- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
he be çenem.saçını süpürge eden kendinde faraş olun..-tatlicadiarzu-
harap olun bitap olun..o dilleri sünesicelerin laflarında istekleride bitmez...
yaşlanın haşatın çıkar bu seferde gözünün içine bakarlar ne zaman yolculuk..
allah allah den nereye yolculuk..kafamçokkarıştı.....binecen tahtalara gidecen addalara....
[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]
düşünün artık aslında doğrusu 77 li doğumluyum..sırf bu duygularımdan dolayı 82 li yazdım((
çok komiksin kız haaa:)))))) yav ne üzülüyorsun ben de 76 doğumluyum 32 yaşında evlendim.dediğim gibi önce eski nişanlıya bir şans ver olmazsa subayla tanışırsın. Ama ikisinden biri olcak diye bi kural yok. Ben de eskiden bu konuyu kafama takardım. Sonra herşeyi olacağına bıraktım her işte bir hayır vardır olursa olur olmazsa olmaz dedim. Böyle düşünmeye başlar başlamaz da eşimle tanıştım.önemli olan seni mutlu edeceğine inandığın kişiyle evlenmek. Olumunekankayizsmile
aman yaa bitmiyor işte bu insanların lafı sözü bitmiyor bitmeyecekte evlenmezsin niye , evlenirsin cocuk yok mu cocuk olur hadi 2. Hay ben icine edeyim böyle düzenin degişmeli bu düzen böyle gitmemeli neden merak ederler insanlar başkalrının hayatını hic anlmış degilim çok sinir bozucu
allahım hakkında hayırlısını versin inşallah gönlündeki eşi bulursun evlenmek için evlenme sonuç da bir hayatı paylaşacaksın ve o hayatı sonuna kadar götürmek en büyük erdem inşallah mutlu olursun verdiğin kararla
düşünün artık aslında doğrusu 77 li doğumluyum..sırf bu duygularımdan dolayı 82 li yazdım((
[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]
süper ya sendeki talihlilerin yarısını da bana göndersene :))
bende aynen sizin yaşadıklarınızı yaşadım evlenmeden önce.benden önce 2 küçük kızkardeşim evlendi.etraftaki herkesde bana baskı yapıyordu.hadi sıranı verdin ama artık evlen diye.eş dost sürekli birilerii buluyordu bana damat adayı olarak.yaşımda 27 olmuştu.ama ben bütün bunlara direndim ve allaha şükür ki allah karşıma sevebileceğim birini çıkardı.çünkü ben ancak sevdiğimle evlenirdim.öyle sipariş usülü olsun istemedim hiç bir zaman.ve şu andada 4 aylık evliyim.
Nasıl bir toplum yapısına sahibiz kesinlikle anlayamıyorum. İlla evlenmeli mi herkes? Konu sahibi bayan, bence çevrenizde size baskı yapan insanları (kendi anneniz dahil) sert bir dille susturun. Çünkü siz zorla evlendiğiniz zaman çekeceğiniz sıkıntılar tamamen sizi ilgilendirecek, mutsuz olduğunuzda bu baskı yapan kişiler neden mutsuzsun diye sormayacak. Herkes evlenip de çocuk sahibi olacak diye bir kanun yok ki, istemiyorsanız evlenmek zorunda değilsiniz.
Diyeceğim o ki kimsenin zoruyla iş yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?