kilo takintim gercekten bitirecek beni

Ister istemez kaciyo ama bence diyete baslama yoksa yakani birakmaz takinti beni sardi gitmiyo baksana kaldim oylece

o zaman yabancılık çekerim. zaten 100 kişiden ikisi tuhafsa beni bulur merak etme. sakin olması çok ama çok hhoşuma gitti. çok güzel bi şehirde yaşıyosun bence canım.
Evet o kisiler bizi hic birakmaz malesef ama kotu yanlarida var bol bol kislik getir cnm kuru bi sogugu var buranin

:/ anladım.sürekli kilo alıp vermek de sağlıksız. activia meyveli yoğurtlar var ya onlar kesinlikle sindirim sisteminizi düzenler.bende de düzensizlik var çünkü. kuru kayısı ya da yaban mersini de çok iyi geliyo

Sanki beni anlatmışsın. Benim de Karnım şişiyor hemen. Azcık yesem bile koca bir göbek gibi görünüyor.

Evet o kisiler bizi hic birakmaz malesef ama kotu yanlarida var bol bol kislik getir cnm kuru bi sogugu var buranin

olamaz. İskenderun deniz seviyesindeydi ve fena nemliydi. neredeyse 17 yıl orda yaşadım. :) en azından hamamböceği olmaz eylül de bile çok soğuk olur mu ?

Evet activia yoğurtları her gün yemeye çalışıyorum. Ama yine de he gün wc ye çıkamıyorum. Mesela 3 gündür kahvaltıda kayısı yiyorum. Gel gör ki bir gelişme yok. Sürekli kilo alıp vermedim ya, çok uzun süreçlerde oldu bunlar. Bir de 54 e düşüşüm uzun yürüyüşler sayesinde oldu, eve dönünce ona devam edeceğim. Kuru meyveler midemi bulandırıyor aslında en faydalılar onlar. Activia yemesem sabahları su içmesem uzun günlerce yapamıyorum, Halim yaman.

bendede aynı sorun vardı ben çok kilolu değildim ideal kilomdaydım. eskiden 53 kilo olduğumdan şimdi çok kilolu geliyordum gözüme eski kiloma dönmek istiyordum.Sonra kendimi öyle bi kısıtladım ki bi ayda 8 kilo verdim dengem şaştı.Bnde bigün önceden hesaplardım herşeyi.Sonunda dayanamadım abur cubur bigün tıka basa yemeğe başladım sürekli yiyordum acısını çıkarır gibi.Suçluluk pskolojisi gittim kustum sonra bunu alışkanlık haline getirdm.Hergün değil ama haftada 2 kez falan kusuyordum.Sonra doktoruma gitttim söyledim pskiyatristime.Kusunca rahatlamış hissediyordum bide kendimi.Oda bana bulimia nervoza olduğunu söyledi ve prozac diye bir ilaç verdi.İlacı sonradan bıraksamda şimdi her istediğimi yiyorum ve kilom bu sayede sabit kalıyo hemde metobolizmamın dengesini şaşırtıp iyice kilo almıyorum.Sadece ye ve yürü hareketli ol ve dans et.Ben zaten evin içinde dahi koşan biriyim eminim senden daha çok yiyorum şuan ama hareketli ve uzun boylu olmam büyük avantaj sanırım ideal kilomda kalmayı başarıyorum. ve sana büyük tavsiyem duygularını ve hayatını yemeğe yükleme böyle durumlarda git uyumaya çalış bilgisayar oyunları oyna müzik dinle ona çok kafa yorarsan ve kendini kısıtlarsan zaten deli gibi yemeye başlıyorsun.Eğer ki kilo vermem gerekiyo diyosan sakın bunu takıntı haline getirme bıraktım diye sakın diğer günlerde yemeğe başlama o snin bigünlük ödülün ve en fazla 10 gram alırsın.

Son düzenleme:

bence bunları düzenli olarak yiyin ama yine de metabolizmanız düzelmezse doktora gitmelisiniz bence.

bence bu çok doğru. ve boy kesinlikle büyük bi avantaj :)

bence bunları düzenli olarak yiyin ama yine de metabolizmanız düzelmezse doktora gitmelisiniz bence.
Doktora gittim. Kuru meyve ve probiyotik önerdi. Her gün aynı saatte wc ye git, standarda oturttur dedi yapamasan da otur, bağırsak tembelliğinden kurtul falan dedi. :)) bir de şu kadar zaman çıkamazsan şunu iç diyerek ilaç verdi.

enterasan. benimkilerde tembel ben de meyve ve yoğurtla idare ediyorum çoğu zaman.

anlattıklarında aynen kendımı gordum bı zamanlar kı hllerım engel olamıyosun hesap yapıyosun vs bnm mıgrenımın etkısıde cok tabıkı bu ıste ama adapte olmak onemlı netten bır suru arastırma ettım ben vvallahı kolay degıl ama sabır su ıc derım ıstersen bununa alakalı yakın ılıskı bıle kurabılırız ben 3 ay gıbı bı surede 9 kilo verdım yanı fazlasıda vardr da o kadar net hatırlamıyorum ama bol su... ve hareket evde ısen bol bol ıs yap bak su ara bayram temızlığı annecıgınde sevınır:)))

olamaz. İskenderun deniz seviyesindeydi ve fena nemliydi. neredeyse 17 yıl orda yaşadım. :) en azından hamamböceği olmaz eylül de bile çok soğuk olur mu ?

Yok cnm o kadar soguk degil kasim ile nisan arasi soguk olur hamambocegi yok burda yani ben pek rastlamadim sen yazi seviyosun sanirim

Ayniii ben cnm apayni yani bende prozac kullandim geri bitaktim oda kilo aldiriyo diye artik kendimi cok kasmicm spor yapicagm herkesin tavsiyesi bu yonde Allahtan seviyorum sporu

Evet galiba tek kurtulus yolum spor baska care yok gibi su zaten ahretligim :)hep yani basimda durur birazda eski irademle tekrar kilo vericem insallah bide su krizlerimi atlatsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…