Kızlar, problem sevgilimin ailesi

just bence ,bundan sonra adamlar senin için fedakarlık yapsın bırak da..şimdi doğrudüzgün tanımdaığın adam için italyada onu mu bekleyeceksin?? sen yaşamına bak,ordaki hayatına bak,çok istiyorsa o fedakarlık yapsın gelsin yapsın etsin bulsun..
sen akışına bırak kasma kendini..ne evliliği ne ailesi şimdiden??
sen italyanlardan haber ver asıl

içinde yaşayınca mı görünmüyor nedir isveçin erkekleri de lokum :)
valla ben begenemedim bir turlu.. 1.Cok sarilar ben o kadar sari erkek sevmiyorum. Kara kas kara gozlu erkeklerin apayri bir karizmasi vardir2. Centilmen degiller herseyleri alman hesabi. 12 yillik evli olan isvecli arkadasim var hala sen sutu aldin bende ekmegi aldim hesabi yapiyorlar

canım benim sana bi tavsiyem var internete pek guvenme ve biraz çevre yapmayı dene yani gerçek insanlardan oluşan bi çevre yapmayı dene intrrnetten sevgili durumu pek sağlıklı değil çünkü hayatında gerçek insanlarla gerçek ilişkiler kurmanı ve gerçek bi hayat yaşamanı tavsiye ederim tabi sen bilirsin

bence just hındu cocugu bırakmalı ya
bızım turk erkeklerın olsa olsa ayakları eksımıklı bıber kavurması gıbı kokar
bılırsın yanı ne koktugunu
doğru diyosun valla cute..neyle karşılacağını bilirsin,aksi halde herşey süpriz sana ..adam da kurufasulye yemiyor ki zaten ..
çok ilginç ya o kadar diyorsun
ööfffff o kadar diyorum,bak hatırladıkça inan burnuma kokusu geliyor o derece..tarifsiz bir koku..ter değil,resmen teni kokuyor yani..daha sonra mesela,değişim prog ile gelen bir yüksek lisans öğrencisi tanıştım uçakta,o demişti benim bile yanımda vardır baharatlarım diye..onlarsız yemeğin tadı yok diye.
bu arada ben eski quarta

tanımadan da sevgili olmamanı tavsiye ederim buluşmuş olsan bile sonuçta kaç kere gordunki 24 yaşında olduğunu söyledin

Benim ex komşum da baharat getirmişti bir tencere dolusu. Memleketinizi murdar etmişsiniz zaten orda bırakın di mi neden başka ülkeleri de kokutuyorsunuz kardeşim.

Benim ex komşum da baharat getirmişti bir tencere dolusu. Memleketinizi murdar etmişsiniz zaten orda bırakın di mi neden başka ülkeleri de kokutuyorsunuz kardeşim.
böyle poşette karmakarışık bişeyler baharat dedikleri..içinde ne var bilmiyorum bile. yöreselmiş..hani biber nane falan gibi değil yani...ııyyyyyy...
onlarsız yemekler tatsızmış,nasıl yermişiz bir de öyle diyorlar tencereyle yolladın heralde ,kapağını açtıysan kokusu sinmiştir eve

Kendi evimdem kaçtım başka daireye taşındım .

Oyle deme o baharatlarla yapilan briyani(etli pilav), beef masala (koyu kivamli et yemegi) falan alisinca normal etli pilav, turk usulu pisirilmis etler falan ot gibi gelmeye basladi bana.
Herseye bin cesit baharat yakismiyor ama o etli curry lere coook yakisiyor.
Izgara olmadiktan sonra artik turk usulu bi kofteyi pisiriyorum gerisi hep hint usulu

ciddi misin
benim birşeyi yemem için hem göz hem de burnuma hitap etmesi lazım..o kokuyu alınca deneyemem bile..ki aslında yeni lezzetlere çok açığımdır..italyan yemeklerinin hastasıyım mesela..

Bir tek tandoori hosuma gidiyor kendi evimdede yaparim esimde sever. Diger yemekleri cok kokulu midem almiyor acikcasi. Ama alisinca guzel geliyordur elbet. Aslinda bende baharat cok severim ama normal turk mutfaginda kullanilan baharatlar nane, biber, kimyon vs ama onlarin kullandigi cok baskin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…