Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korona ortamında mi oldu bu olaylar yoksa eski mi bu arada tüm bunları o şahısa yaparken eşinize naptiniz

Allah yardımcınız olsun. Özellikle de çocuklarınızın
Bu 3 gün içersinde oldu hiç bir şey yapamadım çünkü o kızı seviyor belki ona öyle yapmam onu acıtır ikisinede ders olur diye düşündüm saçma biliyorum ama yeni yeni biraz kendime gelebiliyorum

Tabi ki. Ayrica nikah masasinda soz veren kadin degilki kocasi. Tabiki kocasini yaralasin anlaminda degil gitsin bosansin. İşin ilginci bosanma davasini da karsi taraf açmış.
evet ben de bunu demeye çalıştım yanlış anlaşıldım. sizi anlıyor ve düşüncelerinize katılıyorum.
adam zaten uzun zamandır boşanmak istiyormuş

Bu 3 gün içersinde oldu hiç bir şey yapamadım çünkü o kızı seviyor belki ona öyle yapmam onu acıtır ikisinede ders olur diye düşündüm saçma biliyorum ama yeni yeni biraz kendime gelebiliyorum

Ayşe olmasa fatma olacaktı fatma olmasa ahu. Kocan masum ve kandırılmış degil. Bilerek ve isteyerek yapti tum her seyi. Seni aldatan kişi kocan. 10 kişiyle aldattı gidip hepsini bıçaklayacak misin?

Dava sonucu doğru mu Doğruysa ben de sevmediğim birilerine gidip dalayım

Değil mi,nasıl bu kadar az ceza olabiliyor çok şaşırtıcı.Kadın ölmemiş de,namus davasıymış da ee eşimiz ''bu kadın beni aldattı'' diye bıçaklasa böyle mi olacak yani,korkunç bence.

Çünkü biz milletçe bayılıyoruz erkek milletini yüceltmeye, onlar da kendilerini birşey zannediyorlar. Toplumdan ihraç edilmeli böyle adamlar aslında. Bu gibi suçları belgelendiğinde yani aldatan adamlar kamuda çalıştırılmamalı mesela. Caydırıcı cezaları olmalı. Olmalı ki bir kadının hayatını karartmak nasıl oluyormuş anlasınlar. Medeniyette ve erkeklerle eşitlik durumunda çooook fırın ekmek yememiz lazım ülkece.

Değil mi,nasıl bu kadar az ceza olabiliyor çok şaşırtıcı.Kadın ölmemiş de,namus davasıymış da ee eşimiz ''bu kadın beni aldattı'' diye bıçaklasa böyle mi olacak yani,korkunç bence.

Ceza davası o kadar çabuk sonuçlanmaz konu sahibi sadece yirttim zannediyor. Aylar ve yıllar sürecek davada bizim ne demek istediğimizi gayet iyi anlayacak. Kendini hala haklı görüyor

Neredeyse oh iyi yapmışsın, keşke öldürseydin diyeceksiniz yahu. Üzülmüşlermiş kadına vah vah. Arkadaşlar siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım ülkede herkes kendi adaletini sağlamaya kalkamaz öyle bir dünya yok. Kocan seni aldattı diye gidip aldattığı kadını bıçaklayamazsın, bunu da "namus davası, git tedavi ol dediler serbest bıraktılar" diye açıklayamazsın.

Erkekler kadın cinayeti işlediğinde üzülüp ah vah ederken iki yüzlü davranıyorsunuz demek ki. Nereden biliyorsunuz geçmiş olsun derken belki kadın gerçekten evli olduğunu bilmiyordu, belki bu konuyu açan arkadaşın psikolojik sorunları var uydurdu, kendi kendine kurdu ve gidip kadını bıçakladı?

Bu konunun kapanmasını rica ediyorum Mune
Şiddete suça özendirici tonla yorum var.

canım oğlum aslan oğlumcular biterse belki ondan bir yirmi yıl sonra mucizeler olabilir.
bu durumda konu sahibiyle birlikte adam suçlu ama hikayenin hiçbir yerinde yok.

Keşke sorununuzu eşinizle çözseydiniz. Size söz veren elin kızı değil kendi kocanız. O kız olmasa başkası olurdu.

Umarım bundan sonra sizi evlatlarınızla güzel günler bekler. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Medeniyet, özel hayati ile is hayatini birbirine baglamakmidir? Patrona ne oluyor, çalisanin özel hayatinda ne haltlarin karistirdigini? Yarin erkek dese "benim esim, eslik görevini yapmiyor, ne yatak ne yemek var, bu kadini isten atin" dese, o zamanda mi atsinlar?

Bir insan, kadin erkek fark etmez aldatmayi tek önleyen sey partnerine karsi sevgi ve ask olmali. Para cezasi, is cezasi var diye aldatmayan kisinin sadakatin degeri ne ki? O nedenlerden dolayi aldatmayan biri, aldatsa ne olurda?

Ülkece özel hayati toplumsal yasamamak ile baslanmali.

Hayır haksız falan değilim ben benim yerimde kim olsa sakin kalamazdı diye düşünüyorum
Senin yerinde olan herkes gidip bıçaklamıyor insanları. Psikolojinizin normal olduğunu düşünmüyorum. Bu olaydan ayrı tutarak da söylüyorum bence psikolojiniz bozuk. Tedavi olun.

Aynen, altina imzami atarim.

Yanımdalar tabiki ona asla vermem
Annesi bıçaklı yaralamaya girmiş , psikolojisi bozuk diye tedavi altına alınmış, denetimli serbest kalmış kadından çocuklarını kocası da alir, devlet de alır. Arkadaşım ASDEPte görevli. Bu tarz ailesi şiddete kalkışmış, uyusturucu-alkol batağında olan, şiddete eğilimli vakaları inceliyor ve eğer raporunda olumsuz şeyler yazarsa çocuklar devlet gözetiminde çocuk esirgeme kurumuna gidiyor.
Kocanın metresine saldırmak için bicak ararken bunu biliyor muydun??
Ayrıca boşanma davanda şu olay seni inanilmaz haksız gösterir. Hatta bu davranış yüzünden mağdur olabilirsin. Dua et ki o bıçakladığın kadın zaten senin çocuklarını istemez. Ama sana kötülük yapmak için (ya da nafakadan kurtulmak için) istese çocukları alabilirler bile. Ki eşin zamanında cocuklari san vermek istememiş,babanın evine giderken onları arabayla kaçırmış..yani resmen adamın eline koz vermişsin.
Gerçekten iki çocuk annesi bir kadının yapmayacağı şeyler yapmışsın.
Ayrıca madem cinnet geçirdin seni zamanında dövmüş, sana sövmüş, öldürmekle tehdit etmiş,seni aldatmış olan kocana sallasaydin ya o bıçaği. Resmen gücün ona yetmediği için diğer kadına saldirmissin. Bunun kocanın gücü yettiği için seni dönmesinden hiçbir farkı yok. Kadın şerefsizin önde gideni de olabilir ama muhatapin eşin.
Dua et ki kocan ya da devlet çocuklarını almadan şu süreci atlatabil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…