Kocanın sürekli alay etmesi

Ben de size katılıyorum. Hislerimde yanılmam da umarımm yakın zamanda karşıma çıkar. İşin garibi sürekli sevişmek istiyor. Bu kadar psikolojik şiddet üstüne bunları istemesi de bana garip geliyo

Herkese salça benimki de genelde annesine kız kardeşine ve bana karşı salça.
Ben aslında sürekli cevap veriyorum, çok da konuşuyorum yazıyorum konuştuğumu anlamıyor belki diye onu da anlamıyor. Kızıma bişey diyecek olduğu zaman ağzını açtırmıyorum ama sağlıklı Bi ortam olmadığını biliyorum. Eşimi durduramıyorum sürekli şikayetçi bizden

Var bisey bence.
Simdi iyice kurt dusurmeyeyim akliniza ama konu ciddi malesef.
Bir kere 6 ay Suriyeye gitti. Geldiğinde teline bakarken instagramda takipçisiz takip ettiği de sıfır olan Bi hesap gördüm. Ekran görüntüsü filan aldım eşime de sordum bu ne diye, işte suriyede Bi astsubayın hesabıymuş kendi telinde açamamış eşimden açmış. İnanmadığımı eşime de söyledim ama hesapta başka bişey olmayınca o havada kaldı. Ama bana kalırsa ex sevgililerine filan kimliğini çaktırmadan yazıyordu aklıma böyle bişey geliyo

Sizde saf misiniz onca hakaret karşısında susuyorsunuz...eşinizin illa ki kusuru vardır ..Cat çat sayin bakalım bir daha ağzını açacak mi..
Susmuyorum ki her zaman cevap veriyorum ama asla anlamıyor durmuyor

Kızıma davranmıyor bile ilgi yok sevgi yok zaten sabah işe gidiyor kızım da öğleden sonra yarım gün kreşe gidiyor birbirlerini 4 saat bile görmüyorlar ama buna rağmen kızım sabah uyanınca babasına bakıyor hep ne zaman gelecek özledim diye. Babasını çok seviyor ona kıyamıyorum bencillik yapmaktan korkuyorum

Sevgililerinemi

Balık burcu ve herkese böyle yani annesi ve kardeşine karşı da böyle sürekli eleştirir herkesi
Ben başta sadece size yapıyorsa, bir sorun vardır diye düşünmüştüm ama herkese böyleymiş madem huy edinmiştir, kişisel değildir. Bazen siz de ona yapın, bazen de duymazdan gelin. Cok da takılmayın yani.

Kızmayın ama kızınızın arkasına sığınıyorsunuz boşanmamak için.
Çocuğun hayatında babanın bir yeri yok ki ayrılmanız bencillik olsun.
Çocuk büyüdükçe böyle var ama yok olan bir babayla yaşamak daha zor ve yaralıyıcı olacak.
Başka sebepleriniz varsa bilemem ama çocuktan ilerlemeyin.

Son düzenleme:
Ablacım öncelikle ven evli olmama rağmen, sevgilim dahi olsa böyle bir şeye katlanamam. 4.5 yaşındaki çocuğun da bu durumdan etkilenecek bence, kendini bir insana bağlı hissetme. Boşan demiyorum bak düzelebileceğini düşünüyorsan tamamen yıkıcı olmadan önce yapıcı bir hareket olarak bir aile danışmanına başvurabilirsin ya da bir ilişki koçuna bence size faydası olur. Eşin de harbi öküz bu arada kusura bakma ama kimse kendi gözündeki çöpü görmüyor bazen, kendisi sütten çıkma ak kaşık mıymış erkek değil mi hepsi aynı cins neyse sinirlendim gece gece

Çok üzgünüm ama kızınızın arkasına sığınıyor gibisiniz diyen arkadaşlar haklı.İnanın öyle bir babayla büyümektense anne baba ayrı büyümek daha iyi. Boşanmış aile çocukları ile ilgili olumsuz durumların çoğu, boşanmış aile çocukları ile ilgili toplumdaki olumsuz ön yargılardan kaynaklanıyor. Medeni bir şekilde boşanıp, kocanıza da size de eşit derecede çocuğu görme hakkı verildikten sonra hiçbir şeycik olmaz. Zaten siz de farkındasınız, şimdi yaşı küçük ama ergenliğe girip babası ona da acımasız yorumları şaka adı altında yaptığında evladınızın gözlerine bakmaya dayanamayacaksınız.
Ailece maddi durumunuzu bilmiyorum ama enayi olmayın. böyle bir adamın parasını yemeden Kendi kendinizi "düzeltmeye" çalışmayın sakın. Örneğin kilo mu vereceksiniz? sakın online bedava diyetleri takip etmeyin, ilçenizin en popüler diyetisyenine gidin. güzellik merkezlerinde yapılan, belki doğru düzgün faydası bile olmayan ama size kendinizi iyi hissettirecek masajdır, cihazlı bakımlardır, bunlara gidin. üstünüze başınıza alın, giyin, takın, sürün. Hatta Eşinizin maddi durumu daha iyiyse kendinize bir iş kurun.illa bir dükkan açmanız gerekmez. evden çevrimiçi yürütebileceğiniz girişimcilikler de var. Üstelik bunlar yarın öbür gün boşanmanız halinde de yanınıza kalacak yatırımlardır.
Ayrıca arkadaşlar göbeğini şöyle, Saçın böyle gibi ona karşı acımasız yorumlar yap demişler.doğru. Açıkçası ben olsam bir adım daha ileri giderim ve bu şekilde sürekli hakaret ederek aşağılamaya çalışmasının, Aslında erkekliğine yeterince güvenmemesi, kompleks yapması, sizi içten içe kendinden üstün görmesinin belirtileri olduğunu söylerim.

Neden tahammül ediyorsunuz buna? Böyle bir öküze neyi açıklıyorsunuz, neyi konuşuyorsunuz ayrıca, herif size hakaret ediyor, siz heriften özür dileyeceksiniz nerdeyse.

İnsan sevdiği kişinin kusuru olduğunun farkında olsa bile yüzüne vurmaz. Zaten seviyorsa o kusurları görmez bile. Sevmiyor sizi evet. Eminim birileriyle yazışıyordur, hattâ yazıştığı kişilerle birlikte sizinle dalga geçiyor bile olabilir. Yüzünüze söyleyen arkanızdan da yapar.

Reddit'te bir kadının benzer bir hikayesini okumuştum. Üstelik bariz bir kusur da yok evliliklerinde. Adam kadına mükemmel davranıyor. Tanrıçam manrıçam diyor, sevişiyor. Sonra kadın adamın telefonuna bakıyor bir sebepten ve tesadüfen eski sevgilisiyle yazıştığını, arkasından onunla dalga geçtiğini, "balina" diye takma isim taktığını, balina şöyle yapıyor, balina böyle yapıyor diye rapor verdiğini, gece uyurken gizlice fotoğrafını çekip, öteki kadına yollayıp göbeğiyle, gıdısıyla dalga geçtiğini, karşılıklı gülüştüklerini filan görüyor. O kadar üzücü bir hikâyeydi ki, okuduktan sonra demek insan gerçekten babasına bile güvenmemeliymiş dedim. Sizinki yüzünüze söylüyor bir de, hiç utanması, saygısı yok. Arkanızdan neler yapıyordur kim bilir.

Herkese salça benimki de genelde annesine kız kardeşine ve bana karşı salça.
Yabancı ve çekici kadınlara öyle davranmıyordur eminim. Artık sizi sevgili değil de anne, kardeş gibi bir zorunluluk, üzerinden atamadığı bir bağ, fazlalık olarak görüyor. Siz ona aynı annesinin ona tahammül ettiği gibi tahammül ettiğiniz için de hiç kaybetme korkusu yok, tepenize çıkmış.

Her türlü hakareti yemesine rağmen gitmeyen ve yanında duran, gerçek bir tepki vermeyen biri var, egosunu tatmin ediyor, adam için kum torbası görevi görüyorsunuz, bir de üstüne ev işi/hizmetçilik yapıyorsunuzdur, çalışıyorsanız da gelir getiriyorsunuzdur, keyfine diyecek yok.

Siz de eşinize aynı şeyleri yapın. Çünkü artık konuşma noktasını geçmiş iş. Konuşmak işe yaramamış. Siz de ona ne buluyorsanız laf sokun

Hiç demedim aksine bacaklarını beğenmez ama sürekli överim yüreklendiririm onu. Bundan sonra bu kadar saf olmam ama aynı tavırla yaklaşıcam
Ay neyini övüyosunuz şu pisliğin. Ben olsam her şeyine bir kusur bulur yerin dibine gömerim. İlişki de yaşamam teklif ettiği anda geri çeviririm, insan gibi davranana kadar o işi unut derim. Yemek falan da yapmam gitsin karnını kendi doyursun. Ben buradan gıcık aldım siz aynı evde olduğunuz halde fazla yufka yürekli ve iyimsersiniz bence. Bundan sonra hiçbir şeyine moral, övgü vermeyin aksine eleştirin hep.

Uyardıysanız düzgünce konuştuysanız ve umrunda olmadıysa siz de aynısını ona yapın sonra alınırsa da işte ben de aynen böyle hissediyorum diyin

Espri yaptığımız kişide gülüyorsa espridir.Eşiniz espri yapmıyor.Sizi beğenmiyor ve bu şekilde saygısızca ifade ediyor.
Siz bir yerde bir şekilde kopmuşsunuz sanırım.Biraz kendinizi boş verdiniz gibi hissettim.Bence bir yerden başlayın.Kilo sorununuz varsa artık çözün.Görünümünüz size hoş gelirse öz güveniniz içinde büyük bir adım olur.Değişim için ayağa kalkın.Sonra yaşadığınızı yaşatın, beğenmeyin, öz güveni ile oynayın.Ben intikamımı alır sonra da basardım tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…