Benim kv sizinki gibi degil..siz yapmissiniz da ben boyle yapamam:) zaten boyle seyler yapsam esim yuzume bakmaz:)Kv çok severim bana karşı her zaman çok sevecendir arada bir Kaynanalık tarafları tutardı ben ağzının payını verince susardı
Neyse bir gün Kv babasından bir miktar miras kaldı eşimde tek çocuğu olduğu için (özürlü kaynımı saymazsak) eşime para verdi.Bizde eşimle o paranın bir kısmıyla arabaya atlayıp Türkiye sahillerini geze geze uzun bir tatil yaptık fotoğraflarımızı da sosyal medyada paylaştık vs.
Kv her gün görüşüyoruz telefonda şurdayız burdayız şuraya geçeceğiz diye....
Neyse tatilden geldiğimizin ertesi günü Kv aradı benim paramı geri verin dediEşim de nasıl yani anlamadım neden?
Yok efendim siz benim paramı aldınız ben burda oturuyorum siz geziyorsunuz falan fişman telefonda nasıl bağırıyor eşime.
Meğer eşimin o çok sevip toz kondurmadığı acuze halasının gelini sosyal medyadan bizi takip edip kendi Kv anlatmış yani eşimin halasına o acuze de yememiş içmemiş kıskançlığından Kv bir güzel doldurmuş artık ne dediyse benim Kv delirmiş gibiydi.
Velhasıl o dakika telefonu açtım Kv ağzıma geleni dedim.Bugüne kafar senin paranla yaşamadık al paranı müsait biyerine sok sakın bir daha bizi arama dedim.Hemen sosyal medyadan eşimin 7 sülalesini engelledim telefonlarını da engelledim.
Eşime de dedimki sen istersen görüş ben görüşmem.
Sonra Kv aradı özür diledi eşimden gaza geldim diye ben özür falan kabul etmiyorum Anneni de tanımıyorum dedim.
Eşim de ben karışmam ister konuş ister konuşma karışmam dedi.
Kv nerden baksanız 4 ay görüşmedim konuşmadım Kv beni aradı yüzüne kapattım.Eşimi aradı neden konuşmuyor kızım dedi.
Eşimde karım haklı onca laftan sonra konuşmaması normal dedi.
Kv kısmi felç geçirdi başka bakanı da yok atladım uçağa gittim Kv bebek gibi baktım iyileştirdim ama mesafeli oldum hep.İki gözü iki çeşme ağladı affet dedi öyle affettim. Sonra bana gitti son model adıma bir araba aldı
Bende kıyamadım nede olsa eşimin annesi o oldu bir daha ağzını açıp bana laf etmedi.
O acuze hala ve gelinler dayılar teyzeler yengelerle hepsiyle selamı sabahı kestik görüşmüyoruz kaç yıl oldu.
Sadece kv konuşuyorum eşimde öyle.
Az insan çok huzur.
Bir kere de eşimle aramda bir sorun oldu Kv anlattım Kv bana ben karı koca arasına girmem karışmam kendiniz halledin dedi.
Aradan 1 ay geçti geçmedi Kv eşimle tartışmış Kv beni aradı oğlum neden böyle yapıyor neden beni üzüyor kızım dedi.
Kusura bakma anne ana oğul arasına girmem ben kendin hallet dedim
Ben uzaktan nasıl halledeyim kızım dedi
Bende onu bana karışmam kendin hallet demeden önce düşünecektin dedim
Yine kıyamadım eşimle konuştum yapma etme yaşlı hasta kadın üzme dedim aralarını düzelttim.
Şimdi Kv ne dersem diyeyim hemen eşime telefon açıp çemkirir üzme kızımı der
Bence sizde iyi bir strateji uygulayın sürekli küslük olmaz.
Eşinizden varsa tonunundan mahrum bırakın.Eşinizde size arka çıkarsa şayet iyice burnunu sürttürün derim.
Esimle gayet mutluyuz ilk başta hep yukarı gidiyor diye baya tartışmalar oldu ama hamilelikten sonra hiç çıkmıyor desem yeridir esimde bana hak veriyor annesi yokken gel birlikte gidelim diyor birlikte çıkıyoruz yukarı kp anlasın kv yüzünden evlerine gitmedigimi suan bile kv yok gorumcem le oturuyoz sabahtan beri birtek kv ve çocukları problemli kp gorumcem çok iyi valla ne yalan soylim. Esin ile arani iyi tut yoksa üzülen sen olursun bak kv ne derse desin esine hemen şikayet etme bırak kv söylesin sen esinin gozununde iyi duruma düşmeye bak biraz sakin ol akıllı ol valla kocani kaybedersin biz kac kez boşanmaya geldik kv yüzünden ...Peki esinle mutlumusunuz? Bir huzursuzluk oluyor mu evinde?
Kırmızıyla işaretlediğim cümleniz hiç hoş olmamış kusura bakmayın.Kv çok severim bana karşı her zaman çok sevecendir arada bir Kaynanalık tarafları tutardı ben ağzının payını verince susardı
Neyse bir gün Kv babasından bir miktar miras kaldı eşimde tek çocuğu olduğu için (özürlü kaynımı saymazsak) eşime para verdi.Bizde eşimle o paranın bir kısmıyla arabaya atlayıp Türkiye sahillerini geze geze uzun bir tatil yaptık fotoğraflarımızı da sosyal medyada paylaştık vs.
Kv her gün görüşüyoruz telefonda şurdayız burdayız şuraya geçeceğiz diye....
Neyse tatilden geldiğimizin ertesi günü Kv aradı benim paramı geri verin dediEşim de nasıl yani anlamadım neden?
Yok efendim siz benim paramı aldınız ben burda oturuyorum siz geziyorsunuz falan fişman telefonda nasıl bağırıyor eşime.
Meğer eşimin o çok sevip toz kondurmadığı acuze halasının gelini sosyal medyadan bizi takip edip kendi Kv anlatmış yani eşimin halasına o acuze de yememiş içmemiş kıskançlığından Kv bir güzel doldurmuş artık ne dediyse benim Kv delirmiş gibiydi.
Velhasıl o dakika telefonu açtım Kv ağzıma geleni dedim.Bugüne kafar senin paranla yaşamadık al paranı müsait biyerine sok sakın bir daha bizi arama dedim.Hemen sosyal medyadan eşimin 7 sülalesini engelledim telefonlarını da engelledim.
Eşime de dedimki sen istersen görüş ben görüşmem.
Sonra Kv aradı özür diledi eşimden gaza geldim diye ben özür falan kabul etmiyorum Anneni de tanımıyorum dedim.
Eşim de ben karışmam ister konuş ister konuşma karışmam dedi.
Kv nerden baksanız 4 ay görüşmedim konuşmadım Kv beni aradı yüzüne kapattım.Eşimi aradı neden konuşmuyor kızım dedi.
Eşimde karım haklı onca laftan sonra konuşmaması normal dedi.
Kv kısmi felç geçirdi başka bakanı da yok atladım uçağa gittim Kv bebek gibi baktım iyileştirdim ama mesafeli oldum hep.İki gözü iki çeşme ağladı affet dedi öyle affettim. Sonra bana gitti son model adıma bir araba aldı
Bende kıyamadım nede olsa eşimin annesi o oldu bir daha ağzını açıp bana laf etmedi.
O acuze hala ve gelinler dayılar teyzeler yengelerle hepsiyle selamı sabahı kestik görüşmüyoruz kaç yıl oldu.
Sadece kv konuşuyorum eşimde öyle.
Az insan çok huzur.
Bir kere de eşimle aramda bir sorun oldu Kv anlattım Kv bana ben karı koca arasına girmem karışmam kendiniz halledin dedi.
Aradan 1 ay geçti geçmedi Kv eşimle tartışmış Kv beni aradı oğlum neden böyle yapıyor neden beni üzüyor kızım dedi.
Kusura bakma anne ana oğul arasına girmem ben kendin hallet dedim
Ben uzaktan nasıl halledeyim kızım dedi
Bende onu bana karışmam kendin hallet demeden önce düşünecektin dedim
Yine kıyamadım eşimle konuştum yapma etme yaşlı hasta kadın üzme dedim aralarını düzelttim.
Şimdi Kv ne dersem diyeyim hemen eşime telefon açıp çemkirir üzme kızımı der
Bence sizde iyi bir strateji uygulayın sürekli küslük olmaz.
Eşinizden varsa tonunundan mahrum bırakın.Eşinizde size arka çıkarsa şayet iyice burnunu sürttürün derim.
tesekkur ederimCok uzucu gercekten..ben boyle insanlari anlamiyorum..ne geciyor ellerine boyle yapinca..boyle insanlar hayatlari boyunca mutsuz olurlar..baskalarini mutlu edemeyen, aksine kotuluk dusunen insan gercekten mutlu olanaz..ben buna inaniyorum.
Neyse Allah sizlere sabir versin.. Bu arada sizi tebrik ederim avukatlik icin :) hayatta basarilar dilerim..
Sizinle polemik yaşamak istemem fakat özürlü kaynımın özürlü olduğunu yazıyla ifade ederken sizin HOŞ bulmanız için nasıl bir kelime kullanmam gerekiyordu?Kırmızıyla işaretlediğim cümleniz hiç hoş olmamış kusura bakmayın.
Özürlü insanlarında bir birey olduğunu unutmayalım lütfen..
Sizinle polemik yaşamak istemem fakat özürlü kaynımın özürlü olduğunu yazıyla ifade ederken sizin HOŞ bulmanız için nasıl bir kelime kullanmam gerekiyordu?
Söyleyin ona göre düzelteyim hemen.
Zira kaynım zeka özürlü ve paranın ne olduğunu bilmiyor.
Dileseydim eşim tek çocuk der geçiştirirdim.
Ve Kaynımla bebek gibi ilgilenirim tüm ihtiyacını karşılar kendisini yıkar paklarım gocunmadan o da beni çok sever.
Sizin hoş bulamadığınız kısmını açıklarsanız memnub olurum.
Konumuz kaynım değil ayrıca.
Engeli yok ki özürü var.Engelli daha şık
Engeli yok ki özürü var.
Çünkü yarı zeka özürlü.
Fiziksel görüntüsün de bişey yok boylu poslu yakışıklı bir adam.Ama zaman para kavramı vs yok konuşurken saçmalıyor ne dediğini kendide bilmiyor vs. ama ben onu dinlerim benimle konuşurken kelimelerini seçer ben ona kitap okurum saati öğretmeye çalışırım.
Sorun kaynım değil zaten eskiden özürlü deniyordu şimdi engelli deniyor.
Selfie ve özçekim misali
Neticede ikiside aynı değilmi?
Ben aşağılamak için yazmadım.
:)Özürlü yerine ne diyim dediğin için yazdım
yakinsaniz birbirinize illaki bir sekilde karsi karsiya gelirsiniz bunun kacari yok yani kocanizda konusmama gorusmeme karari aldiysa o zaman baska ama obur turlu illaki bir araya gelirsiniz er yada gec. Asil onemli olan tavrini koyup yaptiginin ne buyuk bir saygisizlik oldugunu anlatmak yoksa tavsan daga kusmus bilmem nee yani..Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
Dun bir olay yasandi, kayinvalidem beni herkesin icinde azarlayip tersledi. Gururum incindi, cok kotu oldum. Bundan sonra onunla hayatta gorusup konusmam dedim. Esim de bana hak verdi konusma diyor.
Sizce bu dogru bir karar mi? Acaba onunla kus olmam benim evliligimi olumsuz yonde etkiler mi?
Ne mutlu sizeSizinle polemik yaşamak istemem fakat özürlü kaynımın özürlü olduğunu yazıyla ifade ederken sizin HOŞ bulmanız için nasıl bir kelime kullanmam gerekiyordu?
Söyleyin ona göre düzelteyim hemen.
Zira kaynım zeka özürlü ve paranın ne olduğunu bilmiyor.
Dileseydim eşim tek çocuk der geçiştirirdim.
Ve Kaynımla bebek gibi ilgilenirim tüm ihtiyacını karşılar kendisini yıkar paklarım gocunmadan o da beni çok sever.
Sizin hoş bulamadığınız kısmını açıklarsanız memnub olurum.
Konumuz kaynım değil ayrıca.
Hergün nerde görüyorsun Can'ım ? Ev ler iki ayrı daire şeklinde değil mi ? Eşin me diyor bu konuşmama durumunuza ?Aynen öyle yüzüne bile bakmıyorum ben şehir disidayken eşimden evin anahtarını isteyip buzdolabimin derin dondurucu kısmına eşyalarını koymuştu geldim hemen bir suru tam buğday ekmeği aldım doldurdum onun da eşyalarını geri götürdüm dolabın a koydum . Mesela misafir mi gelecek hemen kızına git cagir yardıma gelsin der isim var diyip çıkmam . Bir iş mi yapılacak beni gördüğü an sunu yap der bende yapmıyorum derim bu kadar. Hamileyim bu arada düşük riskim vardı bir kere geçmiş olsun demedi bende ölse bir bardak su vermem artık net yani tek sorun bu değil ki daha neler neler bu kararı 1.5 yıl içinde aldım bir hatada değil yani . Sana tek tavsiyem takma aman bosver ne hali varsa gorsun ayağını yikasan yaranamazsin hemen hemen hergün görüyorum selam bile vermem artık ...
Eğer kayınvaliden bir anne gibi sana hatanı ve yanloşını gösteriyorsa başkalarının içerisinde dahi olsa sorun değil kırılmamalısın içinde art niyet yoksa ancak fesatlık amaçlı seni aşağı çekme amaçlı ise konuşarak hallet. Bende kv ile konuşmuyorum ancak çok ağır sebebleri var.Arkadaslar merak ediyorum var mi kayinvalideyle konusup gorusmeyen? Hayatinizdan memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?