- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Bence biraz rahat ol burasi sanal ortam. Tabii ki reelde sevgiline soz soyletmemen baska bir sey. Biz burada justin sevgilisinin sahsina bir sey de demiyoruz, bir millet uzerine fikir alisverisi yapiliyor. Dogry yanlis herkes kendince yorumluyor. Olayi bu kadar sahsi zemine cekmenin manasi yok.Evet Sırp. Benim ailem de hiç oralı olmadı din falan filan ama iki tarafın 1000 yıllık düşmanlığı millete dert oldu. Yok kasap, yok ayı. Biz beraber yaşıyoruz iki senedir başta ağızlarını kapamasam şimdiye tepeme çıkmışlardı. Burayı geçip genel konuşuyorum, eğer arkadaş çevrende de böyle goygoy dönüyorsa el ele karşılarına çıktığınızda önce senin arkandan konuşulur. Bir de düşünsene şu an bir Hint forumunda boşanmış Türk sevgilim var başlığı olsa cok aşağılanmış hissederdin. Hemen buraya Yazardın kızlar bana neler demişler diye ahahahah. Biz de vay pislik adam değilmiş falan derdik. Vallahi iyiliğin için diyorum yoksa goygoya bayılırım
Saat gecince konular o yone ister istemez kayiyormus dmekahanda uykum açıldı
ya hic gulecegim yoktu nerden buldun o anketi
Saat gecince konular o yone ister istemez kayiyormus dmek
la bu hintliler size nettiii
Afrika diye bosa demiyorlarmis desene
Allah allah ben forumun rahibesi miyim bana niye boyle davraniyosunuz :dAsude sen bu gece costukca costun, Italyanlardan girdin Kama Sutradan ciktin siradaki post undan korkuyorum
Seni kandirmislar en kucuk Japonlarda
ruyanda gorursun artik dengeyi ahaha ay sacmalamaya basladimdenge pozisyonları bir acayipmişuyumadan önce bakmasaydım keşke buralara merak edip gözler açıldı
Nepal en düşükmüş
Afrika diye bosa demiyorlarmis desene
kama sutra diyosan o is tamamdir
Evet Sırp. Benim ailem de hiç oralı olmadı din falan filan ama iki tarafın 1000 yıllık düşmanlığı millete dert oldu. Yok kasap, yok ayı. Biz beraber yaşıyoruz iki senedir başta ağızlarını kapamasam şimdiye tepeme çıkmışlardı. Burayı geçip genel konuşuyorum, eğer arkadaş çevrende de böyle goygoy dönüyorsa el ele karşılarına çıktığınızda önce senin arkandan konuşulur. Bir de düşünsene şu an bir Hint forumunda boşanmış Türk sevgilim var başlığı olsa cok aşağılanmış hissederdin. Hemen buraya Yazardın kızlar bana neler demişler diye ahahahah. Biz de vay pislik adam değilmiş falan derdik. Vallahi iyiliğin için diyorum yoksa goygoya bayılırım
Kizlar afedersiniz en kucuk onlardaymis anketlere gore demek kafayi ondan zorlayip kama sutrayi buldular :d
Just enişte bey olur derse olur bu iş
ruyanda gorursun artik dengeyi ahaha ay sacmalamaya basladim
biz ona laf etmiyoruz ki illa ki yakisiklidir yoksa turk kizini nasil sevgilisi yapsin demi ama?hanımlar enişte yakışıklı ben tescilledim çok şaapmayın yani her türlü gideri var benden söylemesi
hanımlar enişte yakışıklı ben tescilledim çok şaapmayın yani her türlü gideri var benden söylemesi
Nepal en düşükmüş
Tamam mesaji aldim :ddiyorum ve susuyorum...
onun ailesi sıkıntı yaptı mı peki? ne demek istediğini anladım ben ve hak da verdim şu an alınmamıştım takmamıştım pek ama haklı olabilirsin. bilmem ben beğeniyorum ya :)
her şeyiyle "adorable"
bişi diyeceğdim ama susuyorum
zaten mühim olan onun demesi canım o diyor ve ailesine de bu kızı seviyorum derse sorun yok
benim beklediğim o kararda bir insan mı
diyorum ve susuyorum...
onun ailesi sıkıntı yaptı mı peki? ne demek istediğini anladım ben ve hak da verdim şu an alınmamıştım takmamıştım pek ama haklı olabilirsin. bilmem ben beğeniyorum ya :)
her şeyiyle "adorable"
bişi diyeceğdim ama susuyorum
zaten mühim olan onun demesi canım o diyor ve ailesine de bu kızı seviyorum derse sorun yok
benim beklediğim o kararda bir insan mı
alıntılayayım da gözden kaçmasın
ana bizim turkler en kotude 9. siradaymis tabii balkon oluncaAl bu da sana hizmetim:
http://www.dailymail.co.uk/femail/a...s-lazy-English-come-second-battle-sheets.html
Itlayanlar 3. sirada, Hintlerin adi sani yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?