Meleğin diyet günlüğü

kızlar ben dün adetten kaynaklı sanırım tatlı krizindeydim atlatmak için meyveye sardım ama sanırım kaş yapiim derken göz çıkardım
hemen aralarda yediğim meyveleri sıralıyorum sıkı durun :
2 elma
4 kayısı
4 parça karpuz
2 erik1 şeftali :S oha di mi bana? tatlı yesem bundan iidi sanırım
öğünlerim de öğlen 3 ykaşığı kuru fasulye 3 yk bulgur pilavı
akşam 1 kase müsli
ve ben sabah 500 gr fazla çıktım <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
bugün cezalıyım bütün gün bol pul biberli yoğurt yiycem sadece yoksa delireceimmmmmm...

Günaydın canım,karpuzu en fazla bir dilim olarak tüket,vücutta su tutar ve şeker oranı çok yüksek.
Kendine cezayı spor olarak ver,bugün daha çok spor yap mesela :) ama yiyecekten ceza verme,az az beslen yine,aralarda çay,yoğurt ya da meyve ye,akşamları sebze yemeği ye ama ekmeksiz ve az porsiyonda.
İki saatte bir meyve ya da bir ceviz ya da 4-5 badem ya da salatalık gibi şeyler ye ki metabolizman hiç durmasın.
Stres yapma vücuduna en zararlı şey bu dönemde strestir.
Başaracaksın kendine inan,kaçamak yaparken düşün.benim vücudumun buna ihtiyacı yok,yemeden de yapabilirim diye kendini motive et :)

Kız siz ne yapmışsınız öyle ya,bu kadar yenir mi aylin o kadar meyveyi valla ben bir ayda yiyemem hele elmadan nefret ediyorum,öksürük şurubu bile daha lezzetli.
Bişeyolmaz bugün bu birkaç gün barsakların süper çalışacak o kadar meyveden sonra:)
bugün hafif şeyler ye,böyle durumları ben yağsız çorba ve bir parça yağsız tavuk göğsüyle kurtarırım.
Sende aynen öyle yap aysuncum,iyi ki kusmamışsın midene nasıl sığdırdın o kadar şeyi kız allah iyiliğini versin :)

Günaydın arkadaşlar

bende kilomu yazayım
başlangıç:64.4
geçen hafta:62.2
bugün:61.4

vere vere 800gr vermişim ama adetliyim,belki ondandır.
Kahvaltım sütlü kahve,1kk peynir ve tatlı krizine girip saldırmamak için 1tatlı kaşğı helva

teşekkür ederim canım tavsiyen için bugün itibariyle başlamış bulunuom sağlıklı beslenmeye ya da diyete.fark etmez zayoflayayım da...

güldürdün beni canım ya sığdı işte bu mideye diyetteyken nasıl yiyormuşum diyordum o kadar kalorili şeyleri bi daha yemem diyordum ama başladım yine...

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE spor yaptım bu sabah kızlarrrr çok hamlamışım doğumdan sonra nasıl yapıyordum spor günde 2 defa fitnesss akşam yemeğinden sonra 6 8 km yürüyüş yapıodum ara verdim 10 dk fitness yapabildim belki o kadar bile sürmedi neyseki sauna eşofmanı giydim de terliom hala birzdan duşa gircem biraz daha terleyim yavaş yavaş arttırırım ben de saatleri alışayım bi

Son düzenleme:
maşallah canım bende yazarım duştan sonra haftaya en çok kilo veren ben olacağım aranızda bekleyin ve görün diyorum

Ne güzel,evde koşu bandın spor aletlerin var galiba.ben de birazdan plates yapıcam da nasıl yapıcam bakalım umut için eğlence başlıyor,üstüme atlıyor bırakmıyor

sığdı walla dün görsen beni yarım saatte bi yedim hastayım diye işe büroya gitmedim sancım vardı sabah evde kalınca döndüm dolaştım mutfağa girdim bi elma aldım yedim bi yarım saat zor dayandım gittim karpuz yedim falan... sonuç olarak ceza verdim kendime bugün spora bayram dönüşü başlıycam tatlılar adetliyken kanamam artıo çünkü denemiştim önce yamulttu beni. Jillian Michaels 30 Day Shred die bişi buldum bunu yapıcam dönüştü indirdim ama işte tatil de yapıcaz bayramın 3. gününden itibaren yüzerek başlıycam yani spora

ben de bir oturuşta yedin sandım.bir de normalde evde kalan biri değilsin,evde sıkıntıdan da gidip gelip yeme ihtiyacı hissetmiş olabilirsin.

bayram haftasında çok iddaalı olmayalım bence hadi bakalım görücez haftaya cuma belki benim adetten kaynaklı ödemim de giderse en çok veren ben olabilirim
canım ya ben bu zamana kadar bayram boyunca 1 dilim tatlı ya yerdim ya yemezdim tatlıyla aram yoktu hiç şekerde yemezdim onun için iddialıyım yaaa ama hamilelikten huy değiştirmemişimdir umarım zira bu sıralar tatlı ii yiyorum neyse görcez bakalım canım kim verecek gaza geliom yaaaaaaaaaaaaaaa

59.5 çıktım canım. Zaten veremeyeceğim bu hafta demiştim. 200 gr. gitmiş yalnızca.

Kahvaltı: 2 yemek kaşığı çökelek sündürmesi,1 domates,3 siyah zeytin,yeşilçay
senden 200 gitmiş benden 200 gelmiş

Nehir,UmutCan verdiğiniz kilolar için

bir alkış da banaaaaaaaaaa aldığım kiocuklar içinnnnnnnnnn

Ne güzel,evde koşu bandın spor aletlerin var galiba.ben de birazdan plates yapıcam da nasıl yapıcam bakalım umut için eğlence başlıyor,üstüme atlıyor bırakmıyor

yok canım yaa spor aleti yok evde yürüyüşü bizim evin yakınında yürüyüş parkuru var orada yapıyordum fitnesi da playstation var evde onunla yapıyorum.,
ben de plates yapmıştım bir ara ama incelememiştim şimdi fitness yapıyorum o daha çok zayoflatıyor sen de etkili oluyor mu peki

ben sadece karın egzersizi yapıyorum plateste,ebru şallının dvd sini aldım,süper karın diye ama açılmıyor bir türlü delirtti beni,on kere takıp çıkarıyorum bir kere ya açılıyor ya açılmıyor,ilki de öyleydi gittim değiştirdim,ikincisi de aynı.başka dvdleri açıyor cihazda sorun yok yani.
Ben daha önce de yapmıştım,zayıflamadım ama acaip sıkılaşmıştım,o yüzden şimdi tekrar deniyorum,bu göbekten kurtulmalıyım.
Kızlar bel ölçüsü nerden alınır,gülmeyin de ben bilmiyorum,göbek deliğinden mi ölçmeliyim bel kıvrımının en derin yerinden mi

göbek deliğinden diye biliyorum canım ben

sevgili melekayşe slmlar, sizi yeni buldum..o kadar benzerız kı!! inanamadım, tek fark benim boyum 170 cm. 87 kilodan 65 kıloya dustum..2-3 ay 74-75 lerde takıldım. şimdi ise 63-64-65 gidip geliyorum. bir turlu 60'a düşemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…