Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu
Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu
offfBacım Anadolu Erkeğe bulamadınmı şöyle bağrı kıllı hafif göbekli Bıyıklı ayyy içim eridi
melek bu
ölme bibi olur mu ölmeadam yunan mitolojisinden kopup kk ya düşmüş istek yapabiliyorsak bir chris koy da bakanı vurayım bibi
just, hintlileri severim.. kolay anlaşılırlar, genellikle Türklerle de iyi anlaşırlar.. ama hindu olması asla bazı et ve et ürünlerini yemeyeceğinize işaret ediyor ki ona ne kadar dayanılır bilmiyorum.. zaten 5 yıl çok uzun bir süre, bekle bakalım..
Henry cavill ingiliz yalniz, seyapmak gibi olmasin.
Ben italyan yazdımiçinden seçtim neyse farketmez ya ezmeyelim çocuğu hacı her türlü giderHenry cavill ingiliz yalniz, seyapmak gibi olmasin.
Melek mierkekmi kız bebişin bak bakda belki buna benzer bebiş
Hangi chris bumu
Eki Görüntüle 1593052
Buda fena dil hani adolisli falanyok yaw Hemsworth olan Chris
Dur geyikten gitmeyeyim bir de konuya yorum yapayım; Just Hintliler iyidir iyi, bir konuş bakalım biraz tanı
Selam olsun kk ahalisi
Uzun zamandır yoktum şimdi tazecik bir dertle gelmiş bulunuyorum
Bir süredir devam eden bir ilişkim var benim de ailemin de dinle pek işi olmaz ama onun ailesi koyu Hindu malesef. Başlangıçta düşünmemiştim bunları ama işleri ciddiye bindirmeye, evlilikten vs bahsetmeye başlayınca ben endişelenmeye de başladım. Çünkü ben anneme ilk günden dedim böyle böyle biri var Aaa ne hoş vs dedi
Ama o mesela ben aileme çat diye söyleyemem kızkardeşime bile söyleyemem yavaş yavaş olması lazım sen 5 yıl sonrayı düşünüyorsun diyor
Bizim kültürümüzde aksine bunu söyleyememek kötü değil midir eğleniyor benimle diye düşünürüz,
Açık açık söyledim "senin ailen beni istemezse ne olacak, sana evlenecek bir hindu kız bulurlarsa" diye
"endişende haklısın ama kendi kararlarımı veremeyeceğimi kim söyledi, ablam farklı kasttan biriyle evlendi ve aşk evliliği yaptı" dedi
ha bir de annesi "iyi bir kız olsun, iyi davransın" demiş ırkla, dinle alakalı hiçbir konuşma geçmedi dedi
bilmiyorum kafam çok karışık
baya da hoşlanıyorum ama kendimi riske de atmak istemiyorum
haklı mıyım haksız mıyım bilemiyorum
her yönüyle zor bir ilişki olacak
kendisi ateist bu arada ama mesela et yememe gibi alışkanlıkları var
ben ne yapsam :/
bu akşam da sen avrupaya gelene kadar düşün, orada yüz yüze daha iyi tartışırız deyip ara verdim
ama üzüldüm :/
Buda fena dil hani adolisli falan
He bunu diyomuşsun kıvaç a benzeyentamam hadi hadi al seninde gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 1593087
aynen :)Arkadaslar biz burada insan irkindan sozediyoruz, elfleri ornek diye koymayin buraya. Bunda kil tuy neyim bile yok. Dunyada yasadigina bile emin degilim.
Hangi dünyadalar pekiArkadaslar biz burada insan irkindan sozediyoruz, elfleri ornek diye koymayin buraya. Bunda kil tuy neyim bile yok. Dunyada yasadigina bile emin degilim.
Henry cavill ingiliz yalniz, seyapmak gibi olmasin.
İtalyan olsa duramazdın
Italyan yemekleri yeni lezzet degil ki. Bizim yemeklere cok benziyor.ciddi misin
benim birşeyi yemem için hem göz hem de burnuma hitap etmesi lazım..o kokuyu alınca deneyemem bile..ki aslında yeni lezzetlere çok açığımdır..italyan yemeklerinin hastasıyım mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?