Küpe mevzusu

Gereksiz bir mevzu,fazla abartmışsınız

Eşiniz size takılmış aslında bişey yok ama hormonlardan dolayı siz hassassınız. Bazen kadınların böyle zamanları olabiliyor idare etmek lazım. Burda asıl sorun çıkaran kv bozuntusu. İşte onların yanında doğal davranamıyor insan illa bi anlam çıkaracak fesat karı

hiç sevmem salak salak eşiyle herkesin önünde dalga geçenleri.

Bilmiyorum bu açıdan düşünmedim. Zaten elini sıkıştırdım kapıya morardı biraz yarın gönlünü almalıyım sanırım işten gelince.
Aman sakın gecelikle karşılayıp gönlünü almaya çalışmayın sonra yaşadıklarınızı en ince ayrıntısına kadar anlatırsınız bizim psikolojimiz bozulur.

mantara su konmaz.. 1 bardak gerçekten çok
kv yanında laf sokmalı diyaloglara girilmez.
küpe gerçekten kötü.
nişan yıl dönümü sadece ilk yıl kutlanır tadını çıkarın
Bir de hayatı gerçekten çok hızlı yaşıyorsunuz.. Eski konularınıza bakayım dedim başım döndü

Nisan yildonumu nedir ya?

Neyse gecelim bunu.

Esin..bir milynocudan mi aldin? Diyerektam bir odunluk yapmis kizmakta haklisin.

Ama sen de iyi cevap vermissin aferin bu acidan.

Ama odaya aglayacak birsey yok
Surat asman yeterliydi.

Kv neden sizde?
Ayni evde yasiyorsaniz bu tarz sorunlar bitmeyecek.

siz fazla duygusal davranmışsınız. kv eline koz vermişsiniz. bu kadar abartacak bişey yok. eşiniz niye elinize vuruyor onu anlamadım ama. hep böyle midir yani.

Kalbiniz ne çabuk kırılıyor, kurabiyeden sanki.
Kayınvalidenin çocuk büyütme zamanları geçmemiş bi türlü, büyüt büyüt bitmiyor.
Bir önceki konuda boşanmazsınız demiştim, yanılmamışım.

Ayrıca hanımlar eşlerinizin romantik olmamasından yakınan sizler değil misiniz, nişan yıldönümü kutlamayı niye bu kadar dilinize doladınız? 6.5 yıldır her sene kutlarız, çünkü niye kutlamayalım? Nişan bahane, başbaşa romantik yemek, duygusallığı tırmandırma, aşkı tazeleme şahane.

Kadın sürekli bizde dört aylık evliyim iki ayı bizde kaldı. Kavga ediyormuşuz da korkuyormuş asıl onun para istemeleri her halta karışması alışmamız için bir başbaşa kalamamamız yüzünden kavga ediyoruz bunun farkında değil. Bir de ben yaşamak istemiyorum artık diyor hey Allahım ya intihar et o zaman. Biz kavga edince ona ne oluyorsa depresyona girmiş.

Haksız değilsin. Hickimse kimseyle alay etme hakkına sahip değil. " Küpeyi çok beğenmedim ama güzel yüzüne çok yakışmış " diyebilirdi. Demeli.

Şakanın bile dozaji var. Ben beğenerek alıp takmissam zevkime saygı duymalı karşıdaki.

Burada sadece tavrıniz fazla. Ağlamayı bu şekilde basite indirgerseniz , yarın daha kıymetli bir durumda kıymetsiz Olur gözyaşlarıniz.

Elinize vurmasına bile müsaade etmeyin. Bu da bir şiddettir.

Kv. valideniz eleştiriyi nasıl yapıyor bilmiyorum ama yaptığı eleştirileri hoş görmeye çalışın.

Mantara su konmaz denildiğinde , bir dahakine de öyle denerim deyin. Belki gerçekten öyle daha çok seveceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…