Küpe mevzusu

Nişan yıldönümü bana da garip geldi. Bu arada kayınvalidenizin yanında şakalaşma, laf sokma vb durumlara dikkat etmelisiniz. Ayrıca para biriktir daha güzelini al nedir siz resmen ateşi körüklemişsiniz. Ben de olgun olmadığınızı düşünüyorum, bir de hamileymişsiniz

Yavrum sen kocalardan yana mısın bırak o kadar nazımızı çeksinler onlar rahat uyurken biz uyuyamıyoz ya ne hamileyken ne doğurunca

Küpeyi fark etmedi diye trip atmadım. Bir milyoncudan mı aldın diyip dalga geçtiği için kırıldım. Belki yalnızken yapsaydı böyle olmazdı ama anneisnin yanında küçük düşürdü beni.

hayatimi ozetledigin icin tesekkur ederim canim :)

Barıştık şimdi geçti. Ama bir an özenerek aldım geldim eve öküz gibi annesinin yanında bir de dalga geçince üzüldüm haliyle. Şimdi iyiyiz üstümü örttü öptü iyi geceler dedi.

Şimdi güzel bir küpe aldırırsın yaa, boşveer :)
Bir tane altın küpe ya da pırlanta aldıtayım da beğenç
Nişan yıldönümü..
Gitti annesine sarıldı yattı öptü.
Beni de çağırdı gittim sarıldım ben de...

Ne tuhaf bir oluşum bu ya..
Eşimin ailesi biraz tuhaf. Koskoca adam annesinin dizine yatıyor. Garip ama yapacak bişeyim yok şu sn.

Aferdersiniz nisan mi evlilik yildonulu
Ben sadece nisan yildonumune takildim galiba.

Sonradan ben sana hırsız demedim kavga edince gıcıklığına mı aldın diye kıxdım dedi. Gıcıklığıns son ses video izler uyutmam yemek bulaşık hiçbirini yapmam kavga edince doğru o yüzden çok sinirlendem Dr yalvarıp yakarıp özür dilemesi sonrası eve döndüm

Küpeyi fark etmedi diye trip atmadım. Bir milyoncudan mı aldın diyip dalga geçtiği için kırıldım. Belki yalnızken yapsaydı böyle olmazdı ama anneisnin yanında küçük düşürdü beni.

Aslında siz de onu "para biriktir" diyerek küçük düşürmüşsünüz. Sizinki bir tık daha ağır olmuş.

Trip konusunu da eşiniz dediği için dedim.

Aslında siz de onu "para biriktir" diyerek küçük düşürmüşsünüz. Sizinki bir tık daha ağır olmuş.

Trip konusunu da eşiniz dediği için dedim.
Bilmiyorum bu açıdan düşünmedim. Zaten elini sıkıştırdım kapıya morardı biraz yarın gönlünü almalıyım sanırım işten gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…