Gerçekten bütün hepsi aynı. Banada geçen gün oğlumu keseliyo musun dedi :)kocamın tşörtü yırtıldıda onu bigün getirde ben dikiyim dedi yanımda
hele bigün sırtı kaşındı kocamın ee tabi aylardır sırtın kese görmedi dedi yanımda
yani resmen gelini yok sayıyo hala oğlu onla yaşıyor kafasında ama bunu ona belli edicemm artık onla olmadığını bekliyorm illk fırsatı..
daha neler var yazsamm roman
Kaynanaya bak be. Dünyaya ne kayınvalideler gelmiş. Dostlar başına .maşallah. Allah başınızdan eksik etmesin.Böyle birşey yaşarsam bir süre görüşmem ,devamı gelirse hiç görüşmem .
Kayınvalidem iyi bir insandır .beni de çok idare eder .bebelerime bakar falan :) abartıp hergün hergün başına atıp kaçmıyorum fakat hakkını yiyemem ,ne zaman işim olsa teklif etmeden gelir evime ,çocuklarıma göz kulak olur .kendisiyle baş etmemi gerektirecek bir durum yaşamadım, umarım yaşamam da ..diyelim oldu ,o zaman o kk ya konu açar ,gelinlerinizle nasıl başa çıkıyorsunuz diye :)))
Kocam aşırı anneci. Ben bişey yapmam durduk yere annem annem derkafanizi Kaynanana TAKMAYACAKSINIZ:)
ben hiç takmiyorum he deyip geçiyorum bu kadar basit..
herşeyini sölemek zorunda degilsin...onu kocan halletsin:)
Yeni evleneceklere tavsiye evlenmeyinYeni evleneceklere de tavsiyeler lütfen
Benimkide öyle. Çok konuşuyo hep konuşuyo. Konuşmak için konuşuyo şaka gibiHiç muhattap olmuyorum oluyor bitiyor diyemeyeceğim :) ne kadar muhattap olamasamda o mutlaka sinirimi bozacak bi laf ediyor. İçimden ya sabır çekiyorum,mümkün olduğunca cevap vermiyorum, onu yok sayıyorum, kendi kendine konuşup susuyor. Tabi kasıtlı olarak cevap vermediğimi anlıyor mu bilmiyorum. Belki de kendince benim cevap veremediğimi falanda düşünüyor olabilir. Yaa konu açılmışken kendimi tutamayacağım :) bi insan her şeye karışır mı yaa. Hiç susmuyor. Her lafı söylemeyede kendini hak sahibi görüyor. Evime karışıyor, çocuğuma karışıyor, aldığıma verdiğime karışıyor, gittiğime geldiğime karışıyor. Bu nedir yaa. Benim kendi annem üzerimde, hayatımda bu kadar hak sahibi değil. Bazen sananeee, bi kes sesini diye bağrasım geliyor.
İnşallah duaların kabul olurtabi canım konuşur laf vurur annem 1 sokak altımda die çekemez mesela onun bile lafını vurmuş eşim ağzndan kaçırmıştı.
eşim onla konuşursa ve ona veya bana ters bişi olduysa mutlaka kavga ederiz. Allahım diyorum nolursun herkes yerini bilsin evime huzur gelsin rabbim görür dualrımı inşallah.
Gerçekten bütün hepsi aynı. Banada geçen gün oğlumu keseliyo musun dedi :)
Allah yardımcımız olsun. Benim eşim bana görmezden gel demiyo demez de. Benim Annemmm diyo. Şaka gibiişte şimdi mesafe koymaya başladım hiç gülmüyor öyle aramaz beni zaten konuşmaz gidince he hoş geçiyor. eşim çok üzülüyor saçları dökülmeye başladı ama annesinden çoğu. bnmde hatam vardr ama eşim görmezden gel desede mümkn olmuyor. ben böyleyim dio kadın resmen. e o öyleyse ben nie değişicem ki. işine gelene balım böceğim die konuşup tatlı dil güler yüz gösteriyosa banada önceden öyleyse ben sonradan her dediğine gitmemeye gelmemeye başladıysam ben nie hatalı oluyorum ki. insan gibi gelip bana dese şuraya gidelimdie yada bunu yapalım die amenna birine tmm dersem birinde canım istemez insanlık hali dimi ama sen herşeyi oğluna söyle beni yönlendir eee nasılda kabul eder gelin hanımcıkk.bişey diyincedeee gelin gelmiyo bende opluma diorum gelsinler die bide açıkca söylemesi yok mu ay sinir oluyorum tüylerim ayakta şimdi bile. temizliğe çağırıyor hamile hamile yalvardım temizlikçi tut die yok paraya kıyamıor biz verceğimiz halde bana kıyıyor herhalda. gitmeyincede annemlerin yanında surat laf vurmalar sen kimsin dercesine. gelde duyma görme. ama fırsat kolluyorum ufacık bi laf vursun eşimin yanında bunların hepsini anlatıcam içimi dökücem sonrada eski gelinliğe devamm sanmasın mesafeli olucak herşey.
Di mi ya. Oysa ne gerek var böyle şeylere. Kendi oğullarını üzüyolar böylegelin değil düşman alıyorlar kendilerine, bu ne hırs anlamadım gitti
Yoooo yapmıyorum dedim :))) aa ben bu yaşımda kp keseliyorum dedi bende hıııı dedim sadece. Buna bile bozuldu:)siz ne dedinizz merak ettm vallahi :) şaka gibiler
Kaynanalar insana caktirmadan laf sokmayi ogretiyor. Ben de oyle yapiyorum artik. O soyluyorsa ben de soyluyorum. Tartisma kusluk olmadan
Hadi inşallahvalla ben kafama göre takılıyorum . Artık neden böyle dedi neden böyle yaptı diye düşünmüyorum bilee. Ölümlü dünyada sağlık olsun hepsi gelir geçer.
Umarım böyle devam eder :)Farklı şehirlerdeyiz. Telefonda bikaç haftada bir görüşürüz. İyi niyetli, etliye sütlüye karışmayan kendi halinde bir kv m var. bugüne kadar hiç yormadı beni sağ olsun.
En mantıklısı :)Farklı ülkelerdeyiz. Rahatım
Ara sıra gelince canımı sıkmasına müsaade etmiyorum çünkü görmüyorum duymuyorum.. Canımı boşa sıkamam konuşup konuşup susar,baska işlerle meşgul oluyorum.
Aynı benim kaynana işte . Bütün gün pohpohlasanda boş yerin yok yanlarindaselam kızlar. Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz. Ben benim kaynanayı çözemedim bi türlü. Konuşsam dediklerimi yanlış anlıyo veya demediğim şeyleri demişim gibi anlatıyo. Mesafe koysam konuşmasam neden aramıyosun gelmiyorsun oluyo. Ben cidden ne yapacağımı şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Yoooo yapmıyorum dedim :))) aa ben bu yaşımda kp keseliyorum dedi bende hıııı dedim sadece. Buna bile bozuldu:)
:) Değil mi aynen.Benimkide öyle. Çok konuşuyo hep konuşuyo. Konuşmak için konuşuyo şaka gibi
Ah kıyamam hepimiz aynı şerbetten içtikBenim kaynanam hiç sorun çıkartacak bir yapıda durmuyor. Sevgilim ve çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor ama büyük konuşmamak lazım tabi evlendikten sonra tüm ilgi değişebilir. Allah sabır versin diyorum.
bunu kabul etmektte güzel tebrik ederim yaniiAsil o benle nasil bas ediyor kaynanam sagolsun cok iyi ama kendi annemin yaptigindan fazlasini yapsada yaranamaz. Bazen adi kaynana diyemidir nedir ben fena gelin oldugumu farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?