- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Daha da beter olsun inşallahRezilde oldu zaten atmışlar işten
O üye banlandi mi, korkup üyelik iptali mi yaptırdı acaba bilgisi olan var mı?Önce gidip döv demiş, konu sahibi de öldüreceğim dediğinde sakince yaklaş sonra istediğini yap diyerek akıl vermiş. Azmettirme olmasa bile suça yardım etme suretiyle iştirak sayılır, manevi olarak konu sahibini cesaretlendirmiş. Cezası var bunun.
yorum diyorum ben, gormemissin belli oluyorGözün görüyor yorum yazdığına göre okuma yazmanda var polisler için yazdığı cümleye de tepkimi yazmışım iyi oku orayı sonra yorumla. Ezber cümlelerle gelip msjma yorum yazma....
Ha ondan serbest.mahkemeye ciktim vs deyince noluyor dedim ben de.tutuksuz yargilanacak yani.sasirdim ben de saldilar tedavi ol dediler deyince...Adli kontrol ile serbest bırakılmışsınızdır, tutuksuz yargılanıyorsunuz şu an. Yargılama neticesinde ceza verilip verilmeyeceği belli olur. Kasten yaralama suçunun cezası 1-3 yıldır. Silah kullandığınız yani suçun nitelikli halini işlediğiniz için ceza arttırılır. Kasten adam öldürmeye teşebbüs bile sayılabilir. Aldatılmış olmanız haksız tahrik sayılır mı, nasıl sonuçlanır, bunlar olayın koşullarına göre hakim tarafından takdir edilir. Avukatınız size bilgi vermiştir zaten.
Yaptığınız her halükarda bir suçtur. Haklı görülecek hiç bir yanı yoktur. Kimse kafasına göre adalet sağlama hakkını kendinde göremez.
Keşke öfkeyle hareket etmek yerine çocuklarınızı düşünseydiniz. Hapis cezası alırsanız o çocuklar ne olacak düşündünüz mü? Velayetleriyle ile ilgili sıkıntılar yaşayabileceğinizi düşündünüz mü?
Bundan sonra daha doğru adımlar atmalısınız.
Umarım o azmettiren üyeyi biri şikayet etmiştir de o da yargılanır. En azından bir daha böyle bir konuda insanları suça teşvik etmez.Hanımlar,
konu gerçek mi bilmem ama konuyu açan kişi fake değil.
Bu arada şunu da ifade etmekte fayda var, diğer konuya da kanun maddeleri eklemiştim, ki bunun doğru bir davranış olduğunu düşünüyorum zira forum siteleri, sosyal medya hesapları kanunlardan muaf sanılıyor ve dileyen dilediğini yazıp çizer zannediliyor ama yanılıyorlar çünkü Türkiye Cumhuriyeti Kanunları internet üzerinden yazdıklarınızı da bağlayıcı niteliktedir ve suç, suça iştirak, suça azmettirme kapsamında ele alınır.
Bu sebeple rica ediyorum, suça teşvik edici, özendirici yorumlar yazmayınız, kanun, kanun maddeleri sıralıyorsam sizlerin iyiliği içindir, ki yine sitenin bağlı olduğu kanunlara göre üyelerin paylaşımlarından yönetim sorumlu değildir, isteyen istediğini yazsın kanunlarla kendi uğraşsın diyebilirdik ama durduk yere sorun yaşamayın diye bilgilendirmeye çalışıyoruz.
Konu sahibesi net anlatmamış ya da mahkemenin seyrini tam anlayamamış o yüzden anlatımda eksik yanlar var ama anlattığı kadarından çıkan sonuç şu aslında, diğer kadın hemşire ve olay hastanede yaşanıyor, hemşire sinirli bir hasta ya da hasta yakınının şiddetine maruz kaldı sanılmış olabilir, bıçaklamanın neden gerçekleştiği de hemşire tarafından ifadesinde belirtilmediyse ve davacı olmasıysa, sağlık çalışanına saldırı kapsamında kamu davası açılmış olabilir, bu da mahkemenin açılma ve sonuçlanma seyrini değiştirebilir, tabii asıl gerçekler mahkemede ortaya konmazsa, velhasıl adı ne olursa olsun suç suçtur, suçun savunması olmaz, ben aldattığı kadına değil aldatan eşe bakarım, konu sahibi hala diyor ki polisler içinde kaldım benimle ilgilenmedi, ben öyle kocayı boşarım gider, onun için suç işlemem, suç işleyerek çoluğumun çocuğumun o adamın eline kalmasını istemem, burada tek mağdur çocuklar.Ha ondan serbest.mahkemeye ciktim vs deyince noluyor dedim ben de.tutuksuz yargilanacak yani.sasirdim ben de saldilar tedavi ol dediler deyince...
Mune bu konu yanlis anlasilmaya musait...hukuk bilgimiz zayif bak hanimefendi aciklamasa anlamayacaktim ben mesela.
Bilmiyorum. Belki de esinin hayatinda birdrn fazla kisi vardir.Aaa yalansa konu çok gülerim..
Bişey daha sormak istiyorum. Azmettirici yorumlarda bulunan üyeyle konu sahibi aynı kişi olabilir mi acaba? Değilse korkunç bir durum var ortada. Kafasına esen, suç işletebilir öfkesinden yararlanıp.Konu sahibesi net anlatmamış ya da mahkemenin seyrini tam anlayamamış o yüzden anlatımda eksik yanlar var ama anlattığı kadarından çıkan sonuç şu aslında, diğer kadın hemşire ve olay hastanede yaşanıyor, hemşire sinirli bir hasta ya da hasta yakınının şiddetine maruz kaldı sanılmış olabilir, bıçaklamanın neden gerçekleştiği de hemşire tarafından ifadesinde belirtilmediyse ve davacı olmasıysa, sağlık çalışanına saldırı kapsamında kamu davası açılmış olabilir, bu da mahkemenin açılma ve sonuçlanma seyrini değiştirebilir, tabii asıl gerçekler mahkemede ortaya konmazsa, velhasıl adı ne olursa olsun suç suçtur, suçun savunması olmaz, ben aldattığı kadına değil aldatan eşe bakarım, konu sahibi hala diyor ki polisler içinde kaldım benimle ilgilenmedi, ben öyle kocayı boşarım gider, onun için suç işlemem, suç işleyerek çoluğumun çocuğumun o adamın eline kalmasını istemem, burada tek mağdur çocuklar.
sacmalamayin ya.sikayet etmek nedir.kadını iyice strese sokmayın.çoluk çocuğu var ilgilenmesi gerekenEtmeli miyiz?
Ben konu sahibinden aşırı korktum.
Bence sadece azmettiren degil bu konunun ilk sayfalarinda yorum yapip sucu gormezden gelenler de suçlu.Bişey daha sormak istiyorum. Azmettirici yorumlarda bulunan üyeyle konu sahibi aynı kişi olabilir mi acaba? Değilse korkunç bir durum var ortada. Kafasına esen, suç işletebilir öfkesinden yararlanıp.
Diğer üyeyle ilgili üyelerin gizliliği politikamız gereği başka bir açıklama yapamam ama aynı kişi olmadıklarını bilin kafiBişey daha sormak istiyorum. Azmettirici yorumlarda bulunan üyeyle konu sahibi aynı kişi olabilir mi acaba? Değilse korkunç bir durum var ortada. Kafasına esen, suç işletebilir öfkesinden yararlanıp.
Bence sadece azmettiren degil bu konunun ilk sayfalarinda yorum yapip sucu gormezden gelenler de suçlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?