Kaynana tribi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Firdevs Yoreoglu

Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
684
1.033
63
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Uzun olabilir kusura bakmayın. Öncelikle bazı detaylar vercem karışıklığa sebebiyet vermemek adına. Eşimin annesiyle babası 6-7 yıldır ayrılar fakat sebebini bilmediğim şekilde bunu sevgililik dönemimizde 2 yıl sonra falan öğrendim boşanmalarına rağmen beraber yaşamaya devam ediyorlardı ama karı koca ilişkisi kesinlikle yok, sadece kv nin gidecek yeri olmadığı için biraradalardı. Hatta ailem bile bu durumu ben evlendikten sonra öğrendi çünkü herkese karşı evliymiş gibi görünüyolardı. 2 yıldır falan da kv nin kendi evi var, çalışıyordu ev tuttu döşedi ama biz izinlerde oraya gittiğimizde yine birarada durdular. Her neyse ben doğum için ailemin yanına geldim 1.5 aydır ailemleyim, eşim de yaşadığımız yerde yalnız. Ailemin yanına geldiğim ilk günler kv nin Bi adamla mesajlaşmaları ortaya çıktı aşkımlı falan. Ben zaten biliyordum sık sık birileriyle görüşüyor msjlaşıyor 60 yaşına geldi hala estetik vs yaptırıyor böyle Bi aşırı derecede kendine bakma derdinde. Şüpheleniyodum yani, hatta bir kere sevgiliyken yanımda Bi adamla konuşmuştu ben şok. Her neyse eşim bu duruma çok kızdı annesiyle görüşmüyor olay olduğundan beri. Ben de olay olduğunda abartma sen kızıyosun ama annen aslında bekar birisi olabilir böyle şeyler dedim bana çok kızdı ama bu benim görüşüm yani sonuçta ayrılar. İşte beni annesine gaz vermekle falan suçladı ben de bi şey dememeye karar verdim. Ayrıca ailemin yanına gelmeden önce de bebek odası için aldığımız şeyler vardı fotoğraflarını kv ye de attık, henüz beşik yok ayrı alcaz dedik eksikleri biz de Alırız dedi. Tatile gitmeden önce onlara uğradık ben sanıyorum ki bisürü şey almıştır etmiştir ama ortada bir çöp yok. 2 tane yelek örmüş baya Bi uyduruk. Bi zıbın olsun ne bilim özenip tek Bi şey almamış yani el olan komşular bile dünya şey getiriyor ve bu kadın yıllardır çalışıyor sigortası yok babasının maaşını almak için sigorta yaptırmıyor migreni tutsa para alıyolar diye acile bile gitmeyen biri 2 kere falan göz kapağı kaldırma ve kaş estetiği yaptırdı siz düşünün. Ben ailemin yanına gelince kvyi aradım, dedim ki eksikleri alırız demiştin beşik alcaz kp ile beraber beşik almak isterseniz diye söylemek istedim kıyafet falan aldık yeterince gerekli Bi şey olsun diye söyledim ve baktığımız beşik 600 lira falandı dedim ki eşime bin TL falan ayırsalar yeter, millet neler neler yapıyo. Yüzümü kızarttım söyledim. İşte ben bunu söylediğim zaman kvnin Bi erkekle konuştuğu ortaya çıkınca işte beni evden kovcaklar nolcak bilmiyorum vs diye bu mırın kırın etti, kpye söyliyim ona göre yapalım dedi ama asla aramıyo sormuyo. Sonra öğrendim ki kpye söylememiş ama söyledim diyo, kp; kv bana bi şey söylemedi diyo herkes Bi haber sinirlendim. Peki anne dedim siz yapacaklarınıza her şeyi yapmışsınız bize gelince böyle olur zaten dedim tamam zaten eşim de bi şey istemiyo senden ben yine de iyi Bi şeye sebep olur diye söylemiştim ama tamam istemiyoruz Bi şey dedim ve o gün bugündür yani 1. 5aydır kadın beni aramıyo kızlar. Son haftamdayım bir kere arayıp kızım nasılsın çocuk nasıl demedi, oğluyla da konuşmuyo o sebepten dolayı, benle de istemiyoruz Bi şey dedim diye konuşmuyo. Ben şimdi doğumdan sonra 1 ay daha ailemleyim eşim de gelcek, işte benim aileme de gideriz falan diyo geriliyorum gitmek istemiyorum beni kendi tribinden aramamış sormamış bi kadını görmek istemiyorum, zaten sevmiyordum çok fazla gıcık hareketi ve laf sokması vardı her kv gibi ama bu son şey çok sinirimi bozdu. Yaşadığım yerde 1 yıldır tanıdığım insanlar bile gün aşırı beni ve bebeği soruyo bu kadın sormuyo. Ben şimdi napıyım? Doğumda buraya bizi görmeye gelirlerse nasıl davranıyım, onların yanına gittiğimizde nasıl davranıyım? Şeytan diyo hiç gitme ama eşimin kardeşleri de var gitmemek olmaz onun da görmek hakkı. Bir de kadın orda yaşamadığı için ev aşırı pis wcde sinekler falan uçuyo, temiz çarşaf nerdeyse yok, hem benim hem bebeğim için uygun Bi ortam değil. İnanın şimdiden bunun stresi bastı rüyalarıma giriyo her gün bunu düşünüyorum napcam diye. Gitsem nerde yatıp kalkcam lohusa olcam hijyen sıfır e kadınla da konuşmuyoruz, karşı karşıya gelsek nasıl davranır napar bilmiyorum ama ben napıyım akıl verin lütfen bu gerginlikten doğuramıycam diye korkuyorum.

Kadın eşinden ayrılmışsa ve biriyle görüşüyorsa bunda bi sorun zaten olamaz. - konuyla bağlantısı yok bence bunu anlatmanızın. - Hepsini geçiyorum elbette ki babanne olarak bişeyler yapsa hoş olurdu. Ama yapmadı diye de sizin arayıp , anne bize beşik alın demenizde hoş olmamış. Zira kadına sorup çocuk yapmadıysanız , bebeğinizin her ihtiyacını kendiniz karşılamanız gerektiğininde bilincinde olmalısınız.
Bana aşırı mantıksız geliyo bu durum yani kaynanam çocuğuma bişey almadı diye triplenmek. Allah izin verdiği sürece çocuğumun her ihtiyacını kendim karşılarım. He tabi ki anane bananne olarak destek olmak isterlerse mutlu olurum. Ama olmazlarsa da arayıp bebeğime şunu alın bunu alın demem.

Ben de olsam aramam sizi. Hem kadini ozel hayatindan, kiminle gorustugunden, estetiginden dolayi yargiliyorsunuz hem de verdigi hediyeyi kucumsemissiniz. Ikisi de haddiniz degil. Aileden gelen hediye manevi degeri olan bir sey olmali. Elde ordugu yelek, esinizin cocuklugundan kalma battaniye, vs. Is guc sahibi kocaman insanlarin aileden yardim beklemesi cok itici geliyor bana. Biz anneme kalan omrunu keyifle gecir, bize bi sey vermeyi, birakmayi dusunme, gonlunce ye/gez diyoruz. Yapmis onlar zaten yapacagini, bu yasa getirmisler esinizi. Birakin artik kendi hayatlarini yasasinlar, keyif sursunler.

Ben kv bin biriyle görüşmesi benim açımdan da sorun değil lütfen iyi okuyun. Ben zaten eşime bu kadar abartı tepki verme görüşebilir bekar birisi dedim, bunu anlatmamız sebebi eşimin annesiyle görüşmeme sebebi bu. Benle alakalı bir durum değil demek istedim. Ayrıca elbette onlara güvenip çocuk yapmadık kızlar, fakat kv bana en baştan beri en büyük oğlunu kastederek ona ve çocuklarına neler neler yaptığını anlatan biri ben de istedim ki bize de biraz özenin Bi şeyler yapsın. Beşiği de kendisi eksiklerini biz alalım dedi diye söyledim yoksa niçin tenezzül ediyim ki onun alıcapı Bi şeye? Bana sıkıntıdaymış gibi gösteriyor ama aslında yapmak istediği şeyler varsa dünya para gitcek olsa bile yapabiliyor.

Eşinin ailesinin durumları ilişkileri o kadar karışık ki bebeği düşünmeye zamanları kalmamış.ayrıca bu kadın estetiği hangi parayla oluyor? Estetiğe para varsa bebeğe bir sey almaya neden yok ?
İşte nihayet beni anlayan biri çıktı. Canım migreni tutunca para alıyolar diye acile gitmiyor evde eziyet çekiyor ama bir gör nasıl estetik meraklısı. yaptırcaksa yaptırsın beni ırgalamaz ama bana sanki durum yokmuş gibi gösterip dram yapıyo ki kendisi dedi biz alalım eksikleri diye.

Konu fake sanırım dedim ama üyelik tarihiniz de eski .
Beklentiyle doğuranları ve evlenenleri anlamıyorum . Ve Siz de onlardan birisiniz...

1.5 ay doğum için gelmek te ne demek? Eşini neden yalnız bırakıyorsun ki..doğum sadece orda mı yapılabilio
Yok canım biz doğudayız görev için. Tatile çıktık eylülde beni tekrar götürüp getiremiycekti 1200 km mesafe var. Uçakla otobüsle de gelmem imkansız o yüzden ben kalmak zorunda kaldım.

Konu fake sanırım dedim ama üyelik tarihiniz de eski .
Beklentiyle doğuranları ve evlenenleri anlamıyorum . Ve Siz de onlardan birisiniz...
Beklentiye evlenmedim hanfendi onların iğnesime bile ihtiyacım yok fakat eşimin büyük abisinin düğünün yaptılar, yetmedi ev alırken ona kredi çektiler, yetmedi araba alırken para verdiler, yetmedi bizim düğün zamanı eşime 55bin lira verip abisine 20 bin TL daha para verdiler demek istediğim şu ki tek çocukları büyük abiymiş gibi davranıyorlar ona ve çocuklarına da dünya kadar şey yapıyolar ama bizim çocuğumuza kendileri teklif etmelerine rağmen yapmıyorlar bilemiyorum bu kadarı bana haksızlık gibi geliyor.

Valla sen ondan birşey bekleme canım onum ne olacağı belli değil ne bilim kocadan ayrı ama birlikte yaşıyorlar.başka adamla ilişkisi var.estetik meraklısı yok anam ondan sana kaynana felan olmaz

Buzdolabı gibi dur.
Soru sorduğunda cevap ver, bebeğinizi zaten kalabalık ortamlara sokmayın.
Millet hapşırıyor ağzını bile kapamıyor.
Bu konu da çok katı olun, görmek isteyen evinize gelsin.

Esiniz annesile görüşmüyor ve siz bebek için birseyler yapmıyor diyorsunuz. Şaşirmamak lazim. Neye para harcadığı da kimseyi ilgilendirmez

Valla sen ondan birşey bekleme canım onum ne olacağı belli değil ne bilim kocadan ayrı ama birlikte yaşıyorlar.başka adamla ilişkisi var.estetik meraklısı yok anam ondan sana kaynana felan olmaz

Farkındaysaniz kadın imkanı olduğu zaman evide ayırmış. Bekar bir kadın sonucta. Istese yeniden evlenebilir. 100 yaşındaysada bu böyle.

Türkiye de herkes herseyi yapmali ödev gibi ama kesinlikle karışmamalı. Hem fırsat verip etinden sütünden yararlanmaya çalışıp hemde her kayinvalide gibi laf sokuyor diyip yerilmek çok acı ya. Allahım evlatlarım da eşleri de hayırlı olsunlar inşallah bu mübarek gecede duy sesimi.

Esiniz annesile görüşmüyor ve siz bebek için birseyler yapmıyor diyorsunuz. Şaşirmamak lazim. Neye para harcadığı da kimseyi ilgilendirmez
Bu olaylar eş zamanlı oldu. Bize biz eksikleri alalım dediği günlerde biriyle görüştüğü ortaya çıktı, eşim o zaman kesti konuşmayı. Ben de boşanmış Bi kadın istediğini yapar görüşünde olduğum için kvyi yargılamadım nasılsa barışırlar diye de konuşmaya devam ettim fakat o tamam öyleyse istemiyoruz dedim diye beni bir kere bile aramadı yani. Ben şimdi bu insana nasıl davranıyım ki

Bence siz duruma karışmayın. Onlar kozlarını paylaşacak er ya da geç. Siz mümkün oldukça strese girmeyin. Hamilesiniz sonucta. Bebeginizi insallah sağlıkla kucaga alin

Buzdolabı gibi dur.
Soru sorduğunda cevap ver, bebeğinizi zaten kalabalık ortamlara sokmayın.
Millet hapşırıyor ağzını bile kapamıyor.
Bu konu da çok katı olun, görmek isteyen evinize gelsin.
Ben de öyle düşünüyorum tamamen küsmek olmaz fakat kendisi en ufak şeye küsen alınan birisi. Ben öyle davranınca da iyice abartır küserse? Bi yanım umursama diyo, daha fazla trip yaparsa onun sorunu ben eşimin babasının evi der giderim diyorum ama gergin ve küs olunan ortamlar da insanı geriyo. Doğuma odaklanamıyorum bunları düşünmekten. Ney nasıl olcak nasıl davrancam kafayı yiycem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…