Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kısa bir şokun ardından şey demeye geldim
Davulun sesi uzaktan hoş gelir

Kira da olsa kendi eviniz bi başkadır iyi haliniz olur kötü haliniz olur. Eşinle bi kavganız olur saklamak istersiniz saklayamazsınız. Ne bilim isterse dört dörtlük kv kp olsun ben yine de istemezdim

Aç gözlü gibi gözükmek istemiyorum demişsiniz ama burdan bakınca başka bişey göremedim.
Kv ve kp de öyle düşünecektir tahminen
Diğer türlü şuan oturdukları evde yaşamayı düşünmezken büyük eve geçince birlikte yaşama hevesini başka nasıl açıklarsınız?
Siz yada eşiniz sorunca istemeslerde kabul etmek zorunda kalırlar belkide
Ha yaşlı başlı insanlar belki bu yaştan sonra çoluk çocuk sesi çekmek kalabalık istemeyecekler? Çocuğa bakarlar, aklımda onlarda kalmaz gibi demişsinizde güldüm yani
Şuan kalmıyorsa büyük eve geçincede kalmaz merak etmeyin.
Anneniz değil babanız değil neden aklınız kalsın?
Ev büyük ve güzel olunca aklınızın kalması evin kendisinde kalmasından gibi geliyor ki onlarada öyle gelir. Ve hiç samimi bulmadım o yüzden. Çıkarı olmayan hiç bir gelin durup dururken kv ye bir arada oturualım demez çünkü.

Yanlarına taşınırsanız ayrı salonunuz, ayrı mutfağınız mı olacak? Nasıl bir mimari projeymiş o? Topkapı sarayı mübarek Ki ayrı salonunuz falan olsa dahi genç insanlarsınız arkadaşlarınızla eğlenirken gürültü yapmayacak mısınız? Biz komşuları bile farkında olmadan rahatsız edebiliyoruz ara sıra istemeden kalabalık olduğumuz zamanlarda. Aynı evde nasıl olacak o iş? Ya da ne bileyim içip, sarhoş olup eve gidemeyip birbirinizde kalmıyor musunuz hiç?

Pazar günü cumartesi akşamı sevişmesinin verdiği rehavetle kahvaltıya gecelikle oturabilecek misiniz mesela kayınpederinizin karşısına? Ya da yemek yaparken eşinizle oynaşabilecek misiniz? Eşiniz anne babasının yanında donla gezebilecek mi? Yoksa tamamen iki ayrı ev gibi düzenleyip insanların kullanım alanlarını mı kısıtlayacaksınız?

Ben başlığı istemiyorum olarak okudum.ki buna alışkınız.ama sizin durumunuz için bi şey diyemem.ben istemezdim sanırım.

Büyük konuşmayayım, evladımın bir sağlık sorunu olur veya maddi olarak kötü durumdadır, sokakta bırakacak halim yok o zaman evimi açarım ama ortada bir sorun yokken aynı evde yaşamak istemem, ev işi, yemek vs çok rahat bir kadınım, canım yemek yapmak istemiyorsa çay demleyip 2 yumurta kırar yerim eşim de bu düzene alışık, çok çok kendi girer yemek yapar, ev işi yapar lakin evde kızımla damat olsa hadi bakalım sürekli yemek yap, torun olur onlar genç tabii gezmek isteyecekler torun bize bırakılacak, bakarım desen bir türlü bakmam desen bir türlü, ben yeri geliyor kırk yılda bir hasret gidermek için gittiğim annemin evinde çok duramıyorum boğuluyorum, Allah mecbur bıraktırmasın ama cidden evlat dahi olsa kimseyle yapamam, herkes evinde mutlu olsun.

Bir alttada kaynanayla yasamak istemeyn birinin derdi var. herkesin hayati farkli. banada bu paylasim ev icinmis gibi geldi. bende Kayinvalidemleri cok seviyorum ikimizinde kendine ait evi var bende son zamanlarda ikisini satıp alt ustlu bi ev almayi dusunmeye basladim. Esim tek erkek cocugumuz yok yillardir olanida cok yeni kaybettim. benim yakin alt ust oturma istegimse onlarla zaten ic iceyiz yillardir aylarva beraber kaldigimizda oldu. eve yalniz gecince bosluga dusuyoruz esimle kalabaliga alistik ev sessiz geluyor onlarla vakit gecirmek iyi geliyor ve onlarada destek olmak acisindan ben istiyorm boyle biseyi. Ama ayni ev zor giyim kusam bisuru sebeb var alt ust iyidir candir diyorum size cevap vermemi yanls anlamyin bu paylasimda ev icin olmasinda size katiliyorum o yuzden

Hayır taksiyle maksiyle yine evime dönerim arkadaşlarımda kalmak benim de eşimin de adeti değildir. Ve evet her şeyin ayrı olabileceği bir imkan mevcut zaten diğer durumlarda ben de böyle bi düşünceye sahip olamazdım muhtemelen.

Sanki zavallı insanlar benim elime düşmüş de tepelerine çökeceğim ahahahha yahu onlar istemediği sürece zaten ben ne yapabilirim ki bu nedir böyle ne kadar abartmış ne kadar yükselmişsiniz. Kaç kere de söylemişim yazılanlardan benim gözüme çarpmayan noktalar vardı evet sorun olur gibi diye. Ne istiyorsunuz benden tam olarak?

Sizin gerekçeleriniz ve ifade tarzınız çok farklı konu sahibinden. He ama yine de tavsiye etmem, o ayrı.

Konu açtınız yorum yapıyoruz, yorum istemiyorsanız kapattırırsınız konunuzu.

İsteseler zaten size böyle bir teklifle gelirlerdi, söylemediklerine göre...

Yemek niye yapsınlar Kudra aşk olsun, kayinvalide halleder o işleri.

Konu açtınız yorum yapıyoruz, yorum istemiyorsanız kapattırırsınız konunuzu.

İsteseler zaten size böyle bir teklifle gelirlerdi, söylemediklerine göre...

Uzattıkça uzatıyorsunuz cevabınızı alıyorsunuz tatmin olmuyorsunuz. Konuyu saptırıp insana zalimmiş gibi sorular soruyorsunuz. Bu ne yüksek tansiyon bu gayretle tez mez yazılır yani harcanmayın burda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…