Bende de var bi cenabetlik ne zaman altın alsam düşer ne zaman satsam altın fiyatları uçar gider yalnız değilmişimNeden ikna edici bir yontem yazalim,esiniz bu ulkede yasamiyor mu? Bakin bir kriz aninda kredi faizleri abartili yukselmedi tam tersi yapilandirma , oteleme gibi secenekler sunuldu altinda x2 den islem gordu goruyor yani bu kadar acik tablolara altinla borclanam diyen adam ladese yurur.
Yada siz bana bi 5,000 yollayin ben onla altin alayim.Altin TC piyasalarinda gormedigi dususu gorur sizde rahat rahat evi alirsiniz
Bende seyde var mesela ucuz bir butik magaza falan kesfedeyim yada krem kozmetik falan farketmez 6 aya adamlar alip yuruyor,fiyatlar ucuyorBende de var bi cenabetlik ne zaman altın alsam düşer ne zaman satsam altın fiyatları uçar gider yalnız değilmişim
Düşünmeye bile gerek yok tabi ki kredi. Kredi çekip altın alanlar varKızlar merhabalar
BiZim bir ev alma niyetimiz var elimizdeki birikim haricinde 110 bin TL ye ihtiyacımız var. Eşimin annesi 10 sene altın borçlanıp oturdukları evlerini almışlar aylık 2 3 tane olarak ödemişler. Eşim bizde öyle yapalım diyor hatta 185 tane altın alabilecek kadar kişilerle konuşmuş anlaşmışlar. Ancak ben Kredi çekilmesini aylık borcumuzu bilerek ödeme yapma tarafındayım . Çünkü altın 6 ayda yaklaşık 2 katı arttı koronanın da etkisiyle. Borcum ödesekte hep artışta olacak hiç bitmeyecek bi karanlık gibi. Bankanın faizi var evet ama en azından ödedikçe azalarak bitecek. Ben altın kazanmıyorum ki altın borçlanayım TL kazanıyorsan TL borçlan diyorum . Yine 2 katına çıkarsa evi satsan da ödeyemezsin diyorum . O bankaya ödeyeceği faizden hesaplama yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve eğer benimle aynı düşüncedeyseniz ikna edici yönlerini yazarsanız onları da söylerim belki biri kalanını değişmesinde etkili olur .
8331₺ şu an
Kaç oldu? :)8602 diyor bugün :)
8965₺Kaç oldu? :)
Babasından aldığı borcu altın olarak ödemeye başlamaz umarım.Valla canlar
Son olarak kredi de çekmedi elindeki para ve benim bir kaç küçük altınım geri kalanını da babası borç verdi . ( he şüpheliyim bu zamana kadar onlarda para yoktu nerden çıktı acaba ? ) bugün tapudayız hatta. Hakkımızda hayırlısı artık .
Valla canlar
Son olarak kredi de çekmedi elindeki para ve benim bir kaç küçük altınım geri kalanını da babası borç verdi . ( he şüpheliyim bu zamana kadar onlarda para yoktu nerden çıktı acaba ? ) bugün tapudayız hatta. Hakkımızda hayırlısı artık .
Babasından aldığı borcu altın olarak ödemeye başlamaz umarım.
Ben anlamıyorum. Tapuya gidiliyor, kime kaç lira borç var, nasıl ödenecek, vade ne, taksit ne, eş kişisi bilmiyor.İnşallah babası o 185 altın verenden borç almamıştır
O şüphe bende de var ama yalanla nasıl baş edebilirim kibabasında para varsa neden vermemiş. Bence altın borç alındı. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?