Kafayı yemiş bu insanlar yemin ederim ya ne saçma bir adetCanim bizde de var oyle birseyler...
Bizdekiler altindan asagida vermiyor yani...
Cok gereksiz bir adet bence...
Bazilarinin durumu musait olmuyor takamiyor ve arkasindan binbir laf...
Sen bakma kv dene ama icin rahat etmeyecekse kucuk bir hediye verebilirsin...
Ceyizi icin havlu, patik vs. gibi birseyler....
Aynen öyle karadenizli eşim.. Ya ama kız babasını yeni kaybetti, benim de babam yok empati yapabiliyorum, hani harçlık verdiğimde "senin baban da yok , al şunu da kendine bir şeyler al "gibi bir durum olmuyor mu. Ya da ben de babamı yeni kaybettiğim için fazla mı hassas düşünüyorum.. Gerçi istesem de parayı vermek beni maddi olarak zor durumda bırakacak ama..Eşiniz nereli acaba? Trabzon, Rize falansa evet böyle bir adetleri var maalesef, ben de çok tuhaf karşılaşmıştım. Aranızda iki yaş fark varsa eşinize güzellikle izah edin durumu "ben utanırım hem belki kız yanlış anlar" diye, kv'niz versin sizin yerinize.. Kız bu adeti öğrenirse de sizle kötü olur "gittim de para vermediler" falan diye konuşmasın arkanızdan.. En azından sonradan "ben yanlış anlarsın diye çekindim benim yerime kv verdi yaa" dersiniz. Hem kv'niz "bir şey alacaktım ama zevkini bilmem, sen kendi zevkine göre bir şeyler alırsın kendine" derse daha uygun olur.
Benim eltim kv ile birlikte oturuyor, bana da kv vermişti harçlık
Bende karadenizliyim sacma kos koca kiza para verilmez ufak bir hediye alabiirsiniz 10 yasinda cocuk bu bu para vercem ona ben olsam garip gelirdi bana.Aynen öyle karadenizli eşim.. Ya ama kız babasını yeni kaybetti, benim de babam yok empati yapabiliyorum, hani harçlık verdiğimde "senin baban da yok , al şunu da kendine bir şeyler al "gibi bir durum olmuyor mu. Ya da ben de babamı yeni kaybettiğim için fazla mı hassas düşünüyorum.. Gerçi istesem de parayı vermek beni maddi olarak zor durumda bırakacak ama..
Bende yaptilar bilezik taktilar ama bu fsrz degil hani hediye parfüm bir kolye durm varsa takı olur ama para asla olmaz sanki el öpmege gelen kucuk cocuk gibi. Konu sahibi bir guzel hediye alabilirsinizben nişanlıyken davet ettiklerinde görümcelerim ufak hediyeler hazırlamışlardı terlik başörtü parfüm gibi
saçmalamış kayınvalideniz bence, sız masanızı kurun agırlayın mısafırlerınızı, ılla para verılecekse de kendısı versın..merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
merhaba hanımlar konum kvm.. haftasonu eşimin ailesini yemeğe alacağım. Eşimin erkek kardeşi nişanlı, nişanlısını da çağırayım dedim. önce kv me sordum çağırayım mı diye o da olur dedi.. çağırdım kızcağız memnun oldu.. şimdi benim süpersonik kv aramış eşimi.. kıza harçlık vereceksiniz diye tutturmuş, nişanlı kız evimize ilk kez gelince para verilmeliymiş, adetmiş..böyle saçma adet mi olur ya benden 2 yaş küçük kıza niye harçlık vereyim ben.. Üstelik kredi ödememiz var(ev aldık, ona da hiç memnun olmadılar ya neyse) , sıkışığız , 3 kuruşun hesabını yapıyoruz.. hem ayın 14ünde gelecekler, maaştan 1 gün önce, cep delik cepken delik.. hanımlar sizce ben ne yapayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?