- Konu Sahibi Slayer Witch
-
bir de işin kötü tarafı, gelin bunu dillendirse mesela böyle bir şey teklif etse, hayır dese suçlu hisseder kendini yaşlı başlı insanlar. kırmamak için evet diyecek halleri de yok... ondan sonra aile içinde "annemiz babamız bizi istemiyor"a dönecek mesele. hiç bulaşmaya gerek yok. haftada bir ziyaret etsinler, beraber yemek yesinler, hallerini hatırlarını sorsunlar, aileyi unutmasınlar, yeter zaten. çoğu anne babanın evlatlarından tek beklentisi bu. evladımız bizi unutmasın, arada ziyaret etsin yeter mantığı yani.Hayır bir de bakalım o yaşa gelmiş insanlar 7/24 aynı evde minimum bir çocukla yaşamak istiyorlar mı? İşteyken onlara kilitleyeceksiniz çocuğu o kısmı anladık da akşam da bi kafa dinleme imkanı bırakmayacaksınız insanlara. Hayatlarına ipotek koyacaksınız resmen son düzlüklerinde.
Tam olarak neyi kıskanacak ki?Az kaldı kıskandın falan sanacağım artık
Çok sıkı takip ediyorsunuz aşağılarda verdiğim cevabı nasıl gözden kaçırdınız?Tam olarak neyi kıskanacak ki?
Hani belki dedim pazar günü falan eğlencesine yemek yaparlarYemek niye yapsınlar Kudra aşk olsun, kayinvalide halleder o işleri.
Yok valla yüksek tansiyon bizde değil hanfendiciğim sizde. Nickinizden bile belliUzattıkça uzatıyorsunuz cevabınızı alıyorsunuz tatmin olmuyorsunuz. Konuyu saptırıp insana zalimmiş gibi sorular soruyorsunuz. Bu ne yüksek tansiyon bu gayretle tez mez yazılır yani harcanmayın burda.
tabiki zor durumlar farklı o zaman sonuna kadar açılır kapılar Allah o günlerden uzak etsin Mune abla bide şu var insan evladı zor durumdayken kapısını acarda şuan hizmet eden çocuk bakan büyükler elden ayaktan düşünce o evlatlar o kapıyı açarmı derseniz burda bir duruyor insanBüyük konuşmayayım, evladımın bir sağlık sorunu olur veya maddi olarak kötü durumdadır, sokakta bırakacak halim yok o zaman evimi açarım ama ortada bir sorun yokken aynı evde yaşamak istemem, ev işi, yemek vs çok rahat bir kadınım, canım yemek yapmak istemiyorsa çay demleyip 2 yumurta kırar yerim eşim de bu düzene alışık, çok çok kendi girer yemek yapar, ev işi yapar lakin evde kızımla damat olsa hadi bakalım sürekli yemek yap, torun olur onlar genç tabii gezmek isteyecekler torun bize bırakılacak, bakarım desen bir türlü bakmam desen bir türlü, ben yeri geliyor kırk yılda bir hasret gidermek için gittiğim annemin evinde çok duramıyorum boğuluyorum, Allah mecbur bıraktırmasın ama cidden evlat dahi olsa kimseyle yapamam, herkes evinde mutlu olsun.
Yok valla yüksek tansiyon bizde değil hanfendiciğim sizde. Nickinizden bile belli
İnsan eti ağırdır derler ki doğruluk payı vardır, kendi anne babanız bile olsa seve seve de baksanız bazen yorulur oflar poflarsınız, o yüzden Allah kimseyi kimseye ne muhtaç etsin ne kimse elden ayaktan düşsün, herkes sağlıkla yaşasın.tabiki zor durumlar farklı o zaman sonuna kadar açılır kapılar Allah o günlerden uzak etsin Mune abla bide şu var insan evladı zor durumdayken kapısını acarda şuan hizmet eden çocuk bakan büyükler elden ayaktan düşünce o evlatlar o kapıyı açarmı derseniz burda bir duruyor insan
iste o zor sen bak ben baka döner mevzu
mal mülk varsa o mal için belki oda belki ve yardımcı tutulur
maalesef doğruya doğru
herkes mutlu olsun evinde yuvasında anne babalarımızda sağlıkla yaşlansın onlara muhtaç olmasin
insan şu devirde bazen oluyor kendini çekemiyor değil ki gelini damado torunu
ben annem babamla 3 kişilik bir yaşamım var kendi annem babam düşünün zitlasiyoruz
anne baba evlat olunca üstü kapanıp gidiyor ama kv kp gelin damat bunlar zor iste
bazen kardeşime gidiyorum ne kadar rahat edersem edeyim evimin kokusunu yastığımi özlüyorum evim evim güzel evim
herkesin kendi evi birbirinin üstüne yük olmaya sorun olmaya huzur kaçırmaya gerek yok Mune ablacigim
Valla bazı kayın ailesi de çok sever koloni gibi yaşamayı
Misal bizimkiler onlar da 7/24 kal,yat ,ye iç senin evin yok mu,işin yok mu, ailen yok mu ? diye sorgulamazlar.
Dahası ne işin var derler.
Konudaki kv ile kp nin öyle insanlar olduğunu sanmıyorum, yaklasimlarindan belli zaten özel hayata saygili insan oldukları, böyle insanlar kendi özel hayatlarına da saygı beklerler
Ya o twitter jargonu. Evlerine ateşler salsın lafı birine ait bir laf. Yıllar öncesinden beri kullanılıyor.Benim ağzımdan konuşuyor farkındaysanız? Haklı çıkıp çıkmamaları pek umrumda değil kimseyle aynı hayatı paylaşmıyorum burdaki.
Merhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Sonra da ben bu kadar emek verdim(!) evde hakkım var.Hayır bir de bakalım o yaşa gelmiş insanlar 7/24 aynı evde minimum bir çocukla yaşamak istiyorlar mı? İşteyken onlara kilitleyeceksiniz çocuğu o kısmı anladık da akşam da bi kafa dinleme imkanı bırakmayacaksınız insanlara. Hayatlarına ipotek koyacaksınız resmen son düzlüklerinde.
Bizim gelinde annemi çok severdi sürekli yemeğe gelirlerdi vs.
Annem dublex eve taşındı gelin hanımlarda üst katına yerleşti . Bizim melek sandığımız gelin hanımin içinden canavar çıktı
Yani aynı evin içinde kimin ne mal olduğunu anlayabiliyorsunuz o açıdan iyi . Şimdi gitmiyorlar da kiralar yüksek falan filan .
Herkes evinde otursun .kimse kimsenin rahatını bozmasın .
Ya evde sürekli kv kp varken nasıl sevişeceksiniz aklımdaki tek soruMerhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?