Kızlar, problem sevgilimin ailesi

daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|

işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz

eh o da doğru sevgilin sırp mı?
kafam o kadar bulandı ki artık gece gece

ah bu önyargilarim onlarin ingilizcesi de ayri bi komik degil mi ya?

ben çok şeker buluyorum tam hint aksanı var :)

la bu hintliler size nettiii

adamlar kama sutrayı yazmışlar o kadar diyorum

daha birkaç ay daha bekle diyorsun yani :|

işim var
okulum da var
ingilizce konuşuyoruz

Just herifle ne kadar gorustunuz, birbirinizi ne kadar taniyorsunuz ki? Belki hoslanman ucup gidecek, belki evlenecek kadar deli divane degilsin, belki sen soguyacaksin.....sen %100 evlenmek istedigine emin misin ki, adamdan bu sorunun cevabini bekliyorsun?

Acele etme derim, hele adam bir gelsin oraya, daha cok vakit gecirin, iyice tani, sen bir karar ver, sonra konus.

onda sorun yok işte beklememi istemesinde sorun var
yani öyle bir şey istedi benden
beni bekler misin avrupaya gelene kadar dedi
bugün bu olay patlak verince
en kötü ihtimalle bir kez görüşme şansı ve bunları konuşma şansı ver bana dedi :|
öylesi daha iyi galiba gelince bakarız daha çok tanımış olurum
sonra konuşulur bunlar
of olur herhalde ya bilmiyorum baksana abla başka kasttan birine gitmiş : D
adam tası tarağı toplayıp avrupaya geliyor : D

eh o da doğru sevgilin sırp mı?
kafam o kadar bulandı ki artık gece gece

ben çok şeker buluyorum tam hint aksanı var :)

adamlar kama sutrayı yazmışlar o kadar diyorum

Evet Sırp. Benim ailem de hiç oralı olmadı din falan filan ama iki tarafın 1000 yıllık düşmanlığı millete dert oldu. Yok kasap, yok ayı. Biz beraber yaşıyoruz iki senedir başta ağızlarını kapamasam şimdiye tepeme çıkmışlardı. Burayı geçip genel konuşuyorum, eğer arkadaş çevrende de böyle goygoy dönüyorsa el ele karşılarına çıktığınızda önce senin arkandan konuşulur. Bir de düşünsene şu an bir Hint forumunda boşanmış Türk sevgilim var başlığı olsa cok aşağılanmış hissederdin. Hemen buraya Yazardın kızlar bana neler demişler diye ahahahah. Biz de vay pislik adam değilmiş falan derdik. Vallahi iyiliğin için diyorum yoksa goygoya bayılırım

gece gece uykulu olduğumdan mı ne anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…