Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

Sen her şeyi göze al tamam da o neyi göze alıyor? Sana şımarık muamelesi yapıyor ama kendisi şımarık farkında değil! Benim bildiğim kadın nazlanır erkek de onun nazlanmasına karşılık gönül almaya çalışır. Ama yazdıklarından anladığım kadarıyla taleplerini açıkça ifade eden de o, naz-kapris yapan da... Koşulsuz itaat bekliyor beyefendi! Bu devirde kimse bir başkası için her şeyi göze almıyor. Sen de alma, sen neye tamam dersen ileride sen tamam dedin diyerek yüzüne vurulacak. Ve bu ödünlerin dozu zamanla artacak. İyi düşün daha yaşın çok genç.

yapsam yine yaparım belki bilmiyorum merkeze uzaklığı 20 dk. ama sorun bu değil kişiliği ve beni yorması.. beni ben olmaktan çıkarıyor artık

evet aynen öyle söylediğiniz herşeyin farkındayım sadece itiraf edemedim kendime. ne olacak bende bilmiyorum şuan en mantıklsı askerden gelmesini beklemek?

evet onun istedikleri sen istedin olacak .....

çok zor değil mi atanma şansı olduğu için o konuyu görmezden gelebiliyorum ama öyle inatçı ki sırf bu kavgayı etttik diye tercih bile yapmayabilir

biz ne yazarsak yazalım sen sanırım yine evleneceksin unutma evleneceğin kişi inat
asla senin dediklerini yapmayacak ,bunu bil
hayır evlenme konusunda karar vermiş değilim ama aynı fedakarlığı o yapmaz biliyorum

küçümsüyorsun falan demesi bunlar kompleks bence. bizim köyümüz yok ama eşimin var. ben oraya gittiğimde tam anlamıyla "eşekten düşmüşe" dönüyorum. bir kere heryer bakteri dolu ve benim o köyde doğup büyümediğim için o bakterilere karşı direnç geliştirmiş bir bağışıklık sistemim yok. her seferinde ishal olurum ateşim çıkar. yemekleri dokunur. kokudan midem bulanır. bence düğünden önce köy hayatını bir düşünün. canınız sıkılsa bir ihtiyacınız olsa avm yok. bildiğiniz sevdiğiniz hiçbir giyim markasının dükkanı yok. bir de küçük yerde sürtüşme dedikodu bol olur. şehirden geldiğiniz için kıskançlık küçümseme çok olur. kuaför seçeneği az yada yok. bu şekilde mutlu olur musunuz? sevdiğiniz için her şeye şimdi göze almak kolay ama evlenince öyle olmuyor.

aynı bölümden mezunuz o okul biter bitmez askere gitti gelince iş bakıcak kpss tercihi yapacak. bunların umudu olduğu için oraya yerleşme konusunu gözardı edebiliyorum
E peki siz??neden okudunuz esinizden medet ummak icinmi.ailen yillarca bunun icinmi seni okuttu peki?
Meslegini yapmak yerine ne sevgisidir bu anlamiyirum.sevgi bi yere kadar...karsi taraf cok sinsi konduramasanda...valla hic iyi seyler hissetmedim..cok iyi dusun...senin hayatini isteklerini hice saymasina izin verme..baskin ol..

Sorunuzun cevabi yazdiginiz metnin icinde sakli.
Öyle bir dügün öyle bir hayat istemiyorsaniz, neden köye gelin gitmeyi en bastan kabul ettiniz ben onu anlamadim.
kabul etme şu şekilde oldu ciddi bi adım atılsun diye konuşuldu gelip köyde yaşayacaksın denmedi dillendirmedi ne o ne ben. ama belli bişeydi. bugün patlak verdi işte

askerden geldikten sonra hemen evlenme çocuğun karekterini tekrar analiz et halen kendi istediklerinde ısrar ediyorsa bencillik yapıyorsa bence evlenme ,evlenmek demek fedakarlık demek bu demek sadece sen değil onunda fedakar olma durumu demek isteklerde bulun baktın bahane buluyorsa ve yapmamaya devam ediyorsa koluna sepeti tak herkes kendi yoluna

ben çalışıyorum şuan kpssden iyi bi ouan alamadım tekrar hazırlanıyorum. onun puanı benimkinden yüksek olduğu için bu sene tercih yapacak. söylüyorum ne istediğimi açık açık ama suçluyor alınıyor

o zamana kadar yani askerden gelene kadar içim içimi yer durur

çok zor değil mi atanma şansı olduğu için o konuyu görmezden gelebiliyorum ama öyle inatçı ki sırf bu kavgayı etttik diye tercih bile yapmayabilir
canm bence kalma ihtimalinde varken riske atma. Yani evet orda yaşayabilirim bir omur boyu diyorsan ayrı tabi de yok yaşayamam diyorsan riske atma. Evlendikten sonra erkekler daha çok değişiyo, tamamen oraya yerleşebilirsiniz. İşin daha çok zorlsşır

başarabileceğimden yada başarmak istediğimden emin değilim bende. büyük ama dar görünüşlü şnsanların olduğu yerde okudum oraya bile zor dayandım ilk 3 ay okulu bırakıp eve dönmeyi defalarca düşündüm

atama olursa devlet memuru olursa oraya gitmeyiz aslında ama olur mu bilmiyorum

kabul etme şu şekilde oldu ciddi bi adım atılsun diye konuşuldu gelip köyde yaşayacaksın denmedi dillendirmedi ne o ne ben. ama belli bişeydi. bugün patlak verdi işte
Sizin hic bir isteginiz dileginiz ciddiye alinmayacaksa ne kadar mutlu bir evliliginiz olur Allah bilir, siz yinede iyice düsünüp öyle karar verin derim, hakkinizda hayirlisi..

zor kesinlikle. yani kim tersini söylese yalan söyler. iyi veya kötü hepimizin bir yaşam standardı alışkanlıkları var bunlar değişirse mutlu olamayız.

Sizin hic bir isteginiz dileginiz ciddiye alinmayacaksa ne kadar mutlu bir evliliginiz olur Allah bilir, siz yinede iyice düsünüp öyle karar verin derim, hakkinizda hayirlisi..
düşünmekten kafayı yiyeceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…