Yok ayol 400 lira verdiydim yeni aldiydim demis,anne de cuzdanina davranmis hemen. Almasaydi parayi iyiydi ya,konu sahibinin annesi zaten telafi ederdi bir sekilde ayakkabi alinirdi kadina elbet300 tl yi alma verme konusu yok. Yanlis anlamissiniz. Kadin ayakkabiyi 300 tl ye aldigini belirtmis.
Teşekkürler. Araya parantez girince kacirmisim 300 tl verdiginiYazmis.
300 lira ve giderken giymesi icin ayakkabi verdil yazmis.sonraki mesajlarinda da yaziyor konu sahibi
Benim anladığım kadın para istememişBen de para mı istedi diye yazan yorumlardan sonra 3 kez okuyunca anladım, konu sahibi devrik cümle kullandığı için anlaşılmıyor ancak kadın 300 tl almış.
yahu konu sahibi tum yorumlarinda misagfirin parayi aldigini yaziyor siz israrla yok diyorsunuz :)Hayir oyle bir sey yok tekrar okuyun :))
Benim anladığım kadın para istememiş
Sitem edip üzülünce, ev sahibi vermiş
Gunde 4 kisiye gitsen bir haftada kirkayak olacak kadar ayakkabin olur kiz.ben utanır isteyemezdim ya, millet ne uyanık
Ay ilk el birliği ile konu sahibine tercüman olmaya gayret ediyoruzAnladığım kadarıyla direkt istememiş ama sitem edince ev sahibi vermiş, kadın da parayı almış.
Konuyu editledim hala mı anlaşılmıyor
Gunde 4 kisiye gitsen bir haftada kirkayak olacak kadar ayakkabin olur kiz.
resmen girişimcilik örneği, iki çocukla ayda 1000 liraya anlaş ayakkabıları kapının önünden yürütsünler sonra günde en az 300 - 500 liradan ayda pihiiii
Allah kahretmeye
Valla bunu yapan cikar ha ben sana soyliim
Okudum efendim okudum. Yanlis anladigimida belirttim. Yazdigimi okumadiniz sanirim.yahu konu sahibi tum yorumlarinda misagfirin parayi aldigini yaziyor siz israrla yok diyorsunuz :)
yorumlari okuyun , konu sahibi kac defa yazdi , annesi 300 lira vermis misafire
Evet şimdi anladımKonuyu editledim hala mı anlaşılmıyor
Bir iki aya ana haberde izleriz,aha keşke bu kadar rağbet gören bir siteye yazmayaydık gitti güzelim iş kolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?