- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
ya Gözüne sokcam o yattığı yastık yorgan o kartla alındı bak bunlarda yatıyosun bide lafını ediyosun utan dicem ama eve gitmek istemiyorumNasil ya?
Eşe hak verenler olmuş, korkunç bu.
Gizlenmiş olsa dahi korkunç.
Çünkü eşin yaptigiyla ailenin yaptigi esit bile olamaz.
Bir kere borç takmak ne ayip bir tanimlama.
Özellikle bu bir aileyse.
Eğer eşin ailesi de olsaydi bu tanima layik değildi.
Insanlar yanlislikla ölüyor ya hu, hatalar insanlar için çünkü.
Anne borç ödeyebilecek gibi olsa öderdi zaten.
Kendince çeyiz eksik kalmasin istemis.
Kaldi ki eş o alinan şeyleri kullanmayi biliyor ama kullanmayacak dahi olsa bu ne kabalik, bu ne asarım keserim havası.
Evli kaldigin sürece yüzyüze bakacagin insanlara bu tavir çok çiğ.
Inanamiyorum.
Çok yazik olmuş kadincagiza.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
annenden olan borç oldugunu nerden bildi esin?ya Gözüne sokcam o yattığı yastık yorgan o kartla alındı bak bunlarda yatıyosun bide lafını ediyosun utan dicem ama eve gitmek istemiyorum
Konu ile ilgisi yok biliyorum ama yazayım dedim sorun bende mi yoksa sitede mi acaba?yorumlari okuyordum ve bir çok yorum iki yada üç kez çıkmış. .nedenini bilen var mı acaba?
FORUM hata veriyodu duzeldi galiba simdiKonu ile ilgisi yok biliyorum ama yazayım dedim sorun bende mi yoksa sitede mi acaba?yorumlari okuyordum ve bir çok yorum iki yada üç kez çıkmış. .nedenini bilen var mı acaba?
Hayır canım muhtemelen benim borcum hakkında bi bilgisi varmı diye danışmak için aradı annemde biz ödeyemedik diyince böyle davrandı ve annem bana demese eşim daha belli etmiyo watsaptan beremi kaybettim de buldum şimdi aşkom yazıyo bana ben bını anlayamadım annem demese bişey demicek bende yüzüne gülcemannenden olan borç oldugunu nerden bildi esin?
dekontda o mu yaziyordu?
Aman halledilir inşallah..bugün sitede bir bakım çalışması yapılmış, ama sorun neyse düzelteceklerine, sanırım daha beter hale getirmişler.
şu an harıl harıl bu problemle uğraştıklarını ve forumu takip edemediklerini düşünüyorum.
kızlaaaar bütün kuralları çiğneyebilirsiniz
Iyi de de senin çeyizin senin borcun değil mi
Kardeşinin çiçek çikolatası hadi onların borcu olsun da
Takip edip daha önce ödenseydiniz ihtar cd gelmeden bu ne rahatlık
Eşinizin tavrı çirkin olabilir ana neden annenizi arıyor demek ki bildiği bir şey var zira benim eşim kredi kartı borcumun annemden kaynaklı olacağını asla düşünmez
Bir de sizin işiniz gücünüz yok mu 400 tl borç çikolata çiçek etsin 600 etsin yani 6 ayda ödenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?