Meleğin diyet günlüğü

ne bileyim duygucum ya,çok kilolu değilim ama göbeğimden çok rahatsızım,şimdi yaz,her giydiğimiz incecik,rahat etmiyorum,biraz zayıflasam doğru orantılı olarak göbek te küçülecek,kalanı da sporla biraz daha toparlarım diye düşünüyorum.sezaryenle doğumdan kaldı

olur mu canım gercekten bende nerde bu kız diyorum..bu hafta 1 kilo verirsin hatta gelecek haftada ama sonra hem sıkılırsın hem vucudun bıkar..defalarca test edildi :)
bence gayet ii akşamı hafif atlatabilirsin bulgurda doyurucudur şişirir ne guzel

aynen cnm bende sen gibiyim..giydiğim her şey yakışsın hiç bir yerim pırtlamasın istiyorum

yok kıııııız tam tersi oluyor bende valla ben kilo verdikçe acaip gaza geliyorum.ocak ayında diyet yapmıştım,ordan biliyorum,birbuçuk ayda 8kilo verdim

Evet kızlar dediğim gibi gündüz yediklerimi dengelemek için akşam yemeği olarak bir kase yağsız yoğurt çorbası ve bir dilim ekmek yedim.yalnız gece çok geç yatıyoruz,çok acıkıyorum,bir ara öğün daha yapabilirim

Günaydın kızlar.
Bugün oğlum sağolsun 6buçukta uyandım,canım kahvaltı etmek istemedi,sadece gözümü açabilmek sütlü kahvemi içtim.
Belki bir saat sonra peynir ve ekmegimi yerim.
50mekik çektim bu arada.hergün yapmayı düşünüyorum.
Melek sen neden spor yapamıyorsun,rahatsızlığın ne?

Günaydınlar :)
Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,süzme peynir,4 siyah zeytin,yarım dilim ekmek,yeşilçay

UmutCan az da olsa bir şeyler ye.İhmal etme kahvaltını

Hala yiyemedim ve başım dönüyor duygu,şimdi oğluma bişeyler veriyorum sonra kendime alıcam.

Melampusefe,sen başlamıyormusun?boyun kilon ne kadar bu arada.

Son düzenleme:
Kızlar bugün burası sönük mü ne? Yediklerimi yazayım.
Ara: 1 avuç böğürtlen
Öğlen: 10 tane beyaz lahana sarması,1 kase cacık

neden geç yatıyorsunuz canım..süpersin ben de mekik çekebilsem keşke..cnm bende bel fıtıgı var..birde ayagımda kist..

işim vardı dışarı çıktım bayılıyordum ne sıcak bu yahu..bir tuhaf menü oldu bugun

kahvaltım
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık

ara
1 tane biskuvi

ikindi
1 patatesli gözleme dışarda peynir,et vs yemiyorum guvenmediğim için..en iyi secenekti
1 ayran

senin şu yarım dilimlerin öldürüyor kıs beni
kahvaltın cok guzel

Sen dedin diye yiyorum o yarım dilimleri.Ben sevmiyorum ekmeği normalde
Bu akşam iftarda anneannemlerdeyiz.Sonra da arkadaşlarla buluşacağım.Kaçamaksız veya en az kaçamakla geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…