- Konu Sahibi melekaysee
-
selam kızlar.unuttunuz beni hemencecik bakıyorum.zaten yeni arkadaşlar gelmiş,kim beni naapsın dimi
melek sen benim yediklerime çok güzel diyorsun da,yazdıklarımı okuyunca bana da az görünüyor ama ben kendimi hep çok yemiş hissediyorum nedense umutsuzluğa kapılıyorum.ben yarım kilo vermişim şimdiden onu biliyorum ama haftada yarım kilo benim için çok az,şöyle bari en azından bir kilo olsa.
bugün kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım,
öğlen bir kase yağları ayıklanmış sebze yemeği
1dilim kek
1kase kısır yedim ama araya mı saysam akşam yemeğine mi bilemedim.akşama çok hafif bir çorba içebilirim,kısırla keki dengelesin.
bir arkadaşıma çaya davetliydim,keki ben yapıp götürdüm,evde bir dilim yedim,orda yemedim,o da kısır yapmıştı sadece,bir kase kadar yedim şekersiz çayla.
ne bileyim duygucum ya,çok kilolu değilim ama göbeğimden çok rahatsızım,şimdi yaz,her giydiğimiz incecik,rahat etmiyorum,biraz zayıflasam doğru orantılı olarak göbek te küçülecek,kalanı da sporla biraz daha toparlarım diye düşünüyorum.sezaryenle doğumdan kaldı
olur mu canım gercekten bende nerde bu kız diyorum..bu hafta 1 kilo verirsin hatta gelecek haftada ama sonra hem sıkılırsın hem vucudun bıkar..defalarca test edildi :)
bence gayet ii akşamı hafif atlatabilirsin bulgurda doyurucudur şişirir ne guzel
Günaydın kızlar.
Bugün oğlum sağolsun 6buçukta uyandım,canım kahvaltı etmek istemedi,sadece gözümü açabilmek sütlü kahvemi içtim.
Belki bir saat sonra peynir ve ekmegimi yerim.
50mekik çektim bu arada.hergün yapmayı düşünüyorum.
Melek sen neden spor yapamıyorsun,rahatsızlığın ne?
Günaydınlar :)
Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,süzme peynir,4 siyah zeytin,yarım dilim ekmek,yeşilçay
UmutCan az da olsa bir şeyler ye.İhmal etme kahvaltını
senin şu yarım dilimlerin öldürüyor kıs beni
kahvaltın cok guzel
Sen dedin diye yiyorum o yarım dilimleri.Ben sevmiyorum ekmeği normalde
Bu akşam iftarda anneannemlerdeyiz.Sonra da arkadaşlarla buluşacağım.Kaçamaksız veya en az kaçamakla geçer inşallah
12. sınıfa geçtim. Ygs ve lys var seneye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?