- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Cok ayıp gercektende.. İlk kez duyuyorum bana eltım ypsa bırdaha suratına bkmm hakaret sayarım:):) ne haddıne derım kv kp olsa nyse yanı . Kv akıl verıyorda kndı uygulasın. Bıze dusmez sız yapın adetlerınızı dıyın:)ohh herkesin aynı fikirde olmasına çok sevindim.. demek ki sorun ben de değilmiş :) pek muhterem kvm deymiş.. Taman kv m de bayramda geldiklerinde bana harçlık verirdi ama bizim durumumuz çok farklı eltisi olcağım ben kvsi değil ki.. üselik kız benden 2 yaş küçük 20 yaş değil.. el öptürüp harçlık mı vereceğim :)
Al benden de o kadar.. Bana söylese cevabını verecğim de eşime söylemiş zat-ı alileri .. Şaka gibi kadın ya :)Cok ayıp gercektende.. İlk kez duyuyorum bana eltım ypsa bırdaha suratına bkmm hakaret sayarım:):) ne haddıne derım kv kp olsa nyse yanı . Kv akıl verıyorda kndı uygulasın. Bıze dusmez sız yapın adetlerınızı dıyın:)
ay evet öyle bi adet varmış bende nişanlıyken nişanlımın ailesini ziyeret edince öğrendim hiçte sevmedim ne o öyle kapıdan çıkarken cebe para sokuşturmalar filan..başlarım öyle adete hiç hoş değil (diyemedim tabi)merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
Heh işte bence de.. Bi de bunu bir akranınızın yaptığını düşünün ne kadar utanç vericiNişanlanladığımda kp nin elini öpmüştüm oda bana para vermişti ne kadar utanmıştımparayı almamıştım o kadar insanın içinde zorla vermişti
Adetleriymiş ailem ve ben çok ayiplamiştık
Sizinkide öyle olabilir
Karadenizliler mi? Acaba sadece o yörede mi var bu adet?ay evet öyle bi adet varmış bende nişanlıyken nişanlımın ailesini ziyeret edince öğrendim hiçte sevmedim ne o öyle kapıdan çıkarken cebe para sokuşturmalar filan..başlarım öyle adete hiç hoş değil (diyemedim tabi)
Bana bayramda "aslında hediye alacaktım ama beğenir misin bilemedim en iyisi kendin seç " diyip para tutuşturmuştu.. Çok utanmıştım.. Karadenizli eşim sizinkiler de o taraflı mıo adet bizde de var. sana vermisler miydi peki. yahu 20 tl verin her iki tarafinda gonlunu görün :)
yok kirikkaleliyim. bizim buralarda adettir yani bana normal geldi o yuzden.esimin yengesinin biri cok şık ev terligi vermisti hala durur. 20 tl kurtarir bosverin geli in hosuna da gider.Bana bayramda "aslında hediye alacaktım ama beğenir misin bilemedim en iyisi kendin seç " diyip para tutuşturmuştu.. Çok utanmıştım.. Karadenizli eşim sizinkiler de o taraflı mı
ne kadar yapici bi insansiniz. hayran kaldim.sanki gelin kiz para istoyor. vermeseler eminim o da cok tinlamaz. kv istemis madem 20 tl kimseye batmaz. verilebilir. bizim adetimiz sacma gelebilir ama gelinin ihtiyaclarini almasi icin veririz. durumu kotu olanlara adet adi alyinda yapilan bu yardim yani. zenginlere verilmez.Kv uydurmus diyecektim ama bi arkadas demiş bizde de var diye :) ne kadar saçma bi adet ayip be.. aman 20 tl falan hiç vermeyino ne oyle küçük çocuk sanki. Hediye bile vermeyin anlamsiz yani o size gelmiş sonuçta, tam tersi onun gelirken tatlı falan getirmesi lazım (getirmese de olur da) yani.
yok karadeniz değil iç anadoluKaradenizliler mi? Acaba sadece o yörede mi var bu adet?
merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
He işte aynı çevrenin insanına adetler normal gelebiliyo ama farklı şehirlerden bölgelerden evlenenlere değişik geliyo bana çok ayıp gelmiştiyok kirikkaleliyim. bizim buralarda adettir yani bana normal geldi o yuzden.esimin yengesinin biri cok şık ev terligi vermisti hala durur. 20 tl kurtarir bosverin geli in hosuna da gider.
Kv ye selam sole yemekler benden harcliklar senden de..hazırlıklı gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?