- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.075
- 48
- 34
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
konuma yorum yazmayın hanımefendiSize soracak değilim. İstediğim kadar emoji atarım yorumunuza
erkek arkadaşım ilgileniyor ciddi de para kazanıyor baya ciddi ama bunun için de bir sermaya gerek biliyorsunuzBende memurum ama artık kesinlikle gelecek görmüyorum bitti emeklilik zulüm yıllarca çalışıp kuş kadar tazminat tutulacak tarafı yok. Ben Finans piyasalarına geçiş yaptım pandemi öncesi güzel birikim yapmıştık ama dört duvar arası altınlar ile bakakalinca anladim yanlışı. İlk etapta günü geçirmeyi becerdim eşim 2 sene işsiz kaldı ama standardımiz düşmedi. Kendinizi teknik ve temel anlamda analiz yapacak seviyeye getirirseniz akmasa damlar alan belirtmiyorum hepsi icin gecerli borsa altin amerikan borsalari bes kripto. eşim bu sene başladı oluyor ilerleyebiliyorsunuz
erkek arkadaşım ilgileniyor ciddi de para kazanıyor baya ciddi ama bunun için de bir sermaya gerek biliyorsunuzama neden olmasın
elbette ki hukuk okumuş (ya da belli başlı bölümler okumuş) beyaz yakalı insanların maaşı asgari ücretle filan kıyaslanabilecek düzeyde olmamalıKadın avukat , avukat a bu parayı veren de suç yok, suç onun mevcut durumdan şikayetçi mi olması? Bi haddimizi bilelim ilk onun hakkında yorum yapmadan onun yürüdüğü yoldan yürüyüp geçmek lazım.
İnan çok iyi anlıyorum seni, benim eşim de bir süre işssiz kaldı, çok zor zamanlar yaşadık.Davulun sesi uzaktan hep hoş gelir insanaBorellus bak aynı şeyi diyoruz ama sen “beğen” alıyorken, ben linçleniyorum.
Sürü psikolojisi dediğim bu. Ve okuduğunu anlamamak
Eşim işsiz diyorum, şükret diyormuşum ben.
peki kendinize nerelerde nasıl geliştirdiniz?Bakın beğendiğim bir halka arz şirketini satmadım 7 lot düşmüştü ortalama 290 tl idi sanırım. Şu an 3000 tl o hisse, elimde tutmak istediğim maliyet yükseltmek istemediğim için o hesapta o kdr kaldı. Bu sadece bir örnek çok büyük bütçelere gerek yok aslında.
Bir üyeye seri şekilde dislike atmak banlanma sebebi.Şikayet ettim sizi.
peki kendinize nerelerde nasıl geliştirdiniz?
deneyeceğimİşin çoğu psikolojidir. Psikolojiyi çözerseniz gerisi gelir. Duygusuz olmak gerekir dinamik olup akan trafikte şerit değiştirmek gerekir başarısızlığa takılmamak gerekir. Mesela dün bugün salakça bir hata yaptım ama oldu yani dedim geçtim.
Gerisi sıfırdan eğitim, temel ifadeler, demo hesaplar ile denemeler. Birazda zaman. Kaynak çok size ne uyarsa.
deneyeceğimböyle güzel bir yoruma gelmek ne güzel
Maalesef öyle günümüzde dilenciler bile konu sahibinden fazla kazanıyorAsgari ücreti de iyileştirsinler, maaşları da. Şuan herkesin aldığı para rezalet ötesi.
dilenciler hep fazla kazanıyorduMaalesef öyle günümüzde dilenciler bile konu sahibinden fazla kazanıyor
Ben bu kıyaslamayı kötü amaçlı yada aşağılamak için yapmadım. Sadece ülkemizde iyi eğitim almış donanımlı insanların ne hale getirildiğini ifade etmek istedimdilenciler hep fazla kazanıyordu
bence bu tür kıyasları bırakmak lazım
prestijli
hadi onu da geçtim en azından genel geçer ahlak kulraları içinde yapılan -hadi beyaz yaka iş olmasını da geçtim
işlerle dolandırıcılık dilencilik vs karşılaştırılmamalı
ya da
ne biliyim tuvalet işletirseniz de daha fazla kazanırsınız...
yani haniBen bu kıyaslamayı kötü amaçlı yada aşağılamak için yapmadım. Sadece ülkemizde iyi eğitim almış donanımlı insanların ne hale getirildiğini ifade etmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?