Lütfen yanlış anlamayın beni. Normalde sürekli başkalarının yazım hatalarının düzeltilmesinden de hoşlanmam. Çünkü insanız hepimiz, yanlışlıklar yapabiliriz. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Kelime sonlarını kkkk aaaaaa şeklinde uzatmanızın bir sebebi var mı, yoruyor da okurken:26:
Lutfen konuyu aktif tutun. Kızımı uyutup, utumu yaptiktan sonra kendi hikayemi yazicam size ve benzer durumlari yasayanlara.Mrb kızlar...
Nasıl başlasam bilemiyorum ama çok çıkmazdayım gerçekten..
Ben 26 yaşındayım ve boşandım eşimden 4 senedir ayrıyız ve oğlum war 4,5 yaşında
Boşandıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 6,5 aya yakın sürdü ve bizim aramız iyiyken birden
soğukluk oldu aramızda ve kopma noktasına geldik ve ayrıldık.. 2 ay oldu ayrılalı...
Pazartesi günü bana e-mail geldi ondan bana...
Okuduklarıma inanamadım...
Şimdi sizlere bana attığı o e-maili paylaşıcam...
Merhaba LiLyaNa_,
Senden uzaklaşmadım. Aksine ben sana çok bağımlıyım. Her an her saniye senle olmak istiyorum. Ben kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim LiLyaNa....
Sen bana dünyaları verdin. Sen bana nefes aldığımı hayatın ne kadar güzel olduğunu gösterdin.
Açık olmak istiyorum sana. Çünkü sen çok iyi bulamayacağım kadar benim idealim olan birisin. Senle ömür boyu çok mutlu olacağımı düşünüyordum hep. Ki eminim senle olsam dünyada sayılı mutlu erkeklerden olurum. Bu düşünceler ile senden aileme bahsettim. Aileme çocuğun oldugunuda söyledim. Resmilerine kadar gösterdim ve sizinle tanıştırmak istiyorum dedim. Ama bana karşı çıktılar. Çocuğunun olması nedeni ile uzun yıllar mutlu olamazsın dediler. Ben yinede göze aldığımı söylediğimde sertleştiler benle görüşmeyecekleri gibi tehtitler ettiler.
Kararsızdım bir anda kesip atamadım ailemi. Bu sırada sende soğukluk hissettin. Ama bende olan soğukluk değildi. Düşünceler hayatıma nasıl yön vereceğimin kararlarını vermekti. Senle her görüşmemde büyüleniyordum doğru karar veremiyorum gibi hissediyordum. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı.
Ve ayrıldık. Seni halen çok seviyorum. Hiçkimseyi sevmediğim sevemeyeceğim kadar çok seviyorum. Sen hayatımın en önemli parçasısın.
Ama ailem ve senin aranda karar veremiyorum. Keşke keşke böyle olmasaydı. Kararsızlık içerisindeyim. Seni görmek de istiyorum. Seni düşünmediğim bir günüm bile yok.
Şimdi benim ne yapmam lazım kızlar bana akıl verir misiniz?
Ailesini asla silmesini istemem çünkü bende anneyim oğlum beni silse dayanamam buna
2 ay sonra ilk defa dün akşam görüştük yüz yüze...
Bana dedi ki;
Ben sana süpriz yapmak istemiştim, ailemden sana bahsettikten sonra sana gelip seni ailemle tanıştırıcam hadii deyip kolundan tutup
götürecektim seni dedi..
Ewet tepki vereceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim dedi..
Ben senden ayrılmak istemiyorum dedi...
Akışına bırakalım dedi... Ama bitmesin dedi...
Benide bırakamıyor, ailesinde böyle bir sorun çıkarttığınıda biliyor...
Şimdi akışına bıraksak, bu sorun yine çıkacak karşımıza...
Ozaman daha çok yıkım olmaz mı ikimizede... Ben yıkılırım yaniii
Napıcam ben kızlarrr lütfen söyleyinnn..............
Vakit ayırıp okuduğunuz için tşk ededim...
az önce yazıyordum gitti
öncelikle bu durumun böyle oldugunu sana ayrılmadan evveli söylemiştim
neyse biliyorsun benim eşiminde ailesinin ikna olması 2 veya 3 ayı bulmuştu
ben eşime sürekli yapabiliyorsan aileni ikna et diyordum edemiyorsan bu sekilde olmaz ben göze alamam diyordum
buglem arkadasın dediği gibi olmadı kaynanam ve kayınpederım beni sever cocuklarından daha çok güvenirler bana
o yüzden arkadasına ikna etmesini söyleyin , ailesinden birlikteliğinizi saklıcak mı mesela şuanda bu önemli?
ayrıca benim eşim o dönemde 25 yaslarındaydı seninkinin yaşı daha büyük diye hatırlıyorum istese yapabilir
ama sanırım şuanda ne istediğini bilemiyor
Aynen daha kollayip kollamalari gerek. Sen kendini üzme positiv düsün. Zamanla hersey yoluna girer insallah.Benim oğlumun nasıl zararı dokunabilir ki..
Anne baba boşanıyorsa onun ne günahı var...
Bilmiyorum bir insanın içinde merhamet olucak...
Başıma geleceğinii hiç tahmin etmezdim böyle bir şeyin
Mrb kızlar...
Ben 26 yaşındayım ve boşandım eşimden 4 senedir ayrıyız ve oğlum war 4,5 yaşında
Boşandıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 6,5 aya yakın sürdü ve bizim aramız iyiyken birden
soğukluk oldu aramızda ve kopma noktasına geldik ve ayrıldık.. 2 ay oldu ayrılalı...
Merhaba LiLyaNa_,
Senden uzaklaşmadım. Aksine ben sana çok bağımlıyım. Her an her saniye senle olmak istiyorum. Ben kimseyi seni sevdiğim gibi sevmedim LiLyaNa....
Sen bana dünyaları verdin. Sen bana nefes aldığımı hayatın ne kadar güzel olduğunu gösterdin.
Açık olmak istiyorum sana. Çünkü sen çok iyi bulamayacağım kadar benim idealim olan birisin. Senle ömür boyu çok mutlu olacağımı düşünüyordum hep. Ki eminim senle olsam dünyada sayılı mutlu erkeklerden olurum. Bu düşünceler ile senden aileme bahsettim. Aileme çocuğun oldugunuda söyledim. Resmilerine kadar gösterdim ve sizinle tanıştırmak istiyorum dedim. Ama bana karşı çıktılar. Çocuğunun olması nedeni ile uzun yıllar mutlu olamazsın dediler. Ben yinede göze aldığımı söylediğimde sertleştiler benle görüşmeyecekleri gibi tehtitler ettiler.
Kararsızdım bir anda kesip atamadım ailemi. Bu sırada sende soğukluk hissettin. Ama bende olan soğukluk değildi. Düşünceler hayatıma nasıl yön vereceğimin kararlarını vermekti. Senle her görüşmemde büyüleniyordum doğru karar veremiyorum gibi hissediyordum. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı.
Ve ayrıldık. Seni halen çok seviyorum. Hiçkimseyi sevmediğim sevemeyeceğim kadar çok seviyorum. Sen hayatımın en önemli parçasısın.
Ama ailem ve senin aranda karar veremiyorum. Keşke keşke böyle olmasaydı. Kararsızlık içerisindeyim. Seni görmek de istiyorum. Seni düşünmediğim bir günüm bile yok.
Ailesini asla silmesini istemem çünkü bende anneyim oğlum beni silse dayanamam buna
Bana dedi ki;
Ben sana süpriz yapmak istemiştim, ailemden sana bahsettikten sonra sana gelip seni ailemle tanıştırıcam hadii deyip kolundan tutup
götürecektim seni dedi..
Ewet tepki vereceklerini tahmin ediyordum ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim dedi..
Mrb kızlar...
Merhaba LiLyaNa_,
Bana dedi ki;
götürecektim seni dedi..
konuyu aktif tuttuk ama hani hikaye:)Lutfen konuyu aktif tutun. Kızımı uyutup, utumu yaptiktan sonra kendi hikayemi yazicam size ve benzer durumlari yasayanlara.
konuyu aktif tuttuk ama hani hikaye:)
Tamam bekliyoruzz hikayesiniziiiLutfen konuyu aktif tutun. Kızımı uyutup, utumu yaptiktan sonra kendi hikayemi yazicam size ve benzer durumlari yasayanlara.
Hayır görüştüğüm kişinin başından daha önce ewlilik geçmemiş,Aileler malesef kalıplar içinde yaşıyorlar ve evlatları için başka başka hayatlar düşünüyorlar.
Halbuki hayat insanın başına herşeyi getirebilir, görüştüğünüz kişi de evlenipte ayrılmış mı onu okuyamadım,
ya da sadece çocuğunuzun olması mı ailesi için sorun ama eğer ki aynı şey
kendi oğlulları için olsaydı bir çocukla boşansaydı, o zaman bakış açıları değişirdi.
Ben olmayacak birşey göremiyorum ortada.
Kafa karışıklığı yaşayan kişi erkek arkadaşınız, eğer o kesin olarak sizi ve evladınızı
istiyorsa ailesini bir şekilde ikna eder.
Erkek arkadaşınızın da kendine göre takıldığı şeyler var gibi geldi bana, çünkü
ben bayan halimle bile kendi hayatımı kendim seçebilirim, herşeyide yaparım bunun için.
İnce bir çizgi üstündesiniz, ileriye bakalım devam edelim derseniz ve erkek arkadaşınız
devam edip edip kusura bakma ailem istemiyor derse hiç hoş olmaz, üzülebilirsiniz.
O kadar çok istiyorsa ailesini ikna etme vakti gelmiş bence, ikna etme aşamasında
yanında olun elbette ama olmuyorsa da, gücü yoksa bunun için, boşuna harcamayın kendinizi.
Bir evladınız var, onun size ihtiyacı var, siz ve evladınız herşeyden önemlisiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun, ikinci seçiminiz , evliliğiniz size ve evladınıza mutluluk, huzur getirsin inş.
Bilmem inşallahhhAynen daha kollayip kollamalari gerek. Sen kendini üzme positiv düsün. Zamanla hersey yoluna girer insallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Ewet zor bir durum çözümsüz elbette değil ama ne bilim kafam çok karışık; bazen boşu boşuna zamanımdan gidiyor diye düşünüyorumZor bir durum ama çözümsüz değil. Akışına bırak evet ama bunu görüşmeye devam ederek yapma aksi halde iş uzadıkça uzar. Bu şartlar altında seninde mutlu olamayacağını ve eğer seninle ciddi bir şey düşünüyorsa bu konuya bir çözüm bulmasını söyle. Bu senin değil onun sorunu ki muhtemelen önceden nişan atma sebebi de yine ailesidir yani seninki baş kaldıracak seni alacak, yok ailem diyorsa orda durup düşün. Eğer onun değil senin ailen de bu durum olsaydı kız olduğun için belki derdim ama karşımızdaki bir erkek ve maalesef henüz alesinin boyunduruğundan çıkacak kadar sağlam basamıyor yere. Her halukarda ailesine karşı gelip seninle evlense bile ailesi zaten kısa bir süre sonra dayanamayıp görüşmeye başlar ve sende kendini onlara tanıtma fırsatı bulursun. Aile o kadar düşkün oğullarına, oğulları da onlara düşkün hal böyleyken zaten iki tarafta birbirini silmez merak etme...
Benim boşanmış olmam sorun değil..ay ne yani boşanmış çocuklu bir kadın tekrardan evlenemez mi. bu mutluluğu çok gören insanlara sinir oluyorum. birbirinizi mutlu ettikten sonra ne diye sorun çıkartıyorlar ki. ama eminim bu durum erkek arkadaşınızı size daha çok bağlamış.umarım ailesini bunu kısa zamanda görür. mutluluğunuzu daha fazla mutsuzluğa çevirmezler inşallah.
Ailesi elbette düşkündür ewlatlarına ama be bilim tanışma fırsatı verebilirlerdi..Aile cok muhim. Evlenmeden once aramiza kimse giremez ben muhatabimi esimi bilirim dersin, evlenince degisir isler. Ailesiyle arasi olmayan adam bile evlenince aileyi kiymetlendirir. Aile istese bile sorun oluyor ki bir de aile istemiyorsa dusun yasanacak sorunlari. Insan ikinci evliliginde riske girmemeli, mantikli is yapmali. Hele de sen bir annesin, pesinde cocugun var, o cocuga duzgun bir ortam sunmak zorundasin. Sen oyle bad-i heva keyfe keder ask pesinde kosmamalisin. Mantikli hareketler sergilemesin. Dunyada adam cok. Baskasini seversin, onun da ailesi seni ister, mutlu da olursunuz. Bosa gorusup kendini yipratma olacak is degil
Çünkü neden meil attı biliyor musun?neden bilmiyorum ama bana hic samimi gelmedi. bi kere mail ile anlatmasi tuhaf yuzunune soylemeye cesareti mi yok? ayrica madem olmuyor ayrilmissiniz ne diye bir anda hortlayip bu aciklamayi yapip kafa karıştırıyor? aileye kabul ettiremiyorsa olmayacak demektir bunu size soylemesine gerek var miydi, ayrilmissiniz zaten bilmeseniz de olurdu.
yanılıyor olabilirim ama hissettiğim sey; ben seni cok seviyorum, kesinlikle ayrilmak istemiyorum lakin ailemden dolayi "seninle evlenemem". ben degil onlar istemiyor yani. anlayacağın " gittiği yere kadar" demek istiyor.
siz eger seviyorsaniz ona aceleniz olmadigini, ama ilerde hicbir sonuca baglanmayacagini bildiginiz bir ilişkide kaybedecek vaktinizin de olmadigini, bundan daha önemli bir sorumluluğunuz oldugunu soyleyin. cok seviyorsa zaten mümkün degil vazgeçemez aile icin. (abimden biliyorum) hala aynı bahanede diretiyorsa soyledikleri gercekten bahanedir ve maalesef ki yeterince sevmiyordur.
Ben zaten ailesini asla silsin demiyorum..Aileye de çok öcü gibi bakmamak lazım bence.
Şimdi düşünelim hepimizin ailesi hiç evlenmediysek yine böyle bi'insanla evlenelim ister.
Daha doğrusu çocuğu olmayan biriyle.
Niye dersen çocuk demek eski eşle arada hep bi'bağ olması demek, hiç evlilik yapmamış olan yeni eşin durumu yadırgaması demek, ortak bi'çocuk olduğunda dengelerin şaşabilme ihtimali demek.
Sonunda mutsuz olacak olan o ailenin evladıdır onlara göre.
Oyüzden aile ne karışıyo ya, nasıl ailesine rest çekemez falan demek mantıksız geliyo bana. Seviyorum diye 6,5 aydır elini tuttuğu insan için bi'çırpıda 30 küsür yıllık ailesini nasıl silsin yahu tabii ki kafası karışacak düşünecek, durgunlaşacak çok normal bunlar.
Aile seni tanısa eminim çok sevecektir ama bırakın biraz şu önyargıları kafalarından atabilsinler, düşünsünler taşınsınlar.
Öyle höt hüt ben bu kızla evlencem yoksa yüzünüze bakmamlarla iyice sana düşman olurlar.
Aileler sevenlerin arasına girmiyo aslında kendilerince evlatlarını mutsuz olma ihtimalinden korumaya çalışıyolar.
Burada eşinin ikinci evliliği olup, eski eşi kıskanıp yıpranan dolu kadın var bu düşünceler normal yani olağan şeyler... Zaman tanıyın bence birbirinize.
Sevdiğin adama büyük iş düşüyo tabii:44:Hakkında hayırlısı olsun inşallah:26:
Offf bu ne yaa biz bu çocugun boşuna mı günahını almışız
gamze ne dicemi bilemedim
ama mantıklı düşün kalbinin mantığının önüne geçmesine müsade etme ki senin bir evladın var onu düşünmen gerek...
Bu adam evet seni seviyor ve ailesini de karşısına alarak evlenseniz bile ilerde mutlu olamazsınız burqada çok bu benzeri konular okuyoruz.erkek önce canım cicim sonra senin yüzünden ailem bitti oluyor...
Bir şekilde aileyi ikna yoluna gidebilrisiniz.baktınız olmuyor.ilerde daha da pişman olacagına kangren olan parmagını kesip atacaksın
biliyorum bu çok zor ama yapacaksın.sen yalnız bir kadın değilsin...
Aşk güzel bişi ama birazda mantıgını aklını kullan...
ayşe şimdi benim kafamda bu sorun varya
ben eskisi gibi olamıyorum ona karşı..
Ewet salı akşamı yüz yüze görüştüğümüzde herşey güzeldi eskisi gibi
ama şimdi ne bilim sewiyorum ama eskisi gibi sırılsıklam aşık olduğumu belli edemiyorumm, kii etmem de...
şu an dewam etme kararı aldık ama içim hiç rahat değil...
Dışa pek yansıtmadım ewet, çünkü hayat her şeye alıştırıyor insanı...senin en son ayrılmanda ben bunu çok iyi anlamıştım zaten
sen bu adama aşık değilsin
ayrıldınız hemde sen ayrıldın zerre kadar üzüldüğünü hissetmedim
boşluktaydın sadece o kadar
çok iyi düşün gamze üzülmeni istemiyorum artık mutlu olmanı istiyorum....
Pürüz varsa şüphe varsa sevgin adına koyver gitsin...
Ama savaşırım hem onun ailesiyle hem eski kocanla (ki duyulunca tepkisini az çok tahmin ediyorum) diyorsan ikna etmeye çalışın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?