Meleğin diyet günlüğü

canım hoşbulduk yazacam ama o kadar dagınık ve tuhaf besleniyorum ki bak mesela yazayım
iftarda ekmeksiz corba bir parca gozleme
yarım saat sonra bir parca gozleme daha
15 dakika sonra 1 dilim karpuz ayy bole gidiyorr..kilo almam ama vermem cok zor gorunuyor..

bu arada beni en son 70 civarı gorenler beni gördüklerinde şok geciriyolar..çokkkkk mutlu oldum kızlar herkes cıtır olmuşsun nasıl verdin vs sorup duruyorlar..herhalde 50'li rakamlarda baya zayıf gorunecegim

Canım olsun sen yine de kendini zorla az ye,ne yersen gel buraya yaz,ben buraya yazarken çok olacak korkusuyla az yiyorum kendimi motive ediyorum
Bugün tartıldım 62.5 olmuşum bir buçuk kilo vermişim çok sevindim
Bu arada günaydınn kızlarrrrr

Günaydın kızlar.önce kilomu yazayım

başlangıç:64.4
geçen hafta:63.2
bu hafta:62.2

geçen cumadan bu cumaya 1kg vermişim,toplamda verdiğim de 2,2kg. İyi sayılır,ağır gidiyorum ama dediğim gibi misafirlerime hazırladıklarımdan yedim,pastalar poaçalar,dolmalar falan.
Melek ocak ayında ben 71kiloydum ve hava çok soğuktu,oğlum sık hastalandığı için zorunlu haller dışında hiç dışarı çıkmadım ve yaptığım diyetle birbuçuk ayda 8kilo verdim.sonra sokağa çıkmaya başladığımda insanların bana nasıl zayıfladın hastalık mı atlattın gibi sorular sorması,hiç soramayanların bile şaşkın bakışları çok komikti.

Ben daha kahvaltımı etmedim,hem çok açım hem canım bişey istemiyor.melek orucunu allah kabul etsin canım.

Duygu hadi uyan artık,tartıl bakalım ne kadar verdin.
Nehircim sana da alkış,işte böyle bir kilo bir kilo derken bir bakacaksın bütün fazlalıklar gitmiş.azar azar vermek daha sağlıklı,hızla verilen hızla da alınıyor.
Kızlar ben daha 2,2kilo verdim ama sanki 5kilo vermiş gibi görünüyorum,göbeğim küçüldü,kollarım bedenim inceldi,yüz ifadem değişti,hafifledim.

Umutcan,aynen dediğin gibi az verilen kilo kolay geri alınmıyormuş az az gitsin de gitsin işte
Sabah kahvaltım:bir dilim kepek ekmeği,salatalık,domates,haşlanmış yumurta,bir kaç dal maydonoz ve yeşil çay

Renesme,UmutCan kocaman tebrik ediyorum ikinizi de
Ben 59.7 çıktım kızlar.Bu hafta -700 gr. gitmiş. Toplam 2.300 gitti 2 haftada

Duygucum melek doğru söylüyor,sen çok az yiyorsun,belki o yüzden az verdin.bak bana dolmaları pastaları yuttum ama 1kg verdim
heheeeeeeee
yok kız şaka,misafir beni çok yordu,geceleri yatağa uyumaya girdiğimde uyumuyordum valla resmen bayılıyordum,ondan vermişimdir.
Sen yine 50leri gördün hadi darısı bize.ben varya 59.9bile olsam apartandan aşağı yalınayak koşup caddede halay çekicem naralar atarak valla.yakındır yakındır,göreceğiz arkadaşlar.iyi ki varsınız kızlar,tek başıma olsam çoktaaaaan bırakırdım

Ben buna şükrediyorum ya az belki ama ben en son 6. sınıf 57 kiloydum sonra tartılara çıkmaz oldum.50'leri en son o zaman görmüştüm yani. Sizin sayenizde tekrar düştüm
Siz de en kısa zamanda 50'lere düşeceksiniz hep beraber göreceğiz çok yakında :13:

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?Geçmişi okudum herkes çok iyi gidiyor.aynı zamanda kilolar da gitmiş.Darısı bana artık ben bu hafta hiççç diyet yapmadım 300 gram vermişim toplamda 65 kiloyum.Heralde en kilolunuz benim.neyse azmedeyim de katılayım aranıza.Benim moralim çok bozuk sıkıldım diyettende Güya eylülde okullar açılınca 60 olacaktım ama nerdee bu gidişle 65 sabitlenecek son bir atak yapmam lazım benim. Ayşe tatile çıkmışsın oh ne güzel darısı bana diyeceğim ama ancak seneye benimki bu sene tatil yapamadım malum yeni doğurdum bebeiş çok küçük daha.bu arada ben aysun

Hoşgeldinn katıl katıl aramıza hemen

Aysun hoşgeldin,sen gelmez olunca bizden sıkıldın sandım.en kilolumuz sen değilsin,ben 64.4le başladım,şu anda 62yim.melek te o civarda.daha okulların açılmasına 1ay yok mu?bak ben haftada ortalama 1kg veriyorum,sende böyle gitsen 4ya da 5kilo verirsin.
Bak ben yasakların her türlüsüne karşıyım,herşey yerim kardeşim,hiçbirşeyde gözüm kalmaz,mantı da yerim,pasta da yerim ama abartmadan yerim,yağını azaltır da yerim ve diğer öğünleri hafifleştirerek dengelerim.ayda 6-7değil de 4-5kilo veririm ama mutlu mutlu veririm yani,diyet gergini olmam.
Her türlü yasakçı zihniyete hayır diyorum,,,ve bugün yediklerimi yazıyorum
kahvaltı:1kupa sütlü kahve
1er tatlı kaşığı peynir,yumurta,helva
1dilim ekmek

öğle:2yumurta,yarım kase yoğurt ve bol baharatla yağsız çılbır ve bir lokmacık ekmek.

Bugün bana ara öğün yok çünkü akşama iftara bir arkadaşımı çağırdım,o oruçlu ben değilim,onunla abartmadan kibar kibar güzel güzel yiycem:)

Bir de şu yeşil çayı sorayım arkadaşlar,sallama poşet şeklinde olanlardan mı alıyorsunuz,bir de etkisi var mı gerçekten,neden içiyorsunuz,tadı kötü değil mi?
Ay ne çok sordum ha cehennem zebanisi gibi :)

bi ara içmiştim midemi ağrıtmıştı ama tavsiye ediyorsanız birdaha deneyeyim

Öğlen:bir simit,bir kase yoğurt
Yoğurdun içine pulbiber koydum daha güzel oluyor ve metabolizmayı hızlandırıyor kızlar uygulayın

Doğadanın 7 otlu çayı var ben onu içiyorum içine de biraz tarçın atıyorum bana güzel geliyor alıştım diye belki de :) midemi çok rahatlatıyor

Ben demleme içiyorum. Kahvaltıda çay içmemek için.Çayı şekerli zor içiyorum çünkü. Ayrıca yeşilçay karın eritmede de etkili diye biliyorum.Ama mideni ağrıtıyorsa içme kötü olursun sonra.
Bugün yine saçma yemenin dibine vurdum kızlar.
Öğlen: 2 mısır(1 tanesi normal mısırın yarısı kadardı.),1 dilim karpuz
Ara:1 armut

Ben demlemesini içiyorum kahvaltılarda.Karnı eritiyor diye biliyorum. Ama mideni ağrıtıyorsa içme kötü olursun sonra.
Bugün saçma beslendim baya.
Öğlen:2 mısır (normal mısırların yarısı kadardı 1 tanesi),1 dilim karpuz
Ara: 1 armut

yok canım sizden değil diyetten sıkıldım diyete ara verdikten sonra başlamak çok ama çokk zor.ben de sadece sporla 2 haftada 2,5 kilo vermiştim sadece diyetlede 2 haftada 5 kilo vermiştim.Başlayabilsem yine veririm ondan eminim,neyse bugun başladım diyeyim
kahvaltı:karışık omlet çay ve ekmek miktarları yazmıom
öğle:1 tabak yoğurtlu makarna

Güldürdün beni duygu,mısır kuru bakliyat sonuçta,pişince çok su çeker,çiğ halde bile 100 gr'ı 350 400kalori civarıdır,bişeyolmaz yani,lifli gıda sonuçta.

Aysuncum ekmek miktarını niye yazmıyon ki çok mu yiyon yoksam???
Karışık omlet dediğin sebzeli mi yani,o sebzeler de yağda kızarıyor tabi öncesinde,haşla anacım yumurtanı.
Yoğurtlu makarnana da şöyle biberli naneli yağı cos diye döktüysen tebrikler arkadışım,aha bu iştahla senle ben ömür boyu şişman olmaya mahkumuz,zayıflasak ta alırız kaçarı yok :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…