- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
Konuyu ve diğer mesajları okumadan yorum yapmayın bence. Mesajları karıştırmamın sebebi oğlu bu yüzden konuşmuyo, biz de bu olay olduğunda bize kendisi dedi eksikleri alalım diye ben de konuşuyordum oğlu küstü diye küsmedim konuşmaya devam ettim. Sonra eşimle beraber iyi o zaman beşik eksik dedik ve beşik almak isterseniz olur dedik bunu bize kendileri dediği için. Yeterince açıklayıcı oldu mu?
Zıbın aldı demedim zıbın bile almamış dedim. Hiç bir şey almamış yani, aldığı zıbını beğenmeme gibi Bi durum yok çünkü aldığı Bi şey yok. Beklentim olmasa da insan özenir alır yani almaması Bi tek bana mı garip geliyo? Zaten artık Bi şey alıp almama durumlarını geçtim ben aylardır beni ve çocuğumu merak etmeyen kadına karşı nasıl davranmalıyım bunun derdindeyim.
İyi siz yapmayın bu sizi ilgilendirir, sizin naptığınız da beni ilgilendirmez burda konu açan benim. Yaptığınız fedakarlık için övgü bekliyorsanız konu açın orda alkış toplayın. İyi akşamlar.Karakter meselesi sanırım. Kayinvalidem 3 yıl once evimi aldigimda büyük bir eksiğimi alacağını soyledi. Gerek yok dedim ama illa alicam olmaz dedi. 3 yil boyunca biz o eksiği alamadik paramız olmadığından. Büyük bir miktardi cunku bizim için, öyle idare ettik. 3 yıl ne eşime, ne annesine asla konusuna dahi etmedim hani alacaktiniz diye. Gecen gun kayınpederim kendi kredi kartini getirip verdi, kizim cok mahcubuz söz verdik ama yapamadik. Limitsiz en kalitelisini al, hatta istediğini al, Allah razi olsun hiç yüzümüze vurmadin dedi. Ben sizin yaptığınızı yapamam yani anlatabilmisimdir umarim. Bu sebeple sizi anlamam mümkün değil.
Çok iyi olur. Mantıklı yorumlarınız ışık tuttu bana fazlasına gerek yok.2 tane uyduruk yelek ördü yazmışsınız pardon. Hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Garip olan sizin maddi beklentim yok diyerek maddi beklentilerinizi satır aralarında sıralamanız. Derinde olduğunuz durum konunuzun yüzde 5ini kapsıyor yalnız. Geri kalanlar bir şey aldı almadı ve kayınvalidenizin özel hayatı. Anlaşabildiğimizi düşünmediğim için daha fazla konuşmak istemiyorum. 0 beklenti= sonsuz mutluluk demişler size önerim buna dikkat etmeniz.
Çok üzüldüm başınız sağ olsun, doğru söylüyorsun diyorum ya artık aldı almadı kısmını geçtim aramamasına taktım. Neyse. Allahım en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin sana inşallah o zaman sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniAhh be canim gelmissin yolun sonuna bebegini kucagina almaya ne kalmis onun hayalini kuracagina en mutlu olman gereken zamanlarda sen oturmus o onu dedi de bu bunu dedi de ama alacam demistide almamisti da da da da da...
Birak simdi otur yaslan arkana elleni bebeginin ustune koy ozur dile ondan seni stresse sokuyorum diye
Baslamisim besigine. Bak canim 2019 yilbasina kv kp beraber girdim gebeydim. Gebeyken ilk o gun gorduler beni ve hem yilbasi hemde torunumuza ilk hediyesi bizden olsun dediler kp. Gir kizim internete hangi besigi begeniyorsan al dediler yilbasi gecesi siparisi verdim. 17 gun sonra gebeligimin 5. Ayinda gebelegim sonlandi. Hastaneden taburcu oldum eve geldim 2 gun sonra kargoyla besigi geldi kizimin simdi kutusunda balkonda duruyor. Hic bir sey senin ve bebeginin sagligindan onemli degil otur sukret ve gereksiz yere ne kendini ne de bebegini ne uz nede strese sok.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsi insallah.
Kendi evinizde durun gelmek görmek isteyen gelir.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Uzun olabilir kusura bakmayın. Öncelikle bazı detaylar vercem karışıklığa sebebiyet vermemek adına. Eşimin annesiyle babası 6-7 yıldır ayrılar fakat sebebini bilmediğim şekilde bunu sevgililik dönemimizde 2 yıl sonra falan öğrendim boşanmalarına rağmen beraber yaşamaya devam ediyorlardı ama karı koca ilişkisi kesinlikle yok, sadece kv nin gidecek yeri olmadığı için biraradalardı. Hatta ailem bile bu durumu ben evlendikten sonra öğrendi çünkü herkese karşı evliymiş gibi görünüyolardı. 2 yıldır falan da kv nin kendi evi var, çalışıyordu ev tuttu döşedi ama biz izinlerde oraya gittiğimizde yine birarada durdular. Her neyse ben doğum için ailemin yanına geldim 1.5 aydır ailemleyim, eşim de yaşadığımız yerde yalnız. Ailemin yanına geldiğim ilk günler kv nin Bi adamla mesajlaşmaları ortaya çıktı aşkımlı falan. Ben zaten biliyordum sık sık birileriyle görüşüyor msjlaşıyor 60 yaşına geldi hala estetik vs yaptırıyor böyle Bi aşırı derecede kendine bakma derdinde. Şüpheleniyodum yani, hatta bir kere sevgiliyken yanımda Bi adamla konuşmuştu ben şok. Her neyse eşim bu duruma çok kızdı annesiyle görüşmüyor olay olduğundan beri. Ben de olay olduğunda abartma sen kızıyosun ama annen aslında bekar birisi olabilir böyle şeyler dedim bana çok kızdı ama bu benim görüşüm yani sonuçta ayrılar. İşte beni annesine gaz vermekle falan suçladı ben de bi şey dememeye karar verdim. Ayrıca ailemin yanına gelmeden önce de bebek odası için aldığımız şeyler vardı fotoğraflarını kv ye de attık, henüz beşik yok ayrı alcaz dedik eksikleri biz de Alırız dedi. Tatile gitmeden önce onlara uğradık ben sanıyorum ki bisürü şey almıştır etmiştir ama ortada bir çöp yok. 2 tane yelek örmüş baya Bi uyduruk. Bi zıbın olsun ne bilim özenip tek Bi şey almamış yani el olan komşular bile dünya şey getiriyor ve bu kadın yıllardır çalışıyor sigortası yok babasının maaşını almak için sigorta yaptırmıyor migreni tutsa para alıyolar diye acile bile gitmeyen biri 2 kere falan göz kapağı kaldırma ve kaş estetiği yaptırdı siz düşünün. Ben ailemin yanına gelince kvyi aradım, dedim ki eksikleri alırız demiştin beşik alcaz kp ile beraber beşik almak isterseniz diye söylemek istedim kıyafet falan aldık yeterince gerekli Bi şey olsun diye söyledim ve baktığımız beşik 600 lira falandı dedim ki eşime bin TL falan ayırsalar yeter, millet neler neler yapıyo. Yüzümü kızarttım söyledim. İşte ben bunu söylediğim zaman kvnin Bi erkekle konuştuğu ortaya çıkınca işte beni evden kovcaklar nolcak bilmiyorum vs diye bu mırın kırın etti, kpye söyliyim ona göre yapalım dedi ama asla aramıyo sormuyo. Sonra öğrendim ki kpye söylememiş ama söyledim diyo, kp; kv bana bi şey söylemedi diyo herkes Bi haber sinirlendim. Peki anne dedim siz yapacaklarınıza her şeyi yapmışsınız bize gelince böyle olur zaten dedim tamam zaten eşim de bi şey istemiyo senden ben yine de iyi Bi şeye sebep olur diye söylemiştim ama tamam istemiyoruz Bi şey dedim ve o gün bugündür yani 1. 5aydır kadın beni aramıyo kızlar. Son haftamdayım bir kere arayıp kızım nasılsın çocuk nasıl demedi, oğluyla da konuşmuyo o sebepten dolayı, benle de istemiyoruz Bi şey dedim diye konuşmuyo. Ben şimdi doğumdan sonra 1 ay daha ailemleyim eşim de gelcek, işte benim aileme de gideriz falan diyo geriliyorum gitmek istemiyorum beni kendi tribinden aramamış sormamış bi kadını görmek istemiyorum, zaten sevmiyordum çok fazla gıcık hareketi ve laf sokması vardı her kv gibi ama bu son şey çok sinirimi bozdu. Yaşadığım yerde 1 yıldır tanıdığım insanlar bile gün aşırı beni ve bebeği soruyo bu kadın sormuyo. Ben şimdi napıyım? Doğumda buraya bizi görmeye gelirlerse nasıl davranıyım, onların yanına gittiğimizde nasıl davranıyım? Şeytan diyo hiç gitme ama eşimin kardeşleri de var gitmemek olmaz onun da görmek hakkı. Bir de kadın orda yaşamadığı için ev aşırı pis wcde sinekler falan uçuyo, temiz çarşaf nerdeyse yok, hem benim hem bebeğim için uygun Bi ortam değil. İnanın şimdiden bunun stresi bastı rüyalarıma giriyo her gün bunu düşünüyorum napcam diye. Gitsem nerde yatıp kalkcam lohusa olcam hijyen sıfır e kadınla da konuşmuyoruz, karşı karşıya gelsek nasıl davranır napar bilmiyorum ama ben napıyım akıl verin lütfen bu gerginlikten doğuramıycam diye korkuyorum.
Peki anne dedim siz yapacaklarınıza her şeyi yapmışsınız bize gelince böyle olur zaten dedim tamam zaten eşim de bi şey istemiyo senden ben yine de iyi Bi şeye sebep olur diye söylemiştim
Oraya gittiyseniz bunu yapamazsiniz ki o zaman esiniz daha çok sinir eder sizi. Surat yapiyorsun der.Ya bana da çok saçma geliyo ama eşim sanki tatile gelmişiz gibi Bi düşüncede. 1 ay kalabilcez onda da rapor falan alıcak bana diyo ki 1 hafta da orda duralım. Nasıl durcaz böyle böyle ortam benim belki dikişlerim olucak belki aksilik olucak sezaryen olucak iyileşmezsem nolcak biraz beni düşün dedim onu bile zor anladı. Oraya bu sebeplerden gitmek istemememi sanki ailesini görmek istemiyomuşum da ondan böyle diyomuşum gibi algılıyor. Kv böyleyken onun bebeğe dair Bi yardımını da istemiyorum karışsın vs istemiyorum napıcam çok stres yapıyorum. Nasıl davranmalıyım ona karşı? Zorunlu haller dışında Konuşmasam mesela?
Öncelikle kimse sen cocuk dogurcan diye sana bisey almak zorunda değil şahsen ben beklemedim kimseden. Esinin ailesine gitme mevzusunda lohusaligim bitmesini bekleyeblrsin o ortama o kadarcık bebek goturulmezArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Uzun olabilir kusura bakmayın. Öncelikle bazı detaylar vercem karışıklığa sebebiyet vermemek adına. Eşimin annesiyle babası 6-7 yıldır ayrılar fakat sebebini bilmediğim şekilde bunu sevgililik dönemimizde 2 yıl sonra falan öğrendim boşanmalarına rağmen beraber yaşamaya devam ediyorlardı ama karı koca ilişkisi kesinlikle yok, sadece kv nin gidecek yeri olmadığı için biraradalardı. Hatta ailem bile bu durumu ben evlendikten sonra öğrendi çünkü herkese karşı evliymiş gibi görünüyolardı. 2 yıldır falan da kv nin kendi evi var, çalışıyordu ev tuttu döşedi ama biz izinlerde oraya gittiğimizde yine birarada durdular. Her neyse ben doğum için ailemin yanına geldim 1.5 aydır ailemleyim, eşim de yaşadığımız yerde yalnız. Ailemin yanına geldiğim ilk günler kv nin Bi adamla mesajlaşmaları ortaya çıktı aşkımlı falan. Ben zaten biliyordum sık sık birileriyle görüşüyor msjlaşıyor 60 yaşına geldi hala estetik vs yaptırıyor böyle Bi aşırı derecede kendine bakma derdinde. Şüpheleniyodum yani, hatta bir kere sevgiliyken yanımda Bi adamla konuşmuştu ben şok. Her neyse eşim bu duruma çok kızdı annesiyle görüşmüyor olay olduğundan beri. Ben de olay olduğunda abartma sen kızıyosun ama annen aslında bekar birisi olabilir böyle şeyler dedim bana çok kızdı ama bu benim görüşüm yani sonuçta ayrılar. İşte beni annesine gaz vermekle falan suçladı ben de bi şey dememeye karar verdim. Ayrıca ailemin yanına gelmeden önce de bebek odası için aldığımız şeyler vardı fotoğraflarını kv ye de attık, henüz beşik yok ayrı alcaz dedik eksikleri biz de Alırız dedi. Tatile gitmeden önce onlara uğradık ben sanıyorum ki bisürü şey almıştır etmiştir ama ortada bir çöp yok. 2 tane yelek örmüş baya Bi uyduruk. Bi zıbın olsun ne bilim özenip tek Bi şey almamış yani el olan komşular bile dünya şey getiriyor ve bu kadın yıllardır çalışıyor sigortası yok babasının maaşını almak için sigorta yaptırmıyor migreni tutsa para alıyolar diye acile bile gitmeyen biri 2 kere falan göz kapağı kaldırma ve kaş estetiği yaptırdı siz düşünün. Ben ailemin yanına gelince kvyi aradım, dedim ki eksikleri alırız demiştin beşik alcaz kp ile beraber beşik almak isterseniz diye söylemek istedim kıyafet falan aldık yeterince gerekli Bi şey olsun diye söyledim ve baktığımız beşik 600 lira falandı dedim ki eşime bin TL falan ayırsalar yeter, millet neler neler yapıyo. Yüzümü kızarttım söyledim. İşte ben bunu söylediğim zaman kvnin Bi erkekle konuştuğu ortaya çıkınca işte beni evden kovcaklar nolcak bilmiyorum vs diye bu mırın kırın etti, kpye söyliyim ona göre yapalım dedi ama asla aramıyo sormuyo. Sonra öğrendim ki kpye söylememiş ama söyledim diyo, kp; kv bana bi şey söylemedi diyo herkes Bi haber sinirlendim. Peki anne dedim siz yapacaklarınıza her şeyi yapmışsınız bize gelince böyle olur zaten dedim tamam zaten eşim de bi şey istemiyo senden ben yine de iyi Bi şeye sebep olur diye söylemiştim ama tamam istemiyoruz Bi şey dedim ve o gün bugündür yani 1. 5aydır kadın beni aramıyo kızlar. Son haftamdayım bir kere arayıp kızım nasılsın çocuk nasıl demedi, oğluyla da konuşmuyo o sebepten dolayı, benle de istemiyoruz Bi şey dedim diye konuşmuyo. Ben şimdi doğumdan sonra 1 ay daha ailemleyim eşim de gelcek, işte benim aileme de gideriz falan diyo geriliyorum gitmek istemiyorum beni kendi tribinden aramamış sormamış bi kadını görmek istemiyorum, zaten sevmiyordum çok fazla gıcık hareketi ve laf sokması vardı her kv gibi ama bu son şey çok sinirimi bozdu. Yaşadığım yerde 1 yıldır tanıdığım insanlar bile gün aşırı beni ve bebeği soruyo bu kadın sormuyo. Ben şimdi napıyım? Doğumda buraya bizi görmeye gelirlerse nasıl davranıyım, onların yanına gittiğimizde nasıl davranıyım? Şeytan diyo hiç gitme ama eşimin kardeşleri de var gitmemek olmaz onun da görmek hakkı. Bir de kadın orda yaşamadığı için ev aşırı pis wcde sinekler falan uçuyo, temiz çarşaf nerdeyse yok, hem benim hem bebeğim için uygun Bi ortam değil. İnanın şimdiden bunun stresi bastı rüyalarıma giriyo her gün bunu düşünüyorum napcam diye. Gitsem nerde yatıp kalkcam lohusa olcam hijyen sıfır e kadınla da konuşmuyoruz, karşı karşıya gelsek nasıl davranır napar bilmiyorum ama ben napıyım akıl verin lütfen bu gerginlikten doğuramıycam diye korkuyorum.
Bazi aileler birsuru sey aliyor hatta gelenek gibi olmus bir aile bebek arabasini, diger aile bebek odasini aliyor. Ama dedigim gibi bazi aileler aliyor. Bazi aileler almiyor. Kayinvalideniz size besik sozu vermemis sonicta. Sizin ona besik al demeniz hos olmamis. Hem bebeginiz sogsun bakalin bir. Daha doguma zaman var belki kendilerini toparlamaya calisiyorlar. Zaten ayrilarmis. Genelde bu tur seyleri erkekler dusunemiyor. Diger torunlarina almislar yapmislar diyorsuniz. Dedigim gibi once bebeginizin dogmasini bekleyin. 2 cocugum var bebek arabasi ve basigini kendimiz aldik asgari ucretle ustelik. Kimseden beklenti icine girmedik.Bilgi vermemin sebebi eşimin annesiyle bu sebepten küsmesi, ve benim kvye tamam eşim zaten istemiyor Bi şey siz de yapmayın madem demem. Estetik olması da kusura bakmayın ama bana durum yok gibi gösterip torununa allahın Bi zıbınını çorabını almayıp estetik yaptırması herkese ne kadar normal geliyo?! Bence çok garip eş dostu geç en alakasız komşu bile Bi şey getirir böyle durumlarda babaannesi olarak Birtane Bi şey almaması ilginç değil tabi haklısınız. Maddi olarak beklentim evet yoktu, kv kendisi biz de eksiklerini alalım diye teklif ettiği için gerekli işe yarayan Bi şey olsun diye eşimle ortak olarak beşik olsun madem dedik kaldı ki beşiktir odadır aileler birsürü şey yapıyor ben her şeyi alsınlar mı dedim de sanki her şeyi onlara yıkmışım gibi davrandınız? Zaten teklif eden de kendisi sonra mırın kırın eden de kendisi.
Çok yanlış düşünüyorsunuz.Ben de öyle düşünüyorum tamamen küsmek olmaz fakat kendisi en ufak şeye küsen alınan birisi. Ben öyle davranınca da iyice abartır küserse? Bi yanım umursama diyo, daha fazla trip yaparsa onun sorunu ben eşimin babasının evi der giderim diyorum ama gergin ve küs olunan ortamlar da insanı geriyo. Doğuma odaklanamıyorum bunları düşünmekten. Ney nasıl olcak nasıl davrancam kafayı yiycem
Bizim frekanslar sizinle çok farklı okuduğunu anlama gibi şeyler sizde pek yok. O yüzden daha fazla yazmayacağim. Allah kayinvalidenize bol sabir versin, bu beklentilerin sonu gelmez çünkü. Size iyi günlerİyi siz yapmayın bu sizi ilgilendirir, sizin naptığınız da beni ilgilendirmez burda konu açan benim. Yaptığınız fedakarlık için övgü bekliyorsanız konu açın orda alkış toplayın. İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?