- 17 Mart 2012
- 6.493
- 2.274
- 448
bence de çok ideal.fazla kazmayın. benim 158 olduğu için biraz daha vermeliyim. 60 olmayı çok isterdim ancak bu kadar uazayabildi :))
Aah çikolata baklava nerdee :)) ben bi dilim ekmeği geçmemeye çalışıyorum. Baklavayla çikolataya gelemedim henüz.:/ hadi ya. keşke her şeyden azar azar yesen ? mesela canın çok çikolata istiyosa sabahları ye. metabolizman daha hızlı olur.ya da bi gün baklava mı yedin. ertesi gün öğünlerinden biraz kıs. yani kendine işkence çektirme :/
Aah çikolata baklava nerdee :)) ben bi dilim ekmeği geçmemeye çalışıyorum. Baklavayla çikolataya gelemedim henüz.ayda yılda bi çok canım çektiyse o da.
Aynen haklısınız,Olsun yaa 1-2 cm çok farketmez sizin de boy iyi :)
her zaman beklerim :)) Hatay da koş. baya antik. fazla antik ya. çarşısını görsem 18.yy dayız zannedersin :) Ankara söylendiği gibi çok emniyetli mi? yani her yerde polisler falan varmış univ çevresinde öyle okumuştum
Bayilirim antik sehirlere tam benlik valla yerine gore degisiyo cnm ama cok rahat bir sehir degil gece belli saatten sonra ama bu her yerde boyle ama guvenilir bi sehir ozellikle dedigin gibi universite cevreleri merkezya ondan heralde
kilo takıntısı bende de var , bende çok yerim hatta 1 pideyi tek başıma yiyorum bir iftarda bir sahurda , sabah 3 saat spor tabi , bazen 6 saat spor yaptıgım oluyor e çok yiyorum haliyle mecbur yapıyorum. ama bu şekil yürümüyor ya saglıklı beslenmek şart ilerde herhalde 30 umdan sonra başlarım ona da :44:
Benim de kilo takıntım var. Boy 1,64 kilo 54 . Kendimi şişman buluyorum aynaya bakınca. Bugün diyete başladım hatta. Hedef 51.
gerçekten mi? bence bürük bi sabır örneği. ben de tatlı şeyleri pek sevmesem de arıyo insan bazen
Ben severim tatlıyı da yemeyi de ama kilo vermeye çalışırken vicdan azabı oluyor elim gitmiyor. Yemiyorum desem yalan olur ama bir gün ayırıyorum kendime anca öyle yiyorum. 1-2 haftada bir. Eskiden her gün çikolata yerdim aah ah. Artık yakamıyorum yediklerimi. Ne yesem moralim bozuluyor. Salata dışında.
bana Ankara çıkarsa kesinlikle çok sevinicem :)) hadi ya.bilemiyorum ya ben de Antakya ya İskenderun dan taşındım bi ay kadar oldu. İskenderun kadar rahat bi yer değil.zorlanıyorum ama olsun :) umarım bi gün yolun düşer. ya da yakınlara tercih yaptın mı hiç ?
Benim de kilo takıntım var. Boy 1,64 kilo 54 . Kendimi şişman buluyorum aynaya bakınca. Bugün diyete başladım hatta. Hedef 51.
Eskisehir konya yazdim sakarya bide bartin insallah ankara olur cnm ya guzel sehir trafik yok ulasim kolay merkez civarlari rahat cnm burda o konuda sıkınti cekmezsin ama kucuk ilceler oyle degil insanlari tuhaf
ama kilon gayet ideal ki. zaten bayanın hafif kilolusu makbul bence
çok güzelmiş o zaman. sakin bi yer dimi merkezi falan? tuhaf insanlara alışıım :) burda tonlarcası var :)
Kilon iyi bence kendini cok kaptirma yoksa takintin cok buyur
Bilmiyorum, eskiden akşam iki tabak tepeleme soslu makarna yerdim, sulu yemeklere yarım ekmek bana bana yerdim, gram kilo almazdım. Şimdi ekmeği bayağı kesmeme, kızartmalı, şekerli, unlu şeyleri çokça azaltmama rağmen yakamıyorum. Ne yesem yarıyor durumuna geldim. 7-8 yıl önce 48-50 idim. Sonra sürekli dışarıda ağır yemek yiye yiye 60 a kadar çıktım. Halime acıdım 56 civarına düştüm. Son dikkat etmelerimle beraber 54e düştüm. Şimdi tatile geldim 56-57 gösteriyorum yine moralim bozuldu. 52-53 te sabitlenmek istiyorum. Ama her şeyi canım istiyor. Bazen salasım geliyor ama aynaya bakınca strese giriyorum. Sindirim sistemimde sorun var. Ne yesem karnım şişiyor direk. Bi gün aç kalsam karnım düzleşiyor. Yiyip yememek arasında savaş veriyorum her gün.neden artık yakamıyosun ? metabolizman mı yavaşladı ?
Haklısın da olmuyor işte. Zaten bir psikolog arkadaş sen de algı bozukluğu var dış görünüşünle ilgili dedi. Ben gerçekten kendimi şişman buluyorum. Hep daha zayıf olmak istiyorum ama yemek yemeyi de seviyorum. Bir de çocuklarım var. Onlara pişirdikçe benim de canım çekiyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?