merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
Kv ye selam sole yemekler benden harcliklar senden de..hazırlıklı gelsin
O ne sacma adetmiş yamerhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?