- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
Yok hındu yok bılmem ne!nedir saçma olan?
Katılıyorum bu yuzden de bu tarz ılıskılerı saçma buluyorum tabı yıne herkesın kendı tercıhıVallahi rahatladim, hintlilerin murdar oldugunu dusunen bir tek ben degilmisim demek ki.
iyiyim canım sen nasılsın:)))))))))nasılsın arkadaşım iyi misin
Isvec'te yasiyorum yok anam abarttiginiz kadar degil erkekleri ama kizlari lokum ona laf yokitalyan ve isveç erkekleri ilgimi çeker hem boyu değil işlevi önemli diyolar
etkileşimin ırkı soyu sopu olmadığı için konu sahibiyle hindu bey arasında bir yakınlaşma olmuş. birbirlerini pek tanımıyorlar. şu an elimizde bu konuyla ilgili net bilgi yok yani. bilgiler dışardan gözlemleyip okuduklarımızdan ibaret. belki de bu hindu bey düşündüğümüz gibi çıkmayacak. belki de tam düşündüğümüz gibi çıkacak bunu da ancak zaman gösterecek. ben de pek haz etmiyorum hintlilerden ama konu sahibi belki çok iyi anlaşacak ve sevecek bunu bilemiyoruz hiçbirimiz. biz burada ne desek de yaşamadan anlayamayacak.Yok hındu yok bılmem ne!
Kesın ergendır:)canım daha görüşmediğin adamla ilgili edindiğin dertlere bak yani başka işin gücün mu yok görmeden etmeden yaşın kaç canım merak ettim şimdi
Hakkında hayırlısı olsun ozaman , tabı kı secımlerını kendısı yapacak ama bır ınsan da bıraz mantıgıylada hareket etmelı körü körüne duygumu olur ya :)etkileşimin ırkı soyu sopu olmadığı için konu sahibiyle hindu bey arasında bir yakınlaşma olmuş. birbirlerini pek tanımıyorlar. şu an elimizde bu konuyla ilgili net bilgi yok yani. bilgiler dışardan gözlemleyip okuduklarımızdan ibaret. belki de bu hindu bey düşündüğümüz gibi çıkmayacak. belki de tam düşündüğümüz gibi çıkacak bunu da ancak zaman gösterecek. ben de pek haz etmiyorum hintlilerden ama konu sahibi belki çok iyi anlaşacak ve sevecek bunu bilemiyoruz hiçbirimiz. biz burada ne desek de yaşamadan anlayamayacak.
yani yuzyuze gelmediği adamla ilişki kurup sevgilim diye bahsetmesi falan benmi yanlış anlıyorum yani hangi aklı başında insan yapar bunuKesın ergendır:)
tanışmaları yüzyüze olmuş canım. yani yüzünü görmüş de hindu aday şu an haliyle hindistanda. çalışma vizesi alıp gelecekmiş avrupaya.yani yuzyuze gelmediği adamla ilişki kurup sevgilim diye bahsetmesi falan benmi yanlış anlıyorum yani hangi aklı başında insan yapar bunu
Yanı dıyecek bırsey bulamıyorum:)yani yuzyuze gelmediği adamla ilişki kurup sevgilim diye bahsetmesi falan benmi yanlış anlıyorum yani hangi aklı başında insan yapar bunu
bence just hındu cocugu bırakmalı yaben bir italya dönüşü,havalanında hintli aile (sülale aslında 10 kişiden fazlalardı sanırım) ile karşılaştım..asla ırkçı ututmlarım yoktur,genellem yapmam ama hintliler farklı bana göre..
bu aile için thy ayrı banko açtı o kadar söyliyim size..diğer herkes saatlerce tek banko kuyruğuna razı geldik.her yerde eşyalar valizler ,yerlerde çocuklar,ve en fenası,innaılmaz bir koku..ama tüm havaalanına yayılmış şekilde..bana söyledikleri,baharatları sebepmiş bu kokuya..öyle ki,gittikleri her yere yanlarında taşırlarmış baharatlarını..asla vazgeçmezlermiş..
sanırım herkesin pis deme sebebi bu..tabi ki bir de varoşlarından gördüğümüz tv deki manzaları...
ayrıca bir kısım halkı innaılmaz zengimnlik içindeyken,diğer kısım tamamen parasız ve pislik içinde yaşıyor..
bu arada italyada gördüklerim faakir değildi emin olun,venedikten tatilden dönüyorlardı:)
buluşma mı olmuş yoksa kameradan falan mı gormuş canım ikisi aynı şey değil kameradan gorup beğenirsinde sevgili olmak saçma.tanışmaları yüzyüze olmuş canım. yani yüzünü görmüş de hindu aday şu an haliyle hindistanda. çalışma vizesi alıp gelecekmiş avrupaya.
ben bir italya dönüşü,havalanında hintli aile (sülale aslında 10 kişiden fazlalardı sanırım) ile karşılaştım..asla ırkçı ututmlarım yoktur,genellem yapmam ama hintliler farklı bana göre..
bu aile için thy ayrı banko açtı o kadar söyliyim size..diğer herkes saatlerce tek banko kuyruğuna razı geldik.her yerde eşyalar valizler ,yerlerde çocuklar,ve en fenası,innaılmaz bir koku..ama tüm havaalanına yayılmış şekilde..bana söyledikleri,baharatları sebepmiş bu kokuya..öyle ki,gittikleri her yere yanlarında taşırlarmış baharatlarını..asla vazgeçmezlermiş..
sanırım herkesin pis deme sebebi bu..tabi ki bir de varoşlarından gördüğümüz tv deki manzaları...
ayrıca bir kısım halkı innaılmaz zengimnlik içindeyken,diğer kısım tamamen parasız ve pislik içinde yaşıyor..
bu arada italyada gördüklerim faakir değildi emin olun,venedikten tatilden dönüyorlardı:)
iyiyim canım sen nasılsın:)))))))))
canım daha görüşmediğin adamla ilgili edindiğin dertlere bak yani başka işin gücün mu yok görmeden etmeden yaşın kaç canım merak ettim şimdi
Isvec'te yasiyorum yok anam abarttiginiz kadar degil erkekleri ama kizlari lokum ona laf yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?