- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Dilinde hep benim gibi kocayı sen bulamazsjn lafı var bilmiyorum ne yapmaya çalışıyoraklınca sizi motive mi etmeye çalııyor, hırslandırmaya kilo vermeniz için? en iyi ihtimalle böyledir.
Evet ne kadar yazık değil mi sevgi göstermeyen bir babası var maalesefKızınızın baba aşığı olması zaten ondan ilgi görmemesinden, yazık çocuk kendisine ilgi göstermeyen babadan ilgi dileniyor.
Kesinlikle sizin dediğiniz gibi usulüyle söylese canıma minnet ama yok aşağılıyorAlttan almayın ya.
Ne çirkin bir tarzı var eşinizin?
Mesela söylemek var söylemek var.
Atıyorum ütü yapıp terlemişsinizdir,eşiniz görür çok yoruldun bir duş alıp rahatla istersen der amenna ama kokuyorsun şu bu demek ne kadar çirkin.
Sizde ona kusur bulun madem,kusursuz mu bu adam?
Haklılik payı olsa bile böyle dan dun söylenmez ki bu.
Ter kokuyor olsanız,kilolu olsanız hatta ayaklarınız bile koksa bu şekilde konuşamaz ya. İnsan gibi söylesin saygısız.
Ay gDilinde hep benim gibi kocayı sen bulamazsjn lafı var bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor
Parmaklarım bazen havada filan duruyor yani hareket ettiriyorum ya ayak parmaklarımı ona bile laf ediyorAyağın şöyle duruyor demek ne demek yani ?
Ters mi duruyor bacım ?
Bence kocan bombayı patlatacak,seni bu şekilde şaka yapar gibi görünerek kotuluyor.
Yetersiz oldugun konusunda şaka yollu olarak bilinç altını telkin ediyor.
Yarın başka bir kadına gittiği zamanda suçu kendinde araman için yer yapıyor.
Çok şeytani bir plan.
Sabırlı,sinsi ve içten pazarlikli bir eşin var.
Sürekli Bi cevap vermeye çalışıyorum ama bu da yoruyor eşimle hep Bi savaş halindeyimAy gtüm deseydiniz ya!
'' Yaban ayılığından insana nasıl dönüştün ki sende ahahahahahah '' de sende. Benimde sinir olduğum bir şey varsa karşımdakini insanı söylediği söz ya da davranışta rahatsız olduğumu belirttiğim halde arsız ve yüzsüzce devam ettirmesi. Üstüne '' alıngansın sende '' damgasını yapıştırıyorlar sana. Afedersin ağzına sıçıyorlar sonra '' çok alıngansın, abartıyorsun '' Lan alındığımı düşünüyorsan niye yapmaya devam ediyorsun yine pislik yapan sen oluyorsun işte4.5 senelik evliyim bir kızım var, eşim iyi hoş yani artık ne kadar iyi hoş bilemiyorum. Sürekli benimle dalga geçiyor. Bence psikolojik şiddet ama kendisi takıldığını söylüyor ama ben bıktım.yok ayda bir yıkanıyorsun,yok ayağın böyle duruyor yok götün şöyle göbeğin böyle,tipine bak bakışına bak giyinişine bak sürekli Bi eleştiri Bi beğenmeme Bi laf söyleme Bi dalga geçme. Bıktım usandım artık yüzlerce kez kendimi ifade ettim alınıyorum dedim ama fayda etmiyor. Defalarca karşıma alıp konuştum yok yok yok devam ediyor. Böyle olunca soğuyorum konuşmak yanaşmak gülmek istemiyorum ama o zaman yine kötü olan ben oluyorum. Ben seven insan sürekli kusur bulmaz diye düşünüyorum ve eşimin beni sevdiğine inanmıyorum bunu ona da söylüyorum ama kabul etmiyor. Sevmek aşık olmak Bi yere kadar ciddi anlamda sürekli aşağılanmaktan bıktım. Özgüvenim yerle bir oldu artık. Kilo vereceksem de veremiyorum toparlanamıyorum bunalıma giriyorum artık kendimden nefret ediyorum. Her gün aşağılanmaktan o kadar bıktım ki size duygularımı anlatamam. Çok sevdim eşimi ama sevdiğim adam bu adam değildi napıcam bilmiyorum inanılmaz değişti. Kızıma kıyamıyorum yoksa sokakta kalacağımı bilsem defolup gidicem lütfen kırıcı olmayın çok bıkmış durumdayım artık kaldıramıyorum
Bazen ben de babasız büyümek belki daha iyidir böyle Bi babayla büyümekten zaten sevgi de vermiyor kızınakızınızı bu ortamda büyüterek, bir erkeğin kendisine böyle davranmasını normalleştirmesine neden oluyorsunuz. ileride böyle adamların onu sevdiğini kodlayacak kafasına. boşanmıyorsanız bile kızınız için bu gidişatı değiştirmek zorundasınız. cümleyi karışık kurdum ama umarım anlatabilmişimdir. en çok kızınız için izin vermeyin buna.
Ben insaflı vicdanlı davrandıkça kırmayayım dedikçe üstüme daha çok geldi. El insanı olsa anlarım ama insanın kocası nasıl bu kadar vicdansız olur anlamıyorum. Keşke evlenmeden önce bu yüzünü gösterseydi'' Yaban ayılığından insana nasıl dönüştün ki sende ahahahahahah '' de sende. Benimde sinir olduğum bir şey varsa karşımdakini insanı söylediği söz ya da davranışta rahatsız olduğumu belirttiğim halde arsız ve yüzsüzce devam ettirmesi. Üstüne '' alıngansın sende '' damgasını yapıştırıyorlar sana. Afedersin ağzına sıçıyorlar sonra '' çok alıngansın, abartıyorsun '' Lan alındığımı düşünüyorsan niye yapmaya devam ediyorsun yine pislik yapan sen oluyorsun işteGerçekten nerede nasıl konuşmasını bilmeyen insanlar işkence gibi. Sizde ona onun gibi karşılık verin belki empati duygusu gelişir.
Balık burcu ve herkese böyle yani annesi ve kardeşine karşı da böyle sürekli eleştirir herkesiBaşak burcudur kesin. Burçlara inandığım için değil ama çocukluğum başak olan ablamla geçti. O da öyleydi, beni sevdiğini bilirdim ama hep bir şeyleri eleştirirdi.
Kendi öz güveni yok bizi aşağıya çekmeye çalışıyorlar diye düşünmeyin yapıları bu. Ablamdan çektim, yetmedi gittim başak burcu adamla evlendim. Eşimde öyle, öyleydi demiyorum hala öyle.
Yemek yapardım, güzel olmuş da diye başlardı. Cümle sonunda o da eki varsa eleştiri geliyor demektir. Saçım, makyajım ev işleri aklınıza ne gelirse eleştirir. Düşünün gözüme çektiğim kaleme bile öyle değil de böyle yap diye akıl verir.
Ben de sizin gibi gün geçtikçe aşağıya çekilmeye başlamıştım. Sonra gözümü kv. açtı. Annesine, kız kardeşine de zamanında çok yapmış. Sen de aynısını yap, değiştiremezsin ama için soğur dedi.
Sonrasında yemek yaparken yanıma çağırır, suyunu ne kadar koyayım, baharat ne kadar olsun, kaç dk. pişsin diye sorardım. Sofraya oturunca da ayy bu hiç olmamış neden sana sorduysam derdim. Dışarı çıkmaya hazırlanırız, o gömlek olmadı, gömlek güzel de sana olmadı sanki derdim. Ayakkabı alırdı, bunu çok mu aradın derdim. Yine yapıyor ama karşılık görünce dozu düştü ya da ben baş eder oldum.
Sadece size karşı mı böyle yoksa bendeki model gibi herkese mi salça.
Balık burcu eşimBiraz alakasız olacak ama eşiniz terazi burcu mu,
Bir tanıdığım var da böyle eşini sürekli eleştiren
Benim de öyle maalesef başkası var diye düşünüyorum. Ama nasıl öğrenirim bilmiyorumNarsis bence...Sonradan mi basladi bu durum yazmistiniz galiba..Bir erkek esini begenmemeye baslayip ve bunu yuzune vuruyorsa baska bir kadin geliyor benim aklima uzgunum
Gittikçe tükeniyorum zaten kendimi Bi çıkmazda hissediyorum mutluluğum neşem kalmadı bıktım usandımBoşanın . Tabikide psikolojik siddet hemde en alası. Kendinizden nefret ettirmis sizi . Bunalıma sokmuş. Özgüveninizi daha fazla kırmasına neden izin veriyorsunuz. Şaka bir olur iki olur zaten sizi güldürmüyosa onun adı şakada degildir. Sizi gercekten seven adam alındıgınızı kırıldiginizi soylediginiz halde tekrarlamaz. Zamanla bu durum sizde daha buyuk psikolojik sorunlara yol acar. Ki o zaman kızınız icinde durum iyi olmaz.
Telefonunu felan gizliyormu yada supheli baska tavirlari varmiBenim de öyle maalesef başkası var diye düşünüyorum. Ama nasıl öğrenirim bilmiyorum
Atama bekliyorum anneme de gidemem evi kızımın ne ruh ne beden sağlığına iyi gelmez maalesef başka gidecek yerin de yokBelli ki kızınıza karşı da sevgisiz. Ama bu durumda bi adamın yanında büyümesi çok mu sağlıklı. Ilerde çok ozguvensiz bir genç kız olur bu şekilde. Benim babam da çok eleştirirdi. O neyi eleştirse ben o yönümden soğudum zamanla başarırız hissettim mesela . Bunlar çok kritik şeyler aslında. Siz deseydiniz ki harika bir baba ama değil belli ki kızınıza karşı da sevgisiz. O zaman niye çekiyorsunuz yani bunu yargılamak icin değil anlamak icin soruyorum aslında
Çoook gizliyor eskiden ortada olan telefon tuvalet banyo nereye giderse. Bazen kıza ver diyorum senden video izlesin 5 dk vermiyor. Komutanımu arar yanlışlıkla filan diyor ne alakaysa. Arasa benden arardı diyorum ama yok vermiyorTelefonunu felan gizliyormu yada supheli baska tavirlari varmi
Atama bekliyorum. Gidecek Bi evim de yok ailemin evi kızıma uygun değil. Atanmadan kızıma nasıl Bi düzen kurarım bilmiyorum sıfır destekDeyin diye söylemiyorum ama peki niye boşamıyorsunuz bu ayıyı?Yani bu şiddete maruz kalmak üzücü gerçekten
Eleştireni çok gördüm, patavatsızı gördüm ama bu denli üst üste eşinin fiziksel, psikolojik hakaretlere maruz bırakanı da görmedim. Kendisi Brad Pit sanki. Bende soğurum ışık hızında. Kaç yıllık arkadaşlığımı sildim iki dk bu yüzden. Sevmiyorsa gitsin ayrılsın o zaman seviyorsa ki seven insan değer verdiği insanı asla kıramaz. Buna vicdanı, sevgisi el vermez. Terapiye ihtiyacı var bence kendisini kusursuz sanıyor muhtemelen :)Ben insaflı vicdanlı davrandıkça kırmayayım dedikçe üstüme daha çok geldi. El insanı olsa anlarım ama insanın kocası nasıl bu kadar vicdansız olur anlamıyorum. Keşke evlenmeden önce bu yüzünü gösterseydi
Var bisey bence.Çoook gizliyor eskiden ortada olan telefon tuvalet banyo nereye giderse. Bazen kıza ver diyorum senden video izlesin 5 dk vermiyor. Komutanımu arar yanlışlıkla filan diyor ne alakaysa. Arasa benden arardı diyorum ama yok vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?