- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
kötüKüpe bu gerçekten kötü mü?
Biraz enteresanKüpe bu gerçekten kötü mü?
seni sectim pikacuuu diyen koca:) onu unuttunMantara 1 bardak su
Saplantili kupe (ki bence en komigi bu)
Tesetturlu kadina beyaz mini elbise
Pokemonlar gibi sarilan 3lu
Gercekten oldukca inandirici. Cok dusunuyor musunuz bu hikayeleri?
Usenmedim baktim,adama en son kafasiz demisseni sectim pikacuuu diyen koca:) onu unuttun
Gereksiz bir mevzu,fazla abartmışsınızBugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Bugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Aman sakın gecelikle karşılayıp gönlünü almaya çalışmayın sonra yaşadıklarınızı en ince ayrıntısına kadar anlatırsınız bizim psikolojimiz bozulur.Bilmiyorum bu açıdan düşünmedim. Zaten elini sıkıştırdım kapıya morardı biraz yarın gönlünü almalıyım sanırım işten gelince.
Hatırlatmasaydınız ne olurduAman sakın gecelikle karşılayıp gönlünü almaya çalışmayın sonra yaşadıklarınızı en ince ayrıntısına kadar anlatırsınız bizim psikolojimiz bozulur.
Kadın sürekli bizde dört aylık evliyim iki ayı bizde kaldı. Kavga ediyormuşuz da korkuyormuş asıl onun para istemeleri her halta karışması alışmamız için bir başbaşa kalamamamız yüzünden kavga ediyoruz bunun farkında değil. Bir de ben yaşamak istemiyorum artık diyor hey Allahım ya intihar et o zaman. Biz kavga edince ona ne oluyorsa depresyona girmiş.Nisan yildonumu nedir ya?
Neyse gecelim bunu.
Esin..bir milynocudan mi aldin? Diyerektam bir odunluk yapmis kizmakta haklisin.
Ama sen de iyi cevap vermissin aferin bu acidan.
Ama odaya aglayacak birsey yok
Surat asman yeterliydi.
Kv neden sizde?
Ayni evde yasiyorsaniz bu tarz sorunlar bitmeyecek.
hirsiz demistiii en cok kayan laf o bence sonra diyor ole demek istemmis guyaUsenmedim baktim,adama en son kafasiz demis
E simdi o kafasizla ayni evdesin
Nolacak?
Demişti evet. Onun açıklamasını yaptım. Kendi hatalarım da olduğunu fark ettiğim için ve çok yalvardığı için döndüm.hirsiz demistiii en cok kayan laf o bence sonra diyor ole demek istemmis guya
Bu kadarını beklemiyordum.Küpe bu gerçekten kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?