Kızlar, problem sevgilimin ailesi

Just, bence acele etme daha yakisiklisini bulursun

Onca Italyanin arasinda Hinti sen ne yapacaksin

Saka bir yana, Hint kulturu , bizim kulturumuzun aile kavraminin daha da cilginca yasandigi versiyonu. Bekaret de onemli, bosanmis biriyle evlenmelerini sorun etmeyeceklerinden emin misin? Simdi bu cocuk modern, Avrupa'da yasiyor, rereroro deme, benim bu arkadasim da Almanya'da yaiyor ama her gun ailesiyle 1 saat skype yapardi, bir de ailesine maasinin cogunu yollardi. At kadar yetiskin adam diye dusunme hic, 50 yasina gelse de ipleri ailesinin elinde olabilir.

Bu arkadasim, 3 yil Sirp bir kizla beraber yasadi ama yabanci kizi tanistirmaya cesaret edemedi, kiz israr edince patladi tabi, annesinin buldugu kizla nisanlandi.

Bir de memleketinde evli olmadigina emin misin?

Hint erkegi, bizimkilerin daha kaba saba ve kokulu versiyonu, onun yerine yerli mali al daha serefli

Ben olsam simdilik bi sey demem cunku daha 3 ay olmus biraz birbirinizi taniyin bakalim iliski nereye gidecek

ben bile söyledim o söyleyemiyor ya

o 5 seneyi misal verdi sanırım o işte kültüre de aşina değilim ki anlayamıyorum o yüzden
hangisi için erken tanışmak/ailesine kız arkadaşım var demek?
ben daha tanışmak taraftarı değilim sadece bilsinler ve problem olur mu olmaz mı bunu bilmek istiyorum ileride :x

Annem küçükken köye çerçi geldiğinde,bütün çocuklar çikolata,şeker alırmış. Ama anam hıyar alırmış tuza banıp yermiş.
Anam gibisin mübarek

boğuluyordum bir şeyler atıştırıyordum

ya kız çok tatlı öyle demeyin

aynı düşüncedeyim filmlerinin etkisi ve genç göstermesi var

karizmada yerinde

filmlerini izleyen çoğu kişi bu etkiye kapılıyordur zaten

Bence hepsi için erken ben 3 ay biriyle çıksam ben bile hemen söylemem, şimdi aile yapılarını bilemiyoruz belki onlarda çok ciddi düşündüklerini aileye anlatıyorlardır. Adam belki tam olarak emin olmak istiyor ilişkiden

vay be bakalım bizimkininkiler kaç kalp krizi geçirecek : D

Italyan mutfagi dururken Hint mutfagi neden? Pizzalar, makarnalar, calzone...
Saka bi yana konu sahibi bence 5 yili one surmesi sacma olmus.. Madem ailesi sorun degil kendiside inancli degil ee o zaman? Bahane gibi geldi bana

en azından çıtlatabilir dimi çünkü bu hassas bi durum hani şunu diyebilir benim türk bi kız arkadaşım var size sıkıntı olur mu

yaa korkutma beni tam olarak korktuğum da buydu benim işte
bana diyecek 5 yıl bekle hadi 5 yıl yaşadık diyelim güzel güzel aşkı sonra diyecek ailem hede hödö
bu sefer ben feci yıkılacağım :/

Benim bi arkadas yillarini arabin birine verdi adam kendi ulkesinde evli cikti. Hintlilerde de cok eslilik var benim bildigim. Dikkat etmek lazim

en azından çıtlatabilir dimi çünkü bu hassas bi durum hani şunu diyebilir benim türk bi kız arkadaşım var size sıkıntı olur mu
Tabi ki citlatmasi lazim.. Ozellikle ciddi dusunuyorsaniz.. Soylememesi bahane 5 yillik kuralida ilk defa duyuyorum. Benim pakistanli arkadaslarim var adetleri az cok hintliler gibi inanc falan farkli ve hic duymadim 5 yillik diye bi kural

Şimdi şöyle bir genel değerlendirme yapıcam ama yanlışta olabilir, aşk meşk konularında en çok düşkün olan , en çok kendini kaptıran, en çok heycanlanan yakınlarına falan ilişkisini anlatıyor. Seni bu pozisyonda gördüm. Onun his ayarı ile senin ki yakın olmayabilir mi diye de düşünüyorum. Eğer öyleyse 5 senenin garantisi olmayabilirde tedirgin olmakta haklı olabilirsin. Bunu da zaman gösterecek canım...

bu arada just abla çok sevindim:)
Bence hiç kafana takma seviyorsan akışına bırak ama napmıyoruz asla kaptırmıyoruz:)

Valla uzulmeni istemem ama bizim herif tembeldi, kiza ev isi yemek yaptirdi, 3 yil kendine baktirdi, doktoradan mezun olunca da ben Hindistan'da yasamak istiyorum dedi, kiz evlenelim diyince benim ailem yabanci istemez eyvallah dedi basti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…