yarın tartılıyoruz o zamantamam cuma günü tartı günümüz olsun
hoş geldin canım semra anne sağolsun topik açmış tam da diyordum emziren anneler bulsam keşke diye hooop damladım buraya vallahi insan kendisi gibi uğraşan birileri olduğunu görünce hem yalnız hissetmiyor hem anlaşıldığını hissediyor hem de sorumlu hissediyor kendini hepimizin amacı aynı hadi bakalım gitsin kilocuklar olalım birer çıtır annemerhaba kızlar bende 5 ay önce doğum yaptım benimde doğum ve öncesi kilolarım var ve artık sıkıldım onlardan bir an önce kurtulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız? tek başına insan bir yerden sonra motivasyonun kaybediyor ama buraya yazma söz konusu olunca ister istemez bi fren geliyor yemeklere
emzirdiğim için çok katı bir diyetim yok zaten ama abur cubur ve tatlıyı cıkarmam gerekiyor hayatımdan çünkü vermem gereken kilo az bişey değil TAM 15 kilo !!!
Harikasın darısı bana inşallahgünaydın kızlar bu sabahki kilom 71.0 1 kilo tam gitmiş ah şu 6 lı rakamları göreyim artık
inşallah canım bu hafta iyi gitti şükür farklı olarak her gün 1 saat yürüdüm göbekten 9 cm incelmişim geçen aya göre ama basen ve bavak 2 cm maalesef ağırlık vermem lazım dün jillian yaptım ebru şallının skiny jeans DVD sini de yapasım var vakit buldukça artık sporsuz olmuyor maalesefHarikasın darısı bana inşallah
Yürüyüşe bebekle mi çıkıyor suninşallah canım bu hafta iyi gitti şükür farklı olarak her gün 1 saat yürüdüm göbekten 9 cm incelmişim geçen aya göre ama basen ve bavak 2 cm maalesef ağırlık vermem lazım dün jillian yaptım ebru şallının skiny jeans DVD sini de yapasım var vakit buldukça artık sporsuz olmuyor maalesef
yok canım annem bakıyor bebeğe evde eşimle gidiyoruzYürüyüşe bebekle mi çıkıyor sun
Yürüyüşe bebekle mi çıkıyor sun
kızlar varmı benim gibi hamilelik kilolarını veremeyen bebeğim 3 aylık tek başıma yapamıyorum
BAŞLANGIÇ
Semraanne:26.07.2015:71
Biz başladık canım bilgilerini yazarsan liste yapalım bugün sende bize katil kilonu falan yazarsın şimdi uzun uzun yazamıyorum sonra güzel güzel tanışıriz canimCanim beraber baslaya biliriz diyete ne dersin
Canim hosgeldin allah bagislasin bebeğini tabiki katılabilirsin bilgilni şimdiki kilonu hedefini yazabilir misinmerhaba kızlar bende 5 ay önce doğum yaptım benimde doğum ve öncesi kilolarım var ve artık sıkıldım onlardan bir an önce kurtulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız? tek başına insan bir yerden sonra motivasyonun kaybediyor ama buraya yazma söz konusu olunca ister istemez bi fren geliyor yemeklere
emzirdiğim için çok katı bir diyetim yok zaten ama abur cubur ve tatlıyı cıkarmam gerekiyor hayatımdan çünkü vermem gereken kilo az bişey değil TAM 15 kilo !!!
Canim Tebrikler listeye bugünkü kilonu kaydedecemgünaydın kızlar bu sabahki kilom 71.0 1 kilo tam gitmiş ah şu 6 lı rakamları göreyim artık
Biz başladık canım bilgilerini yazarsan liste yapalım bugün sende bize katil kilonu falan yazarsın şimdi uzun uzun yazamıyorum sonra güzel güzel tanışıriz canim
Biz başladık canım bilgilerini yazarsan liste yapalım bugün sende bize katil kilonu falan yazarsın şimdi uzun uzun yazamıyorum sonra güzel güzel tanışıriz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?