kilo takintim gercekten bitirecek beni

aynen ya. sıkıntı yok :) bence insan hangi kiloda hangi boyda olursa olsun her zaman bakımlı olmalı

Tipki ben galiba biz diyetle metobilizmayi yavaslattik yemek yeyim karnim sisiyo benimde hemen kilo aliyorum insan ufacik yemeyle bi gunde 1 kilo alirmi ben aliyorum

Peki ne yapalim kurtulmak icin sence

pskolaga gitmen en iyi çözüm olabilir ben yarın prozac a başlıcam .bende blumia başlangıcı varmış .anlattıgına göre sendede aynı şekilde .lütfen bi randevu al ve bian önce git

pskolaga gitmen en iyi çözüm olabilir ben yarın prozac a başlıcam .bende blumia başlangıcı varmış .anlattıgına göre sendede aynı şekilde .lütfen bi randevu al ve bian önce git

Prozac kullandim ve biraktim cnm psikolağada gittim ama sonuc ayni kiside bitiyo bu oda bende nerdeee

Prozac kullandim ve biraktim cnm psikolağada gittim ama sonuc ayni kiside bitiyo bu oda bende nerdeee

ne kadar kullandın bi faydası oldumu..ben kendim aşmaya çalıştım ama olmadı sürekli bi gün önceden yicem şeyleri düşünüyorum mesela şuan ofiste akşama ne yesem acaba düşüncesi işime adapte olamamam bnde çok kötü bi baş agrısına neden oluyor .sürekli tartılıyoorum sürekli yürüyüş yapıyorum herşeyin kalorisine bakıyorum artık markette insanlar bu kız delimi dicek en sonunda.en son dün bi atak geçirdim

Cnmm benim ayni ben markette bende kalori hesabi yapiyorum aksami sabahtan dusunuyorum artik tartilmayi uzuluyorum diye biraktim ben boy ve kilon kaç cnm ilaca gelince gercekten kusmuyorum kullaninca ama sanki bana kilo aldiriyo hissi verdiginden biraktim belki sende olmaz bence kullan ben 2 3 kutu kullanmistim takintim gecmediginden doktor gunde 2 ye cikartti

boyum en son 167 ydi kilom 50

B'nde kışın 56 57 civarına kadar çıktım sonra 50 ye indim dikkat ederek dha sonra basladı takıntı 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…