- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Aç gözlü gibi gözükmek istemiyorum demişsiniz ama burdan bakınca başka bişey göremedim.Merhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Yanlarına taşınırsanız ayrı salonunuz, ayrı mutfağınız mı olacak? Nasıl bir mimari projeymiş o? Topkapı sarayı mübarekArkadaşlarımızla dışarda görüşüyoruz genelde zaten herkes haftasonu eve tıkılmayalım derdinde, nadiren evde ağırladığımız oluyor ki o zamanlar da sorun olacak gibi değil. Şimdi size mimari proje falan çıkarmam gerekiyor sorduğunuz şeylerin cevabı için çünkü gözünüzde ne canlandı da bunları söylediniz tam olarak bilemeyeceğim bi şey siz de bilmediğiniz için teknik açıklama lazım. Keza söylenen çoğu şey farklı düşünmeme de sebep oldu, iyi olmuş yazdığım.
Büyük konuşmayayım, evladımın bir sağlık sorunu olur veya maddi olarak kötü durumdadır, sokakta bırakacak halim yok o zaman evimi açarım ama ortada bir sorun yokken aynı evde yaşamak istemem, ev işi, yemek vs çok rahat bir kadınım, canım yemek yapmak istemiyorsa çay demleyip 2 yumurta kırar yerim eşim de bu düzene alışık, çok çok kendi girer yemek yapar, ev işi yapar lakin evde kızımla damat olsa hadi bakalım sürekli yemek yap, torun olur onlar genç tabii gezmek isteyecekler torun bize bırakılacak, bakarım desen bir türlü bakmam desen bir türlü, ben yeri geliyor kırk yılda bir hasret gidermek için gittiğim annemin evinde çok duramıyorum boğuluyorum, Allah mecbur bıraktırmasın ama cidden evlat dahi olsa kimseyle yapamam, herkes evinde mutlu olsun.Aynen doğru bu şey gibi çocuğuma baksın diyenler gibi Çocuğu geçtim koca koca insanlar maddiyatlari düzenleri herşeyleri var bize baksın adı altında hem kendi rahatlarını hem artık sakınlık isteyen iki yaşlınin rahatını bozmak bu tek konu sahibi için de değil kv yemek yaptı yedik oh yemek telaşı yok ama bir gün evinde sofrayı donatip çağırma olmaz Ben çalışıyorum vaktim yok olur illaki bir sebeb bahane olur..ne çocuğa ne oğluna kızına geline bakmak zorunda değil, evinde bir düzeni var o düzeni bozmak istemeyebilir misafir gibi gelsin gitsin ister
iki yaşlı bir kahve içip kafa dinleyip sakin yaşamak isteyebilir
artık güçte kalmıyor yemek temizlik çamaşır her gün her gün ya şeker ya tansiyon ya kalp olucaklar artık eski sağlıkları olmuyacak uzanıp uyumak isteyecek akşama bir yumurta kırmak isteyecek ama olmayacak çünkü oğlu gelini gelicek yada torun agliyacak zulüm yani
yazdım yukarda herkes kendi evinde kendi çöplüğünde
hanı derler ya artık düşün bi yakamızdan diye aynen öyle
Bir alttada kaynanayla yasamak istemeyn birinin derdi var. herkesin hayati farkli. banada bu paylasim ev icinmis gibi geldi. bende Kayinvalidemleri cok seviyorum ikimizinde kendine ait evi var bende son zamanlarda ikisini satıp alt ustlu bi ev almayi dusunmeye basladim. Esim tek erkek cocugumuz yok yillardir olanida cok yeni kaybettim. benim yakin alt ust oturma istegimse onlarla zaten ic iceyiz yillardir aylarva beraber kaldigimizda oldu. eve yalniz gecince bosluga dusuyoruz esimle kalabaliga alistik ev sessiz geluyor onlarla vakit gecirmek iyi geliyor ve onlarada destek olmak acisindan ben istiyorm boyle biseyi. Ama ayni ev zor giyim kusam bisuru sebeb var alt ust iyidir candir diyorumAma aç gözlüsünüz, niye saklama gereği duyuyorsunuz ki? Ev o kadar büyülemiş ki sizi mantıklı düşünemiyorsunuz bile. Akıl sağlığı yerinde olan hangi kadın aynı evde yaşama hayali kurar? Sizde o konuda bir sıkıntı yoksa geriye tek bir ihtimal kalıyor, o da bu. Bizimkiler de iyidir anlayışlıdır. Aynı sebeple benim de kayınvalidem hep yemeğe çağırır bizi. Ama kayın aile ile kabile gibi bir arada yaşayacağıma şerefimle kirada otururum daha iyi.
Yanlarına taşınırsanız ayrı salonunuz, ayrı mutfağınız mı olacak? Nasıl bir mimari projeymiş o? Topkapı sarayı mübarekKi ayrı salonunuz falan olsa dahi genç insanlarsınız arkadaşlarınızla eğlenirken gürültü yapmayacak mısınız? Biz komşuları bile farkında olmadan rahatsız edebiliyoruz ara sıra istemeden kalabalık olduğumuz zamanlarda. Aynı evde nasıl olacak o iş? Ya da ne bileyim içip, sarhoş olup eve gidemeyip birbirinizde kalmıyor musunuz hiç?
Pazar günü cumartesi akşamı sevişmesinin verdiği rehavetle kahvaltıya gecelikle oturabilecek misiniz mesela kayınpederinizin karşısına? Ya da yemek yaparken eşinizle oynaşabilecek misiniz? Eşiniz anne babasının yanında donla gezebilecek mi? Yoksa tamamen iki ayrı ev gibi düzenleyip insanların kullanım alanlarını mı kısıtlayacaksınız?
Tutum bu lafıAynı evde Kaynana melek olsa kanadı geline batarmışder susarım. Aynı evde her şey çok farklı olabilir
Sizin gerekçeleriniz ve ifade tarzınız çok farklı konu sahibinden. He ama yine de tavsiye etmem, o ayrı.Bir alttada kaynanayla yasamak istemeyn birinin derdi var. herkesin hayati farkli. banada bu paylasim ev icinmis gibi geldi. bende Kayinvalidemleri cok seviyorum ikimizinde kendine ait evi var bende son zamanlarda ikisini satıp alt ustlu bi ev almayi dusunmeye basladim. Esim tek erkek cocugumuz yok yillardir olanida cok yeni kaybettim. benim yakin alt ust oturma istegimse onlarla zaten ic iceyiz yillardir aylarva beraber kaldigimizda oldu. eve yalniz gecince bosluga dusuyoruz esimle kalabaliga alistik ev sessiz geluyor onlarla vakit gecirmek iyi geliyor ve onlarada destek olmak acisindan ben istiyorm boyle biseyi. Ama ayni ev zor giyim kusam bisuru sebeb var alt ust iyidir candir diyorumsize cevap vermemi yanls anlamyin bu paylasimda ev icin olmasinda size katiliyorum o yuzden
Konu açtınız yorum yapıyoruz, yorum istemiyorsanız kapattırırsınız konunuzu.Hayır taksiyle maksiyle yine evime dönerim arkadaşlarımda kalmak benim de eşimin de adeti değildir. Ve evet her şeyin ayrı olabileceği bir imkan mevcut zaten diğer durumlarda ben de böyle bi düşünceye sahip olamazdım muhtemelen.
Sanki zavallı insanlar benim elime düşmüş de tepelerine çökeceğim ahahahha yahu onlar istemediği sürece zaten ben ne yapabilirim ki bu nedir böyle ne kadar abartmış ne kadar yükselmişsiniz. Kaç kere de söylemişim yazılanlardan benim gözüme çarpmayan noktalar vardı evet sorun olur gibi diye. Ne istiyorsunuz benden tam olarak?
Yemek niye yapsınlar Kudra aşk olsun, kayinvalide halleder o işleri.Yanlarına taşınırsanız ayrı salonunuz, ayrı mutfağınız mı olacak? Nasıl bir mimari projeymiş o? Topkapı sarayı mübarekKi ayrı salonunuz falan olsa dahi genç insanlarsınız arkadaşlarınızla eğlenirken gürültü yapmayacak mısınız? Biz komşuları bile farkında olmadan rahatsız edebiliyoruz ara sıra istemeden kalabalık olduğumuz zamanlarda. Aynı evde nasıl olacak o iş? Ya da ne bileyim içip, sarhoş olup eve gidemeyip birbirinizde kalmıyor musunuz hiç?
Pazar günü cumartesi akşamı sevişmesinin verdiği rehavetle kahvaltıya gecelikle oturabilecek misiniz mesela kayınpederinizin karşısına? Ya da yemek yaparken eşinizle oynaşabilecek misiniz? Eşiniz anne babasının yanında donla gezebilecek mi? Yoksa tamamen iki ayrı ev gibi düzenleyip insanların kullanım alanlarını mı kısıtlayacaksınız?
Konu açtınız yorum yapıyoruz, yorum istemiyorsanız kapattırırsınız konunuzu.
İsteseler zaten size böyle bir teklifle gelirlerdi, söylemediklerine göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?