- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
ne kadar yapici bi insansiniz. hayran kaldim.sanki gelin kiz para istoyor. vermeseler eminim o da cok tinlamaz. kv istemis madem 20 tl kimseye batmaz. verilebilir. bizim adetimiz sacma gelebilir ama gelinin ihtiyaclarini almasi icin veririz. durumu kotu olanlara adet adi alyinda yapilan bu yardim yani. zenginlere verilmez.
canim ulunorta verilmez biz denpara. giderken gelinin cantaya atilir. ya da guzel bi uslupla eksigini al, biz alacaktik ama sen beğendiğini al vs vs denir.rencide edilmeden.benim kb hep esimle gondermistir hasligi.ulu orta vermezdiHe işte aynı çevrenin insanına adetler normal gelebiliyo ama farklı şehirlerden bölgelerden evlenenlere değişik geliyo bana çok ayıp gelmişti
:) yok canim estagfirullah.Ben de bi an ciddi hayran kaldin sandim :)) sana yonelik soylemedim aslında canım adet sacma geldi. 20 tl batmaz tabiki sadece az bi miktar diye verme demiştim. Ve de ayip geldi bana. Evlerine bi gelsin tanissinlar daha sonra kızın durumu iyi değilse gizliden artik akrabayiz eltiyiz diyerek yardim edebilir konu sahibi kendi isterse tabi o ayriadeti ilk kez duydugumdan da değil sadece aslında ben genel olarak adetleri sacma buluyorum da yani bu adet biz de olsa yine aynı düşünürdüm. Sana yönelik yazmış gibi olduysam kusura bakma
Ne harcligi yaaa 5 yasindaki cocuga bayram harcligi verir gibi.belki kiz bundan hic hoslanmaz yanlis anlar.merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
Valka benim kp evden ayrılırken elime tutuşturdu çok utanmistim öyle çok bi parada değildicanim ulunorta verilmez biz denpara. giderken gelinin cantaya atilir. ya da guzel bi uslupla eksigini al, biz alacaktik ama sen beğendiğini al vs vs denir.rencide edilmeden.benim kb hep esimle gondermistir hasligi.ulu orta vermezdi
Çok basit. Kv dene şunu dersin. Annecim elde avuçta yok. Olsa can feda ama yok. Sen ne kadar verilmesi gerekiyorsa bize ver biz de müstakbel eltime vereyim de.merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
Sana daha önce bu şekilde para veren oldu mu. Olmadıysa eşine de bunu söyle. Çok elzemse kendi versin. Afedersiniz de kocakarı adeti gibi geldi bana ilk kez duydum.merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
Benim kayinvalidemde oyle demisti nisanliyken gittiginiz akrabalr para yada hediye verir diye okadar yere gittik kimse bisey vermedi kaynanamda dahil :) bende kaynanamdan duymustum bunu.ama siz vernek zorunda degilsiniz tabiki.kaynanan versin bencedemerhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?