- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Başta öyle düşündüm ama işi dallandırıp budaklandırmadan halletmek niyetindeyim. Boşanma davamı açacağım istediği kadar ayak diresin eninde sonunda boşanacağım. Ne kadar uzatacak ki.gidip bi darp raporu alın lütfen
Bende eminin hatta görüşmediklerine falan katiyen inanmıyorum, birde son yaptıklarını asla unutamam ben ya. Hem suçlu hem güçlü. Ne demek beni ittirip kaktırmak, ne demek bağırmak çağırmak belki o kafenin çalışanları duyup gelmese dövecekti beni, asla geri dönüşü yok.adam bi haltlar karıştırmaya aldatmaya gitmiş resmen oraya, becerememiş eline yüzüne bulaştırmış aptal. senin o sözündende çok canı yandı bu şerefsizliği yapmadan önce düşünseydi keşke karım yapsa nolurdu diye. söyleedikleri yalan bence daha fazlasını yapmıştır. suçunu bastırmak için üste çıkmaya çalışıyo bide tehdit mesajları atmak yerine kendini affetirmeye çalış beyinsiz herif, affedilcek bi tafarıda yok zaten
Bende aynen böyle düşünüyorum.M mavi_turna eşin saçmalamış iyice , tQsanki bu tepkisine bakınca daha çok olay Yaşanmış gibi ama eşini bizden daha iyi tanırsın, belaltı vurman iyi olmuş empati yapsın biraz
Ne kadar hasret kaldıysa artık o kıza.. Boşanacağım tabi, birde son yaptıkları zaten affedilmez.Adam bir de utanmadan sizi darp etmiş. Boşanacaksınız diye tahmin ediyorum bu çirkefi yakanızdan silkelemek için? O kadar utanmazmış ki sizin göreceğinizi bile bile Facebook'tan yazışıp telefon alıyor; cesarete bak.
Olmuyor tabi, ama o hiç birşey görmedi daha, boşanmakla bitmeyecek onun çilesi.Sadece şunları anladım, sana tamam haklısın dedim, bir süre görme beni dedim, yalvardım. Ne demek lan!! benimde eski arkadaşlarım var demek. Seni öldürürüm dedi. nasıl itip kaktı beni
Tamamlar ... Özür dilerimler ... Yalvarmalar ... Bir süre görme beni ... sonra geriye eskiye dönüş olarak düşündü demek ki eşin ... Ama öyle olmuyormuş demek ki .
Merhaba, belki konunun başını okumadınız ben size şöyle anlatayım, Biz mühendislik işi yapıyoruz ve eşim alanya ya iş için gitti, çünkü 4 ay önce orda bir tesisin işlerini yapmak için sözleşme imzaladık. İşe başladık ama bizim ekip bazı noktaları halledemedi ve eşimin gitmesi gerekiyordu ve iş yaklaşık 2-3 hafta sürecekti. Yola çıkacağı gece eşim erken yattı sabah 6 civarı çıkacaktı çünkü. Sabah 5 gibi uyandığında kızın face den gelen arkadaşlık isteğini kabul etmiş. Bunu biliyorum çünkü eşim face de kurumsal mail adresini kullanıyor, bildirimler mailine düşüyor X sana arkadaşlık isteği gönderdi diye. Kızın ekleme talebi yaptığını oradan biliyorum ( mesajlaşmaları görünce kurcaladım çünkü mailini, belki biliyorsunuzdur kurumsal outlook hesaplarına eğer şifreyi biliyorsanız internet üzerinden webmail ile bakabilirsiniz illa kurulu olduğu bilgisayara ihtiyaç yok). Hatta face duvarında yazar bilirsiniz X ile Y arkadaş oldu diye. ilk başta kızın soyadını ve tipini bilmediğim için herhangi bir arkadaşı sandım, üzerinde durmadım taki o günün öğle saatlerinde bunlar mesajlaşmaya başlayıncaya dek. Mesajları nasıl gördün derseniz ben eşimin eski telefonunu kullanıyorum bu telefona kendi face hesabımı kurmama rağmen halen eşimin face hesabına gelen mesajlar bendeki messengera da düşüyor.
Yani ben önce eşime gelen mesajları gördüm, sonra face duvarında arkadaş olduklarını, en son e-postasına bakıp kim kimi eklemiş ona baktım.
Burda eşimi savunmak falan gibi bir amacım yok ekleyen eski kız arkadaşı ama önceden haberleştiler mi eşimin oraya geleceğini biliyormuydu, birinden mi duydu eşim mi söyledi onları valla bende bilmiyorum. Aslında keşke eşime sormak aklıma gelseydi. Önemli olan eşimin kabul etmiş olması zaten birde diğer bisürü şey.
Yok yok kesin düşüncem, siz olsanız ne yapardınız. Sinirle ani verilmiş bir karar gibi görünüyor biliyorum ama başka mantıklı çıkışı yok bu işin.Ben anlamiyorum, kendi eski sevgilisine kadar gidiyor, son anda vazgeciyor, (Allah bilir vazgecti mi acaba), ama bisey yapmadim oluyor, siz belalti vurmus olsaniz da bunu ona olan hincinizla soylediginiz belli, kim olsa anlar, bu lafta bile psikopatlasiyor. Kendi yapinca iyi ne ala... Kendini affetirecegi yerde daha da batirmis.
Bosanacagim diyorsunuz ama kesin karariniz mi yoksa surunsun diye mi oyle dediniz.
Evet hepsi olabilir. Amann sonuç ortada işte. Yolumuz buraya kadarmış 4. yılı görmek yokmuş nasibinde bu evliliğin.Konunuzu baştan beri okuyorum çok da üzüldüm. Ama hani eşiniz geldikten sonra bi yerde oturduğunuzda size Demiş ya; buluşmak Görüşmek için gittim.
Demek ki baştan beri oraya gitme durumu ortaya çıktığında görüşme fikri aklındaymış gibi oluyor.
Şöyle olmuş olabilir, oraya gitme durumu ortaya çıktığında eşiniz faceden sizin görmediğimiz zamanda mesaj atmış olabilir ve bunun Karşılığında kadın eşinizi eklemiş olabilir.
Neden desin ki eşiniz diğer türlü? Ya da kadın durduk yere bu dönemde niye eklesin?
Her şeyden başka umarım her şey istediğiniz gibi olur hayatında
Bende tam bunu düşünüyordum. Ben nasıl göremedim bunun bu huylarını diye. Çevremizden tek bir arkadaşımıza anlattım konuyu, o da aynen şokta. Benim eşimi tanısanız yani bugüne kadar olan halini, kibar, düşünceli, mantıklı yani baktığında sanki bütün iyi karakter unsurları bu adamda toplanmıştı. Belki de ben görmek mi istemedim diyorum ama bu adamda bir kere olsun öfkelenlenme, bağırma çağırma görmedim ben. Zaten bu huyunu bilsem tek başıma bu görüşmeyi yapmaya gitmeye belki cesaret edemezdim.Eşinizde iş yok belli .. Hatta melek miydi de bu adam birden şiddet eğilimi göstermeye başladı diye düşünüyorum. Ya kendini iyi gizledi ya da siz görmemek istediniz bu adamın gerçek yüzünü.. Gene de şükredin halinize.. Bir telefon sayesinde kurtuluyorsunuz . Daha çok Gençken, yolun BAŞINDA iken .. Yeni sevgilere yelken açmanız dileği ile..
Valla eşime atmadığım o tokat içimde kaldı zaten, ama hikaye pek böyle gelişmediBence@mavi_turna daha fazla dayanamaz kafasını yiyip bitiren sorularla geceyi sabah edemez veeeeeee takkkk gece yarısı kocasının bulunduğu şehre gidiverir biranda,,,
Ve de orda ne görsün kocasıyla eski sevgilisi basar onları ve olanlar olur... Kızı evire çevire döver aşamada sağlam bir tokat geçirir...
Ve olayın şokunu atlatamaz o yüzden siteye giremez benim umut ettiğim hikaye bundan ibarettir
Başka bir arkadaşta söylemiş darp raporu al diye, aslında niyetim yoktu ama belki boşanma sürecinde işime yarar çünkü aldatmaya dair somut bir kanıt yok ki elimde. Kadın doğum uzmanı bir tanıtığı arayıp sanki olay başkasının mış gibi anlattım (yedi mi bilmiyorum tabi) oda dedi darp raporu alsın, hatta isterse momarma olan kısımlarının fotosunu atın bana ben hastaneye gelmesine gerek kalmadan hallederim dedi.Pislik herif kendisi eski kizarkadasini faceden ekliyor mesajlaşıyor konu sahibi yakalanması görüşecek allah bilir sonra ne olur eşi hiç bir şey yapmadığı sadece lafla benim de eski erkek arkadaşlar im var dediği için üzerine saldırıyor demek ki affedilecek canım herkes kırk yaş sendromu yaşayacak
Diye Bir sey yok eşine artık hiç güvenmeden sürekli aklına bu olay olarak yaşayacaksın yada ayrılacak sin ama ne yaparsan yap darp raporu al
Kaç yıllık evlisin? Bu kızdan ayrılalı ne kadar olmuş, bence Arasında birşey olmadığını kanıtlamaya çalışsın bekle sakin ol nasıl bu işi çözmeye Çalışacak izle, zaten ikna olmazsan bir Ömür bu Şüphe ile evli kalınmaz boşarsın, ama aranızda ne sorun vardı da bu adam Karısını evde 1 Yaşında bebesiyle bırakıp azıtıyor sen de çok sakin bir hanımsın dırdır yapmış bunaltmış olma ihtimalinde yokYok yok kesin düşüncem, siz olsanız ne yapardınız. Sinirle ani verilmiş bir karar gibi görünüyor biliyorum ama başka mantıklı çıkışı yok bu işin.
Burdan sonrası nasl devam edecek. Napıyım kocamdır diyip bağrımamı basayım, üstünü örtüp bir ömür kendimimi yiyim. Sevmek başka ama olmayacak birşey devam etmek. Aşkımdan da ölecek yaşta değilim ya.
4. yıla girecektik evliliğimizde bu ay sonu, 1 yıl flörtümüz var yani toplam 5 yıllık bir ilişki bizimki. O kızla benimle tanışmadan 1 yıl önce ayrılmıştı yani yaklaşık 6 yıl önce bitmiş bir ilişki.Kaç yıllık evlisin? Bu kızdan ayrılalı ne kadar olmuş, bence Arasında birşey olmadığını kanıtlamaya çalışsın bekle sakin ol nasıl bu işi çözmeye Çalışacak izle, zaten ikna olmazsan bir Ömür bu Şüphe ile evli kalınmaz boşarsın, ama aranızda ne sorun vardı da bu adam Karısını evde 1 Yaşında bebesiyle bırakıp azıtıyor sen de çok sakin bir hanımsın dırdır yapmış bunaltmış olma ihtimalinde yok
4. yıla girecektik evliliğimizde bu ay sonu, 1 yıl flörtümüz var yani toplam 5 yıllık bir ilişki bizimki. O kızla benimle tanışmadan 1 yıl önce ayrılmıştı yani yaklaşık 6 yıl önce bitmiş bir ilişki.
Aslında bende kendimi sorguluyorum ama bilmiyorum ki 4 4 lük bir eş değilim tabi, belkide aşırı sakinliğimden oldu bunlar.
Size bir anımı anlatacağım :)
3 yıl kadar önce evliliğimizin ilk aylarında iş için doğuda bir ilimize gittik bizim işimiz arazide, dağlarda. Neyse araziye çıktık müşterimizin kendi çalışanı olan mühendis bir kız var oda yanımızda bizim evli olduğumuzu nerden bilsin. Eşim arazide ölçüm alırken kız bana şöyle birşey dedi - ya çok tatlı çocuk ama yüzük var kim kaptıysa artık- ben hiç birşey söylemedim kıza ne diyim ki yani.
Eşim bunu duyunca bana ne dedi biliyomusunuz? Ya sen çok değişik bi tipsin, kıza al senin olsun deseydin bari!!! Neymiş ona sahip çıkmamışım olaya bak napsaydım kızın saçını başını mı yolsaydım orda :)))
Zaten arazide işimiz bitince merkezde eşimin elini tuttum öyle yürüdük gezdik kız da yanımızdaydı. Ben zaten cevabı en münasip şekilde vermemişyim dimi. Ama eşim çok darılmıştı bana kıza orda konuşacaktın, o benim kocam diyecektin demişti.
Bilmiyorum ki acaba sorun bendemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?