- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Gözün görüyor yorum yazdığına göre okuma yazmanda var polisler için yazdığı cümleye de tepkimi yazmışım iyi oku orayı sonra yorumla. Ezber cümlelerle gelip msjma yorum yazma....Biz sikayeti ederiz gerisi hakime savciya kalmis ne kadar tepki vermissin sanki kolundan tutup hapse biz aticaz onun karar vericileri biz degiliz.
Bak polislerle ilgili ne yazilmis ona yorum yap zira o seni daha cok ilgilendiriyor
Böylelikle İstediğim konuda istediğim kişi üzerine istediğim şekilde düşünmeye de sahip olduğumu biliyorsunuzdur !!!!!!!!!!!!Tüm üyelerin fake olduğunu savunup, yöneticilere kadar sallayabilecek akılsız şeyler dışındaki durumlarla ilgileniyorum. Siz?
Mantıklı olmayan bir siteyi hamilelik takvimi koyacak kadar önemsiyorsunuz demek..mantıklı bi site değil
Site kapatılır mı onu bilemem, ki böyle faydalı bir sitenin kapatılacağını da sanmıyorum amakesinlikle bu kdnlr kulubu kapatılmalı
Etmeli miyiz?Ayrıca bu konu ve eski konunuz altında yazan çoğu şey delil niteliğinde. Bıçağı önceden alıp gittiğinizi, kadını serinkanlılıkla takip ettiğinizi yazmışsınız. Üstelik ortada sizi azmettiren bir üye de var. Herhangi birimiz savcıyı bu durumdan haberdar edebiliriz.
Mantıklı olmayan bir siteyi hamilelik takvimi koyacak kadar önemsiyorsunuz demek..
Site kapatılır mı onu bilemem, ki böyle faydalı bir sitenin kapatılacağını da sanmıyorum amaKazen size siteyi kapatır onu bilirim.
[/QUOTE demmkki mantıklı şeyler icin kullanıyormuşum dimi gebelık takvımi takıp ediyorsam sizde keşke biraz benim gibi yapsaydınız da belki bugun bu boş işlerle uğrastırılmak zorunda bırakmazdınız
Kim azmettirmişAyrıca bu konu ve eski konunuz altında yazan çoğu şey delil niteliğinde. Bıçağı önceden alıp gittiğinizi, kadını serinkanlılıkla takip ettiğinizi yazmışsınız. Üstelik ortada sizi azmettiren bir üye de var. Herhangi birimiz savcıyı bu durumdan haberdar edebiliriz.
Yaa bi guzel dovmek gerekirdi ben olsam döverdim bi güzelll sonra da bosanirdim ordaki herkese rezil ederdim bu pzikolojiyi anca boyle atlatabilrdim
Şimdi gideceğim çalıştığı yere parçalayacağım onu
Helal yap benim yerime de bi güzel döv haberlerinj bekliyorum
Bu üye.Kim azmettirmiş
Önce o kocanın ağzına edilmeli çok haklısınız ama karaktersiz hemcinslerimiz de var ne yazık ki. Sırf evli diye daha cazip geldigini söyleyen bir dünya kadın var bildigim. %51 koca olacak şerefsiz adiyse %49 metres olacak karaktersiz suclu bencecocuklariniza verin enerjinizi
Ya ölseydi hayatiniz mahvolmustu
Burada yuzde99 suclu esiniz
Evlilil akdini o bozmuş
Doğru bak bu yorumunuza katılıyorum. Ve şuanda da cıkıyorum boyle boş işlere vakit ayırmak istemiyorum. Gercekten cok sacma doğruluğu bilinmeyen konuların peşinden sürüklenmiş gidiyor herkesNe yazdığınızı inanın anlamadım.
Mantıksız bir site diyorsunuz,site mantıksızsa mantıksızdır. Siteyi mantıksız buluyorsanız neden burada yorum yazarak vaktinizi harcıyorsunuz. Site sizin demenize kapatılmaz ama siz çıkabilirsiniz :)
Kim azmettirmiş
Yaa bi guzel dovmek gerekirdi ben olsam döverdim bi güzelll sonra da bosanirdim ordaki herkese rezil ederdim bu pzikolojiyi anca boyle atlatabilrdim
Helal yap benim yerime de bi güzel döv haberlerinj bekliyorum
O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh
Off çok kötü olmuş. Konu sahibi resmen gaza gelmiş. Ama bıçaklamak da level atlamak resmen. Bu üyenin lafıyla gidip bunları yaptıysa çok yazık. Çabuk dolduruşa gelen biri o zaman.Bu üye.
Bu azmettirme diye biliyorum ben.Önce gidip döv demiş, konu sahibi de öldüreceğim dediğinde sakince yaklaş sonra istediğini yap diyerek akıl vermiş. Azmettirme olmasa bile suça yardım etme suretiyle iştirak sayılır, manevi olarak konu sahibini cesaretlendirmiş. Cezası var bunun.
Belli ki öyle.Off çok kötü olmuş. Konu sahibi resmen gaza gelmiş. Ama bıçaklamak da level atlamak resmen. Bu üyenin lafıyla gidip bunları yaptıysa çok yazık. Çabuk dolduruşa gelen biri o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?