- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Ben de size katılıyorum. Hislerimde yanılmam da umarımm yakın zamanda karşıma çıkar. İşin garibi sürekli sevişmek istiyor. Bu kadar psikolojik şiddet üstüne bunları istemesi de bana garip geliyoCanim benim o daha genç ,daha zayıf , daha cilvelisini bulmuş olmasin dikkat et.Erkekler daha genç bakimli biri kendilerine ışık yakinca adam olduklarını sanip bizi begenmiyorlar.Asagilama vs sonra aldatma.Siz neden deyincede e ben sana anlatmaya çalıştım vs diye yalanlar.
İnşallah yanilyorumdur.Dikkat edin sizi ezmesine izin vermeyin
Herkese salça benimki de genelde annesine kız kardeşine ve bana karşı salça.Başak burcudur kesin. Burçlara inandığım için değil ama çocukluğum başak olan ablamla geçti. O da öyleydi, beni sevdiğini bilirdim ama hep bir şeyleri eleştirirdi.
Kendi öz güveni yok bizi aşağıya çekmeye çalışıyorlar diye düşünmeyin yapıları bu. Ablamdan çektim, yetmedi gittim başak burcu adamla evlendim. Eşimde öyle, öyleydi demiyorum hala öyle.
Yemek yapardım, güzel olmuş da diye başlardı. Cümle sonunda o da eki varsa eleştiri geliyor demektir. Saçım, makyajım ev işleri aklınıza ne gelirse eleştirir. Düşünün gözüme çektiğim kaleme bile öyle değil de böyle yap diye akıl verir.
Ben de sizin gibi gün geçtikçe aşağıya çekilmeye başlamıştım. Sonra gözümü kv. açtı. Annesine, kız kardeşine de zamanında çok yapmış. Sen de aynısını yap, değiştiremezsin ama için soğur dedi.
Sonrasında yemek yaparken yanıma çağırır, suyunu ne kadar koyayım, baharat ne kadar olsun, kaç dk. pişsin diye sorardım. Sofraya oturunca da ayy bu hiç olmamış neden sana sorduysam derdim. Dışarı çıkmaya hazırlanırız, o gömlek olmadı, gömlek güzel de sana olmadı sanki derdim. Ayakkabı alırdı, bunu çok mu aradın derdim. Yine yapıyor ama karşılık görünce dozu düştü ya da ben baş eder oldum.
Sadece size karşı mı böyle yoksa bendeki model gibi herkese mi salça.
Ben aslında sürekli cevap veriyorum, çok da konuşuyorum yazıyorum konuştuğumu anlamıyor belki diye onu da anlamıyor. Kızıma bişey diyecek olduğu zaman ağzını açtırmıyorum ama sağlıklı Bi ortam olmadığını biliyorum. Eşimi durduramıyorum sürekli şikayetçi bizdenKonu sahibi kızım için diyorsun da en azından kızın için sesini çıkar artık. Benzer model babayla büyüdüm, muhtemelen siz fark etmiyorsunuz ya da kızınız küçük diye henüz ona da sataşmamıştır ama bu tipler ilerde kızınıza da laf edip durmaya başlayacak.Çünkü kusurunuzdan dolayı değil kendi narsistik karakterinden dolayı her şeyinize laf ediyor. Aynı baba benim başımda da var ve annem sessizdi sizin gibi. Çocukken tüm özgüvenimi yıktı o laflar. Büyüyünce cevap vere vere susturmayı başardık. Siz de susmayın lütfen.
Bir kere 6 ay Suriyeye gitti. Geldiğinde teline bakarken instagramda takipçisiz takip ettiği de sıfır olan Bi hesap gördüm. Ekran görüntüsü filan aldım eşime de sordum bu ne diye, işte suriyede Bi astsubayın hesabıymuş kendi telinde açamamış eşimden açmış. İnanmadığımı eşime de söyledim ama hesapta başka bişey olmayınca o havada kaldı. Ama bana kalırsa ex sevgililerine filan kimliğini çaktırmadan yazıyordu aklıma böyle bişey geliyoVar bisey bence.
Simdi iyice kurt dusurmeyeyim akliniza ama konu ciddi malesef.
Siz de madem kilonuza biraz dikkat edin ya.belli ki gerçekten kilo konusunda ailecek sıkıntılısınız.
Haaa tabi ki hiçbir şekilde eşlerinizin yaptığını hafifletemez bile ama ben bazı üyeler gibi neye benzerseniz benzeyin sevgiyle ilgisi yok diyecek kadar da insancıl bakamıyorum.ki belli ki benim gibi erkekler de var.dediğim gibi hafifletmiyor.o zaman sizinle.adam gibi yolları ayırıp, beğendiği biriyle birlikte olmaya çalışacaktı.
Burada bazı üyeler her tarafım çatlak içinde 80, 100 kiloyum.buna rağmen kocam bana tapıyor tarzı yorumlar yapıyor.bu kadarı da fazla açıkçası.katılmıyorum.karşı tarafa biraz saygı da lâzım.herkes bu kadar insancıl olmak zorunda değil, kimse kimseyi koşulsuz sevmek zorunda da değil ama dalga geçmenin özrü yok.evlenirken de kiloluysanız tamamen haklısınız, evlendikten sonra kilo aldıysanız bir derece hatanız olabilir.yine de iyi birinin yapacağı iş değil.
Lafımı geri alıyorum 66 kilo o kadar da fazla değip.bem de öyle deyince en az 70,80 sanmıştım.5 kilo verseninz yetermiş.
Susmuyorum ki her zaman cevap veriyorum ama asla anlamıyor durmuyorSizde saf misiniz onca hakaret karşısında susuyorsunuz...eşinizin illa ki kusuru vardır ..Cat çat sayin bakalım bir daha ağzını açacak mi..
Sevgi yok ilgi yok kızıma karşı da ufak Bi ilgi kırıntısı bile yokkızınıza derken? ona nasıl davranıyor
bu arada arkadaşların dediklerini ayyynenn yapın
bakın nasıl etki edecek
hele o kol göbek vs laf ederseniz var yaaa :)
Kızıma davranmıyor bile ilgi yok sevgi yok zaten sabah işe gidiyor kızım da öğleden sonra yarım gün kreşe gidiyor birbirlerini 4 saat bile görmüyorlar ama buna rağmen kızım sabah uyanınca babasına bakıyor hep ne zaman gelecek özledim diye. Babasını çok seviyor ona kıyamıyorum bencillik yapmaktan korkuyorumKızınıza da mı kötü davranıyor?
Hani kızınız için çekiyordunuz?
Çocuk şuan küçük belki tam anlamıyor ama büyüdükçe öyle bir babayla büyümek, tüm hayatını etkileyecek.
Gerçekten çocuğunuzun düşünüyorsanız, evliliğe bu şekilde devam etmek doğru bir karar değil.
SevgililerinemiBir kere 6 ay Suriyeye gitti. Geldiğinde teline bakarken instagramda takipçisiz takip ettiği de sıfır olan Bi hesap gördüm. Ekran görüntüsü filan aldım eşime de sordum bu ne diye, işte suriyede Bi astsubayın hesabıymuş kendi telinde açamamış eşimden açmış. İnanmadığımı eşime de söyledim ama hesapta başka bişey olmayınca o havada kaldı. Ama bana kalırsa ex sevgililerine filan kimliğini çaktırmadan yazıyordu aklıma böyle bişey geliyo
Ben başta sadece size yapıyorsa, bir sorun vardır diye düşünmüştüm ama herkese böyleymiş madem huy edinmiştir, kişisel değildir. Bazen siz de ona yapın, bazen de duymazdan gelin. Cok da takılmayın yani.Balık burcu ve herkese böyle yani annesi ve kardeşine karşı da böyle sürekli eleştirir herkesi
Kızmayın ama kızınızın arkasına sığınıyorsunuz boşanmamak için.Kızıma davranmıyor bile ilgi yok sevgi yok zaten sabah işe gidiyor kızım da öğleden sonra yarım gün kreşe gidiyor birbirlerini 4 saat bile görmüyorlar ama buna rağmen kızım sabah uyanınca babasına bakıyor hep ne zaman gelecek özledim diye. Babasını çok seviyor ona kıyamıyorum bencillik yapmaktan korkuyorum
Ablacım öncelikle ven evli olmama rağmen, sevgilim dahi olsa böyle bir şeye katlanamam. 4.5 yaşındaki çocuğun da bu durumdan etkilenecek bence, kendini bir insana bağlı hissetme. Boşan demiyorum bak düzelebileceğini düşünüyorsan tamamen yıkıcı olmadan önce yapıcı bir hareket olarak bir aile danışmanına başvurabilirsin ya da bir ilişki koçuna bence size faydası olur. Eşin de harbi öküz bu arada kusura bakma ama kimse kendi gözündeki çöpü görmüyor bazen, kendisi sütten çıkma ak kaşık mıymış erkek değil mi hepsi aynı cins neyse sinirlendim gece gece4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Neden tahammül ediyorsunuz buna? Böyle bir öküze neyi açıklıyorsunuz, neyi konuşuyorsunuz ayrıca, herif size hakaret ediyor, siz heriften özür dileyeceksiniz nerdeyse.4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Yabancı ve çekici kadınlara öyle davranmıyordur eminim. Artık sizi sevgili değil de anne, kardeş gibi bir zorunluluk, üzerinden atamadığı bir bağ, fazlalık olarak görüyor. Siz ona aynı annesinin ona tahammül ettiği gibi tahammül ettiğiniz için de hiç kaybetme korkusu yok, tepenize çıkmış.Herkese salça benimki de genelde annesine kız kardeşine ve bana karşı salça.
Umarım, ona böyle davranan bir adamın yanında kalmaya devam etmeyen bir annesi vardır.Evet ne kadar yazık değil mi sevgi göstermeyen bir babası var maalesef
Siz de eşinize aynı şeyleri yapın. Çünkü artık konuşma noktasını geçmiş iş. Konuşmak işe yaramamış. Siz de ona ne buluyorsanız laf sokun4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Ay neyini övüyosunuz şu pisliğin. Ben olsam her şeyine bir kusur bulur yerin dibine gömerim. İlişki de yaşamam teklif ettiği anda geri çeviririm, insan gibi davranana kadar o işi unut derim. Yemek falan da yapmam gitsin karnını kendi doyursun. Ben buradan gıcık aldım siz aynı evde olduğunuz halde fazla yufka yürekli ve iyimsersiniz bence. Bundan sonra hiçbir şeyine moral, övgü vermeyin aksine eleştirin hep.Hiç demedim aksine bacaklarını beğenmez ama sürekli överim yüreklendiririm onu. Bundan sonra bu kadar saf olmam ama aynı tavırla yaklaşıcam
Espri yaptığımız kişide gülüyorsa espridir.Eşiniz espri yapmıyor.Sizi beğenmiyor ve bu şekilde saygısızca ifade ediyor.4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?