Canim sende hamilelikte çok kilo alanlardansin benim gibi ilk işin tartı almak haftada bir tartılıp bildirim yapacazSağol canım. 55 ile evlendim 65 ile hamile kaldım 93 ile doğuma girdim 15 gün sonra 80 kiloydum şimdi 85 kiloyum yani 2 hafta önce oyleydim şimdi tartılmadım tartı almayi düşünüyorum.bugun halledicem.
En azından şimdilik 65 kiloya dönmek istiyorum
Arkadaslar neler yapıyorsunuz mesela neyi kismissiniz ben spor yapamıyorum kızım bebek arabasını pek sevmiyor cikamiyoruz biz de yürümeye
Canim sende hamilelikte çok kilo alanlardansin benim gibi ilk işin tartı almak haftada bir tartılıp bildirim yapacaz
Kızım 3 aylık daha canım. Sadece emziriyorum .Canim bebegin ne kadarlık 6 aydan büyükse ek gıda alıyorsa sorun yok kalori hesabı falan yapabilirsin ama sadece anne sütü alıyo ise yaptıklarımi söyleyeyim ekmeğimi az yiyorum sabah kahvaltıda 1 dilim çok nadir öğlen 1 dilim oda kepek ekmeği bol su 3 litre içmeye çalışıyorum evde en az yarım saat yürüyorum her gün olmasada ip atliyorum akşam yemeklerini olabildiğince erken yiyorum 6 gibi yemeklere az yağ katiyorum ama doyacak kadar yiyorum mesela küçük tabak sulu bir yemek yanına 4 kaşık bulgur pilavı az yoğurt sınırsız salata bunlar benim yaptıklarım senin yeme alışkanlıklarını bilmedigim için başka bişey diyemiyorum
benim oğlumda üç aylık azalttım daha küçük tabaklara dolduruyorum yanına yoğurt alıyorumKızım 3 aylık daha canım. Sadece emziriyorum .
Yani yemek porsiyonunu azaltmadin mi
Arkadaslar neler yapıyorsunuz mesela neyi kismissiniz ben spor yapamıyorum kızım bebek arabasını pek sevmiyor cikamiyoruz biz de yürümeye
inşallah canım inşallah ben diyetimi yazayım size fikir veriri diyetisyene gittim ben yaklaşık 1800 cal civarı diyetim süt kalitesini etkilememesi için daha fazla kalori düşürmeyi önermiyorlar diyetisyen bana bu diyetle haftada 1 kilo verirsin demişti ama ben ortalama 600 700 gr falan veriyorum zaten eskiden de tombik bir insandım hep uğraşmışımdır diyetle hamilelikle kendimi salınca bu hale geldim çok zor gidiyor benden ama olsun yavaş yavaş da olsa gidecek gitmeliHoşgeldin canım allah bagislasin bebeğini seninle aynı kiloda doğum yapmişiz kilomuza şimdi aynı sayılır beraber vercez kiloları diyetinden bahsedermisin biraz neler yapıyorsun
canım öğle öğününü sadece meyve ile geçirmişsin biraz az olmamış mıkızlar be menü bildirimde yapmak istiyorum sizde yaparsanız birbirimize fazla yediklerimizi yanlış yediklerimizi söyleriz iyi olur
sabah sirkeli su
kahvaltı
08:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
domates roka
1 dilim kepekli ekmek
1 cay kaşıği reçel
10:00
kahve
2 kuru kayısı
12:00
bir salkım üzüm
biraz kavun
18:00
1 kase şehri çorbası
küçük tabak taze fasulye
2 kaşık yoğurt
taze soğan roka
2 litre su içtim 3 e tamamlarım
1 saat yürüyüş yapacam
Afiyet olsun canım menün çık güzel tam diyetine uygun çokta doyurucucanım öğle öğününü sadece meyve ile geçirmişsin biraz az olmamış mı
benim bugünki menüm
sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim tn tahıllı ekmek domates salatalık 2 zeytin 5-6 üzüm
ara: 1 armut 1 çay bardağı süt
öğlen: 120 gr tavuk 3 kaşık yoğurt salata
ara: 2 kayısı 6 kiraz 8 üzüm
ara: 6 çubuk kreker
akşam: 8 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahıllı ekmek
gece: 1 çay bardağı süt 15 kiraz
Canim sabah ve öğlen çok güzel olmuş ama porsiyon da önemli bulgur pilavı ne kadar kaç kaşık mesela dikkat et bunlara hamur işi yemeyecek değiliz ama akşam olmasın ve yediğimiz zaman akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatalımBen de dünkü menumu yaziyim
Sabah 1 haşlanmış yumurta
5 6 tane siyah zeytin
3 bardak çay galeta
Bir dilim ekmek
Öğlen
Mercimekli bulgur
Yoğurt
Ara
Elma şeftali kiraz
Aksam yoğurt 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Tavuk.Ve kaçamak yaptım misafirlige gittik 2 bardak çay yanında 2 dilim börek
Canim sabah ve öğlen çok güzel olmuş ama porsiyon da önemli bulgur pilavı ne kadar kaç kaşık mesela dikkat et bunlara hamur işi yemeyecek değiliz ama akşam olmasın ve yediğimiz zaman akşam yemeğini olabildiğince hafif atlatalım
canım benim de 2 5 ay oldu arkadaki sayfalarda diyet listemi paylaştım bi bak istersen b3lki bi faydası olur diyetosyene gidene kadar maalesef benim de yavaş gidiyor kilolar yarım kilo verebiliyorum haftada halbuki diyetisyen 1 kilo gider demişti ama olsun yavaş da olsa önemli olan vermek ve hafifletmek az veya çokBende doğum yapalı 3 ay oldu ve diyete girdim 73 kiloyum çok zor kilo veriyorum aynı zamanda emziriyorum. Hedefim 60 kilo olmak istiyorum ama 73 kiloda takıldım yardım almak istiyorum en kısa zamanda diyetisyene gitmek istiyorum
Siz peki daha önceden Dr gittiniz mi ? Birde benim tatlı krizlerim çok oluyor. Aslında diyete yeni başlamadım 1 oldu ve ayda 3 kilo anca verdimcanım benim de 2 5 ay oldu arkadaki sayfalarda diyet listemi paylaştım bi bak istersen b3lki bi faydası olur diyetosyene gidene kadar maalesef benim de yavaş gidiyor kilolar yarım kilo verebiliyorum haftada halbuki diyetisyen 1 kilo gider demişti ama olsun yavaş da olsa önemli olan vermek ve hafifletmek az veya çok
Siz peki daha önceden Dr gittiniz mi ? Birde benim tatlı krizlerim çok oluyor. Aslında diyete yeni başlamadım 1 oldu ve ayda 3 kilo anca verdim
Canim öyle aman aman çok yememişsin akşam hafif atlatsan dengelersinSlm kızlar bugün kaçırdım biraz çünkü mangal yaktik kırmızı ete dayanamıyorum yaaa dünyayı yedim
Sabah 1 kk peynir 1.5 dilim tam tahilli ekmek domates salatalık 5 6 tane üzüm tanesi
Ara 15 kiraz 1 bardak süt
Öğlen ne kadar yediğimi bilmediğim ama çok yediğim kuzu eti sanırım en az 300 400 gr var 2 bardak ayran 3 dilim TT ekmek
Ara 15 kiraz 10 üzüm tanesi
Aksam yemek yemeyecegim gece de 1 bardak süt içerim ahh ahh şu irade
70 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim doğum sonrası 76 kiloydum şimdi ise 73 kiloyum hedefim 60 kilo olmak istiyorum1 ayda 3 kilo çok iyi canım kaç kilo ile dogum yaptin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?