- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Bildigim kadariyla baro ucretsin hallediyor bu isleri. Tam emin degilim ancak 5 bin cok yuksek geldi bana.Biz de düşünüyorduk ama maddi imkanlar el vermezdi 5 bin dediler açmaya onlarda akılları sıra bana göz dağı veriyor sanki ben yalvaracağım bosatmayin diye
Bu 3 gün içersinde oldu hiç bir şey yapamadım çünkü o kızı seviyor belki ona öyle yapmam onu acıtır ikisinede ders olur diye düşündüm saçma biliyorum ama yeni yeni biraz kendime gelebiliyorumKorona ortamında mi oldu bu olaylar yoksa eski mi bu arada tüm bunları o şahısa yaparken eşinize naptiniz
Allah yardımcınız olsun. Özellikle de çocuklarınızın
evet ben de bunu demeye çalıştım yanlış anlaşıldım. sizi anlıyor ve düşüncelerinize katılıyorum.Tabi ki. Ayrica nikah masasinda soz veren kadin degilki kocasi. Tabiki kocasini yaralasin anlaminda degil gitsin bosansin. İşin ilginci bosanma davasini da karsi taraf açmış.
Bu 3 gün içersinde oldu hiç bir şey yapamadım çünkü o kızı seviyor belki ona öyle yapmam onu acıtır ikisinede ders olur diye düşündüm saçma biliyorum ama yeni yeni biraz kendime gelebiliyorum
Dava sonucu doğru muDoğruysa ben de sevmediğim birilerine gidip dalayım
zaten belirttim yani arkama bile bakmadan giderdim diye ama anlamadığım nokta şu oldu
bu aldatma mevzularında eşine sinirleneceğine neden herkes kadına sinirleniyor?
şunun gibi “kocamı baştan çıkardı”
sanki o kadın olmasa kocası mükemmel ev erkeğiydi...
Değil mi,nasıl bu kadar az ceza olabiliyor çok şaşırtıcı.Kadın ölmemiş de,namus davasıymış da ee eşimiz ''bu kadın beni aldattı'' diye bıçaklasa böyle mi olacak yani,korkunç bence.
Aman ha yok ilk mahkemeye kadar böyle belki tutuklarlar sakın kalkışmayınDava sonucu doğru muDoğruysa ben de sevmediğim birilerine gidip dalayım
canım oğlum aslan oğlumcular biterse belki ondan bir yirmi yıl sonra mucizeler olabilir.Çünkü biz milletçe bayılıyoruz erkek milletini yüceltmeye, onlar da kendilerini birşey zannediyorlar. Toplumdan ihraç edilmeli böyle adamlar aslında. Bu gibi suçları belgelendiğinde yani aldatan adamlar kamuda çalıştırılmamalı mesela. Caydırıcı cezaları olmalı. Olmalı ki bir kadının hayatını karartmak nasıl oluyormuş anlasınlar. Medeniyette ve erkeklerle eşitlik durumunda çooook fırın ekmek yememiz lazım ülkece.
Çünkü biz milletçe bayılıyoruz erkek milletini yüceltmeye, onlar da kendilerini birşey zannediyorlar. Toplumdan ihraç edilmeli böyle adamlar aslında. Bu gibi suçları belgelendiğinde yani aldatan adamlar kamuda çalıştırılmamalı mesela. Caydırıcı cezaları olmalı. Olmalı ki bir kadının hayatını karartmak nasıl oluyormuş anlasınlar. Medeniyette ve erkeklerle eşitlik durumunda çooook fırın ekmek yememiz lazım ülkece.
Senin yerinde olan herkes gidip bıçaklamıyor insanları. Psikolojinizin normal olduğunu düşünmüyorum. Bu olaydan ayrı tutarak da söylüyorum bence psikolojiniz bozuk. Tedavi olun.Hayır haksız falan değilim ben benim yerimde kim olsa sakin kalamazdı diye düşünüyorum
Aynen, altina imzami atarim.Neredeyse oh iyi yapmışsın, keşke öldürseydin diyeceksiniz yahu. Üzülmüşlermiş kadına vah vah. Arkadaşlar siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım ülkede herkes kendi adaletini sağlamaya kalkamaz öyle bir dünya yok. Kocan seni aldattı diye gidip aldattığı kadını bıçaklayamazsın, bunu da "namus davası, git tedavi ol dediler serbest bıraktılar" diye açıklayamazsın.
Erkekler kadın cinayeti işlediğinde üzülüp ah vah ederken iki yüzlü davranıyorsunuz demek ki. Nereden biliyorsunuz geçmiş olsun derken belki kadın gerçekten evli olduğunu bilmiyordu, belki bu konuyu açan arkadaşın psikolojik sorunları var uydurdu, kendi kendine kurdu ve gidip kadını bıçakladı?
Bu konunun kapanmasını rica ediyorumMune
Şiddete suça özendirici tonla yorum var.
Amcamı yine piçaklayamacam demek kiAman ha yok ilk mahkemeye kadar böyle belki tutuklarlar sakın kalkışmayın
Annesi bıçaklı yaralamaya girmiş , psikolojisi bozuk diye tedavi altına alınmış, denetimli serbest kalmış kadından çocuklarını kocası da alir, devlet de alır. Arkadaşım ASDEPte görevli. Bu tarz ailesi şiddete kalkışmış, uyusturucu-alkol batağında olan, şiddete eğilimli vakaları inceliyor ve eğer raporunda olumsuz şeyler yazarsa çocuklar devlet gözetiminde çocuk esirgeme kurumuna gidiyor.Yanımdalar tabiki ona asla vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?