Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne cesaret ya. Gerçek olmamasını umuyorum konunun. Hala gerçekçi de gelmiyor ama bir ihtimal gerçektir diye yazıyorum.

Cinayete tesebbus etmissiniz, otesi var mi? Konuya fake diyenlere mubarek Ramazan ayinda yalan mi soylucem derken mubarek Ramazan ayinda planlayarak cinayete tesebbus etmissiniz. Evet karsi taraf cok haksiz ama siz de normal degilsiniz. Buna da cinnet denmez, bayagi planlayarak cinayete tesebbus. Cocuklari olan bir anne olarak daha akli selim davranmak zorundasiniz. Size degil cocuklariniza uzuldum.

O üye banlandi mi, korkup üyelik iptali mi yaptırdı acaba bilgisi olan var mı?

Bu nasıl bir konu?
EDHO setine dönmüş buralar.
Biri azmettiriyor,
diğeri gaza gelip kendi cezasını kendi uygulamaya kalkıyor,
bir başkası kendi kendine efelenip;
'topunuz fakesiniz,daha da girmem kadınlar kulübüne' diye saydırıyor.
Ay çok üzüldük, sensiz kk'nın tadı olmaz.
Nolur gitme... diye bir kampanya mı başlatmamızı bekliyor acaba?

Bu arada umarım devlet konu sahibinin çocuklarını koruma altına alır.

Gözün görüyor yorum yazdığına göre okuma yazmanda var polisler için yazdığı cümleye de tepkimi yazmışım iyi oku orayı sonra yorumla. Ezber cümlelerle gelip msjma yorum yazma....
yorum diyorum ben, gormemissin belli oluyor banlanmissin da disaridan okursun belki, bir hanimefendi cogu polislerin eslerini aldattigini soyluyor.. kotu soz sahibinindir, senin gibi birinin bu sitede olmamasi cok iyi, gule gule

Hanımlar,
konu gerçek mi bilmem ama konuyu açan kişi fake değil.
Bu arada şunu da ifade etmekte fayda var, diğer konuya da kanun maddeleri eklemiştim, ki bunun doğru bir davranış olduğunu düşünüyorum zira forum siteleri, sosyal medya hesapları kanunlardan muaf sanılıyor ve dileyen dilediğini yazıp çizer zannediliyor ama yanılıyorlar çünkü Türkiye Cumhuriyeti Kanunları internet üzerinden yazdıklarınızı da bağlayıcı niteliktedir ve suç, suça iştirak, suça azmettirme kapsamında ele alınır.
Bu sebeple rica ediyorum, suça teşvik edici, özendirici yorumlar yazmayınız, kanun, kanun maddeleri sıralıyorsam sizlerin iyiliği içindir, ki yine sitenin bağlı olduğu kanunlara göre üyelerin paylaşımlarından yönetim sorumlu değildir, isteyen istediğini yazsın kanunlarla kendi uğraşsın diyebilirdik ama durduk yere sorun yaşamayın diye bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Ha ondan serbest.mahkemeye ciktim vs deyince noluyor dedim ben de.tutuksuz yargilanacak yani.sasirdim ben de saldilar tedavi ol dediler deyince...
Mune bu konu yanlis anlasilmaya musait...hukuk bilgimiz zayif bak hanimefendi aciklamasa anlamayacaktim ben mesela.

Umarım o azmettiren üyeyi biri şikayet etmiştir de o da yargılanır. En azından bir daha böyle bir konuda insanları suça teşvik etmez.
Abla peki o üye neden banlandı? Bu konudan dolayı mı başka birşeyden dolayı mı?

Konu sahibesi net anlatmamış ya da mahkemenin seyrini tam anlayamamış o yüzden anlatımda eksik yanlar var ama anlattığı kadarından çıkan sonuç şu aslında, diğer kadın hemşire ve olay hastanede yaşanıyor, hemşire sinirli bir hasta ya da hasta yakınının şiddetine maruz kaldı sanılmış olabilir, bıçaklamanın neden gerçekleştiği de hemşire tarafından ifadesinde belirtilmediyse ve davacı olmasıysa, sağlık çalışanına saldırı kapsamında kamu davası açılmış olabilir, bu da mahkemenin açılma ve sonuçlanma seyrini değiştirebilir, tabii asıl gerçekler mahkemede ortaya konmazsa, velhasıl adı ne olursa olsun suç suçtur, suçun savunması olmaz, ben aldattığı kadına değil aldatan eşe bakarım, konu sahibi hala diyor ki polisler içinde kaldım benimle ilgilenmedi, ben öyle kocayı boşarım gider, onun için suç işlemem, suç işleyerek çoluğumun çocuğumun o adamın eline kalmasını istemem, burada tek mağdur çocuklar.

korona ortaminda hastaneye nasil bodoslama daldiniz ust kata soyunma odasina kadar ciktiniz ben buraya neden takildim acaba.

Bişey daha sormak istiyorum. Azmettirici yorumlarda bulunan üyeyle konu sahibi aynı kişi olabilir mi acaba? Değilse korkunç bir durum var ortada. Kafasına esen, suç işletebilir öfkesinden yararlanıp.

Bişey daha sormak istiyorum. Azmettirici yorumlarda bulunan üyeyle konu sahibi aynı kişi olabilir mi acaba? Değilse korkunç bir durum var ortada. Kafasına esen, suç işletebilir öfkesinden yararlanıp.
Bence sadece azmettiren degil bu konunun ilk sayfalarinda yorum yapip sucu gormezden gelenler de suçlu.

Diğer üyeyle ilgili üyelerin gizliliği politikamız gereği başka bir açıklama yapamam ama aynı kişi olmadıklarını bilin kafi
Neyse konu dağılmasın :)

Bence sadece azmettiren degil bu konunun ilk sayfalarinda yorum yapip sucu gormezden gelenler de suçlu.

e durduk yere sucluyum o zaman, psikoloji bozulmus birine sirf moral verme amacli yazip o siddet kismini vurgulamadim
cocuklari var diye daha da sinirlenmesini istemedim, sucluluk psikolojisiyle daha kötü sonuclar da cikabilir
burdan onu suclamam su an cocuklariyla bu durumun icinde oldugu gercegini de degistirmiyor
Bunlari da düsünüyoruz, herkes farkli bir tavir takiniyor, suclu mu oluyoruz bu durumda, gercekten rahatsiz oldum
ben zaten olan olmus simdi ne olacak gözüyle bakiyorum, ortada cocuklar ve psikolojisi bozuk bir kadin var
terapi alacak kadina buradan yazacagim asiri tepkili sözler de ters tepebilir, benim edecegim bir kötü lafla ya daha kötüsünü yaparsa diye insan yazarken kirk kere düsünüyor, bu durumda kayitsiz kaliyorum bu islenene diye suclu görülmek de ne bileyim. Aciklamak istedim sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…