Mecburum evliliğe

[color="ındigo"]gecelerde evlı bır baan arkadaŞım bana ulan dedı ben Şu Çocuklu halımle bıle boŞansam anında evlenırım hemde bekar Çocukla demıŞtı bana..lafa bak Çay demle...[/color]

aynen duygum kaydirigubbakcemile3
bir de saçını süpürge edersin yine yaranamazsın, ne o saç derler :roflol:

itiraflarda okumuştum, çok gülmüştüm.

kızcenin biri her düğünde kendisine bakıp "ee ne zaman aklinialirimsmile" diyen babanneye bir ölüm mevlidinde "ee ne zaman aklinialirimsmile" diyerek intikamını almış lülülülülülü

bütün seçenekler bunlar mı, bayağı sınırlıymış.. :dilcikar:

şaka bir yana akraba-i talukat evlen dedi diye evlenilir mi? iki laf söyleyip çenelerini kapatamıyor musunuz?
ne demek evlenmeye mecbur olmak..
çengelde kokmuş et misiniz siz ayol..
bu şekilde evlenmeye kalkarsanız hayatınızın hatasını yaparsınız.

düşünün artık aslında doğrusu 77 li doğumluyum..sırf bu duygularımdan dolayı 82 li yazdım((

Çok komiksin kız haaa:)))))) Yav ne üzülüyorsun ben de 76 doğumluyum 32 yaşında evlendim.Dediğim gibi önce eski nişanlıya bir şans ver olmazsa subayla tanışırsın. Ama ikisinden biri olcak diye bi kural yok. Ben de eskiden bu konuyu kafama takardım. Sonra herşeyi olacağına bıraktım her işte bir hayır vardır olursa olur olmazsa olmaz dedim. Böyle düşünmeye başlar başlamaz da eşimle tanıştım.Önemli olan seni mutlu edeceğine inandığın kişiyle evlenmek. olumunekankayizsmile

aman yaa bitmiyor işte bu insanların lafı sözü bitmiyor bitmeyecekte evlenmezsin niye , evlenirsin cocuk yok mu cocuk olur hadi 2. hay ben icine edeyim böyle düzenin degişmeli bu düzen böyle gitmemeli neden merak ederler insanlar başkalrının hayatını hic anlmış degilim çok sinir bozucu

allahım hakkında hayırlısını versin inşallah gönlündeki eşi bulursun evlenmek için evlenme sonuç da bir hayatı paylaşacaksın ve o hayatı sonuna kadar götürmek en büyük erdem inşallah mutlu olursun verdiğin kararla

doğru dürüst biri lazım valla..aşkı bıraktım bi yanaa

aminnnnnnnnnn

düşünün artık aslında doğrusu 77 li doğumluyum..sırf bu duygularımdan dolayı 82 li yazdım((

Yahu neden böylesine bir kompleks içindesiniz ki?

30'lu yaşlarının başlarında, çalışan bir kadınsınız. Bekâr olduğunuz için mi yaşnızdan utanıyorsunuz? Evlenememek sizce bir kusur ya da eksiklik mi? Var olabileceğini düşündüğünüz, profilinize baktığında "Ahhah, 30 yaşına gelmiş hâlâ evlenememiş" diyecek olan -afedersiniz- gerizekâlılar neden umurunuzda?

Tabi herkes ister mutlu bir yuvam olsun, sarılıp uyuyacağım bir eşim olsun diye, ama bu karar insanların ittirmesiyle verilmez, bu seçimi de sizden başkası yapamaz. Öyle anket açmakla olmaz yani. Çocuk oyuncağı mı bu?

[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]

sen boşan evlen

bende ilk karşıma çıkan adamla evlencem deseydin
sempatiksalakcinni

o laflara böyle bi teklif yakışırsırnaşık şey

Tövbe estağrurullah erkek seçimi için anket hee:))
3 numarayla bir tanış sen.

1 ya da 3 diyorum.Hani 1 numara da eski nişanlınmış yakaydirigubbakcemile2

Ule ben de böyle olacağım sonumu biliyorum sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Çok iyi anlıyorum seni. bende hemen hemen aynı durumdaydım. 2 yıllık arkadaşlığın ardından 28 yaşında evlendim. 25 imde evde kaldın demeye başladılar. çevremde benden küçükler evleniyordu. işyerimde bir bayan arkadaşım beni hocaya götürmeye kalkmıştı kısmet açtırmam için. o kadar yani... insan ister istemez bi süre sonra etkileniyor ve üzülüyor. billiyorum çok zor ama takmamaya çalışacaksın. herşey kısmet.

ne mutlu size valla..

ben ilk yazdığın yazıya takılıverdim."hadi çocuğum oldu bizim gibi hayırlı evlat olacak mı" kısmına.Allah nasip ederse o senin çocuğun olacak düşünsene onu sen büyüteceksin,terbiyesinden ahlakından her şeyine kadar.niye o zman hayırlı olmasınki...
ha birde eskileri es geç .çünkü zaten o defterler kapanmış.boşluktan tekrar açılmasın bence.umarım karşına tez günde hayırlı bir insan çıkar.ve tüm bekar kızlara inşşşaaaalllaaahhh:enbuyukkk:

Nasıl bir toplum yapısına sahibiz kesinlikle anlayamıyorum. ılla evlenmeli mi herkes? Konu sahibi bayan, bence çevrenizde size baskı yapan insanları (kendi anneniz dahil) sert bir dille susturun. Çünkü siz zorla evlendiğiniz zaman çekeceğiniz sıkıntılar tamamen sizi ilgilendirecek, mutsuz olduğunuzda bu baskı yapan kişiler neden mutsuzsun diye sormayacak. Herkes evlenip de çocuk sahibi olacak diye bir kanun yok ki, istemiyorsanız evlenmek zorunda değilsiniz.

Diyeceğim o ki kimsenin zoruyla iş yapmayın.

vereliniortak

[color="ındigo"]gecelerde evlİ bİr baan arkadaŞım bana ulan dedİ ben Şu Çocuklu halİmle bİle boŞansam anında evlenİrİm hemde bekar Çocukla demİŞtİ bana..lafa bak Çay demle...[/color]

Ne kadar iddalı bir laf..aklinialirimsmile
E hadi o zaman desene şuna..

ya canım millet derdinden kurtulsun diye evlenilir mi allah aşkına?
tut ki sırf milletin ağzı kapansın diye evlendiğin adam psikopat çıktı
sana yapmadığını bırakmadı
şimdi evlen evlen diye tutturan insanlar emin ol tanımazlar seni o zaman
kimse yanında olmaz,destek çıkmaz
neler okuyoruz şu kk da kendi ailesi bile sahip çıkmıyor boşanmak isteyen bayanlara
kimse için değil kendin istediğin için evlenmelisin canım
bu hayata bir kere daha gelmicez neden başkaları için hiç edesin ki
amaaaan salla o lafları söyleyenleri
milletin işi gücü kalmamış sana sarmış
hem ben herkes için mutlaka doğru bir insanın olduğuna inanırım
bazıları hemen bazıları biraz geç bazıları ise bir kaç denemeden sonra bulur
ama mutlaka bir gün bulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…