay inanılmaz

Yaklaşık bir ay önce eşimi ütüsüz gömlek giymiş diye(gömlek naylondu ütü tutmuyor)Kaynanam aynısını yapmaya çalıştı.Bende onun ayıplarını yüzüne vurup telefonu yüzüne kapattım görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim iki pantolonla evlendi onlar meğerse üç senedir giydiği pantolonlarmış böyle bir kadın bana laf söyledi.Umursama salla tepsiye kurdele ne ya komedi

Kaynanalar geneli gelini eleştirecek bir ev işi mutlaka bulur, benimkinde astığım çamaşırı çırpmadığımı gidip kocama beni ispiyonlamış
Bunların hepsi huzur bozuyor çünkü oğullarını bizden kıskanıyor

Gelin gelin...aferın sana ..baştan testiyi kırdın.mizacıma bıraz ters eşimle de boşanırdık..zamanında ben de kovaydım rahat mis..
Çektik de ne oldu.
Sen sinirlendıkce hosuna gidecek.yapma.onu takmamayı başarırsan senle uğraşmayı bırakır .fırsat bulunca yapar ..
Şaka bir yana kımseyı evden kovma..sınırlerıne hakım ol..şittt kız sakin ollll..
Hayat her zaman zor bebeler de olunca bin kat zor .kv için uzuldugune pişman olacaksınız.

Bence kv niz kurdele murdele bahane edip sizin kardesinizi okutmaniza kızıyor da sinirini öyle cikariyor.Dolayisiyla bu durum kendi ogluna da yansiyor ve Üzerinize vazife degil diye dusunuyor.Olay bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…