Kaynana tribi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalidenizi ayıplayacağım tek şey babasının maaşını almaya devam etmek için sigorta yaptırmaması olur. Resmen dolandırıcılık çünkü. Onun dışında sizin nasıl yüzünüz tuttu ya hu açık açık beşik falan istemeye? Bir de diretmişsiniz kayınpederi ara diye. Çok şaşırdım. Herşeyi geçtim ayıbını vs. hiç düşünemediniz mi bugün beşiği kendi ağzımla istersem yarın da kv kendisini bazı konularda söz sahibi görecek diye.

Kendisi teklif etti almak için biz de gerekli Bi şey olsun diye beşik olsun o zaman dedik eşimle birlikte. Olay bu. Anlamadan dinlemeden yok nasıl söyledin yok nasıl dedin? Durduk yere demedim. Kadın bana eksikleri biz alalım dediği için söyledik heralde yoksa tabi ki şunu alın demedim. Doğumu annemgil de yapıcağıma takan kişiler de bu beni bağlar sizi değil, yok alanyada öyle değişmiş yok trdekiler nazlıymış. Bu kimseyi ilgilendirmez biz eşimle karar vermişiz gelmişiz sizi ne ilgilendirir? Sorduğum soru neeey milletin taktığı şey ney? Sırf eleştirmek için eleştirince böyle oluyor işte. Yok nasıl Dedinz nasıl utanmadınız? Kadın kendisi eksikleri alalım deyip sonra kenara çekilince ayıp değil, beni aramaması ayıp değil, ama benim sormam ayıp evet. Hepinize teşekkürler.

Şimdi sorun şurda ki eşiniz annesiyle konuşmuyor. Dolayısıyla annesinin aldığı şeyi de istemeyeceğini düşünerek hiç tamah etmemeliydiniz. Yapacak insan zaten sizin aramanızı beklemeden alır ya da almak için arar. Demek ki o anda alırım diye düşündü sonra vazgeçti. Ayrıca kendiniz diyosunuz migreni tutsa para alacaklar diye acile gitmez bu kadın diye. Bu kadın neden torununa bişey almıyo diye sorgulamanız bile yanlış.
Hepsini geçiyorum yok büyük oğluna harcadı da bize harcamadı da. Size ne ya kendi kazanmış istediği gibi tasarruf etme hakkı var. Bu nasıl bi mantık ya hu. Ona yaptı bize yapmadı. Evet haksızlık belki size göre. Ama kadının paşa gönlü isterse size bişey alır istemezse büyük oğluna alır. He onu da istemezse gider dolgu , botox yaptırır size ne. Sizden para istiyo mu bunlar için ? Hayır . KENDİ kazandığı parayı kendi istediği gibi de yiyemiyo kadın ya. Bir kayınvalideye acıyacağım hiç aklıma gelmezdi

Kendin sorup kendin cevap vermişsin ne biliyosun isteyip istemediğini? Ayrıca 5 çocuk yapıyolarsa kusura bakmayın ama eşit davranmak zorundalar. Bu benim görüşüm. Siz acıyın ve konuma artık yazmayın. İyi günler.

Kadın teklif etmiş ama sonrasında ondan bir aksiyon görmeyince anladığım kadarıyla ikinci kez istemeniz, sonrasında da almadığı için triplenmeniz sorun. Söylediği halde almamış olabilir. Kendi bilir deyip geçmeliydiniz bence. Verdiği sözü tutmamış olurdu. Böylelikle bu onun ayıbı olarak kalırdı.

Kadın eksikleri ı
Kadın kendisi dememiş biz alalım diye.siz aldiklarinizin fotosunu atıp beşik kaldı demissiniz o da bizde eksikleri alırız demiş.ne desin kadın.
Böyle emri vaki ile ben olsam alacağım varsa da almazdım.

Zaten sız alacaksınız eksıklerı eksıklerı bız alalım dıye ne demek yaa hamıle kalmadan sorsaydın mıllete bıseyler alacakmısınız dıyee kadının sıze yaptıgı kotu bişey yok sevgılısı olabılır hastaneyee gıtmez ama estetık yaptırır. Parasını estetıge verır ama sızın bebegınıze bısey almaz belkı kadın yıllarca cektı sımdı gozu acıldı yenı ayrı bı hayat yasamak ıstıyor sızene bundan.

Yoo ben gayet anladım.
Biz alalım demiş tamam.
Arkadaşınız hediye alacağını söylese hadi al diye sıkıştıracak mısınız, söyledi geçti alırsa alır almazsa almaz.

Kv esiyle bosanmasi, bosnadiktan sonra barisip ayni evde oturmasi, estetik yaptirmasi, bebege hediye getirmesi yada getirmemesi sizi ilgilendiren konular degil. Siz gelini olduniz diye onun hayati hakkinda yorum yapmamalisiniz 60 yasinda kadina kimse ahlak dersi veremez. Siz bisey rica etmisiniz belli ki onun da bunu yapmak icinden gelmemis. Tamam sorun degil deyip onunuze bakmalisiniz. Suan hamilesiniz ve sadece kendinizi ve bebegi dusunun. Kim naparsa yapsin

11 yaşında kızım var,oğlumu da bugün yarın inşallah kucağıma alicam.İki çocuğumu da kimseye güvenip yapmadım.Kocamın ailesinin bi iğneleri yoktur evimde ve bunun için bunca sene bir kez bile kusmedim.Arayıp beşik istemekte ne bileyim baya garip..

Tamam bu sizin görüşünüz. Ben de kendi görüşümü yazdım. Eğer arayıp istememiş olsaydınız o zaman gönül koymakta haklısınız diyebilirdim. Üzülmüş olabilirsiniz bu duruma diye de düşünebilirdim.
Ama siz de onunla aynı konuma düşürmüşsünüz kendinizi.
Konunuza yazıp yazmama konusuna gelince herkese açık bir platforma açık yazıyosanız aldığınız cevap hoşunuza gitmediğinde yazmayın deme gibi bişey olamıyo malesef.

Koyun can derdinde, kasap et.
Çocuğu kimse için yapmıyorsunuz ve kimse bir şey almak zorunda değil size. Kimseyi zorunlu tutamazsınız. Yeni moda mı oldu bu başkasına güvenerek düğün yapma, çocuk yapmak

Koyun can derdinde, kasap et.
Çocuğu kimse için yapmıyorsunuz ve kimse bir şey almak zorunda değil size. Kimseyi zorunlu tutamazsınız. Yeni moda mı oldu bu başkasına güvenerek düğün yapma, çocuk yapmak
Koyun kim? Kaynana mı? Bi bitin ya. Alakszız saçma sapan nerde hangi atasözünü kullanıcapıno bilr bilmeyen biri.kimseye güvenip çocuk yapmadım kendileri teklif ettiler biz de o zaman bu olsun dedik bu kadar basit. Okumadan etmeden yazıyorsunuz yeter artık.

Nasıl isteyebiliyorsunuz ben bi zıbın dahi isteyemem ki sağolsunlar herkes ellerinden geldiğince biseyler yaptı.
Biri benden bu şekilde istese yapacağım varsa yapasım gelmez

Bence estetik parası buluyorsa torununu eksiklerini yapmak zorunda kafasına girmişsiniz. O onun özel hayatı sizi ilgilendirmez. Bu kafayı acilen değiştirmeniz gerekli

Öncelikle bunlar tamamen benim şahsi fikirlerim, herkesin görüşüne de saygı duyuyorum. Bence aile torununa bir şey yapmak zorunda değil, içinden gelirse yapar orası ayrı. Nezaketen demiştir yapacağından değil. Ayrıca kadın boşanmış size ne özel hayatından? Kaşının, yüzünün estetiğini hesaplamak size mi kaldı anlamıyorum? Benim eşimin ailesi düğünümüzde bile bir şey yapamaadı (durumları yoktu ama isteselerdi bulurlardı) benim ailem yaptı eşyaları takıları vs (ki yapmak zorunda Da değiller) biz de insanlara ona göre davranıyoruz, yine de saygısızlık vs yapmıyoruz ama samimiyetimiz ona göre değişiyor. Ve lütfen artık birilerinden bir şey beklemeyin, insanlar isterlerse yaparlar istemezlerse yapmazlar bebek üzerindeki tek sorumluluk size ve eşinize ait. Kadın oğlunu büyütmüş evlendirmiş başka da bir sorumluluğu (bence) yok. Bencil olabilir, parasını kendisine harcıyor olabilir size ne ya da başkalarına ne? Siz de ilişkilerinizi bu durumlara göre ayarlayın bence. Beşik alın demeniz bile o kadar saçma ki... Almak isteseydi zaten alırdı. Bunlara takacağınıza kendi hayatınıza bebeğinize odaklanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…