Kayinvalidesiyle konusmayanlar var mi?

Benim kv sizinki gibi degil..siz yapmissiniz da ben boyle yapamam:) zaten boyle seyler yapsam esim yuzume bakmaz:)
Benim kv oyle benim laflarimla yerine oturacak bir karakter degil bir defa..ben bugune kadar hic agzimi acmadim acmaya niyet etsem bile beni oyle bir oturturki. Yok yani mumkunati yok sizin bu anlattiklarinizi yapmamin:) benim yapabilecegim en guzel sey kendimi ondan korumak adina onunla gorusmeyi kesmek.

Peki esinle mutlumusunuz? Bir huzursuzluk oluyor mu evinde?
Esimle gayet mutluyuz ilk başta hep yukarı gidiyor diye baya tartışmalar oldu ama hamilelikten sonra hiç çıkmıyor desem yeridir esimde bana hak veriyor annesi yokken gel birlikte gidelim diyor birlikte çıkıyoruz yukarı kp anlasın kv yüzünden evlerine gitmedigimi suan bile kv yok gorumcem le oturuyoz sabahtan beri birtek kv ve çocukları problemli kp gorumcem çok iyi valla ne yalan soylim. Esin ile arani iyi tut yoksa üzülen sen olursun bak kv ne derse desin esine hemen şikayet etme bırak kv söylesin sen esinin gozununde iyi duruma düşmeye bak biraz sakin ol akıllı ol valla kocani kaybedersin biz kac kez boşanmaya geldik kv yüzünden ...

Kırmızıyla işaretlediğim cümleniz hiç hoş olmamış kusura bakmayın.
Özürlü insanlarında bir birey olduğunu unutmayalım lütfen..

tesekkur ederim

Kırmızıyla işaretlediğim cümleniz hiç hoş olmamış kusura bakmayın.
Özürlü insanlarında bir birey olduğunu unutmayalım lütfen..
Sizinle polemik yaşamak istemem fakat özürlü kaynımın özürlü olduğunu yazıyla ifade ederken sizin HOŞ bulmanız için nasıl bir kelime kullanmam gerekiyordu?
Söyleyin ona göre düzelteyim hemen.
Zira kaynım zeka özürlü ve paranın ne olduğunu bilmiyor.
Dileseydim eşim tek çocuk der geçiştirirdim.
Ve Kaynımla bebek gibi ilgilenirim tüm ihtiyacını karşılar kendisini yıkar paklarım gocunmadan o da beni çok sever.
Sizin hoş bulamadığınız kısmını açıklarsanız memnub olurum.
Konumuz kaynım değil ayrıca.

Şeysalak erkek de sevmem plasentadan kopmamış erkek de...

Bazı olaylara bakıyorum incir çekirdeğini doldurmaz,kocam görüşme dedi, ota çöpe annesini silebilen bir adam el kızına neler yapmaz kör aşkı bittikten sonra

Namusunuza ailenize aleni laflar edilmedikçe küssem de bi daha görüşmesem bi bahane ya Rab derdinde olanları anlamıyorum,biz de hep bu yaşta kalmıcaz

Engelli daha şık

Engelli daha şık
Engeli yok ki özürü var.
Çünkü yarı zeka özürlü.
Fiziksel görüntüsün de bişey yok boylu poslu yakışıklı bir adam.Ama zaman para kavramı vs yok konuşurken saçmalıyor ne dediğini kendide bilmiyor vs. ama ben onu dinlerim benimle konuşurken kelimelerini seçer ben ona kitap okurum saati öğretmeye çalışırım.
Sorun kaynım değil zaten eskiden özürlü deniyordu şimdi engelli deniyor.
Selfie ve özçekim misali
Neticede ikiside aynı değilmi?
Ben aşağılamak için yazmadım.

Özürlü yerine ne diyim dediğin için yazdım

Ben bi ara gorusmedim 1 sene kadar. Sonra pisman olmus esimden haber yollamis bir daha yapmayacagim demis. Esim sen bilirsin dedi bana birakti. Ben de onun hatrina baristim.

AMA SU AN COK PISMANIM...!

yakinsaniz birbirinize illaki bir sekilde karsi karsiya gelirsiniz bunun kacari yok yani kocanizda konusmama gorusmeme karari aldiysa o zaman baska ama obur turlu illaki bir araya gelirsiniz er yada gec. Asil onemli olan tavrini koyup yaptiginin ne buyuk bir saygisizlik oldugunu anlatmak yoksa tavsan daga kusmus bilmem nee yani..

Ben varım. Görüşmüyorum konuşmuyorum. Bu kararıma eşim dahil kimse karışamaz. Keyif benim keyfim. Karar benim kararım.

Ne mutlu size
Benim demek istediğim hitap şekliniz değil mesajımda belirttiğim gibi "birey" olması.
Eşim iki kardeşler fakat kardeşi engelli/özürlü olduğundan para vs vs gibi
Daha hoş olurdu.
Neyse konu zaten kaynınız değil
İyi forumlar....

Var, ben, çünkü bekarım

En iyi kaynana varolmayan kaynanadır. En son hoşlandığım herifin 3 kızkardeşi vardı 1 değil, 2 değil 3 ; cadaloz bir de anası. Dedim cherry topla tası tarağı kaç herif iyi ama bu cadalozlar seni yer bitirir. En küçüğü 18 yaşındaydı kzıkardeşlerin ama nasıl bir dil arkadaş aynı bir pabuç.....Allahım korumuş yeminle.

Evli degilim ama kaynana + gorumce sevmezim evliler beni de araniza alin

buyuk eltim 14 yıldır gorüşmüyor kaynımın sulaesınden kımseyle ben dahı gormedım esım bır dugunde gormus vallahı en ıyısını yapmıs kv kp butun gelınlere agza alınmıycakmkıfur hakaret en ıyısını yapıyor yoksa coktan boşanmıstı otekı kaynımın 3 evlılıgı ben gorusuyorum bana bısey demıyorlar keske deselerde bende sılsem hepsını bukadar cıkarcı aıle gormedım kucugunden buyugune nefret ettım hespsınden esın arkamdaysa sana zararları varsa hıc görüşme

Hergün nerde görüyorsun Can'ım ? Ev ler iki ayrı daire şeklinde değil mi ? Eşin me diyor bu konuşmama durumunuza ?

Eğer kayınvaliden bir anne gibi sana hatanı ve yanloşını gösteriyorsa başkalarının içerisinde dahi olsa sorun değil kırılmamalısın içinde art niyet yoksa ancak fesatlık amaçlı seni aşağı çekme amaçlı ise konuşarak hallet. Bende kv ile konuşmuyorum ancak çok ağır sebebleri var.

Aynı şehirde yaşıyoruz. Yılda sadece 2 kere Bayram'lara gidiyorum. Bir de özel bir durum olursa karşılaşıyoruz. O zöaan da konuşmuyorum. O soru sorarsa kısaca cevap veriyorum. Çok rahatım.
Kesinlikle aramıyorum. Ne Kandil'de ne de anne baba gününde. Eltimin evinde bir ay filan kalıyor. Araları daha iyi sanırım ama umrumda değil. Bana bulaşmasın da. Eşimin hatrı olmasa o kadar da gitmem.
Eskiden evinimden çıkmazdı. Elimi verince kolumu kaptırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…