Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

Gerçekten bütün hepsi aynı. Banada geçen gün oğlumu keseliyo musun dedi :)

Kaynanaya bak be. Dünyaya ne kayınvalideler gelmiş. Dostlar başına .maşallah. Allah başınızdan eksik etmesin.

Benimkide öyle. Çok konuşuyo hep konuşuyo. Konuşmak için konuşuyo şaka gibi

İnşallah duaların kabul olur

Allah yardımcımız olsun. Benim eşim bana görmezden gel demiyo demez de. Benim Annemmm diyo. Şaka gibi

Kaynanalar insana caktirmadan laf sokmayi ogretiyor. Ben de oyle yapiyorum artik. O soyluyorsa ben de soyluyorum. Tartisma kusluk olmadan
valla ben kafama göre takılıyorum . Artık neden böyle dedi neden böyle yaptı diye düşünmüyorum bilee. Ölümlü dünyada sağlık olsun hepsi gelir geçer.
Hadi inşallah

Farklı ülkelerdeyiz. Rahatım
Ara sıra gelince canımı sıkmasına müsaade etmiyorum çünkü görmüyorum duymuyorum.. Canımı boşa sıkamam konuşup konuşup susar,baska işlerle meşgul oluyorum.
En mantıklısı :)

Aynı benim kaynana işte . Bütün gün pohpohlasanda boş yerin yok yanlarinda

Yoooo yapmıyorum dedim :))) aa ben bu yaşımda kp keseliyorum dedi bende hıııı dedim sadece. Buna bile bozuldu:)

haha dengesizlikten başka bişi değil ya oğlun gelsin bigünde onu kesele diceksn olmuck gerçi yaparlar valla yapmazlar değil yanii

Onlarla baş etmeye imkan yok, olaylar karşısında bir süre inlerine çekilir sonra dahada kudurmuş bir şekilde saldırmaya devam ederler .
En iyi kaynana ölü kaynana diye boş yere dememişler

Asil o benle nasil bas ediyor kaynanam sagolsun cok iyi ama kendi annemin yaptigindan fazlasini yapsada yaranamaz. Bazen adi kaynana diyemidir nedir ben fena gelin oldugumu farkediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…