Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz sikayeti ederiz gerisi hakime savciya kalmis ne kadar tepki vermissin sanki kolundan tutup hapse biz aticaz onun karar vericileri biz degiliz.
Bak polislerle ilgili ne yazilmis ona yorum yap zira o seni daha cok ilgilendiriyor
Gözün görüyor yorum yazdığına göre okuma yazmanda var polisler için yazdığı cümleye de tepkimi yazmışım iyi oku orayı sonra yorumla. Ezber cümlelerle gelip msjma yorum yazma....

Konu sahibi şu an salgın gündeminden ve sizi tehlikeli görmediklerinden dolayı tutuklanmadınız fakat savcı bir kere tutuklanmanızı istemiş, ortada bir suç var demiş. Yani hakkınızda kovuşturma başlatılacak. Henüz asıl davanız açılmadı, sadece nöbetçi mahkemenin önüne çıktınız. Hakkınızda iddianame düzenlendiğinde asıl mahkemeye gideceksiniz.

Umarım hakkınızda gereken yapılır.
Bir insan ne yapmış olursa olsun kimsenin canına kast edemezsiniz. Allahtan bıçak körmüş.
Ayrıca adam neden sizi sorsun pardon? Abi bıçaklamışsınız kadını bıçaklamışsınız. Siz farkında değil misiniz? Adamın yerinde olsam hemen çocuklarımı alır güvenli bir yere götürürüm. Cinnet anında ne yapacağı belli olmayan insandan korkarım ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm üyelerin fake olduğunu savunup, yöneticilere kadar sallayabilecek akılsız şeyler dışındaki durumlarla ilgileniyorum. Siz?
Böylelikle İstediğim konuda istediğim kişi üzerine istediğim şekilde düşünmeye de sahip olduğumu biliyorsunuzdur !!!!!!!!!!!!

Bir insan hareket etmeden önce hiç mi düşünmez anlamıyorum. Kadın ölse siz hapse girecektiniz, adam muhtemelen o kadınla evlenip 2 çocuğunuza annelik yapacaktı. Hala hapse girme ihtimaliniz var. Ne olacak o zaman çocuklarınıza? Eşiniz olan herif evliyken bakmamış, siz hapisteyken bakar mı sanıyorsunuz?

Keske serin kanlı olup sizi aldattığını ispat etmek için peşine düşseydiniz. Güzelce ispatları toplayıp Mahkemeye verseydiniz. Güzel bir tazminatla canına okusaydınız. Rabbim yardım etsin inşallah bir an önce toparlanıp geleceğe adapte olmanı diliyorum

Etmeli miyiz?
Ben konu sahibinden aşırı korktum.

Kim azmettirmiş

Ne yazdığınızı inanın anlamadım.
Mantıksız bir site diyorsunuz,site mantıksızsa mantıksızdır. Siteyi mantıksız buluyorsanız neden burada yorum yazarak vaktinizi harcıyorsunuz. Site sizin demenize kapatılmaz ama siz çıkabilirsiniz :)

cocuklariniza verin enerjinizi
Ya ölseydi hayatiniz mahvolmustu
Burada yuzde99 suclu esiniz
Evlilil akdini o bozmuş
Önce o kocanın ağzına edilmeli çok haklısınız ama karaktersiz hemcinslerimiz de var ne yazık ki. Sırf evli diye daha cazip geldigini söyleyen bir dünya kadın var bildigim. %51 koca olacak şerefsiz adiyse %49 metres olacak karaktersiz suclu bence

Sizin gibi b
Doğru bak bu yorumunuza katılıyorum. Ve şuanda da cıkıyorum boyle boş işlere vakit ayırmak istemiyorum. Gercekten cok sacma doğruluğu bilinmeyen konuların peşinden sürüklenmiş gidiyor herkes bidaha da bu kadınlar kulübüne girmicem yöneticisi benim üyeliğimi iptal etsin. Hayatta daha mantıklı işler dururken uğrasamammmm böyle oyunlarla

Kim azmettirmiş
Yaa bi guzel dovmek gerekirdi ben olsam döverdim bi güzelll sonra da bosanirdim ordaki herkese rezil ederdim bu pzikolojiyi anca boyle atlatabilrdim
Helal yap benim yerime de bi güzel döv haberlerinj bekliyorum

Önce gidip döv demiş, konu sahibi de öldüreceğim dediğinde sakince yaklaş sonra istediğini yap diyerek akıl vermiş. Azmettirme olmasa bile suça yardım etme suretiyle iştirak sayılır, manevi olarak konu sahibini cesaretlendirmiş. Cezası var bunun.

Bu azmettirme diye biliyorum ben.
Ve istesek o üyeyi de şikayet edebiliyoruz, ceza da alabilme ihtimali var.

Off çok kötü olmuş. Konu sahibi resmen gaza gelmiş. Ama bıçaklamak da level atlamak resmen. Bu üyenin lafıyla gidip bunları yaptıysa çok yazık. Çabuk dolduruşa gelen biri o zaman.
Belli ki öyle.
Zaten üye azmettirmiş, git sıkıştır kaçamasın falan demiş. Konu sahibi de yapmış. Kanım dondu kanım. Buradan biri şikayet etse ikisi de ceza alabilir.

Delilleri toplayıp tazminat nafaka isteyin dedik size ah ki ne ah . Aldatmayı ispat edin nolur alın hakkınızı bu pisliklerden .insallaj hayatınız güzel olur bundan sonra . O adamı da Allah bildiği gibi yapsın inşallah haysiyetsiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…