Atandiktan sobra olsun dersem benimle mi evleneceksin meslegimle mi der garip birazkpss kazandıktan sonra evlenin çok istiyorsanız.
Bu kadar yaşanmışlık bunca zamanin hatri varken o askerdeyken bitiremem kimerkezden sonra köyde yapamazsın hele bu adamla boşa girme o yola
insanlar degismez.. bunu cok net olarak soyluyorum..Sorunların temelinde bu yatıyor zaten bahsettigim sadece bir örnek dediğim gibi butun bunlarin bende farkındayım suana kadar sevgim bunları görmezden grlneye itti beni ama işler ciddiye binince bunu istemedigimi farkettim. Duzelnesi fikirlerinin değişmesi icin o kadar çok dua ediyorum ki ama olmayacaksa bizim sevgilerimiz silsin rabbim birbirimizin kalbinden
Allah hakkımızda hayırlısını versin ikimizi de yipratmadaninsanlar degismez.. bunu cok net olarak soyluyorum..
tesekkur ederim arkadasim..hay ağzına sağlık nedense kk da sorunun temeline inen kadın çok az geçen bi konuda kv torunu severken yavrumun yavrusu yarısı da yılan yavrusu diyo kadın bunu bebefondan duyuyo üstelik lafı eşi de duyuyo cevap vermiyor annesine, bi arkadas ne var bunda halk arasında söylenen bi söz demiş kv nin iyisi oğlu evlenmeden ölendir diye de bi söz var ama söylemiyoruz
sorun zaten kadının o lafı söylemesi değil ki, kocanın anne o nasıl laf diyememesi
aslinda cogu zaman her sey ayan beyan ortada oluyor da, biz hala zorluyoruz, iyi dusunmeye calisiyoruz, 'nisanlilikta olur boyle' yanilgisina dusuyoruz.. sonrasi malum.. bosanmalar, mutsuz evlilikler.. Allah korusun..Allah hakkımızda hayırlısını versin ikimizi de yipratmadan
Olur boyle şeyler diyemiyorum zaten bu konuda. Olmaz olmamali yani normal okan bu değil farkındayım biseyleri udare etmekten çok yoruldum zaten. Herhangi bi çaba göstermek istemiyorum artık. Ki buna halimde yk zaten. Allah hakkimizda hayırlısını versin inşallah ben ayrılık adimi atmadan o atar. Askerde yalnizken bunu yapmaya vicdanim el vermiyoraslinda cogu zaman her sey ayan beyan ortada oluyor da, biz hala zorluyoruz, iyi dusunmeye calisiyoruz, 'nisanlilikta olur boyle' yanilgisina dusuyoruz.. sonrasi malum.. bosanmalar, mutsuz evlilikler.. Allah korusun..
nisanlilikta olur oyle, diye bsy yok! nisanlilik tanima surecidir ve insanlar kendini ozellikle alisveris meselesinde cok cok belli ederler.. 'herkes bu skntilari yasiyo' dusuncesiyle hareket etme rica ederim.. sorunlu kisilerle yasaniyo skntilar, herkesle degil..
Hayir değilim hemde hiçİçinde kıyas yapıyorsun..sindirememssn..Emin misn köyde yaşamak istedigine..
askerdeyken her turlu baskiyi yapmaya mecali var, her sekilde sana sknti verebiliyo.. ben inanmiyorum bu asker psikolojisi olayina..Olur boyle şeyler diyemiyorum zaten bu konuda. Olmaz olmamali yani normal okan bu değil farkındayım biseyleri udare etmekten çok yoruldum zaten. Herhangi bi çaba göstermek istemiyorum artık. Ki buna halimde yk zaten. Allah hakkimizda hayırlısını versin inşallah ben ayrılık adimi atmadan o atar. Askerde yalnizken bunu yapmaya vicdanim el vermiyor
Aynen..surekli vurguladım..o nasıl koca diye..ben esime muhakkak haddini bildrdim..o kadınida kovmaktah beter ederdim..bırak anne kelimesini..o kelime o kadar kutsal ki..tesekkur ederim arkadasim..
ben de bazen deliriyorum burda klavye basinda; yav bundan bunu mu anlamislar bu kadar basit mi olay yoksa ben mi abartiyorum diye.. dedigin gibi, 'ay ne var bunda, sen suslen puslen acikca konus' mantik bu! orda mesele o kelimeden cok cok ote.. o yilan yavrusu konusunda ben de esine sinirlendim konu sahibinin.. 'annecigim o nasil soz oyle' demeliymis konu sahibi, bazilarina gore..
bir de esini alkisladilar finalde.. ben de sevindim sonunda (Allah a sukur) korumasina ama konu sahibi duymasa 'anne o benim karim, o nasil laf' demeyecekti, demedi..
simdi bu konuda da 'ne var canim, evlen koyde, sevgiden onemli mi' diyenler olacak..
Canım tüm konuya bakamadm ama,universite mezinuymssn.köyde gidip yasarsn sıkılırsın,mutsuz olursun..sen mutsuz olursanda evliliğin sıkıntılı olur..Sen atanmadan bu işin olamayacağını.çünkü kendimden emin degilim oraya uyum sağlayamaybilirm diye izah et..anlayışlı ve saygılı olmak durumda..Hayir değilim hemde hiç
yani orda kayinvalideden once esin davranisi onemli, o yaralar insani.. buyuk skntilari duya okuya, bunlar basit mi gelmeye basladi nedir..Aynen..surekli vurguladım..o nasıl koca diye..ben esime muhakkak haddini bildrdim..o kadınida kovmaktah beter ederdim..bırak anne kelimesini..o kelime o kadar kutsal ki..
Inan şu dönemde dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimden. Ayrilik olur mu olmaz mi bende bilmiyorum bekliyorum bakalım illaki bi çıkar yol bulunur Allahin izniyleaskerdeyken her turlu baskiyi yapmaya mecali var, her sekilde sana sknti verebiliyo.. ben inanmiyorum bu asker psikolojisi olayina..
ha sunu da soyleyim, illa ayril diye soylemiyorum bunlari.. ama dusun enine boyuna, dua et.. daha nisanliyken konusamadigin, kompleksli (oyle sezdim) bi adamla, ilerde eve bi ekmek alirken bile anlasamazsin..
Sen begenmiyor musun kucumsuyor musun diyo bu seferde. Orayı istemedigimi oda biliyor ben dile getirmesemde farkında yani. Ne diyecegimi bilmiyorum kapatti telefonunu acmadi halaCanım tüm konuya bakamadm ama,universite mezinuymssn.köyde gidip yasarsn sıkılırsın,mutsuz olursun..sen mutsuz olursanda evliliğin sıkıntılı olur..Sen atanmadan bu işin olamayacağını.çünkü kendimden emin degilim oraya uyum sağlayamaybilirm diye izah et..anlayışlı ve saygılı olmak durumda..
aynen.. Allah 'a sigin..Inan şu dönemde dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimden. Ayrilik olur mu olmaz mi bende bilmiyorum bekliyorum bakalım illaki bi çıkar yol bulunur Allahin izniyle
dusme pesine.. sessiz kal bakalim..Sen begenmiyor musun kucumsuyor musun diyo bu seferde. Orayı istemedigimi oda biliyor ben dile getirmesemde farkında yani. Ne diyecegimi bilmiyorum kapatti telefonunu acmadi hala
Iki ay oldu daha gideli gelmesine çok var. Maneviyata çok onem veriyor mesleği işi gücü yokken onunla zorluklara katlanmami istiyor yada en azindan bunu kabul etmemi. Ben bunları kabul edersem yine benim istegimde olur illaki ama önce görmesi lazim fedakarlık yaptığımı. O kadar tuhaf biri. Yazmıyorum biliyorum oda yazmaz gittiği yere kadar artıkaynen.. Allah 'a sigin..
atanana kadar beklemek istedigini soyle bakalim.. ordaki tepkisi bile ipucu verir, bu adamla aile olunur mu olunmaz mi.. ne zaman donecek..
Tekrar tekrar düşünüyorum işin içinden çıkamıyorumBide senin yaşam tarzını bilmiyorum ama..eğer arada büyük uçurum varsa..köylü insanı kolay kolay vazgeçmezsin,ne gördüyse onu öyle yapmak ister..değiştirmeye çalışırsan uorulursun..Ya fazlasıyla rahat ve anlayışlı olacaksın ya da bu işi tekrar oturup dusunceksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?