kilo vermek isteyen yeni emziren anneler

merhaba kızlar bende 5 ay önce doğum yaptım benimde doğum ve öncesi kilolarım var ve artık sıkıldım onlardan bir an önce kurtulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız? tek başına insan bir yerden sonra motivasyonun kaybediyor ama buraya yazma söz konusu olunca ister istemez bi fren geliyor yemeklere
emzirdiğim için çok katı bir diyetim yok zaten ama abur cubur ve tatlıyı cıkarmam gerekiyor hayatımdan çünkü vermem gereken kilo az bişey değil TAM 15 kilo !!!

tamam cuma günü tartı günümüz olsun
yarın tartılıyoruz o zaman hadi bakalım inşallah hepimiz vermişizdir kızlar

hoş geldin canım semra anne sağolsun topik açmış tam da diyordum emziren anneler bulsam keşke diye hooop damladım buraya vallahi insan kendisi gibi uğraşan birileri olduğunu görünce hem yalnız hissetmiyor hem anlaşıldığını hissediyor hem de sorumlu hissediyor kendini hepimizin amacı aynı hadi bakalım gitsin kilocuklar olalım birer çıtır anne

bugünki menüm

sabah: 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 2 dilim ekmek

ara: 200 gr karpuz

öğlen : 4 yk bulgur pilavı 120 gr kuşbaşı et salata 2 bardak ayran

ara: 1 galeta 7 badem 5 fındık 1 ceviz 1 bardak still tea

ara: 200 gr karpuz 1 bardak ayran

akşam: 8 yk patlıcan yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt

gece: 15 tane üzüm 1 çay bardağı süt

Harikasın darısı bana inşallah
inşallah canım bu hafta iyi gitti şükür farklı olarak her gün 1 saat yürüdüm göbekten 9 cm incelmişim geçen aya göre ama basen ve bavak 2 cm maalesef ağırlık vermem lazım dün jillian yaptım ebru şallının skiny jeans DVD sini de yapasım var vakit buldukça artık sporsuz olmuyor maalesef

Yürüyüşe bebekle mi çıkıyor sun
Yürüyüşe bebekle mi çıkıyor sun

Canim hosgeldin allah bagislasin bebeğini tabiki katılabilirsin bilgilni şimdiki kilonu hedefini yazabilir misin

Mrb canım ben suan ikinci Bebeğimi doğum yaptım 7 aylık ilk dogumumun 2.senesinden sonra sıkı bir diyet ve sporla 85den kısa süre içerisinde 53 kiloya düştüm.ikinci bebegime 56kilo ile hamile kaldım doğum sonrası 68 kiloydum fakat 7 ay içerisinde 82 olmuşum iki haftadır yeniden diyete başladım suan 78 kiloyum bugün tartildim hedefim yine 53 ama grupla beraber Zayıflamak daha zevkli olcak inşallah

Selam kızlar bugün gelen giden yok konuyu açtım pek aktif olamiyorum Affedin pazartesi evime gidiyorum evde daha dikkat edebiliyorum ama siz boş bırakmayın burayı nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…