Kızlar, problem sevgilimin ailesi

Hindu ateist ? Cook mu aradın bunu ? Zaten başta gelecek yok senin durumunda. Et yemiyorlar diyorsun adamın Allah inancı yok oraya takilmadin da et konusunu da dile getirmen çok komigime gitti. Yol yakinken dön kuzum . Zaten evliliği düşünse seni 5 sene yaymazdi takılalim misali

Söyleemezse bile hindu mu olman lazım anlamadım ben valla

ben sana ispanyolları tavsiye ederim
çok daha evcimen ve iyi aşıklar :))
ego daha az ve yakışıklılar yine
italyanların adı çıkmış işte
şaka bir yana da ırkçılık yapmak istemem ben yine de iyisi de vardır muhakkak

upuzun ve güzel yazmışsın, tespitlerinde de çok haklısın. cidden keyif alarak okudum ve mantığıma da yattı zaten beğenmişimdir yorumlarını oldum olası.
esasen işleri hiç ciddiye bindirmek istemedim ama talepleri beni çok yordu
mesela beni bekle, oraya gitme, şunu yapma vs
eh madem bu kadar talep var bari bunun cevabını ver dedim yok o da yok şimdi topluca yazıcam ne konuştuğumu tam dur:)

Allah inancı olmaması benim çok umursadığım bir olay değil ben de ateistim orası uygun
ama evet 5 sene beni bekle deyip bana güvence veremiyorsa kendimi bilmediğim bir şeyin içine atamam

Söyleemezse bile hindu mu olman lazım anlamadım ben valla

Ne olursa olsun ailen karşı çıksa da elimi tutup ben bu kadını seviyorum diyebilir misin benden beklememi istiyorsun madem bu kadar ciddi konulara girdik bana bunun cevabımı ver ben ailemin problem etmeyeceğini söyleyebiliyorsam sen de söyleyebilirsin dedim

-ben senin için avrupaya taşınıyorum bu bir şey söylemiyor mu
-neden durduk yere seni terk edeyim
-ailenin problem etmesi her kültürde sıkıntı olabilecek bir şey
-bunlar daha sonra çözülür vs cevaplar verdi

ben de

"ben net cevapları severim. net bir cevabın olduğunda beni bul iyi günler" dedim ^^

epeydır ben de yoktum senı gordugume sevındım sankı yuz yuze gormus gıbı hıs verıyorsun ınsana
ilişkin konusunda cok bılgım yok ama hayatta şöyle bir şey olduguna ınanıyorum ben
eğer o kişiyi düşündüğünde yuksek oranda olumsuz enerjı hıssedıyorsan zorlama
ama aşılır bunlar cok rahatsız etmıyor dıyorsan kıyma ilişkine

yüzdelik bir oran koyarım ben her şeye kalbıme elımı koydugumda rahatsız edıyor negatıf sınyaller yolluyorsa beynıme dırek keserım ipi
sen de boyle düşününce % kaç oranda ıstıyorsun bu adamı , onu sorgula kalbın de beynın de en dogru cevabı verır

Heh heh
net cevabım geldi
"bir gün senin için karşı durur muyum diyorsan evet dururum çünkü seninle olmak istiyorum neden olmasın" dedi ^-^

%50 50 diyelim henüz bir karar vermiş değilim
olmayacak gibi gelmiyor açıkçası neden olmasın diyorum sadece o da savaşmaya hazır mı diye merak etmiştim
bu arada teşekkür ederim

hindu muuuu? kaç kurtar kendini. ben tüm insanları severim hiç din, dil, ırk ayrımı yapmam, yapanları da eleştiririm. ama sana şunu söyleyeyim hindistan'da hindular ile yaşamış biri olarak beni kendilerinden nefret ettirdiler, ki oraya gitmeden önce hem kendilerini hem kültürlerini çok severdim. her zaman derim asla beraber olmam, yan yana bile bulunmak istemem diyeceğim birileri varsa hindulardır.

aynı durumda bir de arkadaşım var, hindular ailelerinden çok korkuyorlar onlar için en değerli şey aile. bak ısrar bile etsen o seni ailesiyle tanıştırmayacak ve bana kalırsa eğer bir kız bulurlarsa da evlenirler. tanıdığım bir hintli erkek 5 yıllık sevgilisi varken ailesinin ona bulduğu adaylarla görüşüyordu.

Just herifle vakit geçirince kaçacak bence.

Çok kaba sabalar. Erkekleri fazla ataerkil kagada, ev kadını diye hizmetçi arıyor. 30 yaşındaki herif bile anneciğini baz alarak yaşıyor.

ChopSuey e katılıyorum her kelimesinde.

O kadar yakisikli italyan arasindan bir hinduyu sectiysen vardir enistenin bir numarasi:))
Arkadanda durdugu surece sorun olmaz:)

Evet hindularda var malesef bu durumlar.
Bir hindunun anne baba lafindan cikmasi cidden imkansiza yakin.
Cocuklarinin mutlulugu toplum icindeki konumlarindan arkaplandadir genellikle.
Lakin bu aile farkli kast a sicak baktiysa genel toplumun biraz disinda demek ki.

hindu erkekler yagusuklu oluyor mu ya?
gözleri cekık kahve rengı kahve rengı sacları sıyah
kılları celımsız

deneyimlerini paylaşır mısın bizimle nelerden hoşlanmadın ki bu kadar ^^

onu anlarım bir süre beraber yaşadıktan sonra zaten

en kasta karşı çıkanı bile karşı değil, İran'da islama karşı savaş açanların Allahu Ekber diye karşı tarafa saldırması gibi bir şey. biz karşı değiliz vs diyorlar ama bir konuş, soyadından bile insanı yargılıyorlar, bu soyad düşük kasttan gibi laflar ediyorlar. belki ailenin gelini bir kast aşağıdandır en yüksekten değilde onun bir altındandır o yüzden problem olmamıştır. açıkçası ben bu ilişkinin geleceğini ailesine bahsetmek istememesinden anlıyorum.
nasıl anlatsam en modern düşüneni bile aslında değil ha bir de şunu unutma onlar kadar kadına aç bir millet yok hele bir de yabancıysa beraber olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. aynen cherrynin de dediği gibi kadını hizmetçi ve bir obje olarak görüyorlar. bilmiyorum india's daughter adlı belgeseli izledin mi? orada 'modern', okumuş, kendini geliştirmiş insanların kadınlar hakkında nasıl yorumlar yaptığını görebilirsin. bir de hindistanın neresinden?

Benim esim musluman onlarda dahi kast olayi var. Ki islamda izin olmadigi halde.
Eltimin ailesi de alt kast evlenmelerine zor da olsa izin verdiler ama resmen kizin anne babasini dugune cagirmadilar.
Benim bir yabanci olarak esimle evlenmem daha az olayli oldu diyebilirim.

aaa sen yabancı mısın? hiç bilmiyordum ben, müslümanlarda nasıl kast varmış onu da bilmiyorum.

aaa sen yabancı mısın? hiç bilmiyordum ben, müslümanlarda nasıl kast varmış onu da bilmiyorum.
Hahah kiz ben turkum onlara yabanciyim yani. Musluman da olsalar beraber yasamis bir toplum. Tabii ki benzer yanlari var. Hindular kadar abartili degil lakin var tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…