Kocanın sürekli alay etmesi

Kesinlikle sizin dediğiniz gibi usulüyle söylese canıma minnet ama yok aşağılıyor

Parmaklarım bazen havada filan duruyor yani hareket ettiriyorum ya ayak parmaklarımı ona bile laf ediyor

'' Yaban ayılığından insana nasıl dönüştün ki sende ahahahahahah '' de sende. Benimde sinir olduğum bir şey varsa karşımdakini insanı söylediği söz ya da davranışta rahatsız olduğumu belirttiğim halde arsız ve yüzsüzce devam ettirmesi. Üstüne '' alıngansın sende '' damgasını yapıştırıyorlar sana. Afedersin ağzına sıçıyorlar sonra '' çok alıngansın, abartıyorsun '' Lan alındığımı düşünüyorsan niye yapmaya devam ediyorsun yine pislik yapan sen oluyorsun işte Gerçekten nerede nasıl konuşmasını bilmeyen insanlar işkence gibi. Sizde ona onun gibi karşılık verin belki empati duygusu gelişir.

Bazen ben de babasız büyümek belki daha iyidir böyle Bi babayla büyümekten zaten sevgi de vermiyor kızına

Ben insaflı vicdanlı davrandıkça kırmayayım dedikçe üstüme daha çok geldi. El insanı olsa anlarım ama insanın kocası nasıl bu kadar vicdansız olur anlamıyorum. Keşke evlenmeden önce bu yüzünü gösterseydi

Narsis bence...Sonradan mi basladi bu durum yazmistiniz galiba..Bir erkek esini begenmemeye baslayip ve bunu yuzune vuruyorsa baska bir kadin geliyor benim aklima uzgunum

Balık burcu ve herkese böyle yani annesi ve kardeşine karşı da böyle sürekli eleştirir herkesi

Gittikçe tükeniyorum zaten kendimi Bi çıkmazda hissediyorum mutluluğum neşem kalmadı bıktım usandım

Atama bekliyorum anneme de gidemem evi kızımın ne ruh ne beden sağlığına iyi gelmez maalesef başka gidecek yerin de yok

Telefonunu felan gizliyormu yada supheli baska tavirlari varmi
Çoook gizliyor eskiden ortada olan telefon tuvalet banyo nereye giderse. Bazen kıza ver diyorum senden video izlesin 5 dk vermiyor. Komutanımu arar yanlışlıkla filan diyor ne alakaysa. Arasa benden arardı diyorum ama yok vermiyor

Eleştireni çok gördüm, patavatsızı gördüm ama bu denli üst üste eşinin fiziksel, psikolojik hakaretlere maruz bırakanı da görmedim. Kendisi Brad Pit sanki. Bende soğurum ışık hızında. Kaç yıllık arkadaşlığımı sildim iki dk bu yüzden. Sevmiyorsa gitsin ayrılsın o zaman seviyorsa ki seven insan değer verdiği insanı asla kıramaz. Buna vicdanı, sevgisi el vermez. Terapiye ihtiyacı var bence kendisini kusursuz sanıyor muhtemelen :)

Çoook gizliyor eskiden ortada olan telefon tuvalet banyo nereye giderse. Bazen kıza ver diyorum senden video izlesin 5 dk vermiyor. Komutanımu arar yanlışlıkla filan diyor ne alakaysa. Arasa benden arardı diyorum ama yok vermiyor
Var bisey bence.
Simdi iyice kurt dusurmeyeyim akliniza ama konu ciddi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…