Kızlar, problem sevgilimin ailesi

ben bir italya dönüşü,havalanında hintli aile (sülale aslında 10 kişiden fazlalardı sanırım) ile karşılaştım..asla ırkçı ututmlarım yoktur,genellem yapmam ama hintliler farklı bana göre..
bu aile için thy ayrı banko açtı o kadar söyliyim size..diğer herkes saatlerce tek banko kuyruğuna razı geldik.her yerde eşyalar valizler ,yerlerde çocuklar,ve en fenası,innaılmaz bir koku..ama tüm havaalanına yayılmış şekilde..bana söyledikleri,baharatları sebepmiş bu kokuya..öyle ki,gittikleri her yere yanlarında taşırlarmış baharatlarını..asla vazgeçmezlermiş..
sanırım herkesin pis deme sebebi bu..tabi ki bir de varoşlarından gördüğümüz tv deki manzaları...
ayrıca bir kısım halkı innaılmaz zengimnlik içindeyken,diğer kısım tamamen parasız ve pislik içinde yaşıyor..
bu arada italyada gördüklerim faakir değildi emin olun,venedikten tatilden dönüyorlardı:)

canım daha görüşmediğin adamla ilgili edindiğin dertlere bak yani başka işin gücün mu yok görmeden etmeden yaşın kaç canım merak ettim şimdi

Ayrıca sunuda belırteyım benımde aılemınde dınle pek alakası olmaz diyen bırının Ateistle ilişkisi olmasını yadırmamak gerek.. Cidden arıyormusunuz boyle ınsanları merak edıyorum !

Yok hındu yok bılmem ne!
etkileşimin ırkı soyu sopu olmadığı için konu sahibiyle hindu bey arasında bir yakınlaşma olmuş. birbirlerini pek tanımıyorlar. şu an elimizde bu konuyla ilgili net bilgi yok yani. bilgiler dışardan gözlemleyip okuduklarımızdan ibaret. belki de bu hindu bey düşündüğümüz gibi çıkmayacak. belki de tam düşündüğümüz gibi çıkacak bunu da ancak zaman gösterecek. ben de pek haz etmiyorum hintlilerden ama konu sahibi belki çok iyi anlaşacak ve sevecek bunu bilemiyoruz hiçbirimiz. biz burada ne desek de yaşamadan anlayamayacak.

Hakkında hayırlısı olsun ozaman , tabı kı secımlerını kendısı yapacak ama bır ınsan da bıraz mantıgıylada hareket etmelı körü körüne duygumu olur ya :)

bence just hındu cocugu bırakmalı ya
bızım turk erkeklerın olsa olsa ayakları eksımıklı bıber kavurması gıbı kokar
bılırsın yanı ne koktugunu

tanışmaları yüzyüze olmuş canım. yani yüzünü görmüş de hindu aday şu an haliyle hindistanda. çalışma vizesi alıp gelecekmiş avrupaya.
buluşma mı olmuş yoksa kameradan falan mı gormuş canım ikisi aynı şey değil kameradan gorup beğenirsinde sevgili olmak saçma.

çok ilginç ya o kadar diyorsun

iyiyim canım sen nasılsın:)))))))))

çok iyim sağol canım benim

canım daha görüşmediğin adamla ilgili edindiğin dertlere bak yani başka işin gücün mu yok görmeden etmeden yaşın kaç canım merak ettim şimdi

işim var
güç biraz sağlık sıkıntılarım var ama fena sayılmaz var diyelim yine
yaşım 24

Isvec'te yasiyorum yok anam abarttiginiz kadar degil erkekleri ama kizlari lokum ona laf yok

içinde yaşayınca mı görünmüyor nedir isveçin erkekleri de lokum :)

neeee
just sen bu herifi görmedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…