yavrum senden ıyısınımı bulacaklarrr bana sorsalar oyle ama bılıyorsun toplulummzda bır onyargı var aılede bunu yasıyor keske once bır tanısmak ısteselerdı. neyseee yanı sız sımdı akısnda devam etsenız bu problem yıne cıkacak karsınızaa yıne uzuleceksın benceeee o bence aılesını ıkna etmeye calısssın eger ıkna edebılırse cıksın karsına derım benuzuldum buaradaaa
abeslikten ziyade ters. biz öyle yetişmedik annemle babamın odasının kapısını çalardık gel demezse girmezdık. bir çocuk mahremi öğrenmeli derdi annem.
Ki biz bu çocuk için velayet davası açıyoruz bir de bu çocuk tamamen bize gelince bu hep böyle mi olacak demekten kendimi alamıyorum. çünkü ben eşimede söyledim benım kendı cocugum olsa ve 6 yasında olsa annenın yaptıgı gibi biberonla süt vermem yada yanımda yatırmam. ben öyle yetiştim dedim. saygı duyuyorum dedi. 6 yaşındaki kız elinde biberon bir yandan çizgi film izliyor bir yandan biberonla süt içiyor. bunu düzeltmek aslında onların elinde. ben karışmak istemedim hiç bir zaman karışmam da.
söylemiş olması bence önemli değil
dedim ya aksiyon lazım bir hareket bir davranış
o zamanı neden bekliyor şimdi konuşsun ailesiyle
günaydın herkese..
öncelikle ben objektif bakacağım olaya..adamın ailesi tarafından da..
şimdi ailesinin tepkisini ben çok anormal bulmadım,sonuçta adam hiç evlenmemiş,ve boşanmış çocuğu olan bir akdınla evlenmek istediğini söylüyor.ilk tepkilerin sıcak olmaması çok normal..üstelik boşanmış olmasına değil(genelde bu konuya takılırlar saçma bi şekilde,bakire değil diye) sadece çocuğun olması..bence adam çocuğa alışır mı ,aynı evde nasıl olur üvey baba ile falan gibi düşüncelere girmişlerdir.ki haklı olarak...
bence adamın halledemeyecği bir durum değil.yavaş yavaş sizin nasıl bir insan olduğunuzu anltarak,çocuğunuzla olan ilişkilerden bahsederek vs ısındırabilr bence...daha sonra da tanışırsınız aile ile..
ben diğer arkadaşların dediği gibi,ilerde kv hep yüzüne vurur durumlarına katılmıyorum..bence olmayadabilir.sizi ve evladınızı sevip bağrına da basabilir..tamamen oğlu ve sizinle olan ilişkisine bağlı..
Bence ikna edemicek ailesiniii..
işte o yüzden bende diyorumki anne olmamış biri başka birinin çocugunu hakketten severmi derim
size ters olabilir bu cocuk anne baba yanında buyuyememıs ve kendini yalnız hissediyor belkide korkuyor bilemezsin.
kendimize dönelim benim oğlumun alışkanlığı bu mutlaka sabaha karşı yanımıza gelir,
kendi cocugunuz oldugunda anlarsınız dıyorum sadece ,
bende 6 yasına kadar biberonla süt içmiştim gayet sağlıklı ve normalim yani .
Bence ikna edemicek ailesiniii..
lily tek konuşma ile ikan edilecek bir durum değil bu bence..
yavaş yavaş ne kadar kararlı olduğunu gösterecek ve ikna edecek,öncelikle seninle tanışmaları için..evlilik vs daha sonraki işler..
bence karar vermen gereken şey bu adamın senin ve evladın için doğu adam olup olmadığı..
mücadeleye ,beklemeye değer olup olmadığı..
lily tek konuşma ile ikan edilecek bir durum değil bu bence..
yavaş yavaş ne kadar kararlı olduğunu gösterecek ve ikna edecek,öncelikle seninle tanışmaları için..evlilik vs daha sonraki işler..
bence karar vermen gereken şey bu adamın senin ve evladın için doğu adam olup olmadığı..
mücadeleye ,beklemeye değer olup olmadığı..
:26::26::26::26::26:hay ağzına sağlık q...
lili sanki tam karar verememişsin gibi geldi bana doğru kişi olup olmadığı konusunda:26:
neden böyle bi hisse kaplıyorsunki.....
İşteee birazz inat huyu var, alttan almaz pek :26:
Güneşimm beni bi görselerdi dimiii
Gerçii resimden görmüşler ama yüz yüze görmeliydilerrr
valla canım bu konu için inat falan sökmez..alttan girip üstten çıkacak....yoksa ailesini silip sana gelse bile olmaz bu iş..ilerde erkekler annelerini arıyorlar..evlenirsiniz sonra anam diye ağlar..kadın da sana kin duymuş olur..sonradan toparlanmaz işler...
akıllı olacak mecburen adam,nasıl ikna ederime bakacak..
Yok bu konu için demiyorum..
Normalde huy olarak bir kötü huyu inat olması..
Bulgar inadı varr..
Bende de arnavut inadı var ama ben uzatmıyorum o çok uzatır..
Bu beni düşündürüyor oğlum açısından demek istedim...
Silmesin zaten ikna edecekse etsin, etmeyecekse de önümüze bakalım.
Hoş o hiç ayrılmak istemiyor ama :26:
anladım..
lily belki haddim olmayarak birşey sormak istiyorum ,bu adamı gerçekten seviyor musun,yoksa sana olan sevgisinden dolayı mı berabersin? sonuçta bir insanın iyi bir insan olması,(tek kötü huyu inadı demişsin ya) onunla bri ömür geçebilir anlamına gelmiyor ne yazık ki...
Ben eskisi gibi değilimm onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?