- Konu Sahibi melekaysee
-
Arkadaşlarımla dışarı çıktım kızlar öğlen,piknik gibi birşey yaptık iki dilim peynirli börek yedim ve iki üç dilim karpuz yedim kahvaltıdan sonra bunlarla duruyorum hala ve acıkmadım birşey yemeden yatıcam
melekayşe hoşgeldinnnnnnoruç tutuyormuşsun allah kabul etsin sahurda iftarda neler yediğini yaz da hem buraya yazacaksın diye az yersin,ben bugün o böreklerden 5,6 tane yiyebilirdim sonra aklıma siz geldiniz ben oraya 5 börek yazamam dedim ve iki tane yedim birbirimize destek olmamız çok güzel kızlarr
Renesme,UmutCan kocaman tebrik ediyorum ikinizi de
Ben 59.7 çıktım kızlar.Bu hafta -700 gr. gitmiş. Toplam 2.300 gitti 2 haftada
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?Geçmişi okudum herkes çok iyi gidiyor.aynı zamanda kilolar da gitmiş.Darısı bana artık ben bu hafta hiççç diyet yapmadım 300 gram vermişim toplamda 65 kiloyum.Heralde en kilolunuz benim.neyse azmedeyim de katılayım aranıza.Benim moralim çok bozuk sıkıldım diyettende Güya eylülde okullar açılınca 60 olacaktım ama nerdee bu gidişle 65 sabitlenecek son bir atak yapmam lazım benim. Ayşe tatile çıkmışsın oh ne güzel darısı bana diyeceğim ama ancak seneye benimki bu sene tatil yapamadım malum yeni doğurdum bebeiş çok küçük daha.bu arada ben aysun
Bir de şu yeşil çayı sorayım arkadaşlar,sallama poşet şeklinde olanlardan mı alıyorsunuz,bir de etkisi var mı gerçekten,neden içiyorsunuz,tadı kötü değil mi?
Ay ne çok sordum ha cehennem zebanisi gibi :)
bi ara içmiştim midemi ağrıtmıştı ama tavsiye ediyorsanız birdaha deneyeyim
Bir de şu yeşil çayı sorayım arkadaşlar,sallama poşet şeklinde olanlardan mı alıyorsunuz,bir de etkisi var mı gerçekten,neden içiyorsunuz,tadı kötü değil mi?
Aysun hoşgeldin,sen gelmez olunca bizden sıkıldın sandım.en kilolumuz sen değilsin,ben 64.4le başladım,şu anda 62yim.melek te o civarda.daha okulların açılmasına 1ay yok mu?bak ben haftada ortalama 1kg veriyorum,sende böyle gitsen 4ya da 5kilo verirsin.
Bak ben yasakların her türlüsüne karşıyım,herşey yerim kardeşim,hiçbirşeyde gözüm kalmaz,mantı da yerim,pasta da yerim ama abartmadan yerim,yağını azaltır da yerim ve diğer öğünleri hafifleştirerek dengelerim.ayda 6-7değil de 4-5kilo veririm ama mutlu mutlu veririm yani,diyet gergini olmam.
Her türlü yasakçı zihniyete hayır diyorum,,,ve bugün yediklerimi yazıyorum
kahvaltı:1kupa sütlü kahve
1er tatlı kaşığı peynir,yumurta,helva
1dilim ekmek
öğle:2yumurta,yarım kase yoğurt ve bol baharatla yağsız çılbır ve bir lokmacık ekmek.
Bugün bana ara öğün yok çünkü akşama iftara bir arkadaşımı çağırdım,o oruçlu ben değilim,onunla abartmadan kibar kibar güzel güzel yiycem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?