Canım merak ettim boyun ve kilon kaç ki bu kadar takıyorsun
aynen ya. sıkıntı yok :) bence insan hangi kiloda hangi boyda olursa olsun her zaman bakımlı olmalı
Bilmiyorum, eskiden akşam iki tabak tepeleme soslu makarna yerdim, sulu yemeklere yarım ekmek bana bana yerdim, gram kilo almazdım. Şimdi ekmeği bayağı kesmeme, kızartmalı, şekerli, unlu şeyleri çokça azaltmama rağmen yakamıyorum. Ne yesem yarıyor durumuna geldim. 7-8 yıl önce 48-50 idim. Sonra sürekli dışarıda ağır yemek yiye yiye 60 a kadar çıktım. Halime acıdım 56 civarına düştüm. Son dikkat etmelerimle beraber 54e düştüm. Şimdi tatile geldim 56-57 gösteriyorum yine moralim bozuldu. 52-53 te sabitlenmek istiyorum. Ama her şeyi canım istiyor. Bazen salasım geliyor ama aynaya bakınca strese giriyorum. Sindirim sistemimde sorun var. Ne yesem karnım şişiyor direk. Bi gün aç kalsam karnım düzleşiyor. Yiyip yememek arasında savaş veriyorum her gün.
Evet galiba tek kurtulus yolum spor baska care yok gibi su zaten ahretligim :)hep yani basimda durur birazda eski irademle tekrar kilo vericem insallah bide su krizlerimi atlatsam
aynı sorunları yaşıyor sayılırz
özel hayatta onemlı bence bu konuda dıkkatlı olmak lazım kendıne guven:))
Peki ne yapalim kurtulmak icin sence
pskolaga gitmen en iyi çözüm olabilir ben yarın prozac a başlıcam .bende blumia başlangıcı varmış .anlattıgına göre sendede aynı şekilde .lütfen bi randevu al ve bian önce git
Prozac kullandim ve biraktim cnm psikolağada gittim ama sonuc ayni kiside bitiyo bu oda bende nerdeee
ne kadar kullandın bi faydası oldumu..ben kendim aşmaya çalıştım ama olmadı sürekli bi gün önceden yicem şeyleri düşünüyorum mesela şuan ofiste akşama ne yesem acaba düşüncesi işime adapte olamamam bnde çok kötü bi baş agrısına neden oluyor .sürekli tartılıyoorum sürekli yürüyüş yapıyorum herşeyin kalorisine bakıyorum artık markette insanlar bu kız delimi dicek en sonunda.en son dün bi atak geçirdim
peki ne kadardır var sende bu problem
2 yildir diyete basladigimdan beri. bide gecmis olsun nasil bi atak yasadin
Cnmm benim ayni ben markette bende kalori hesabi yapiyorum aksami sabahtan dusunuyorum artik tartilmayi uzuluyorum diye biraktim ben boy ve kilon kaç cnm ilaca gelince gercekten kusmuyorum kullaninca ama sanki bana kilo aldiriyo hissi verdiginden biraktim belki sende olmaz bence kullan ben 2 3 kutu kullanmistim takintim gecmediginden doktor gunde 2 ye cikartti
bnde tatlı krizi oluyor detayını anlatmayım fena
boyum en son 167 ydi kilom 50
Tipki ben galiba biz diyetle metobilizmayi yavaslattik yemek yeyim karnim sisiyo benimde hemen kilo aliyorum insan ufacik yemeyle bi gunde 1 kilo alirmi ben aliyorum
aslında kilo dediğin şey su falan olmasın?ya da çay çok içer misin ?
Sabah aç karnina hiç birsey icmeden tartiliyorum ama yinede su tutuyo olabilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?