Kıyamadığım anneme eşimin söyledikleri

Burada herkes suçlu. Borcu öderim deyip ödemeyen aileniz, eve kağıt geldiği halde bilgilendirmediğiniz için siz, nasıl konuşacağını bilmediği için eşiniz... Birinizin diğerinden farkı yok bence.

Buarada konuya da yorum yazayım
Arkadaşım lütfen üzülme..Eminim ki konuşarak halledebilirsiniz. .ve bence aslında üçünüz de hatalisiniz.sen eşine bunu söylemediğin için,annen bu borç için sana ödeyemediğini söyleyip bir plan yapmadığı için,esin de öğrenince ilk sana değil de annene söylediği için. .belki üçünüz bir araya gelip konuyu tatlıya bağlayabilirsiniz

ya Gözüne sokcam o yattığı yastık yorgan o kartla alındı bak bunlarda yatıyosun bide lafını ediyosun utan dicem ama eve gitmek istemiyorum

Eşin çok çok ayıp etmiş. Haklıyken kendini haksız durumuna düşürmüş üstelik. Ne kadar kızarsa kızsın sana sormalıydı anneni ağlatmaya hakkı yoktu. İşin iç yüzünü öğrenmeden fırsat kollar gibi atlamış konuya. Kesinlikle tavrını koymalısın.

Konu ile ilgisi yok biliyorum ama yazayım dedim sorun bende mi yoksa sitede mi acaba?yorumlari okuyordum ve bir çok yorum iki yada üç kez çıkmış. .nedenini bilen var mı acaba?

bugün sitede bir bakım çalışması yapılmış, ama sorun neyse düzelteceklerine, sanırım daha beter hale getirmişler.
şu an harıl harıl bu problemle uğraştıklarını ve forumu takip edemediklerini düşünüyorum.

kızlaaaar bütün kuralları çiğneyebilirsiniz

annenden olan borç oldugunu nerden bildi esin?
dekontda o mu yaziyordu?
Hayır canım muhtemelen benim borcum hakkında bi bilgisi varmı diye danışmak için aradı annemde biz ödeyemedik diyince böyle davrandı ve annem bana demese eşim daha belli etmiyo watsaptan beremi kaybettim de buldum şimdi aşkom yazıyo bana ben bını anlayamadım annem demese bişey demicek bende yüzüne gülcem

Aman halledilir inşallah..

Bence esinden saklayarak sen hatalisin esin sena sormak yerine anneni aramakla hatali... bir laf vardir el şeyiyle gerdeğe girilmez diye ailende senin kartinla cicek ckolata alip kiz istemeye gidiyor sonrada borcu odemeye glince odeyemiyor... annen babanda olsa senin evin hesabin ayri artik biraz esinden alabileceğin tepkiyi dusunmeleri gerekir senide zor durumda birakmakla hatalilar

eşin annene bi sinirle aramış ama suç sende. niye para olayını anlatmadın. eğer evime aynı şekilde icra gelse ben eşinden daha fenasını yapardım. esas suç sende. eşinin suçu öfkeyle kalkmak olmuş. para konularını eşinden saklayıp evine icra getirtemezsin

Sanırım işi gücü yok; annem almak zorunda bana herşeyi diyerek aylardır parayı da ödememiş. Adam da haklı tabi borç çıkıyo bi anda. Gerçi çalışıyor olsa da sanki annem bana çeyiz aldı o ödeyecek diye ödemezmiş gibi geliyor.

Eşi de ayrı bir alem, borcu görür görmez anlamış annesinden vs.... Karısına sormadan onu bunu ne arıyor. Garip bir ilişki ağı.. Sanki eksik noktalar var...

Karı koca ikinizde haksızsınız bana göre.
Bir borç varsa eşinden saklamamalıydın, o öğrenince önce sana sormalıydı hayırdır bu nedir diye anneni arayıp ağzına geleni saymamalıydı, sen de öğrenince eşini arayıp "yiyorsa babamı arasaydın" minvalinde konuşmamalıydın.
Zincirleme hatalar tamlaması. Kolay gelsin valla

bana gore esin tam bir terbiyesiz!!!
varsayayalim ailen bilerek odemedide kapiniza icra geldi.hangi hadsiz damadin haddi benim anneme terbiyesizlik edecek.ben affetmem.bir sotun varsa sizinle konusup halletmeli.botcu kendi odese ne olur.babasindan anasindan boyle bir sey gorseydi kendi annesine saydirir miydi?
hos kendi anasina ne yaparsa yapsin ama benimkine yapamaz.
esin hakli diyenlerede pesss...

400... Neresinden tutsam abartılmış bir konu... Ödememekle ailen abartmış, kendiniz ödememekle siz abartmişsiniz, annenizi aramakla eşiniz abartmiş... Bu kadar buyutulecek bie rakam değil bence... Ki nolursa olsun ailenizi eşiniz araması çok çirkin..

Tüm suç sende kocandan niye saklıyorsun ki. Dünyanın binbir türlü hali var. Benim eşim benden saklasa bende çıldırırm. Fakat size kızması lazım annenize değil.

Gerçekten ağzım açık kalakaldım okurken, hani konuyu neresinden tutmalı bilemedim. Ailenizin size yaptığı ayıp, sizin eşinize yaptığınız ayıp, eşinizin annenize yaptığı ayıp... Ayıpoğlu ayıp...

Anneniz sizin dört dörtlük evlenmeniz için borcu harcı göze almış sonra da ödeyemmiş çalışan bir kadın değilse nereden ödeycek .? Babandan alabildirdi evet orada babanda sorumsuz davranmış olabilri ama bunlar bence senin ve eşinin yaptığı hatalarının yanında devede kulak kalır. Ne yapar ne eder o parayı ödemeye çalışmalıydın sonuçta senin için ve kardeşin için yapılan borç ve bu kadar büyütülecek bri mevzu değil bence ortada ihmalkarlık var her iki tarafta boşverdi. Kocanın yaptığı gene ayrıca facia önce senin ile konuşup durumu öğrenmeliydi kısmen haklı olabilirdi haberi olmadan icra gelmesi evet biraz sinirlendrimiş olabilr ama tamaen düşünmeden saygısızca hareketler yapmış. Özürdilemeli ve o borcu siz ödemelisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…