Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

insanlar degismez.. bunu cok net olarak soyluyorum..

tesekkur ederim arkadasim..
ben de bazen deliriyorum burda klavye basinda; yav bundan bunu mu anlamislar bu kadar basit mi olay yoksa ben mi abartiyorum diye.. dedigin gibi, 'ay ne var bunda, sen suslen puslen acikca konus' mantik bu! orda mesele o kelimeden cok cok ote.. o yilan yavrusu konusunda ben de esine sinirlendim konu sahibinin.. 'annecigim o nasil soz oyle' demeliymis konu sahibi, bazilarina gore..
bir de esini alkisladilar finalde.. ben de sevindim sonunda (Allah a sukur) korumasina ama konu sahibi duymasa 'anne o benim karim, o nasil laf' demeyecekti, demedi..
simdi bu konuda da 'ne var canim, evlen koyde, sevgiden onemli mi' diyenler olacak..

Son düzenleme:
İçinde kıyas yapıyorsun..sindirememssn..Emin misn köyde yaşamak istedigine..

Allah hakkımızda hayırlısını versin ikimizi de yipratmadan
aslinda cogu zaman her sey ayan beyan ortada oluyor da, biz hala zorluyoruz, iyi dusunmeye calisiyoruz, 'nisanlilikta olur boyle' yanilgisina dusuyoruz.. sonrasi malum.. bosanmalar, mutsuz evlilikler.. Allah korusun..
nisanlilikta olur oyle, diye bsy yok! nisanlilik tanima surecidir ve insanlar kendini ozellikle alisveris meselesinde cok cok belli ederler.. 'herkes bu skntilari yasiyo' dusuncesiyle hareket etme rica ederim.. sorunlu kisilerle yasaniyo skntilar, herkesle degil..

Olur boyle şeyler diyemiyorum zaten bu konuda. Olmaz olmamali yani normal okan bu değil farkındayım biseyleri udare etmekten çok yoruldum zaten. Herhangi bi çaba göstermek istemiyorum artık. Ki buna halimde yk zaten. Allah hakkimizda hayırlısını versin inşallah ben ayrılık adimi atmadan o atar. Askerde yalnizken bunu yapmaya vicdanim el vermiyor

askerdeyken her turlu baskiyi yapmaya mecali var, her sekilde sana sknti verebiliyo.. ben inanmiyorum bu asker psikolojisi olayina..
ha sunu da soyleyim, illa ayril diye soylemiyorum bunlari.. ama dusun enine boyuna, dua et.. daha nisanliyken konusamadigin, kompleksli (oyle sezdim) bi adamla, ilerde eve bi ekmek alirken bile anlasamazsin..

Aynen..surekli vurguladım..o nasıl koca diye..ben esime muhakkak haddini bildrdim..o kadınida kovmaktah beter ederdim..bırak anne kelimesini..o kelime o kadar kutsal ki..

Hayir değilim hemde hiç
Canım tüm konuya bakamadm ama,universite mezinuymssn.köyde gidip yasarsn sıkılırsın,mutsuz olursun..sen mutsuz olursanda evliliğin sıkıntılı olur..Sen atanmadan bu işin olamayacağını.çünkü kendimden emin degilim oraya uyum sağlayamaybilirm diye izah et..anlayışlı ve saygılı olmak durumda..

Aynen..surekli vurguladım..o nasıl koca diye..ben esime muhakkak haddini bildrdim..o kadınida kovmaktah beter ederdim..bırak anne kelimesini..o kelime o kadar kutsal ki..
yani orda kayinvalideden once esin davranisi onemli, o yaralar insani.. buyuk skntilari duya okuya, bunlar basit mi gelmeye basladi nedir..

Inan şu dönemde dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimden. Ayrilik olur mu olmaz mi bende bilmiyorum bekliyorum bakalım illaki bi çıkar yol bulunur Allahin izniyle

Sen begenmiyor musun kucumsuyor musun diyo bu seferde. Orayı istemedigimi oda biliyor ben dile getirmesemde farkında yani. Ne diyecegimi bilmiyorum kapatti telefonunu acmadi hala

Inan şu dönemde dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimden. Ayrilik olur mu olmaz mi bende bilmiyorum bekliyorum bakalım illaki bi çıkar yol bulunur Allahin izniyle
aynen.. Allah 'a sigin..
atanana kadar beklemek istedigini soyle bakalim.. ordaki tepkisi bile ipucu verir, bu adamla aile olunur mu olunmaz mi.. ne zaman donecek..

Bide senin yaşam tarzını bilmiyorum ama..eğer arada büyük uçurum varsa..köylü insanı kolay kolay vazgeçmezsin,ne gördüyse onu öyle yapmak ister..değiştirmeye çalışırsan uorulursun..Ya fazlasıyla rahat ve anlayışlı olacaksın ya da bu işi tekrar oturup dusunceksn

aynen.. Allah 'a sigin..
atanana kadar beklemek istedigini soyle bakalim.. ordaki tepkisi bile ipucu verir, bu adamla aile olunur mu olunmaz mi.. ne zaman donecek..
Iki ay oldu daha gideli gelmesine çok var. Maneviyata çok onem veriyor mesleği işi gücü yokken onunla zorluklara katlanmami istiyor yada en azindan bunu kabul etmemi. Ben bunları kabul edersem yine benim istegimde olur illaki ama önce görmesi lazim fedakarlık yaptığımı. O kadar tuhaf biri. Yazmıyorum biliyorum oda yazmaz gittiği yere kadar artık

Tekrar tekrar düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…