- Konu Sahibi Firdevs Yoreoglu
-
Eksikleri alırım dediği ufak tefek giyimdi belkide direk beşik al demeniz sipariş verir gibi hiç hoş olmamış yani ben bebeğimin beşiğini kendim alırım niye kayanaya anneme vs birakiyim ki , hadi baştan beşik alacaz deyip almazlar tamam ama öyle bir şeyde yok gönülden kopmasın lazım, gönül yoksa söyleyip kendimi ezdirmem ben olsamBu olaylar eş zamanlı oldu. Bize biz eksikleri alalım dediği günlerde biriyle görüştüğü ortaya çıktı, eşim o zaman kesti konuşmayı. Ben de boşanmış Bi kadın istediğini yapar görüşünde olduğum için kvyi yargılamadım nasılsa barışırlar diye de konuşmaya devam ettim fakat o tamam öyleyse istemiyoruz dedim diye beni bir kere bile aramadı yani. Ben şimdi bu insana nasıl davranıyım ki
Ben de böyle düşünüyorum istediğinle görüşür konuşur dediğimde eşim kızdı. 5 tane oğlu olduğu için sanırım onun için yeni bir eş vs imkansız gibi çünkü hepsi aynı düşüncede.Farkındaysaniz kadın imkanı olduğu zaman evide ayırmış. Bekar bir kadın sonucta. Istese yeniden evlenebilir. 100 yaşındaysada bu böyle.
Konu uzıycak diye çoğu şeyi yazamadım. Kv kendisi dedi eksikleri biz de alalım dedi eşim de annesine kıyafet falan çok ben umpalayla konuşayım gerekli Bi şey alın demiş eşimle kendi ortak kararımızı madem beşik alsınlar ortak ikisinden dedik böyle gelişti yoksa ortalıkta hadi çocuğuma Bi şeyler alın diye gezmiyorumKonunun başlığı baya yanlış olmuş ya. Kv nin tripi değil sizin tribiniz var ortada. Ben olsam asla bize şunu alın bunu alın diyemem. Size bunu alacağız dediklerinde de altında baya ezilirim. Ben mi tuafım acaba.
Yok o biriyle görüşme kısmına asla karışmıyorum, çünkü benimle bu konuda görüş olarak hepsi ters, hatta eşim anneme gaz verme bile dedi ama bi insan boşandıktan sonra istediğini yapar ben o kısımda değilim. Stres içindeyim dualarınız için teşekkür ederimBence siz duruma karışmayın. Onlar kozlarını paylaşacak er ya da geç. Siz mümkün oldukça strese girmeyin. Hamilesiniz sonucta. Bebeginizi insallah sağlıkla kucaga alin
Elbette almak zorunda değil ben zaten istemedim kendisi teklif etti alalım eksikleri diye lütfen iyi okuyun herkes aynı şeye takılmış. KV KENDİSİ SÖYLEDİ EKSİKLERİ BİZ ALALIM DİYE BİZ DE GEREKLİ OLAN Bİ ŞEY OLSUN DEDİK BU KADAR. evet çok anlamsız ve benim ailem de onları evli sanıyordu ben de sonradan öğrendim diye söyleyememiştim o da ayrı Bi olay. Maaş için mi boşandılar tam bilmiyorum ama eş ilişkisi falan da yok birbirlerinden nefret ediyo gibiler sadece biz gelince kv o eve geliyor öyle olunca da bi düzen olmuyor. Her yer pis dağınık hepsi erkek olunca ben de şimdi lohusa lohusa orda napcam kaç gün durcaz Bi de böyle gerginiz diye stres oluyorum her gün.İster alır ister almaz. Bu kadar sorun haline getirmeniz çok saçma almak zorunda değil.
Kırılırsın o kadar siz baya baya olay yaratmissiniz.
Burda bir kadin vardı kedisi yüzünden eşinin yanindan ayrilmiyordu ama sevgili yapıyordu kendine kocamla aramız zaten yok onemsenez diyordu. Fake sanmıştım belki de o kadın bu kadin olabilir.
Demek ki böyle şeyler gerçekten var
Eski kocasiyla ayni evde yasayip nasıl sevgili yapabiliyor ya
Bilgi vermemin sebebi eşimin annesiyle bu sebepten küsmesi, ve benim kvye tamam eşim zaten istemiyor Bi şey siz de yapmayın madem demem. Estetik olması da kusura bakmayın ama bana durum yok gibi gösterip torununa allahın Bi zıbınını çorabını almayıp estetik yaptırması herkese ne kadar normal geliyo?! Bence çok garip eş dostu geç en alakasız komşu bile Bi şey getirir böyle durumlarda babaannesi olarak Birtane Bi şey almaması ilginç değil tabi haklısınız. Maddi olarak beklentim evet yoktu, kv kendisi biz de eksiklerini alalım diye teklif ettiği için gerekli işe yarayan Bi şey olsun diye eşimle ortak olarak beşik olsun madem dedik kaldı ki beşiktir odadır aileler birsürü şey yapıyor ben her şeyi alsınlar mı dedim de sanki her şeyi onlara yıkmışım gibi davrandınız? Zaten teklif eden de kendisi sonra mırın kırın eden de kendisi.Ben sizi gerçekten anlamadım. Başkasıyla görülmesi beni ilgilendirmez bekar kadın diyorsunuz ama kaç satır bu durumla ilgili bilgi vermişsiniz. Beklentim yok maddi olarak diyorsunuz bir şey almadılar diye kızıyorsunuz. Estetikleri beni ilgilendirmez diyorsunuz onu oldu bunu oldu saymış dökmüşsünüz. Kendinizle çok çelişiyorsunuz
Kayınvalidenizin yaptırdığı estetikler ve görüştüğü erkeği konudan çıkartırsak - ki sizin de kabul ettiğiniz gibi sizi ilgilendirmeyen durumlar - konuda sadece kayınvalidenizin bebeğinize almadığı şeyler kalıyor. Zaten beklentiniz yokmuş o zaman mesele ne? Alıcam demiş almamış bu mu yani?
Oraya gitmeniz ayrıca aşırı mantıksız zaten.Elbette almak zorunda değil ben zaten istemedim kendisi teklif etti alalım eksikleri diye lütfen iyi okuyun herkes aynı şeye takılmış. KV KENDİSİ SÖYLEDİ EKSİKLERİ BİZ ALALIM DİYE BİZ DE GEREKLİ OLAN Bİ ŞEY OLSUN DEDİK BU KADAR. evet çok anlamsız ve benim ailem de onları evli sanıyordu ben de sonradan öğrendim diye söyleyememiştim o da ayrı Bi olay. Maaş için mi boşandılar tam bilmiyorum ama eş ilişkisi falan da yok birbirlerinden nefret ediyo gibiler sadece biz gelince kv o eve geliyor öyle olunca da bi düzen olmuyor. Her yer pis dağınık hepsi erkek olunca ben de şimdi lohusa lohusa orda napcam kaç gün durcaz Bi de böyle gerginiz diye stres oluyorum her gün.
Bilgi vermemin sebebi eşimin annesiyle bu sebepten küsmesi, ve benim kvye tamam eşim zaten istemiyor Bi şey siz de yapmayın madem demem. Estetik olması da kusura bakmayın ama bana durum yok gibi gösterip torununa allahın Bi zıbınını çorabını almayıp estetik yaptırması herkese ne kadar normal geliyo?! Bence çok garip eş dostu geç en alakasız komşu bile Bi şey getirir böyle durumlarda babaannesi olarak Birtane Bi şey almaması ilginç değil tabi haklısınız. Maddi olarak beklentim evet yoktu, kv kendisi biz de eksiklerini alalım diye teklif ettiği için gerekli işe yarayan Bi şey olsun diye eşimle ortak olarak beşik olsun madem dedik kaldı ki beşiktir odadır aileler birsürü şey yapıyor ben her şeyi alsınlar mı dedim de sanki her şeyi onlara yıkmışım gibi davrandınız? Zaten teklif eden de kendisi sonra mırın kırın eden de kendisi.
Ya bana da çok saçma geliyo ama eşim sanki tatile gelmişiz gibi Bi düşüncede. 1 ay kalabilcez onda da rapor falan alıcak bana diyo ki 1 hafta da orda duralım. Nasıl durcaz böyle böyle ortam benim belki dikişlerim olucak belki aksilik olucak sezaryen olucak iyileşmezsem nolcak biraz beni düşün dedim onu bile zor anladı. Oraya bu sebeplerden gitmek istemememi sanki ailesini görmek istemiyomuşum da ondan böyle diyomuşum gibi algılıyor. Kv böyleyken onun bebeğe dair Bi yardımını da istemiyorum karışsın vs istemiyorum napıcam çok stres yapıyorum. Nasıl davranmalıyım ona karşı? Zorunlu haller dışında Konuşmasam mesela?Oraya gitmeniz ayrıca aşırı mantıksız zaten.
Zıbın aldı demedim zıbın bile almamış dedim. Hiç bir şey almamış yani, aldığı zıbını beğenmeme gibi Bi durum yok çünkü aldığı Bi şey yok. Beklentim olmasa da insan özenir alır yani almaması Bi tek bana mı garip geliyo? Zaten artık Bi şey alıp almama durumlarını geçtim ben aylardır beni ve çocuğumu merak etmeyen kadına karşı nasıl davranmalıyım bunun derdindeyim.Bilgi vermenize gerek yoktu en azından bu kadar ayrıntılı. Herkese maddi beklentim yok diyerek satır satır yazdığınız maddi beklentiler garip geliyor. Siz bir şey beklemiyorum, maddi beklentim yok 2 tane uyduruk zıbın almış kayınvalidem ben bir sürü şey almış sandım, beşik alın dedim aradım almadı ama estetik yaptırmaya para buluyor yazarsanız kendinizle çelişirsiniz ve doğal olarak tepki çekersiniz. Saydığınız insanlar içinden gelip getiriyor, kayınvalidenizin gönlünden geçer alır ama babaannesi illa almak zorunda gibi bir şey yok sizin sandığınızın aksine. Siz sanki çocuğa ilaç parası lazımmış babaannesi banane demiş vermemiş ama parası varmış gibi bir tutum içindesiniz
Ayrıca da beşik alın dedim almadı estetik yaptırdı da demedim. Estetiğe vs para bulan biri sigortası olmadığı halde, ama çocukla alakalı Bi şey olunca dram yapıyo durum yok gibi gösteriyo dedim. Arayıp beşik alın demedim kendisi eksikleri alalım dedi eşimle böyle karar verdik söyledik kusura bakmayın da büyük abiye gelince evine arabasına kadar yardım edip bizim düğün zamanımızda bile hala ona dünya para veren Bi anne baba bizim bebeğimizle beşik alınca batmazlardı heralde. Ne yapılıyorsa ben eşitlikten yanayım siz bunu kaçırıyosunuz.Zıbın aldı demedim zıbın bile almamış dedim. Hiç bir şey almamış yani, aldığı zıbını beğenmeme gibi Bi durum yok çünkü aldığı Bi şey yok. Beklentim olmasa da insan özenir alır yani almaması Bi tek bana mı garip geliyo? Zaten artık Bi şey alıp almama durumlarını geçtim ben aylardır beni ve çocuğumu merak etmeyen kadına karşı nasıl davranmalıyım bunun derdindeyim.
Başta öyleydim ah salak kafam, onun eksikleri biz alalım demesine kandım böyle oldu. Yoksa ben zaten napıyım onun alacağı şeyi kendisi teklif etti biz de tamam dedik Bi de suçlu olduk.Ya ben kaynvalidemin buzdolabını açıp bi bardak suyunu içmeye çekiniyorum siz nasıl bu kadar talepkar olabiliyorsunuz? Sıfır beklenti sonsuz mutluluk İnanın
Olmuş artık şimdi o alsa bile onun aldığını kullanma kendin al. Sebep sorarsa da hiç sesiniz çıkmayınca almayacaksınız sandık aldık de geçBaşta öyleydim ah salak kafam, onun eksikleri biz alalım demesine kandım böyle oldu. Yoksa ben zaten napıyım onun alacağı şeyi kendisi teklif etti biz de tamam dedik Bi de suçlu olduk.
Konuyu ve diğer mesajları okumadan yorum yapmayın bence. Mesajları karıştırmamın sebebi oğlu bu yüzden konuşmuyo, biz de bu olay olduğunda bize kendisi dedi eksikleri alalım diye ben de konuşuyordum oğlu küstü diye küsmedim konuşmaya devam ettim. Sonra eşimle beraber iyi o zaman beşik eksik dedik ve beşik almak isterseniz olur dedik bunu bize kendileri dediği için. Yeterince açıklayıcı oldu mu?Beşik alın diye kayinvalidenizi mi aradınız gerçektenbaşkalarına guvenip çocuk doğurmuyorsunuz heralde değil mi? Hiç kimse birşey almasa bile alın demeye hakkınız yok
Ayrica kadının biriyle mesajlarını niye karışırdınız hiç anlamadim.
Birine asla bana şunu alacaktınız diyemem ya. Utanırım, param varsa kendim alirim yoksada almam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?