- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
bermuda seytan ucgeni masallah:))Nişan yıldönümü..
Gitti annesine sarıldı yattı öptü.
Beni de çağırdı gittim sarıldım ben de...
Ne tuhaf bir oluşum bu ya..
Yavrum sen kocalardan yana mısın bırak o kadar nazımızı çeksinler onlar rahat uyurken biz uyuyamıyoz ya ne hamileyken ne doğuruncayo hamille olupta etrafımda çektiğim kimse yok
gerginlik hormonlar ihtiyaçlar başlığı altında aşır abartılan bir durum gebelik
öyleki bazen duygu sömürüsüne bile dönebiliyor
regl dönemindeki gerginlikte abartılan bir mevzudur
bir evlilik düşünün
1 hafta regl öncesi regl ve sonrası ayın en az iki haftası gerginsin
9 ay gebelik
en az iki yılda çocuk sonrası
3 çocuk doğurduğunu düşün
evlilik hayatı 40 yıl desen 30 yılı gerginsin
menepozu saymıyorum bile
Küpeyi fark etmedi diye trip atmadım. Bir milyoncudan mı aldın diyip dalga geçtiği için kırıldım. Belki yalnızken yapsaydı böyle olmazdı ama anneisnin yanında küçük düşürdü beni.Nişan yıldönümü nedir
Yıldızlı küpe de biraz ergen işi geldi.
Son olarak da küçücük küpeyi fark etmesini bekleyen hatta buna trip atan, ortada hiçbir şey yokken ağlayıp kapı kapatan bir ruh halini umarım sadece hamilelikten yaşıyorsunuzdur. Zira çekilir gibi değil.
hayatimi ozetledigin icin tesekkur ederim canim :)yo hamille olupta etrafımda çektiğim kimse yok
gerginlik hormonlar ihtiyaçlar başlığı altında aşır abartılan bir durum gebelik
öyleki bazen duygu sömürüsüne bile dönebiliyor
regl dönemindeki gerginlikte abartılan bir mevzudur
bir evlilik düşünün
1 hafta regl öncesi regl ve sonrası ayın en az iki haftası gerginsin
9 ay gebelik
en az iki yılda çocuk sonrası
3 çocuk doğurduğunu düşün
evlilik hayatı 40 yıl desen 30 yılı gerginsin
menepozu saymıyorum bile
Barıştık şimdi geçti. Ama bir an özenerek aldım geldim eve öküz gibi annesinin yanında bir de dalga geçince üzüldüm haliyle. Şimdi iyiyiz üstümü örttü öptü iyi geceler dedi.Ahhh ahh bazen hareketlerimizi öyle delice yorumluyor ki insanoğlu. Eşiniz size takılmış siz yanlış yorumlamışsınız, kayınvalideniz sizin tepkinize takılıp yanlış yorumlamış. Allahtan eşiniz bu kaosta yanlış yorumlamamış bişeyleri :) hadi o güzelim canınızı ve bebeği sıkmayın gidin eşinizin yanağına bi öpücük kondurun
Bir tane altın küpe ya da pırlanta aldıtayım da beğençŞimdi güzel bir küpe aldırırsın yaa, boşveer :)
Eşimin ailesi biraz tuhaf. Koskoca adam annesinin dizine yatıyor. Garip ama yapacak bişeyim yok şu sn.Nişan yıldönümü..
Gitti annesine sarıldı yattı öptü.
Beni de çağırdı gittim sarıldım ben de...
Ne tuhaf bir oluşum bu ya..
Aferdersiniz nisan mi evlilik yildonuluBugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Ben sadece nisan yildonumune takildim galiba.Bugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Sonradan ben sana hırsız demedim kavga edince gıcıklığına mı aldın diye kıxdım dedi. Gıcıklığıns son ses video izler uyutmam yemek bulaşık hiçbirini yapmam kavga edince doğru o yüzden çok sinirlendem Dr yalvarıp yakarıp özür dilemesi sonrası eve döndümofff gene ayni muhabbetlerr ben kotu biri degilim kendimde hamileyim ama sen bu adamin hirsiz lafindan sonra haksizin. ve arkadaslar bana kizmayin inanin ben arkadasin iyiligine hep konustum kendi hayati. duygusal olsaydin inan o laflari burnundan getirirdin genede allah. seni esini mutlu etsin insallahh
Başlamayacağım. Merak etmeyin.Konu da fazla normal ilerliyor ama birazdan arkadaş fabrika ayarlarına döner ve eşi -kayınvalidesi icin hakaretlere başlar bence
Küpeyi fark etmedi diye trip atmadım. Bir milyoncudan mı aldın diyip dalga geçtiği için kırıldım. Belki yalnızken yapsaydı böyle olmazdı ama anneisnin yanında küçük düşürdü beni.
Bilmiyorum bu açıdan düşünmedim. Zaten elini sıkıştırdım kapıya morardı biraz yarın gönlünü almalıyım sanırım işten gelince.Aslında siz de onu "para biriktir" diyerek küçük düşürmüşsünüz. Sizinki bir tık daha ağır olmuş.
Trip konusunu da eşiniz dediği için dedim.
Bilmiyorum bu açıdan düşünmedim. Zaten elini sıkıştırdım kapıya morardı biraz yarın gönlünü almalıyım sanırım işten gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?