biliyorum bikaç konunuzda daha bahsetmiştiniz hatta o ünlü markanın melekleri gibi demiştiniz.. Şunu da belirtmek isterim ki iltifat etmedim olan şeyi söyledim
Bu saf oğlan nasıl bacım der ona ayrıca şaşırdım :)
kardeşiniz ağzını arasın bi çaktırmadan veya güvendiği biri varsa ona yüklesin bu görevi. Mesela bizim x'e de bi oğlan takılmış çok hoşlandığını söylemiş falan gibi.. Hatta sevgili olmak istiyormuş desin. Bakalım ne tepki vercek? Belki böyle bi şey onu harekete geçirir.
Gerçi ben hiç böyle şeylere girmez direkt açılırdımmesela eşim benim ilk aşkımdı, üstelik de platonik bundan yıllaaarrr öncesi, tee ortaokul zamanlarıydı evlencem ben bunla dedim :)) gizlice resimlerini çekerdim hahhaha..
Adamı buldum ve tavladım şimdi 8 yıllık evliyiz. O yüzden kardeşinize burdan diyorum ki: seviyorsan git konuş bence :)
çok teşekkür ederim amin..Oğlan ayırt etmeden herkese aynı şekilde hitap ediyor. Kardeşim benim gibi ya çok utangaçtır, asla gidip açılamaz karşıdan bekler. Bin saat düşünür -ki hala düşünüyor. Ya iltifat ediyor iyi hoş da ama kısmetim var dediii falan bezdiriyor beni artık.Size de maşallah, Allah ayırmasın diyoruz.
çok teşekkür ederim amin..
Ben çocuktan, kardeşinizden hoşlanıyor fakat bu tarz yaklaşımlarla deşifre olmamak adına kendini kamufle etmeye çalışıyor hissiyatı aldım. Kesin bu kız bana hayatta bakmaz kafasıyla yaklaşıyor. Reddedilmek korkusuyla da açılamaz bu gidişle..
Kardeşiniz utangaç, delikanlı bacım modunda, ilgisi varsa bile kaplumbağa hızında ilerleyecekler gibi görünüyor, direkt açılamaz diyorsunuz ki aslında yapması gereken yekten sormak, eh o zaman kardeşinizin en iyi yaptığı şey kalıyor geriye, hazır çocukta okumaya kıyamıyorken :)) notlarla anlaşsın bence, ilgisi varsa notlara kayıtsız kalmayacaktır.Ha bu arada kardeşim şunu da eklememi istedi. Çocuk biraz iltifat ediyormuş buna yani tam olarak belirgin iltifatlar değil de işte "Notların çok güzel, okumaya kıyamıyorum. En çok senin notlarını okudum" falan gibi. Diğerlerine böyle şeyler dememiş hiç. Garibim nelerden anlam çıkarmaya çalışıyor ehehe.
Kardeşiniz utangaç, delikanlı bacım modunda, ilgisi varsa bile kamplumbağa hızında ilerleyecekler gibi görünüyor, direkt açılamaz diyorsunuz ki aslında yapması gereken yekten sormak, eh o zaman kardeşinizin en iyi yaptığı şey kalıyor geriye, hazır çocukta okumaya kıyamıyorken :)) notlarla anlaşsın bence, ilgisi varsa notlara kayıtsız kalmayacaktır.
Ama böyle iki arada bir derede olmakta kötü, ikisi de utangaç bir mizaca sahipse sürekli kardeşim bacım modunda gidecekler, hem belki delikanlı kardeşinize layık görmüyordur kendini, güzel kız bana bakmaz diyordur, belki ilk adımı kardeşinizden bekliyordur, çocuğun kafasından geçenleri bilemezsiniz ki, büyü mü :))) şimdi salondan geliyorum, içerdekine baktım da bizde büyü bozulmamıştı :) açıldım ve kaptım adamıİlgisi yoksa reddedilmekten korkuyorum dedi Mune hanım. Bir de yani Türkiye'de maalesef bu var, bizde erkek açılır yani ehehe kız açılsa garip karşılanıyor işin büyüsü bozuluyor sanki.
Ama böyle iki arada bir derede olmakta kötü, ikisi de utangaç bir mizaca sahipse sürekli kardeşim bacım modunda gidecekler, hem belki delikanlı kardeşinize layık görmüyordur kendini, güzel kız bana bakmaz diyordur, belki ilk adımı kardeşinizden bekliyordur, çocuğun kafasından geçenleri bilemezsiniz ki, büyü mü :))) şimdi salondan geliyorum, içerdekine baktım da bizde büyü bozulmamıştı :) açıldım ve kaptım adamı
Utandım doğrusuSizin buranın yöneticisi olduğunuzu çok tatlı bir kadın olduğunuzu ve çok güzel tavsiyeler verdiğinizi söyledim kardeşime. "Tatlı Mune hanım bana ilgisi olup olmadığını nasıl anlayabileceğim konusunda tavsiyeler verebilir mi pekiiii" diye şirin şirin sordu. :)
Utandım doğrusuçocuk aslında ilgili olduğunu belli ediyor, kardeşiniz delikanlı için özel bir yere sahip ama bu özel olma durumu gerçekten dostça mı yoksa flört etmek istiyor da nasıl söyleyeceğini bilemiyor durumumu işte orası biraz kafa karıştırıcı, kardeşinizin biraz adım atması çocuğu zorlaması lazım, mesela sen benim için çok özel bir arkadaşsın da diyemez mi sizin bu tatlı kardeşiniz?
Belki delikanlı kısmetin kim diye sorulmasını bekledi, keşke anında sorsaydı kardeşiniz, madem çok samimiler ve birbirlerine yakın davranıyorlar, ben olsam bir yolunu bulur konuyu kısmetim var noktasına getiririm yeniden, kimmiş o kısmetin diye sorarım, eğer gerçekten başka biri varsa çocuk belli edecektir ama yooook o kısmet kardeşiniz merak edip sorsun diye atılmış bir zarfsa ortaya çıkacaktır.Biz de aynen sizin dediğiniz durumda kararsız kaldık. Yani ilgisi var kardeşime farklı davranıyor ama dostça mı yoksa flörtöz mü onu anlayamadık. Bir de "Benim kısmetim var zaten" falan demiş ya, o yüzden çekiniyor kardeşim. Yani sevgilisi varsa öyle sarkmam ayıp olur diyor.
Belki delikanlı kısmetin kim diye sorulmasını bekledi, keşke anında sorsaydı kardeşiniz, madem çok samimiler ve birbirlerine yakın davranıyorlar, ben olsam bir yolunu bulur konuyu kısmetim var noktasına getiririm yeniden, kimmiş o kısmetin diye sorarım, eğer gerçekten başka biri varsa çocuk belli edecektir ama yooook o kısmet kardeşiniz merak edip sorsun diye atılmış bir zarfsa ortaya çıkacaktır.
SüpersinSeni Cenk diye kaydetsin kafe ortamındayken ya da bu çocuk yanında oturuyorken telefonu masanın ortasına koysun öncesinde haberleşin ve sen o anlarda ara çocuk görsün cenk adını kardeşin alsın telefonu pardon diyip çıksın dışarı sonra girsin içeri ama hiç açıklama yapmasın eğer sorarsa ilkokuldan sınıf arkadaşım görüşelim diyor falan desin bakalım mimikleri tepkileri cevapları nasıl olacak. Yani "eyvah kız elden gidiyeeahh" diyecek mi
Hiç çaktırmıyorsun falan demiş, çocuk da bir şey dememiş. Kız kardeşim espri yapmış "Ay yalnızlığım yüzüme vuruldu herkesin sevgilisi var burada" falan demiş. Çocuk da "Ya bu beni çok seviyor diye üzülürsün boşver" demiş. Kardeşim de "Ömür boyu yalnız mı kalayım ehehe" demiş. Çocuk ona cevap vermeyip konuyu yarınki ödevlerine getirmiş. Grupta olan muhabbet bu arada ikili konuşmada yapılan muhabbet değil.
Astoria, bu delikanlı kardeşinize aşık ama kendini kardeşinize layık görmüyor olabilir mi? Bu konuşmalar bana öyle bir his verdi de, özellikle "Ya bu beni çok seviyor diye üzülürsün boşver" kısmı düşündürücü, ayrıca konu karıştırması da şüpheli bana kalırsa, kardeşinizi çok güzel ve erişilmez buluyor olabilir, yakın olmak ama gerçek hislerini de saklamak istiyor olabilir, kardeşinizi umutlandırmış olmayayım bu yorumla ama ilk mesajımı yineliyorum, bana kalırsa kardeşiniz reddedilmeyi bile göze alarak konuşarak olmasa da notlarla bir şekilde bu çocuğun hislerini anlamak zorunda, eğer çocuk gerçekten flörtöz hislerle kardeşinize yakın olma gayesindeyse bile kendini layık görmediği için mümkünatı yok açılmaz.
Ya hiç böyle düşünmemiştik. Yani tamam kardeşim güzel bence çok güzel ama layık olamayacağı kadar da değil çocuk da yakışıklı yani, çirkin bir çocuk değil. Yani birbirlerine denk gibiler. Tabi ne düşündüğünü bilemiyoruz, ben de o "Beni çok seviyor diye üzülürsün boşver" kısmına takıldım biraz ama kardeşim böyle hayattan memnuniyetsiz şeyler söylüyormuş bazen sınıfta çocuk da takılıyormuş buna "Bugün neye üzüldün, neye mutsuzsun bakalım" falan diye. Öyle bir şey sanmıştım ama şöyle bir bakınca hafiften laf sokma da gibi. Ay ne tuhaf işler vallahi bu gençlerden yıldım benimki şak diye açılmıştı bana zamanında
Aşk söz konusu olunca bazen karşı taraf sevdiği kişiyi öyle bir yere koyar ki kafasında, erişilmez olur, çocuk yakışıklı olabilir ama bakalım o kendini kardeşinize layık bir yakışıklılıkta buluyor mu?
Hele de utangaç bir yapısı var diyorsunuz, kardeşiniz onun için bir Peri kızı, o ise çirkin çocuk modunda bile olabilir.
Şöyle söyleyeyim eşim yakışıklı bir delikanlıydı, boylu postlu, annesi tarafından gelen genleri yüzünden gençliğindeki tipi biraz Türk standartlarının dışındaydı, bense bir buçuk metrelik bir esmer :) ama onun gözünde o kadar güzeldim ki bakmalara doyamazdı, yaşlar 17-18, büyülenmiş gibiydik, benim için eşim dünyanın en yakışıklısıydı ve bana nasıl bakmıştı hayret vericiydi, onun içinde ben dünyanın en güzel kızıydım ona nasıl aşık olmuştum :)))
O yüzden gençler biraz farklı pencereden bakıyor aşka, aşık oldukları kişiye, imkansız aşk kıvamında gezinip duruyorsun :)
Rica ederim ne demek, sizin de güzel kardeşinizin de çooook mutlu olmasını diliyorum, umarım doğru ve hayırlı kişidir ve umarım çıkarımlarımızda yanılmıyoruzdur, güzel heyecanlar bunlar, inşallah benimkinden çok ama çok daha güzel beraberlikleriniz olsun.Ay ağzınızdan bal damladı Mune hanım, kardeşim burada "Ay olabilir mi öyle bir şey lütfen olsuuunn" diye çığlık çığlığa. İnşallah sizin eşinizle olan ilişkiniz gibi bir ilişkileri olur onların da, sizi bu yüzden çok seviyorum her zaman hayata karşı pozitif bir bakış açınız var ve genelde dedikleriniz doğru çıkıyor. Benim hayatımla ilgili yaptığınız öngörmelerinizde bir kere bile yanılmadınız. Umarım kardeşimde de yanılmazsınız :) Hayırlı birisiyse kardeşim için, olur umarım. Çok teşekkür ediyorum, ediyoruz size. Çok da öpüyoruz.
Çok tuhaf ya, yani hoşlanmıyorsan herkese kardeş mardeş gitmezsin ki. Kardeşime bir kere dememiş ama bebeğim demiş, sonra utanmış hemen sesinin tonu düşmüş. Kız o kadar mutlu oldu ki noop anlatamam ehehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?