Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Istgm yok malesef hiç bir sosyal medya yok burasına da gizli karışım zaten yinede saol aynen benimki de uyuyo

Ve yaşasaydı ne kadar daha şiddet görecekti anneniz ve siz.
Çocuklar unutmazlar, bende babamın annemi yere yatırmış botuyla kafasına bastığını üzerinde oklava kırdığını hiç unutmadım

Istgm yok malesef hiç bir sosyal medya yok burasına da gizli karışım zaten yinede saol aynen benimki de uyuyo
Buradan istedigini yazabilirsin canim.
Hepimiz neler paylastik buralarda.
Ah babalar neden boyle?
Neden bircogu sorunlu anlamiyorum.Benim babam da sagolsun bize guzel seyler de yasatti fakat dili bir durmuyorki birnefes alalim.En aci sozleri soyler,bir koltukta uyuyakalirsin gelir usulca orter.
Vicdan yaparsin bu defa.Halbuki ne aci konus ne de fazla ilgi goster hicbiri lazim degil bana,sadece normallik istiyorum...

Benim babam da örter, yedirir, yeri gelir sırtında taşır beni ama annemi dövmesi ve arada bizi dövmesi de var tâbi.
psikolojik şiddeti, küfürleri hakaretleri bitirdi çocukluğumu

Ölmüş iyi bi baba daha iyi bence

An Annenizle birlik olup kurtulsanız onlardan.

An
Annenizle birlik olup kurtulsanız onlardan.
Annem ev hanımı ve maddi anlamda geliri yok.
Ben çalışıp annemi alıp ona bakabilirim ama benim okumam lazım bunun için liseyi bitirip sonra iş bulmam lazım.
Zaten Kendi evimi tutunca annem gelir yanıma onu çok seviyorum o benim canım

İnşallah çok mutlu olursunuz

Bende kotu bir babanin kiziyim malesef kendisiyle 5 yasima kadar yasadim ama hayatimizda biraktigi izler gecmiyor.Allah ıslah etsin diyorum bende baska da bisey demiycem.

Siz iyiki erken kurtulmussunuz inanın her gün birşeyler gidiyor insandan böyle insanların yanında
Ruhumuzda biraktigi izler malesef gecmedi.Ve babana dahi guvenememenin verdigi aci daha kotu.Annen tek olsaydida donemezdin.Baban olunca korkuyorlar babasizken daha zor gecerdi daha cok ezilirdin.

Annem dayanamadi bizim icin ayrildi ama yillardir aramaz sormaz.Ve ben cocuklarim babasiz buyumesin diye herseyi tolere eden fedakar anneyim ne yazik ki..Nerden baksan eksigiz.

Her halükarda zarar insanlar var işte bizim babalarımız da onlardan biri.

Ama bakın işte bunun adı fedakarlık değil hayatı harcamak oluyor.

Anneler boşansa zalim erkelerden , böyle baba manzaralari olmayacak hayallerinde.

Mutsuz , kavgalı evliliğin çocukları hep bir yanları eksik olarak büyüyor.

Gidecek hiçbir yeri olmayan bir kadın , yatılı bakıcılık yapsa , evdeki insan kılıklı yaratıkları çekmekten çok daha iyi bir yol çizer kendine.

Hem para kazanır , hem hayatani çöplükten çıkarmış olur.

Bir yolu muhakkak vardır yeniden hayat kurmanın .

Yıllar geçtikçe daha da zorlaşır ayrılmak .

Ay çok üzüldüm yazılanlara Ben bugğn şiddete şahit oldum , bir şekilde tehdit edildim. Gerçekten hiçbir şeyden korkmam sanan ben öyle korktum ki. Kaskatı kesildim, ne yemek yiyebildim doğru düzgün ne kafamı toplayabildim. Evlenmeyi gerçekten istiyordum ama bugğn ben boşanma aşamasına gelen bir adamın neler yapabileceğini gördüm ve evlilik fikrinden o kdar uzağım ki şimdi. O birkaç dakika beni erkeklerden oldum olası soğuttu, hepsinden korkuyorum saatlerdir. Sizler bir de aynı evde görmüşsünüz, of nasıl canınınız yanmış ne travmalar yaşamışsınız. En büyük mutluluklar bundan sonra sizin için olsun, hayatınızın geri kalanı öncekinin telafisi gibi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…